Vad Har Hänt I Örebro?

Vad Har Hänt I Örebro
Nyheter, händelser och pressmeddelanden

 • 27 december 10:35, Trafikkontroll, Örebro.
 • 23 december 13:33, Trafikbrott, Örebro.
 • 23 december 13:33, Trafikolycka, Örebro.
 • 22 december 20:00, Trafikolycka, Örebro.
 • 22 december 17:41, Trafikolycka, Örebro.
 • 22 december 15:03, Brand, Örebro.
 • 21 december 13:10, Arbetsplatsolycka, Örebro.

Meer items
Visa hela svaret

Vad har hänt i Vivalla idag?

Vivalla – Örebronyheter

Hur ser framtidens centrala Vivalla ut? Lördagen den 3 december tävlar ungdomar i åldern 15 till 23 år i VivallaHack 2022. De bästa idéerna kan bli verklighet och belönas med fina prispengar. Lördagen den 3 december arrangerar. Det har varit en lugn natt i länet. Örebro 23.29: På länsväg 207 i Ormesta inträffar en trafikolycka med en kvinna i 30-årsåldern som kört in i ett träd. Bilen fick bärgas från platsen och det upprättas. Årets pristagare har på flera sätt visat att han är en sann förebild. Han har genom sitt starka personliga engagemang visat positivt ledarskap, motståndskraft och stort mod. Genom att samla unga efter påskkravallerna i Örebro i en. Nedan följer en sammanfattning av natten. Örebro 22.12: På norr i Örebro kontrolleras en man i 40-årsåldern som blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.00.34: En passagerare, en man i 30-årsåldern, i en bil. Vad tycker våra hyresgäster som bor i nyrenoverade lägenheter i Vivalla? Under augusti till oktober har vi personligen besökt och intervjuat 200 hyresgäster på Visgatan, Lyrikgatan och Krönikegatan. – Det är glädjande att många hyresgäster är väldigt. Nedan följer en sammanfattning av natten. Örebro 23.33 Längs riksväg 50 i Hovsta stoppas ett fordon för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, uppvisar tecken på att vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. En analys. En lägenhet i området Vivalla i Örebro har någon gång under dagen utsatts för ett inbrott. När en av de boende i lägenheten kom hem upptäcktes att någon/några brutit sig in i lägenheten vis balkongdörren, därefter har. Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden vi har hanterat under natten. Trafikbrott, Örebro kl.23.03 En mopedist, en kille i de äldre tonåren, är misstänkt för att ha kört. En bilist är misstänkt för brott i Vivalla Örebro. En patrull stoppar och kontrollerar en personbil och vid kontroll av föraren, en kvinna i 55-årsåldern, fattar man misstanke om att hon är påverkad av alkohol. Hon får. Nedan följer en sammanfattning av natten. Örebro 02.35: I Vivalla kontrolleras en man i 25-årsåldern som blir misstänlkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Lindesberg 22.24: En man i 60-årsåldern ringer in med anledning av att några personer.

You might be interested:  När Stänger Zara Nacka Forum?

: Vivalla – Örebronyheter
Visa hela svaret

Vad är det som smäller i Örebro?

23 december 17:41, Trafikolycka, personskada, Ljusnarsberg Skadeläget för de inblandade är oklart. Räddningsresurser kallades till platsen efter att bilen påträffats i ett djupt dike. Det är oklart varför bilen hamnat i diket. Polispatrull skriver anmälan trafikolycka utan misstanke om brott.
Visa hela svaret

Vad small i Örebro?

23 december 13:33, Trafikolycka, Örebro Enigt initiala uppgifter är tre fordon inblandade i en ‘kökrock’ på E20 i södergåedne riktning i höjd med Marieberg. Räddningstjänst, ambulans och polis är beordrade till platsen. Det är sannolikt stor påverkan på trafik söderut. Skadeläget är oklart.
Visa hela svaret

Var har polisen kontroll idag?

Källtorpsvägen/norskogsbadet. Bägge riktningar. laser shell, huddinge centrum! Hornsgatan i höjd med McDonalds.
Visa hela svaret

Vad har hänt i Nora?

Personerna greps efter att stoppats av polispatrull norr om Karlskoga. De är misstänkta för inbrott i en privatbostad i Nora kommun. I samband med gripandet blev en polisbil påkörd av gärningsmännen. De misstänks nu för grov stöld, grovt vapenbrott och eventuellt även blåljussabotage.

 • UPPDATERING kl.16.39 De två gripna personerna, en man i 40-årsåldern och en man i 35-årsåldern, är efter förhör fortsatt frihetsberövade och de är alltså numera anhållna.
 • Utöver ovan brott är föraren av bilen, mannen i 35-årsåldern, även misstänkt för rattfylleri och grov olovlig körning.
 • Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör.

Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Visa hela svaret

När brann Rejmes i Örebro?

Snabbt stöd hjälpte Rejmes i nöd 2017-12-19 08:00 När Rejmes bil i Örebro eldhärjats blev det bråttom att bygga en provisorisk verkstad. Med helhjärtat stöd från Assemblin blev den klar på rekordtid – och Assemblin fick ännu en affär. Bilhandelsföretaget Rejmes Bil AB har 24 driftställen på 15 orter.
Visa hela svaret

You might be interested:  När Kommer Första Snön I Stockholm?

Var är det tryggast att bo?

Lund är Sveriges tryggaste och miljöbästa kommun att leva och bo i. Det visar nyhetsmagasinet Fokus årliga rankning av levnadsvillkoren i Sveriges 290 kommuner. Tidningen Fokus har de senaste 15 åren rankat de svenska kommunerna inom en rad olika områden.

På två punkter utmärker sig Lunds kommun som bäst i landet: i miljö- och trygghetsfrågor. – Vårt ihärdiga och målmedvetna arbete med att öka lundabornas trygghet och att växla upp ambitionerna i vårt miljö- och klimatarbete gör att Lund nu toppar Sveriges bästa boendekommun i två kategorier. Kul att hårt arbete belönas och nu fortsätter vi resan med att lyfta Lund, säger Philip Sandberg (L), kommunstyrelsens ordförande i Lunds kommun.

Området trygghet mäter förekomsten av brott generellt i kommunen, samt brott mot kvinnor, stöld, sexualbrott, våldsbrott, skador orsakade av brott, fordonstölder, narkotikabrott, elsäkerhet och larmtider för ambulans och räddningstjänst. När det gäller miljöfrågor undersöker Fokus faktorer som förekomst av luftföroreningar, insamlat avfall, andel förnybart i elproduktion, användandet av bil och placering i Aktuell Hållbarhets rankning Sveriges miljöbästa kommun – där Lund har placerat sig topp fem de senaste fyra åren.

 • Lund är verkligen en trygg och miljömässigt stark kommun, precis som Fokus rankning visar.
 • Det syns inte minst i de överenskommelser och samarbeten vi har mellan olika aktörer i kommunen – alltifrån inrättandet av trygghetskommissionen till vårt program för ekologisk hållbarhet, säger Christoffer Nilsson, kommundirektör i Lunds kommun och fortsätter: – Dessutom är miljöengagemanget aktivt både hos våra medarbetare, näringsliv och invånare.

Hållbarhetsarbetet, liksom arbetet med trygghetsfrågor, är områden vi kommer att fortsätta prioritera högt.
Visa hela svaret

You might be interested:  När Gick Växjö Lakers Upp I Shl?

Varför stoppar polisen mig?

Polisen stoppar fordon i vägtrafikmiljön – Om polisen har signalerat att ett fordon ska stanna, är föraren enligt trafikförordningen skyldig att stanna. Om föraren fortsätter att köra, kan polisen göra ett så kallat förföljande. Det betyder att polisen genom ljud- och/eller ljussignal uppmärksammar föraren på att han eller hon ska stanna.
Visa hela svaret