Hur Mycket Kostar Gröna Lund 2021?

Hur Mycket Kostar Gröna Lund 2021
Priser: Ticket to Ride 0-2 år – gratis. Ticket to Ride 3-9 år – från 265 kr. Ticket to Ride 10 och år uppåt – från 325 kr.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar åkband i Gröna Lund?

Gröna Lund priser – Guldkortet: fri entré och fria åk hela sommarsäsongen.1699 kronor. Åkpaket: Fri entré och fria åk en hel dag.399 kronor. Åkband: Fria åk hela dagen.345 kronor. Åkhäfte: 20 kuponger.1–4 kuponger per attraktion.380 kronor.
Visa hela svaret

Kan man vara på Gröna Lund hela dagen?

Förbokning online krävs! – Du har väl inte missat att du i år behöver förboka en dag du vill besöka oss genom att köpa din biljett på webben innan du kommer till Gröna Lund? Köp Ticket to Ride – som ger dig både entré och fria åk hela dagen lång. Du kan sedan enkelt glida in i parken din förvalda dag.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar åkband?

Rabatten kan ej kombineras med andra rabatter. Pris åkband : 245 DKK (Ord pris 299 DKK). För att få rabatt på åkband måste det köpas via länken nedan och visas upp på plats tillsammans med din färjebiljett.
Visa hela svaret

Måste man ha Grönan Live pass?

Få hem ett gåvobevis att ge bort! – Är du på jakt efter den perfekta presenten? Då har du hamnat helt rätt! Med Grönan Live-passet ger du bort minnen för livet med över 50 häftiga konsertupplevelser och alla danskvällar under hela sommarsäsongen 2022.

You might be interested:  Vilken Batalj Avslutas I Stockholm 12 Maj 1971?

Entré från 16.30 varje konsert under hela sommaren Tillgång till alla konserter på Stora och Lilla Scen Tillgång till alla danskvällar

Obs! Grönan Live-passet är personligt och måste registreras på Mina Sidor för att kunna användas.

Grönan Live-passet gäller för en inpassering per konsert- eller danskväll i mån av plats. Observera att passet inte är giltigt de dagar då det inte är konsert- eller danskväll. Grönan Live-passet gäller för inpassering från kl.16.30 de dagar vi har för- och eftermiddagspass och från öppningsstart de dagar vi har öppet hela dagen. Entré gäller i mån av plats under konsert- eller danskvällar sommarsäsongen 2022. Gönan Live-passet garanterar inte plats till en specifik konsert – först till kvarn gäller. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 omvandlas till Grönan Live-pass och är giltiga för konserterna 2022. Med Grönan Live-passet ingår inga åk i parken. Ditt gåvobevis skickas det hem till den adress du anger vid beställning med en estimerad leveranstid på 7-14 arbetsdagar. Fraktkostnad på 29 kr tillkommer.

Visa hela svaret

Hur många får plats på Grönan konsert?

Ja, 17 000 är maxantalet.
Visa hela svaret

Måste mån boka konsert på Gröna Lund?

Hur Mycket Kostar Gröna Lund 2021

Har du ett Grönan Live-pass ? Då visar du bara din QR-kod vid entrén. Ingen förbokning krävs! Entrén gäller i mån av plats, så se till att komma i god tid! Har du bokat plats med Guldkort ? Då behöver du hämta ut din entrébiljett och åkband vid biljettcenter (mitt emot Tyrolentrén, nära Djurgårdsfärjan). Har du Guldkort men alla platser är uppbokade? OROA DIG INTE! Visa bara upp ditt digitala Guldkort i biljettcenter för att få en entrébiljett. Observera att inga åk ingår om du inte bokat plats med Guldkortet och att entrébiljett till konserten gäller i mån av plats. Har du bokat en Ticket to Ride ? Hämta din entrébiljett och åkband vid biljettcenter (mitt emot Tyrolentrén, nära Djurgårdsfärjan).

You might be interested:  Hur Många Bilar I Stockholm?

Vi ses i parken! Köp din biljett
Visa hela svaret

Hur går mån på konsert på Gröna Lund?

Konserter Eftersom Gröna Lund inte bara är en konsertarena utan också ett tivoli kan du inte köpa enskilda konsertbiljetter. Vi rekommenderar därför att du köp. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:06 E.M. Om du är under 16 år rekommenderar vi att du tar med dig en vuxen under kvällskonserterna på Stora och Lilla Scen.

 1. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:07 E.M.
 2. Det varierar från konsert till konsert, men det är alltid en bra idé att komma i god tid.
 3. Ju tidigare ni kommer desto större är chansen att ni får bra plats.
 4. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:07 E.M.
 5. Vid konserter på Gröna Lund är det förbjudet att filma eller fotografera för något annat än privat bruk.

Det är ett önskemål från artisterna som står på sce. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:08 E.M. Av säkerhetsskäl får du inte ta med dig selfiesticks på Gröna Lunds konserter. Du får helt enkelt använda dina lååånga armar istället. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:08 E.M. En konsert på Gröna Lund är vanligtvis mellan 60 och 90 minuter lång, och tar senast slut 22:00 om inte annat anges.

 • Våra konserter börjar alltid 20:00.
 • Tors, 13 Okt, 2022 at 4:09 E.M.
 • Att gå på konsert där det inte finns några sittplatser, som på Gröna Lund, innebär generellt att det kan bli trångt på populära konserter.
 • Vissa vill hoppa,
 • Tors, 13 Okt, 2022 at 4:09 E.M.
 • Ja, visst får du ta med dig en väska in på konserten, men tänk på att det då alltid tar lite längre tid för dig att passera genom våra säkerhetskontroller v.
You might be interested:  Hur Många Människor Bor I Södertälje?

Tors, 13 Okt, 2022 at 4:10 E.M. Det går ju inte att beställa fint väder till våra konserter (även om vi skulle önska detta). Om det skulle regna ber vi dig dock att inte fälla upp ett para. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:10 E.M. Vid konserter på Stora Scen stänger vi av Barnradiobilarna, Vilda Musen och Eclipse ca.19.30 och i vissa fall även Kvasten.
Visa hela svaret

Hur går mån på konsert Gröna Lund?

Med Grönan Live-passet har du fri entré till alla danskvällar under hela sommarsäsongen 2023. Välkommen till en oförglömlig konsertsommar på Gröna Lund! Grönan Live-passet ger dig:

Entré från 16.30 varje konsert under hela sommaren Tillgång till alla konserter på Stora och Lilla Scen Tillgång till alla danskvällar

Obs! Grönan Live passet är personligt – genom att fylla i dina uppgifter här nedanför registreras kortet i samband med köpet och är redo att användas. Det går bara att beställa ett Grönan Live-pass åt gången. Om du vill beställa Grönan Live-pass för ytterligare personer behöver du göra flera köp.

Grönan Live-passet gäller för en inpassering per konsert- eller danskväll i mån av plats. Observera att passet inte är giltigt de dagar då det inte är konsert- eller danskväll. Grönan Live-passet gäller för inpassering från kl.16.30 de dagar vi har för- och eftermiddagspass och från öppningsstart de dagar vi har öppet hela dagen. Entré gäller i mån av plats under konsert- eller danskvällar sommarsäsongen 2022. Grönan Live-passet garanterar inte plats till en specifik konsert – först till kvarn gäller. Tidigare köpta Gröna Kortet för 2020 omvandlas till Grönan Live-pass och är giltiga för konserterna 2022. Med Grönan Live-pass ingår inga åk i parken.

Telefonnummer (Obligatorisk) Födelsedatum (Obligatorisk) Ansiktsbild för identifiering (Obligatorisk) OBS! Krävs en tydlig ansiktsbild så att vi kan identifiera dig vid entrén
Visa hela svaret