När Kommer Lager 157 Till Nyköping?

När Kommer Lager 157 Till Nyköping
Inleder året med att öppna tre nya butiker på tre marknader. Lager 157 öppnar tre fullkonceptsbutiker i början av 2022 i Nyköping, Lappenranta och Skien. Sedan tidigare är det känt att modekedjan avser gå in i Danmark och i ett pressmeddelande uppger Lager 157 att förhoppningen alltjämt är att första butiken ska öppna under innevarande år och att “lokalsöket intensifierats”.

I Nyköping öppnar kedjan i befintliga lokaler om 2 000 kvadratmeter i närheten av Coop i Gustafsbergs handelsområde, enligt Södermanlands Nyheter. – Vi har varit intresserade av och tittat på en etablering i Nyköping under en väldigt lång tid. Men vi har inte hittat rätt lokal eller rätt förutsättningar förrän nu.

Det är ett bra handelsområde som ligger nära E4 och vi tycker om externa lägen med egen entré, säger Johanna Winther, vice vd och internationella försäljningschef, till tidningen. Med nyöppningarna inkluderade når kedjan 60 fysiska butiker varav 5 vardera i Norge och Finland och resterande i Sverige.
Visa hela svaret

När stänger nyckeln i Nyköping?

Välkommen till Nyckeln – Gallerian i hjärtat av Nyköping När Kommer Lager 157 Till Nyköping 20 BUTIKER OCH TAKPARKERING I SAMMA BYGGNAD! VI SES I CENTRALA NYKÖPING MÅNDAG – FREDAG 10-18, LÖRDAG 10-16 OCH SÖNDAGAR 12-16. : Välkommen till Nyckeln – Gallerian i hjärtat av Nyköping
Visa hela svaret

När stänger Stadium Nyköping?

Mån-Fre: 10.00-19.00. Lör: 10.00-17.00. Sön: 10.00-17.00.
Visa hela svaret

Är Lager 157 kläder bra?

Läs vad 15 kunder tycker om Lager 157 AB –

  Jag. Älskar.157. Punkt. Slut. Speciellt tack till den fina personalen på Drottninggatan I Stockholm, de är helt underbara och jättehjälpsamma! Kvaliteten, utseendet, priset och den blixtsnabba leveransen på min senaste order kan inte bli annat än full pott! Jag och barnen är supernöjda 👍🏼 En affär för dig som vill ha modekläder till ett väldigt bra pris. Dom har allt ifrån jeans, skjortor t-shirts, skor, underkläder till mer dressat, som kostymer etc. I princip bara välkända märken. Här kan man verkligen göra fynd! upp till halva priset och ibland ännu billigare. En märkesbutik för hela familjen. Du kan antingen komma hem med fem kassar eller ingenting alls. Väl värt att åka dit, själv kommer jag aldrig hem tomhänt. Kan vara hur bra som helst, men även helt otroligt dåligt. Allt beroende på vilka leveranser de får in, men märkeskläder här är billigt och har man tur kan man göra riktiga fynd! En modern butik med märkeskläder till max halva priset jämfört med rekomenderade priset. Har ett stort urval med jeans för både vuxna och barn. Många billiga och prisvärda alternativ på barnkläder. En stor klädbutik som har det mesta av kända modemärken till väldigt billiga priser. Köpte en tröja som jag senare såg i en märkesbutik och jag betala halva priset. En affär för dig som vill ha modekläder till ett väldigt bra pris. Dom har allt ifrån jeans, skjortor t-shirts, skor, underkläder till mer dressat, som kostymer etc. I princip bara välkända märken. Här kan man verkligen göra fynd! upp till halva priset och ibland ännu billigare.

  1. En riktig outlet helt enkelt! Det är oftast mycket folk och parkeringen är trång, men dom har öppet nästan alla dagar på året så säkert hittar man den perfekta “shoppingdagen” 🙂 Har på senare år kommit starkt när det gäller märken och stolekar.
  2. Dom kringliggande butiker såsom Ivanhoe gör ett besök mycket prisvärt då fina märken hittas till mycket billigare priser! lager 157 är som Ullared men med kläder.

  De köper in allt i enorma kvantiteter som drar ner priserna. De köper utgående kollektioner och provplagg som säljs till halva priset mot vanliga butiker. butiken har blivit mycket bättre sedan ombyggnationen. nu hittar man bättre och det känns mer strukturerat. Klädaffären som främst kan erbjuda kunden ett stort urval av billiga jeans av märken som cheap monday, pour, wranglers med flera. T-tröjor för 25 – 30 kr styck och märkeströjor för rabatterat pris. Butiken har dessutom ett café med goda sallader samt en mindre avdelning med skor. Köpte ett par av mina favoritjeans här för mindre än halva priset. En modell som var alldeles ny och såldes i vanliga butiker. Men förutom jeansavdelningen så var jag inte jätteimponerad. Gillar inte riktigt att handla kläder ifrån flera säsonger tidigare, även om det är billigt. Lager 157 är en outlet som ligger i Gällstad, känns som om man är mitt ute i ingenstans. Butiken har många olika märken från olika designers. De har alltfrån tröjor, skor, accessoarer till jackor. Man kan defnitivt fynda här men precis som föregående recensent skrver måste man ha lite tur och vara där då det är påfyllt med nya varor. Lager 157 är en outlet med flera olika klädbutiker och märken där man kan fynda märkeskläder mycket billigare än vanliga butiker. Numera finns ett flertal Lager 157, jag har bara vart på den i Gällstad och tycker att den var sådär. Utbudet av kläder var okej, men det kändes utplockat och en påfyllning skulle behövas. Fyndade i alla fall ett par byxor från Boomerang för 20 kr som hade kostat 995 kr. Jag tror man ska ha lite tur när man kommer hit, och hoppas att de har fyllt på nyligen.

Visa hela svaret

Hur gammal måste man vara för att vara medlem i Lager 157?

Som medlem får man möjlighet att erhålla rabatter och förmåner via utskick och priserbjudanden på E-Handeln eller fysisk butik. Ansökan till Klubb 157 kan beviljas fysisk person 18 år, eller över, med svenskt personnummer bosatt i Sverige.
Visa hela svaret

Är Lager 157 miljövänligt?

Vi säger inte att vi på något sätt har några slutgiltiga svar, men vi har kommit fram till en sak som vi tror på – de bästa kläderna rent hållbarhetsmässigt är de som används många gånger. Det är det vi försöker bidra med när vi skapar ett koncept med basic och klassiker som den absoluta huvudparten av sortimentet.
Visa hela svaret

Var tillverkar Lager 157 sina kläder?

Lager 157 slog 1,2 miljarder: “Ett avgörande beslut” Lager 157 ökade med nära 15 procent under 2020 och landade på drygt 1,2 miljarder kronor. Samtidigt lyckades man förbättra vinsten med 11 miljoner och summera ett rörelseresultat på 200 miljoner kronor.

LÄS ÄVEN: Vi har jobbat riktigt hårt med att driva vår verksamhet och säkerställa att vi hela tiden är relevanta och kundfokuserade. Under 2020 var det viktigare än någonsin, säger Stefan Palm, grundare och vd för Lager 157, till Ehandel. Resultatet är en konsekvens av bra agerande i hela organisationen.

Butiks- och e-handels-teamen har gjort ett fantastiskt jobb, men även logistik- och sortimentsidan har bidraget starkt. Under 2020 öppnade företaget sex nya butiker trots en rådande pandemi och osäkerhet i samhället. Idag har kedjan totalt 51 butiker i Sverige, Norge och Finland samt tillhörande lokal e-handel på dessa marknader.

Det har varit ett utmanande år, men vi har gått ur det stärkta vilket känns bra. Jag tror att det var ett avgörande beslut att fokusera på att fortsätta gå framåt och utveckla oss trots att pandemin gav nya utmaningar. Jag tror också att det var en viktig signal att vi gick ut med att ingen skulle sägas upp eller permitteras, säger Stefan Palm.

En annan sak som kedjan väljer att ta upp i rapporten är bolagets hållbarhets-och transparens-insatser. Lager 157 skriver att man har påbörjat en analys, både internt och tillsammans med sina leverantörer, av miljöpåverkan kopplad till företagets produkter, tillverkning och konsumtion.

 1. Produktionen sker vid etablerade tillverkningsenheter i främst Bangladesh och Kina, med kompletterande tillverkning i Turkiet och Indien.
 2. En systematisk kartläggning av internationella leverantörers hantering av mänskliga rättigheter och sociala förhållanden är pågående.
 3. Varuinköp görs företrädesvis via svenska agenter, med organisation och hög närvaro på plats vid tillverkning för kontroll av kvalitet och arbetsförhållanden.

I år ska företaget öppna minst nio nya butiker, och under 2022 ska man fokusera ännu mer på en nordisk expansion. Och så här långt, under 2021, säger Stefan att verksamheten har gått bra. Vårt baskoncept är uppskattat av kunderna och vi har öppnat ett antal nya butiker så det känns bra.

Vi har fortsatt ta marknadsandelar i nästan alla segment, säger Stefan Palm och avslutar med: Det vi fokuserar på är att göra ett riktigt bra jobb varje dag och varje vecka i varje enskilt kundmöte. Gör vi det har vi gjort allt vi kan. Sen får vi se var vi landar omsättnings- och resultatmässigt i år.

: Lager 157 slog 1,2 miljarder: “Ett avgörande beslut”
Visa hela svaret

Får inte in nyckeln i dörren?

Problem med cylinderlåset – Går det trögt att vrida om nyckeln i cylinderlåset? Då kan det hjälpa att smörja låset med låsspray eller låsolja som du kan köpa på de flesta bensinstationer eller hos närmaste låssmed. Sprayburken eller flaskan med låsolja har en pip som du trycker in i nyckellåset.
Visa hela svaret

Vad är skillnaden mellan Stadium och Stadium Outlet?

Stadium Outlet är ett koncept med låga priser på sport och sportmode inom Stadiumkoncernen. Vi erbjuder ett brett sortiment av märkesvaror som säljs till ett lägre pris än motsvarande produkt på marknaden. Stadium Outlet har bland annat billiga sneakers, sportkläder, löparskor, billiga underkläder och tröjor,
Visa hela svaret

Vem äger Stadium?

Om Stadium Stadium Group består av koncepten Stadium och Stadium Outlet som tillsammans har cirka 180 fysiska butiker och varsin e-handel. Tillsammans bildar de Sveriges största sport- och sportmodekedja. I Norrköping ligger Stadium-koncernens huvudkontor som kallas “servicekontoret” då det syftar till att supporta alla butiker och kundservicen.

 • Företaget ägs av familjen Eklöf och är verksamt i Sverige, Finland och Norge.
 • Stadium var originalkonceptet som lanserades för över 30 år sedan och innehåller i nuläget också ett antal specialbutiker så som Stadium Ski och Stadium Plus.
 • Stadium Outlet erbjuder lägre priser än marknaden generellt tack vare större partiinköp.

Sedan 1995 arrangeras Stadium Sports Camp för barn och ungdomar. Stadium Sports Camp har en egen organisation och drivs som ett SVB-bolag (särskild vinstutdelningsbegränsning) vilket betyder att Stadium Group återinvesterar samt delar ut allt överskott till deltagande föreningar.
Visa hela svaret

När öppnade City Gross i Nyköping?

Om Nyköping Hej! City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad.
Visa hela svaret