Vad Händer I Helsingborg 2022?

Vad Händer I Helsingborg 2022
Vi hittade 48 evenemang i Helsingborg

 • A Tribute To Led Zeppelin.27 dec 2022, The Tivoli, Helsingborg Köp.
 • En hyllning till Peps.28 dec 2022, The Tivoli, Helsingborg Köp.
 • Popkorn Nordic – Final.
 • Lara Rosseel Quintet.
 • Tommy Nilsson.
 • Norlie & KKV.
 • S.P.O.C.K – Luna Square – EkoBrottsMyndigheten.
 • Nightlife 40+ Helsingborg.

Meer items
Visa hela svaret

Vad händer i Helsingborg i juni 2022?

Remember H22 City Expo! – Juni 2022 var sommarmånaden då vi öppnande upp Helsingborg för världen. Det var ett tillfälle för besökare, medverkande och utställare att öppna upp för nya möten, smaker, lösningar och samarbeten. Med H22 City Expo färskt i minnet fortsätter resan mot en smartare, mer omtänksam och hållbar stad. Tack för 35 oförglömliga dagar!
Visa hela svaret

När är festivalen i Helsingborg 2022?

RIX FM Festival kommer till Helsingborg 3 juli! RIX FM Festival är ett återkommande populärt inslag på Hx- festivalen. I år är deras turnépremiär vid sundets pärla, på stora scenen på Gröningen den 3 juli.3 juli är en förlängning av Hx- festivalen där även marknadsgatan, tivolit och Gröningens matområde håller öppet.
Visa hela svaret

När är det festival i Helsingborg?

US – Veronica Maggio fler artister tillkommer Återupplev Bayside Festival 2022 Efter två års uppehåll pga pandemin blev Bayside Festival 2022 en publiksuccé. Festivalen slog nytt publikrekord med över 20 000 besökare (över 10 000 per dag) på nya festivalområdet Olympia Park i Helsingborg. Vad Händer I Helsingborg 2022 Visuell identitet och motion design av Soja
Visa hela svaret

You might be interested:  När Börjar Fråga Lund 2021?

Vad händer i slottsparken Helsingborg?

Mellan den 30 Maj och den 3 Juli 2022 pågick H22 City Expo i Helsingborg. En internationell stadsmässa, där fokus låg på framtidens välfärds- och stadsutvecklingslösningar och på hur vi tillsammans skapar en smartare, mer hållbar och omtänksam stad. Nedan kan du se en del av de saker som erbjöds besökare inför och under stadsmässan i Slottshagen.

 1. I den grönskande oasen Slottshagen utforskar vi balansen mellan arbete och fritid, staden och landet, vila och rörelse.
 2. Hitta din balans i kropp och själ när du vandrar genom Slottshagen park mitt i staden.
 3. Med fantastisk utsikt över Helsingborg och havet kan du utforska stadslivet i harmoni med naturen.

Andas in århundradens historia, testa en ny arbetsplats mitt i grönskan och få energi genom att testa några nya utomhusaktiviteter.
Visa hela svaret

Vad händer i Skåne juli 2022?

Sommarscen Malmö Lokalt, internationellt, brett, smalt, väntat och oväntat. Malmö Sommarscen presenterar sex veckor av musik och scenkonst på 49 olika platser i Malmö 18 juni-31 juli 2022.
Visa hela svaret

Vad händer i Helsingborg 2023?

Kallbadsveckan 2023 Kallbadsveckan 25-30 januari 2023! Kallbadsveckan är ett årligen återkommande evenemang i Helsingborg – kallbadets mecka. Här stoltserar vi med tre kallbadhus; Råå, Kallis och Pålsjöbaden.
Visa hela svaret

Vad händer på Fredriksdal?

Fri entré hela vintern. Fredriksdals trädgårdskafé är stängt. Ny aktör är förhoppningsvis på plats till säsongsöppning 2023.
Visa hela svaret

Är Helsingborg säkert?

Helsingborg – en prisbelönt handelsstad som står inför utmaningar Vad Händer I Helsingborg 2022 Oceanhamnen i Helsingborg. Foto: Helsingborgs stad I Helsingborg finns både Kullagatan, Sveriges äldsta gågata, samt Väla, ett av landets största köpcentrum. Goda förutsättningar finns alltså för att Helsingborg ska förbli en levande handelsstad. Men staden står inte utan utmaningar.

 1. Trygghetsfrågan måste tas på än större allvar och strategier för den växande staden måste tas fram.
 2. Det visar en ny rapport från Svensk Handel.
 3. Helsingborg är en spännande stad ur ett handelsperspektiv.
 4. I år vann staden priset Årets stadskärna 2022.
 5. Anledningen var, bland annat, det framgångsrika arbetet mellan stadens olika intressenter för att utveckla stadskärnan.
You might be interested:  Vilket Parti Styr I Nacka Kommun?

Utöver det utsågs även Väla till Sveriges bästa köpcentrum. Utmärkelser likt dessa visar på att mycket görs rätt i staden. Trots det finns flertalet utmaningar som behöver tas itu med. Trygghetsfrågan är, likt i många andra svenska städer, ett stort problem för handlare i Helsingborg och staden ligger långt ner på rankingen när företagare tillfrågas kring om verksamheten påverkas negativt av brottslighet och otrygghet.

 1. De utmärkelser som Helsingborg tilldelats talar sitt tydliga språk.
 2. Samtidigt så ser vi att den uppleva otryggheten och den ökade brottsligheten som drabbat staden kan leda till att företag väljer att inte etablera sig här.
 3. Helsingborg förtjänar bättre, och därför ser vi positivt på att initiativ nu tas för att stävja otryggheten, säger Mats Hedenström, näringspolitisk chef på Svensk Handel.

Helsingborg är en av Sveriges snabbast växande städer och visionen är att gå från dagens nästan 150 000 invånare till 190 000 år 2050. För att ett sådant ambitiöst mål ska kunna uppnås behövs nya bostäder, kontor och affärsmöjligheter. – Ett Helsingborg som växer bådar gott för framtidens handel, men det skapar också utmaningar kring infrastruktur och logistiklösningar.
Visa hela svaret

Är Helsingborg en bra stad?

Att bo i Helsingborg är att bo i en bit av Sverige med känd historia från vikingatiden. I Helsingborgs kommun bor det nästan 150 000 personer. Helsingborg stad ligger strategiskt placerad vid Öresunds smalaste del och är idag Skånes näst största stad med sina runt 114 000 invånare.
Visa hela svaret

Vart ska man äta i Helsingör?

Smørrebrød: den traditionella danska rätten – Om du gillar lokala klassiker är smørrebrød ett alternativ på flera ställen i Helsingör. Restaurang Kaj serverar traditionella rätter med utsikt över sundet och en mysig hamnatmosfär. Stadens centrum levererar också när det kommer till smørrebrød.
Visa hela svaret