Eleonor Vem Bor Här Norrköping?

Eleonor Vem Bor Här Norrköping
Sångerskan Eleonor Léone är en av två Norrköpingsbor som är med i veckans avsnitt av ‘Vem bor här?’ på SVT. Hon blev tipsad om att söka och med sin fästman Tjoffe Sjögrens goda erfarenheter av programmet tvekade hon inte. – Man blir verkligen imponerad och inspirerad.
Visa hela svaret

Vem bor här Eleonor?

Om mig! — Eleonor Léone Här vill jag ta tillfälle i akt och säga HEJ! Det gör mig tokglad att du har klickat dig in här på sidan. Vad du än undrar över, tveka inte att kontakta mig! Jag arbetar med allt som har med underhållning att göra. För mer detaljerad info, se under fliken ‘Tjänster’.

Mitt namn är Eleonor Léonei (Eleonor Léone som artistnamn), jag är född och uppvuxen i Finspång. Jag var redan som liten en teaterapa och älskade allt som hade med skapande och kreativitet att göra. Inget har förändrats sedan dess egentligen. Idag gör jag fortfarande allt det jag älskar. Stort som smått.

Många undrar vad jag egentligen jobbar med. “Jag leker” brukar jag svara. Det är delvis sant men egentligen jobbar jag enormt mycket, dygnets alla timmar. Jag jobbar så hårt för att kunna få göra exakt det jag vill. Vad jag vill vet jag egentligen inte.

 • Men jag vill skapa, utveckla och utvecklas.
 • Jag vill känna att jag ger något, tillför något.
 • Jag kallar det för att leka, för att jag gör det som jag själv har valt, inte något som någon annan har valt.
 • Det är inget tvång utan en önskan och en dröm som jag ser till att göra till verklighet.
 • Jag sjunger, skriver musik, dansar, skådespelar, pratar, skapar, producerar, koreograferar.

En konstnärlig entreprenör helt enkelt! : Om mig! — Eleonor Léone
Visa hela svaret

Vilken kändis bor här?

Här bor jag – nytt program där kändisar visar upp sina hem I det nya programmet ” Här bor jag ” visar olika kändisar upp sina hem – men programmet har en twist. Vi får till en början inte veta vems hem vi besöker och tittarna kan därför vara med och gissa. Eleonor Vem Bor Här Norrköping Foto: Discovery+ Hur bor egentligen kändisarna? Vem har det stökigt och vem är pedant? Vem älskar färger och vem föredrar sitt hem betydligt mer avskalat? Under avsnittens gång kommer tittarna få en unik inblick i 32 välkända svenskars hem och se hur väl man lyckas gissa rätt på vem som bor där.

Till vår hjälp finns Claes Malmberg som guidar tittarna med sin röst och bland de kändisar som väljer att öppna upp sitt hem ser vi bland annat Anis Don Demina, Sanna Lundell, Magdalena Graaf, Victoria Silvstedt, Rickard Olsson, Daniel Paris, Carl Jan Granqvist med flera. Programmet har premiär på kanal 5 ikväll, den 22 februari, kl 19.55.

: Här bor jag – nytt program där kändisar visar upp sina hem
Visa hela svaret

You might be interested:  När Blommar Magnolia I Stockholm?

Vem bor kanal 5?

Vem bor här? – Streama online Om fem främlingar som besöker och går husesyner i varandras hem. Personerna vet ingenting om varandra, förutom namn, yrke och första intrycket. Efter husesynerna ska var och en försöka para ihop rätt person med rätt hem.

Säsong 1 Säsong 2 Säsong 3 Säsong 4 Säsong 5 Säsong 6 Säsong 7 Säsong 8 Säsong 2022

Säsong 1 Säsong 2 Säsong 3 Säsong 4 Säsong 5 Säsong 6 Säsong 7 Säsong 8 Säsong 2022 Säsong 2022

Vi reser runt i Skåne och besöker ett kaxigt hem där Hollywood möter italienskt 70-tal, en bohemisk villa där naturmaterial dominerar och ett småtokigt och färgglatt gammalt gjuteri. Vem av deltagarna som bor var, råder det väldigt delade meningar om. Fem främlingar besöker varandras hem och giss. Vi hänger på en sprallig student, en finurlig konditor och en slug personlig assistent som besöker ett maffigt tingshus, en läkarvilla från 50-talet och ett hem där man valt väggfärger med inspiration från kryddskåpet – vad sägs om ett dressing room i curry? Fem främlingar besöker varandras hem o. I Stockholm träffar vi ett livat och lurigt gäng som tillsammans besöker en pittoresk trävilla som liknar en antikbutik, en helrenoverad husbåt och en konstnärlig hyresrätt med färgglada väggmålningar. Men var bor egentligen tågchauffören, barnskötaren och ingenjören? Fem främlingar besöker varan. I Umeåtrakten besöker vi en pampig villa i cortenplåt med sensationell takhöjd, en färgbomb till lägenhet och ett lantligt hem med ett utedass inomhus. Var bor grävmaskinisten, undersköterskan och VD:n? Fem främlingar besöker varandras hem och gissar – vem bor här? Programledare: Malin Olsson. De. Vi hänger på till huvudstaden och kikar in i en vindsvåning i Gamla stan, en maxad enrummare med extra allt och ett färgglatt radhus i retrostil. Juristen Mikael ska lukta sig till var alla bor, men hans hemliga strategi är inte hemlig så värst länge. Fem främlingar besöker varandras hem och giss. Idag besöker vi fem hem i området runt Vänern och Vättern. Bland deltagarna hittar vi en nagelskulptör, en strateg och en rådgivare. Men vem är det som trivs i hemmet som går i endast svartvitt? Och vem har så kärleksfullt renoverat det gamla ödehuset? Fem främlingar besöker varandras hem och gis. I Skaraborg kikar vi in i ett storslaget säteri med anor från 1600-talet, ett gammalt bussgarage där självaste Uppfinnar-Jocke verkar husera och en före detta svinstia med något så otippat som en jiujitsu-hall hemma. Fem främlingar besöker varandras hem och gissar – vem bor här? Programledare: Ma. I dag slår vi upp dörrarna till ett fantasifullt hem inrett med kärlek och humor, en ståtlig våning på Östermalm, en ombyggd och mysig gammal sommarstuga, en pampig villa med egen brygga och en 70-talsvilla vars insida förvånar våra deltagare. Fem främlingar besöker varandras hem och gissar – vem.

You might be interested:  Vad Händer I Malmö På Nationaldagen?

: Vem bor här? – Streama online
Visa hela svaret

Vem pratar i Vem bor här?

Eurovision Song Contest 2019: De kommenterar i SVT – Läs mer Malin Olssons roll i Vem bor här? består till stor del av att för tittarna berätta vad som pågår i avsnitten och att presentera deltagarna för varandra. Malin Olsson har programlett Vem bor här? från starten och tar under programmets gång ofta en fika med deltagarna för att höra hur de tänker kring varandra och vem som bor var innan det i slutet av programmet avslöjas vilket hem som tillhör vilken deltagare.
Visa hela svaret

Vem bor här konditor?

I det nysläppta avsnittet av SVT:s Vem bor här? visar konditorn Oscar Målevik upp sitt unika hus i svenska bibelbältet. “Min man samlar på små statyer så vi fick städa bort en del nakna grekiska män inför inspelningen”. Eleonor Vem Bor Här Norrköping I dag är det dags för ett nytt avsnitt av SVT-serien Vem bor här? där vi får följa med ner till Småland för att se när fem främlingar gör husesyn i varandras hem och försöker gissa vem som bor var. Dagens avsnitt sänds ikväll klockan 20.00 på SVT 1 men går att se redan på SVT Play.

 • Här syns konditorn Oscar Målevik som ligger bakom Haga Tårtkompani & Bageri samt Haga Schweizeri på NK.
 • Oscar och maken Henrik bor i Stockholm men äger sedan 2009 ett hus i Hullaryd där de spenderar helger och somrar.
 • Jag har vuxit upp i grannbyn Adelöv men jag flyttade därifrån på min 16-årsdag ner till södra Småland för att gå på gymnasiet.

Och sedan studenten har jag bott i Stockholm. Så det är därför du inte har någon småländsk dialekt! Tänkte du att det kanske var en fördel i programmet, att förvirra de andra deltagarna lite? – Jag funderade faktiskt på om jag skulle försöka prata småländska eftersom jag tänkte att alla andra förmodligen skulle göra det.

Men det gick inte, jag kan inte imitera småländska. Oscar berättar att han innan inspelningen tänkte att meddeltagarna sannolikt skulle förstå att han är gay vilket han hade en fiffig plan för. – Jag visste att jag inte skulle kunna tvätta bort min sexualitet. Därför hoppades jag att ett av hemmen skulle vara en metropolisk lägenhet som jag hade kunnat spelat på att jag bodde i, men sen var det ju ingen lägenhet med.

Men lite “spel” hanns i alla fall med i förberedelserna inför inspelningen. Oscar och Henrik tog nämligen ett varv i huset för att städa bort homoerotisk konst. – Jag har målat en del förut och då har jag bara målat nakna män. Så de tavlorna fick vi ta bort eftersom det hade blivit för tydligt.

You might be interested:  Hur Många Michelin Restauranger Finns Det I Stockholm?

Sen samlar min man på små statyer och det är många nakna grekiska män vilket vi också tog bort så det inte skulle vara massa kukar överallt. Det låter ju helt hysteriskt, hur många homoerotiska saker hade ni egentligen? – Vi plockade bort ett tiotal statyer och sex målningar. Planen var att de inte skulle gå runt och titta så mycket på övervåningen.

Där var det bara ett rum som de skulle till och det var dotterns rum. Och jag kanske inte är den typiska personen att ha en tonårsdotter men jag har ju en bonusdotter så det spelade vi lite extra på. Men sen visade det sig att de ändå hade tittat runt i alla rum där uppe så de såg nog en och annan tavla som vi inte hade planerat att visa.

 1. Var det någon som lyckades knäcka vilket hem som var ditt? – Ja det var det ju.
 2. Vi var många som var duktiga.
 3. Utan att avslöja för mycket.
 4. Hur skulle du själv beskriva ditt småländska hus? – Rymligt, luftigt och från en annan tidsålder.
 5. Vem står för inredningen, du eller din man? – Vi kompletterar varandra väldigt bra.

Han köper hysteriska mängder saker och gillar att samla och jag är lite mer minimalistisk och går runt och plockar bort. Det som genomsyrar bådas tankar är intresset för byggnadsvård. Ni gillar att ta den långa vägen? – Ja precis. Vi har haft det här huset sedan 2009 och först nu är vi nästan klara med allt.
Visa hela svaret

Vem tror du bor här?

Vem bor här?
Programledare Malin Olsson
Antal avsnitt 8 (2020)
Längd (per avsnitt) 60 minuter
Antal säsonger 6
Land Sverige
Språk Svenska
Sändning
Originalkanal SVT1
Originalvisning 2015 –
Externa länkar
Officiell webbplats
SVT Play

Vem bor här? är ett svenskt TV-program. I varje avsnitt får fem eller sex personer som inte känner varandra besöka varandras hem. De ska sedan tävla om att gissa vem som bor i vilken bostad. Bostäderna ska vara lite annorlunda och intresseväckande, särskilt med tanke på inredningen.
Visa hela svaret

Vem bor här spel?

Sammanfattning av vad du kan göra med Duo Appen i Vem bor här – Här nedan så har vi gjort en lista på vad du kan göra med Duo Appen medans du kollar på tv-programmet Vem bor här.

Chatta med andra som använder Duo Appen samtidigt som ni kollar på programmet Tävla och utmana andra i familjen och andra som använder Duo Appen Få tillgång till flera ledtrådar så att du inte missar något Gissa på vilken person som bor vart

: Duo Appen Vem bor här – För dig som vill veta mer
Visa hela svaret