Vilka Affärer Finns På Mobilia I Malmö?

Vilka Affärer Finns På Mobilia I Malmö
Adres : Per Albin Hanssons väg 40, 214 32 Malmö, Zweden Openingstijden : Gesloten ⋅ Gaat open om 10:00

woensdag 10:00–20:00
donderdag 10:00–20:00
vrijdag 10:00–20:00
zaterdag (Oudejaarsavond) 10:00–18:00 Openingstijden kunnen afwijken
zondag (Nieuwjaarsdag) 10:00–18:00 Openingstijden kunnen afwijken
maandag 10:00–20:00
dinsdag 10:00–20:00

Nieuwe openingstijden voorstellen Hartelijk dank voor je feedback. Je reacties helpen de functionaliteit van Google Zoeken te verbeteren. Opmerking: Je feedback heeft niet direct invloed op de positie van een bepaalde pagina. Meer informatie Klaar Vragen en antwoorden Een vraag stellen V: (Vertaald door Google) Mobilia nee.2 Tweede verdieping, waar u het Chinees restaurant / Subway / groentebar heeft.

De plaats tegen Mobilia nee.1 met deze grote ramen en enkele tafels met ngn metalen plaat op – Deze worden nooit goed gedroogd / gewassen. Walgelijk! (Origineel) Mobilia nr.2 Andra våning, där man ha den kinesiska restaurangen/Subway/grönsaksbar. Platsen mot Mobilia nr.1 med dessa stora fönster och några bord med ngn metallskiva på – Dessa är aldrig torkade/tvättade ordentligt.

Äckligt! A: (Vertaald door Google) klopt (Origineel) det stämmer Alle vragen bekijken (34) Op basis van bezoeken aan deze plaats.16:00: Meestal redelijk druk Mensen besteden hier gewoonlijk 15 min. tot 1 uur Reviews Een review schrijven Een foto toevoegen Foto’s in behandeling Nieuwe foto’s zijn pas zichtbaar voor klanten nadat je bent geverifieerd. Meer foto’s toevoegen Openbare foto’s van Mobilia uploaden Afbeelding wordt openbaar op internet geplaatst Reviews zijn niet geverifieerd Reviews worden niet geverifieerd door Google, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

Vem äger Mobilia?

Om Mobilia Vilka Affärer Finns På Mobilia I Malmö Mobilia ägs och drivs av Atrium Ljungberg som är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Huvudinriktningen är att äga, utveckla och förvalta fastigheter – framför allt för handel och kontor på Sveriges tillväxtmarknader Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.
Visa hela svaret

I vilka butiker gäller mobilias presentkort?

Med Mobilias presentkort kan du vara säker på att presenten både överraskar och blir uppskattad. För handen på hjärtat, den bästa presenten är väl att välja själv? Mobilias presentkort kan laddas med minst 100 kr och max med 2500 kr med giltighetstid i två år.

Du köper presentkortet smidigt via vår webshop (se nedan), i vår terminal utanför Cervera i södra huset eller i Mobilia Information på plan 2 i centrumhuset. Betalningsalternativ Privatkund: kredit-/kontokort. Företagskund: kredit-/kontokort eller faktura. Lägsta belopp för ett presentkortsköp är 100 SEK och det högsta beloppet för ett enskilt kort är 2500 SEK.

Önskar du veta mer om hur man köper presentkort online? Läs vår guide och köpvillkor här! Frågor om presentkort? Kontakta Mobilia Information på Tel: 0702-012200 Mail: [email protected] Presentkorten gäller i alla våra butiker med undantag för: Barnläkargruppen Sparta, Barmorskegruppen Öresund, BilCleaniken, BVC Bambino, Cellect, Coffee Factory, Deichmann, Domino’s Pizza, Elcykelpunkten, Euronail, Folktandvården, Forex, Frida Skrädderi & Kemtvätt, Hill Ceramic, Indian Curry Hut, JYSK, L&S, Laga Mobilen, Le Croissant, Mobilia Vårdcentral, My Party, Möbeloutleten, NetSnus, Nordic Treasures, Nordisk Film Bio, SATS, Sko och Nyckelservice, Skåne Stadsmission, Subway, Svea Husmanskost, Systembolaget, Telenor, The Tea House, Variation2, WOSO Salad & Sushi, Återbruket.
Visa hela svaret

Får man ha hundar på Mobilia?

8. Kan jag ha med min hund på Mobilia? – Mobilia välkomnar hundar att passera igenom centret. Det är upp till varje butik/café/restaurang om de vill tillåta våra fyrfota vänner inne hos sig, så vi ber om respekt för detta. Människans bästa vän ska alltid vara kopplad och får ej lämnas obevakad.
Visa hela svaret

Hur många butiker finns det?

Butiksbeståndet minskar för tredje året i rad procent 2017-2020. I slutet av 2020 uppskattades antalet butiker till 31 945 stycken.
Visa hela svaret

Vad betyder Mobilia?

Mobilia (tidskrift) – en tidigare dansk designtidskrift. Mobilia (museum) – ett bil- och vägmuseum i Kangasala, Finland.
Visa hela svaret

När byggdes Mobilia i Malmö?

1968 Mobilia – Malmös första köpcentrum invigs i Manufakturaktiebolaget och Malmö Yllefabriks Aktiebolags gamla fabrikslokaler. Bland pionjärföretagen finns Hennes&Mauritz, Wixells Färg och Reveny.1973 Mobilia byggs ut med ytterligare ett hus och ännu mer shopping.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vilken Gata Brinner Det På I Åkersberga?

Vad händer på Mobilia?

SimGolf – Året runt golf för alla – Välkommen till ett virtuellt inne-golfcenter med bar och bistro. Spela på exotiska banor, var med i roliga turneringar, utmana vänner, eller prova golf för första gången. Välkommen till SimGolf. LÄS MER SERVICE
Visa hela svaret

När grundades Mobilia?

Historik – Lokalerna började byggas redan 1899 och innehöll då textilfabriken Manufakturaktiebolaget, På 1950-talet gick fabriken samman med Malmö Yllefabriks AB och bildade bolaget MAB och MYA, I maj 1967 öppnade möbelvaruhuset Mobilia av Bra bohagsgruppen,
Visa hela svaret

Var gäller malmökortet?

Här gäller presentkortet – Med detta guldskimrande kort i handen kan du äta, shoppa, uppleva och t.o.m. bo på hotell. Det är den perfekta gåvan för att det är smart, enkelt och dessutom hjälper det cityhandeln. Presentkortet gäller på hundratals ställen i city, här ser du en lista över alla verksamheter i Malmö City som tar emot kortet.
Visa hela svaret

Vad kan man göra med presentkort?

Får jag ett nytt presentkort om jag tappar det? – Nej. Presentkort är ju en värdehandling precis som kontanter. Har du tappat en 500-lapp eller ett presentkort är det samma belopp du förlorar. Även om du har kvar ett kvitto med kortnummer och summa gäller inte det.
Visa hela svaret

Vilka regler gäller för presentkort?

Presentkort och tillgodokvitto | Hallå konsument – Konsumentverket Presentkort och tillgodokvitton är ett slags betalningsmedel som har ett förbestämt värde. Presentkort och tillgodokvitton har en giltighetstid. Det betyder att de blir värdelösa om du inte använder dem i tid. De kan även bli värdelösa om företaget byter ägare eller går i konkurs.

Använd ditt presentkort eller tillgodokvitto inom giltighetstiden. Företaget bestämmer hur länge ett presentkort är giltigt. Om giltighetstiden inte är angiven är det giltigt i tio år. Du kan inte räkna med att kunna använda presentkort och tillgodokvitton om butiken upphör, går i konkurs eller byter ägare.

Företag kan själva bestämma hur länge ett presentkort eller tillgodokvitto är giltigt. Om det inte finns information om giltighetstid så är det är utgångspunkten att värdebeviset är giltigt i 10 år. Du ska ha fått information om presentkortets giltighetstid när du köpte presentkortet.

 • Det är butiken som har bevisbördan för att du har fått den informationen vid köpet.
 • När ett företag går i konkurs upphör i regel presentkort och tillgodokvitton att gälla och blir en del av konkursboet.
 • Du kan sätta upp dig på en så kallad fordringsägarlista som konkursförvaltaren upprättar.
 • Ontakta konkursförvaltaren och informera om att du vill vara med på fordringsägarlistan.

På det sättet kräver du tillbaka pengarna som är låsta i presentkortet eller tillgodokortet. Konkursförvaltaren fördelar sedan eventuella tillgångar mellan fordringsägarna, men det är sällan konsumenter får ta del av dessa. Om en butik stänger kan ditt presentkort bli värdelöst.

Om butiken är en del av en butikskedja kan du eventuellt använda ditt presentkort i en annan butik inom kedjan. Det är butikskedjan egna regler som avgör. Om en butik eller ett företag byter ägare är det inte säkert att du kan använda ditt presentkort efter ägarbytet. Presentkort och tillgodokvitton kan vara giltiga när ett företag byter ägare om företaget fortfarande har samma organisationsnummer som innan.

Annars gäller presentkort och tillgodokvitton i allmänhet bara om den gamla och den nya ägaren har kommit överens om det. Om du har köpt ett presentkort på distans, till exempel på internet, har du ångerrätt på köpet av presentkortet i 14 dagar. Du ska då vända dig till företaget du köpte presentkortet av och förklara att du ångrar ditt köp och vill ha pengarna tillbaka.

 • Det är bra att du gör detta skriftligt så att du har bevis på att du har ångrat köpet i tid.
 • När du handlar i butik har du aldrig ångerrätt.
 • Butiken kan dock erbjuda öppet köp eller bytesrätt för att ge dig en möjlighet att lämna tillbaka presentkortet.
 • Det finns ingen lag som kräver att butiker måste erbjuda öppet köp eller bytesrätt.

Det innebär att du behöver fråga vad som gäller i just den butiken innan du gör köpet. Du kan inte räkna med att få kontanter i växel om du handlar för mindre än vad ditt presentkort eller tillgodokvitto är värt. Det är butiken som bestämmer vad som gäller för sina presentkort och tillgodokvitton.

Om du reklamerar en vara som är felaktig har företaget rätt att i första hand försöka åtgärda felet. I vissa fall kan du ha rätt att få pengarna tillbaka, det vill säga häva köpet. Vid en hävning är huvudregeln att du ska få tillbaka dina pengar på samma sätt som du betalade. Om du köpte en vara med ett presentkort kan du inte kräva att få någonting annat än ett presentkort tillbaka.

You might be interested:  När Stänger Uteserveringarna I Stockholm?

Om du betalade med kort eller kontanter ska du få tillbaka pengarna på ditt kort eller som kontanter. Då ska du inte behöva nöja dig med ett tillgodokvitto eller presentkort. Presentkort och tillgodokvitton är värdehandlingar på samma sätt som kontanter.

Om det krävs att du har det fysiska presentkortet eller tillgodokvittot kvar vid användandet, innebär det att värdet går förlorat om du har tappat bort det. Om du och företaget inte kommer överens kan du göra en anmälan till myndigheten Allmänna reklamationsnämnden (ARN). ARN bedömer ditt ärende och lämnar en rekommendation om hur tvisten ska lösas.

De flesta företag följer ARN:s rekommendationer. Det kostar inget att få ditt ärende prövat av ARN. En normal handläggningstid är cirka sex månader.
Visa hela svaret

Får man ha hund på Åhlens Malmö?

Hundar är välkomna in till oss på varuhusen om denna symbol inte finns i entrén.010 – 455 00 80 Vi har just nu längre svarstider på grund av högt tryck.
Visa hela svaret

Hur länge får man stå på Mobilias parkering?

2. Vad kostar det att parkera? – Hos oss parkerar du alltid fem timmar fritt i P-hus/garage och två timmar på markparkeringar, oavsett om du flyttar din bil mellan parkeringsytorna i vårt kvarter eller besöker oss fler gånger samma dag. Det är den totala parkeringstiden per dag som räknas.

P-hus & garage – Måndag – Söndag I garage och P-hus är det fri parkering 5 timmar per dag, därefter 10kr per påbörjad halvtimme. Markparkering – Måndag – Söndag På markparkering gäller 2 timmar fri parkering per dag, därefter 10kr på påbörjad halvtimme.

Visa hela svaret

Vad heter världens största shoppingcenter?

Dubai Mall är världens största utflyktsmål för shopping, nöjen och fritidsaktiviteter och ligger alldeles bredvid världens högsta byggnad, Burj Khalifa.
Visa hela svaret

Vad är störst ICA eller Coop?

Ica överlägsen etta – Per Andersson, senior konsult HUI. HUI genomför årligen, sedan 2015, en kartläggning av dagligvarumarknaden tillsammans med Delfi Marknadspartners, DLF. I försäljningstal för 2017 innehar Netto två procent av marknaden. Strax efter Lidl. På första plats ligger Ica med 50,8 procent.
Visa hela svaret

Vilken butik finns det mest av i Sverige?

1. Ica – 1 292 butiker.2. Coop – 656.
Visa hela svaret

När öppnade Mobilia i Mantorp?

Trio som var med från start Torsdagen den 31 oktober 1974 slog Mobilia upp portarna med blåsorkester, fyrverkerier och gratisbuss från Linköping. Centrumet kunde locka med 17 olika butiker och restaurang. Här kunde man handla det mesta från pälsar till elektronik och möbler.

“Mobilia Mantorp i hjärtat av Östergötland” som det stod i helsidesannonsen i Corren. Att bygga ett köpcentrum vid en motorvägsavfart var en idé som fått många efterföljare. Lena Hellman, Eva Cederholm och Ryno Petersson var med från starten. Lena och Eva jobbade i kassan på den nya fina Ica-butiken på bottenplanet som senare flyttade en rulltrappa upp och blev City Gross, Ryno sysslade med bevakning och är numera fastighetsskötare i byggnaden som ägs av norska Wahl eiendom men förvaltas av svenska Optimal.

– Det fanns till och med “barnparkering” i bottenplanet när man kunde få passning av de små medan man handlade, minns Eva Cederholm. Hon bodde i Vadstena när hon började i Ica-affären men flyttade efter några år till Mantorp som växte kolos-salt de åren.

 1. Numera har handeln inne i samhället dränerats kraftigt men på 70-talet fanns det bank, post och flera livsmedelsbutiker.
 2. Lena Hellman är just nu sjukskriven för diskbråck och har problem med artros.
 3. Många år i kassan har slitit på kroppen.
 4. Men jobbet har blivit bättre.
 5. Vi roterar på olika ställen för att minska förslitningen, berättar hon.

Hon tycker att mycket annat också förändrats under åren. Många olika affärer har förstås passerat revy. Från början var de stora klädked-jorna representerade: Kapp-Ahl, Lindex och H&M. Den senare hade en tredelad butik med kläder, parfym och en separat barnavdelning.

 1. Folk har även ändrat köpvanor.
 2. De veckohandlar mer nuförtiden, man kan se det på att kundvagnarna har blivit större, menar Lena.
 3. Många återkommer regelbundet på fasta tider, fyller Ryno i: – Jag vet en rörmokare som alltid handlar här på söndagsmorgnarna.
 4. De tycker alla tre att Mobilia är en bra arbetsplats.
You might be interested:  I Vilket Län Ligger Uppsala?

Kontakten med kunderna betyder mycket. Att kunderna återkommer gör att de får en slags relation, tycker Eva. – Och det är väldigt bra stämning mellan arbetskamraterna, tycker Lena Hellman. Eva berättar några roliga minnen från 70-talet när hennes tvillingsyster Kerstin Bjernhagen också jobbade på Mobila.

 • De är enäggstvillingar och förstås lika som bär.
 • Ingen kunde skilja dem åt vilket ledde till komiska situationer.
 • Deras chef gav till slut upp om deras scheman och förklarade att bara någon av dem dök upp på passet så var han nöjd.
 • Andra saker har förändrats till det sämre.
 • Arbetet har blivit stressigare i takt med att personalen minskas och organisationen slimmas.

För de anställda i kassan har självskanningen i alla fall varit positiv. Det monotona arbetet i kassan med att skanna varor har minskat. När City Gross tog över livsmedelsförsäljningen på Mobilia 1999 följde personalen med, liksom de flesta av kunderna.

Så City Gross har två anledningar att fira: Butiken sina 15 år och köpcentrumet sina 40. På lördag sker kalaset. Inför firandet har Depot Mantorp satt ihop en liten utställning i den övre entrén. Där kan man läsa om invigningen 1974 och om annat som hände i trakten vid den tiden. Eller att man kunde få ett kilo rökt lax för 32:50 på Ica eller en kostym på Kapp-Ahl för 149 kronor.

: Trio som var med från start
Visa hela svaret

Vilka butiker kommer att finnas i Mall of Scandinavia?

Lista över alla butiker och restauranger: –

Butiker Restauranger, livsmedel och nöje
&otherStories * Le Creuset Amazing Wok
3 Levi’s Store Balders Bröd och Vin
A Day’s March Lexington Bar Burger Café
A-to-B Life Budda Kahn Teppanyaki
ADIDAS Lindex Caliente
APPLES & BERRIES Lindt Cappuccino
Akademibokhandeln Lycka Juveler Choco Mania
Albrekts Guld Lyko Coff.
American Vintage MOLO Dunkin’ Donuts
Bik Bok MQ Egon
Björn Borg Majestic Espresso House
Blomsteravenyn Make Up Store Fresh & Fancy
Booster Pro Mango Green & Yellow
Bose Massimo Dutti Honeycomb Frozen Yoghurt Shop
Budda Kahn Teppanyaki * Mayla Icha Icha
COS * Michael Kors Il Bicchiere
Calzedonia Mobello Indian Garden
Care&Beauty Naturkompaniet Joe & the Juice
Carlings Nespresso Klang Market
Cervera Newbie La Pasta Veloce
Claire’s Nike Le Croissant
Clas Ohlson Nilson Shoes Mangiardino
Cubus Oakley Max
Day Birger et Mikkelsen Odd Molly Naked Juicebar
Desigual Only Neko
Diabless Oscar Jacobson Nitrolab
Din Sko Oscar of Sweden O’Learys
Disney Store Oysho Panini Internazionale
Dressmann Pandora Printz
Ecco Panduro Hobby Raw Sallad
Enklare Liv Peak Performance Restaurang Drama
Filippa K Plantagen Sibylla
Foot Locker Polarn O. Pyret Simit Sarayi
Fuji Fotocenter Pull & Bear Sook
G-star ROOM Starbucks Coffee
Gaastra Reima Swedish Diner by Basilica
Gallerix Rituals Tea Story
Gant River Island The Original Swedish Frozen Yogurt Factory
Gerry Weber Rizzo Vapiano
Gina Tricot RoyalDesign.se Vigårda
Glitter Saint Tropez Zócalo
Granit Salt Stockholm
Guldfynd Samsonite Nöje, Livsmedel och Service
H&M * Scorett Alains Sko, Nyckel, Kemtvätt & Skrädderi
Habitat Seacret Apotek Hjärtat
Hallbergs Guld Smarteyes Apoteket
Hampton Republic 27 Smycka Bare Medical Spa
Happy Plugs Specsavers ChangeGroup
Hemtex Sovrum Spirit of Flower Cutie Spa
Hobbex Stadium FIVE FIVE NAILS
Holland & Barrett Stjärnurmarkarna FOREX Bank
Hugo Boss Sunstore Filmstaden Scandinavia
Hunkemöller Superdry Hair Lounge
Håkansson Synoptik Hairshare
Illums Bolighus Synsam Headmasters
Indiska Teknikmagasinet Hemköp
Inglot Tele2 ICA Kvantum
Intersport Telenor Karlas Tvätt & Skrädderi
Intimissimi Telia Lyx By Rebecka
J.Lindeberg Tesla The Wash in Scandinavia
JC Jeans Company Tesla My Office
JD Sports The Body Shop Nikita Hair
Jack & Jones Thernlunds Rapide for Brows
Jackie Thomas Sabo SATS
Jam Jam Tiger of Sweden Sthlm Barber Shop
Jascha Tommy Hilfiger Systembolaget
Jerns Toys’R’Us The Hair Bar
John Henric Twilfit Victoria Nails
Joy Vagabond Wonkicandy
KIKO MILANO Vero Moda Zax Barbershop
KappAhl Victoria’s secret
Kashmirshopen * Vila
Kendi Volt
Kicks Webhallen
Kitch’n Zara
Kjell & Company Zara Home
LEGO Store Åhléns
Lagerhaus

Öppnar senare i november. H&M 26 november. Fastighetsvärlden Idag 2015-11-12
Visa hela svaret

Vad händer på Mobilia?

SimGolf – Året runt golf för alla – Välkommen till ett virtuellt inne-golfcenter med bar och bistro. Spela på exotiska banor, var med i roliga turneringar, utmana vänner, eller prova golf för första gången. Välkommen till SimGolf. LÄS MER SERVICE
Visa hela svaret

När stänger Malmö Mobilia?

ÖPPETTIDER

Måndag 10–00
Torsdag 10–00
Fredag 10–00
Lördag 10–00
Söndag 10–00

Visa hela svaret