Elenor Vem Bor Här Norrköping?

Elenor Vem Bor Här Norrköping
Om mig! — Eleonor Léone Här vill jag ta tillfälle i akt och säga HEJ! Det gör mig tokglad att du har klickat dig in här på sidan. Vad du än undrar över, tveka inte att kontakta mig! Jag arbetar med allt som har med underhållning att göra. För mer detaljerad info, se under fliken ‘Tjänster’.

Mitt namn är Eleonor Léonei (Eleonor Léone som artistnamn), jag är född och uppvuxen i Finspång. Jag var redan som liten en teaterapa och älskade allt som hade med skapande och kreativitet att göra. Inget har förändrats sedan dess egentligen. Idag gör jag fortfarande allt det jag älskar. Stort som smått.

Många undrar vad jag egentligen jobbar med. “Jag leker” brukar jag svara. Det är delvis sant men egentligen jobbar jag enormt mycket, dygnets alla timmar. Jag jobbar så hårt för att kunna få göra exakt det jag vill. Vad jag vill vet jag egentligen inte.

 1. Men jag vill skapa, utveckla och utvecklas.
 2. Jag vill känna att jag ger något, tillför något.
 3. Jag kallar det för att leka, för att jag gör det som jag själv har valt, inte något som någon annan har valt.
 4. Det är inget tvång utan en önskan och en dröm som jag ser till att göra till verklighet.
 5. Jag sjunger, skriver musik, dansar, skådespelar, pratar, skapar, producerar, koreograferar.

En konstnärlig entreprenör helt enkelt! : Om mig! — Eleonor Léone
Visa hela svaret

Vem bor här Anna?

Anna Hjertén on Instagram: ‘ Vem bor här? 💁🏼🏠 #stylist#styling#tv#svt#vemborhär’
Visa hela svaret

Vem bor här säsongstart?

Start måndag 27 mars i SVT1 och SVT Play.
Visa hela svaret

Vem är med i På spåret idag?

Niklas Källner och Lena Nordlund möter Marie Agerhäll och Fritte Fritzson i den sista matchen i grupp 1. Kristian Luuk är programledare och Fredrik Lindström domare. Husband: Bo Kaspers orkester. Gästartist: Isabella Lundgren.
Visa hela svaret

Vem bor här Claes Malmberg?

Här bor jag – nytt program där kändisar visar upp sina hem I det nya programmet ” Här bor jag ” visar olika kändisar upp sina hem – men programmet har en twist. Vi får till en början inte veta vems hem vi besöker och tittarna kan därför vara med och gissa. Elenor Vem Bor Här Norrköping Foto: Discovery+ Hur bor egentligen kändisarna? Vem har det stökigt och vem är pedant? Vem älskar färger och vem föredrar sitt hem betydligt mer avskalat? Under avsnittens gång kommer tittarna få en unik inblick i 32 välkända svenskars hem och se hur väl man lyckas gissa rätt på vem som bor där.

 • Till vår hjälp finns Claes Malmberg som guidar tittarna med sin röst och bland de kändisar som väljer att öppna upp sitt hem ser vi bland annat Anis Don Demina, Sanna Lundell, Magdalena Graaf, Victoria Silvstedt, Rickard Olsson, Daniel Paris, Carl Jan Granqvist med flera.
 • Programmet har premiär på kanal 5 ikväll, den 22 februari, kl 19.55.
You might be interested:  Vad Gör Man I Göteborg Med Barn?

: Här bor jag – nytt program där kändisar visar upp sina hem
Visa hela svaret

Vem bor här Susan Törnqvist?

Susan Wafaa Törnqvist bor i en villa i Åsa. Hon bor tillsammans med Daniel Törnqvist. Hennes födelsedag är den 25 april. Hennes villa är värderad till ca 5 440 000 kr.
Visa hela svaret

Vem bor här Nässjö?

TV: Aysu, 31, bjuder in svenska folket till sitt hem – är med i populära programmet

 • Annons
 • Annons

Annons Aysudilca Frohms, 31, hem i Nässjö är en av de spännande utmanarna i tv-programmet “Vem bor här?”. Ett litet radhus med stor inredning som ger luft i rummen. Häng med in på en förhandstitt! Bild: Janne Wrangberth Annons Aysu vill hon hellre kallas, tvåbarnsmamman som uppmuntrades av programbolaget att söka som deltagare när de upptäckte henne på Instagram. Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid. Visa vad som ingår i Digital Det här ingår i Digitalpaketet

 • Alla nyheter på tranastidning.se
 • Nyhetsappen med pushnotiser
 • Nyhetsbrev med senaste nytt

Om du redan är prenumerant: logga in!

 1. Annons

Nästa artikel under annonsen : TV: Aysu, 31, bjuder in svenska folket till sitt hem – är med i populära programmet
Visa hela svaret

Vem bor här Skövde?

Alva, 29, är med i sitt favoritprogram: “Har sett alla avsnitt”

 • Annons
 • Annons

Annons Först kändes det overkligt att hon skulle vara med i favoritprogrammet som hon sett varenda avsnitt av. Men ibland har man tur och det hade Alva Thornell Orrenvade från Skövde. Hon är en av deltagarna i SVT-programmet “Vem bor här” som sänds nästa vecka. Alva Thornell Orrenvade från Skövde är med i SVT populära program Vem bor här. Bild: Privat Annons Det hela började i en Facebookgrupp och slutade med en inspelning – som satte hennes tävlingsinstinkt på prov. Alva Thornell Orrenvade berättar om hur det var att spela in avsnitten av “Vem bor här”, som sänds på SVT måndag 21 november.

 • Alla nyheter på skaraborgslanstidning.se
 • Nyhetsappen med pushnotiser
 • Nyhetsbrev med senaste nytt
You might be interested:  Malmö Ff Hur Många Sm Guld?

Om du redan är prenumerant: logga in!

 1. Annons

Nästa artikel under annonsen : Alva, 29, är med i sitt favoritprogram: “Har sett alla avsnitt”
Visa hela svaret

Vem bor här Söderköping?

“Folk går förbi och skrattar hela tiden” Kanske har du också gått förbi på Ågatan och reagerat på skylten som sitter på fönstret. Då är du inte ensam, för både huset och lappen drar blickarna till sig. – Det är ju ett turiststråk utanför och tidigare hörde jag bara folk säga: “Titta vilket snett hus!” Jag tänkte: “Kan ni inte säga att det är gulligt i stället?” Så jag satte upp lappen och nu hör jag hela tiden folk som läser högt och skrattar, säger Sofia.

Den sneda fasaden sitter på ett hus från 1600-talet och har enligt hörsägen fungerat som tullhus. Det var på den tiden båtarna gick upp i Storån och fick förtulla sina varor på väg till Fiskartorget. Men inuti är det inte så snett som man skulle kunna tro. Huset totalrenoverades när Sofia flyttade in 2013 och har rätats ut efter behov.

Den gamla 80-talsrenoveringen med furukök, stänktapet och valv i stället för dörr fick åka ut. Sofia, som hyr huset av sin granne, fick vara med och välja nästan all inredning. In kom nytt och fräscht, men i gammal stil. Timmerväggarna som hittades frilades och ger en genuin känsla i lägenheten.

Jag hade inte den här inredningsstilen i lägenheten innan, men man får göra efter vad som passar in, säger Sofia. Att hon har ett stort inredningsintresse är det ingen tvekan om. Överallt dyker det upp nya små ting att förundras över. Det mesta har hon hittat på loppis, auktion eller hämtat från familjens gamla torp i Mogata.

You might be interested:  Vad Betyder Motet I Göteborg?

– Den gamla köksdörren därifrån blev ett köksbord till exempel, säger hon. Hur ofta går du på loppisar? – I alla fall någon gång i veckan, och mer under sommaren. Då brukar jag och en kompis åka på loppisturné i tre, fyra dagar. Även naturen gör sig påmind i inredningen.

 • Flytvirke i form av en gammal ålsump har blivit en slags gardinkappa och rönnbär, en knippe råg och torkade vallmostänger pryder vaser eller hänger på krokar.
 • Uppstoppade djur, som en grävling, en uggla och en fasan har hittat sina självklara platser.
 • För två år sen var Sofia med i tv-serien “Vem bor här?”, där deltagarna åker runt till olika hem och ska gissa vem som bor i vilket hus.

– Jag blev kontaktad av SVT via Instagram. De hade sökt ett udda boende i Söderköping och hittade mig. – Det var jätteroligt att vara med i. Det var mycket förberedelser och sen filmade vi i tre hela dagar. Mycket har förändrats i lägenheten sen dess. Bland annat hade Sofia då en samlarmani på fiskargubbetavlor, vilket tog sig uttryck i en hel vägg med sådana.

 1. Även på hennes arm sitter en fiskargubbe i form av en tatuering.
 2. Jag har alltid gillat honom och det tog lång tid innan jag hittade min första fiskargubbe på loppis.
 3. Sen gick det över styr och till slut hade jag mellan 50 och 60 tavlor.
 4. Just nu ligger de flesta under sängen, nu får det lugna ner sig lite, säger Sofia och skrattar.

Att Sofia hamnade här, i huset som hon gått och sneglat på som barn, kan tyckas vara en ödets fullträff. – Det var faktiskt så att mina föräldrar bodde här 1984. Jag är gjord uppe på loftet, men jag har aldrig bott i huset förrän i vuxen ålder. Men jag har gått på Bergaskolan och har gått förbi och alltid tyckt att det ser då mysigt ut.
Visa hela svaret