Vem Lagar Iphone I Luleå?

Vem Lagar Iphone I Luleå
Vragen en antwoorden Een vraag stellen V: (Vertaald door Google) Hallo, hoeveel kost het vervangen van een iPhone 7-scherm? (Origineel) Hej vad kostar iPhone 7 skärmbyte? (Geen antwoorden) Alle vragen bekijken (7)

Var lagar man iPhone?

Batteribyte – Det är enkelt och prisvärt att byta batteri på din mobil hos oss på Teknikmagasinet. Din mobil känns som ny och håller laddningar längre. Vi erbjuder batteribyte på mobilmodeller från iPhone 5 till iPhone 11 Pro Max och använder alltid batterier av högsta kvalitet.
Visa hela svaret

Vad kostar det att byta glas på iPhone 11?

Skicka in din iPhone 11 för att byta skärm

Laga iPhone 11 priser Pris inkl. moms
Skärmbyte Apple original 2690 kr Laga nu
Skärmbyte Kvalitet A 1390 kr Laga nu
Skärmbyte Tredjepartstillverkad 1090 kr Laga nu

Visa hela svaret

Hur mycket kostar det att byta skärm på mobilen?

Byta skärm – så mycket kostar ett skärmbyte på din mobil Det kommer något gott ur allt ont, heter det. Men det känns inte som det gäller för just skärmbyte. Det kostar skjortan och halva byxbenet, och inte blir telefonen direkt roligare av att byta skärm. Vem Lagar Iphone I Luleå Priset på skärmbyte varierar kraftigt mellan olika aktörer. Det beror på att man använder skiftande kvalitet på reservdelar och olika metoder för att laga en skärm. Billigast möjliga brukar vara lim och en lågbudget-skärm. Var uppmärksam på “SNABBT”, “BILLIGT”, “BÄST”.

På kort sikt låter det som en dröm, men du kommer inom bara några dagar inse att känslan i din mobil överensstämmer mycket bra med just de försäljningsargumenten. Dyrast möjliga brukar vara originalservice. Har du till exempel telefon från Apple låter du en Apple-certifierad servicetekniker byta skärm på din iPhone.

Idag finns försäkringstjänster som du kan teckna i samband med ditt mobilinköp. De flesta tillverkare erbjuder sina egna försäkringar, men du kan också teckna försäkringar via en butikskedja (telefonoperatör eller elkedja) om inköpet genomförts där. Kostnaden för en sådan varierar med telefonmodell. Ett skärmskydd är ett bra, och mycket prisvärt alternativ som skyddar din telefon från repor och sprickor i skärmen. Det kostar en spottstyver i jämförelse med mobilförsäkringar och skärmbyten och det håller din skärm intakt genom de allra flesta äventyr du kan hitta på. Läs mer –
Visa hela svaret

Vad kostar det att byta batteri på en iPhone?

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt eller känns batteriet trögt att ladda? Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone.

 • För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen.
 • Det är snabbt och enkelt, kom in till oss – vi har drop in! Vi byter batteri på alla modeller av iPhones från iPhone 5 till iPhone 11 Pro Max, i tabellen nedan kan du hitta just din modell och pris.

Priset inkluderar självklart både batteri och arbete. Osäker på vilken iPhone du har? Kolla in guide för att identifiera iPhonemodell,
Visa hela svaret

Hur mycket kostar det att laga en iPhone?

Vad kostar det att laga iPhone skärm? Pris på att laga iPhone Vad kostar det att laga iPhone skärm? Vad kostar det att laga iPhone skärm är det första de flesta som har tappat sin iPhone frågar sig. En iPhone skärmbyte kostar allt från 400kr till 5000kr.

Modell Skärmbyte. A kvalitet Skärmbyte Tredjepartstillverkad
iPhone 5 499:- 799:-
iPhone 5S/SE 499:- 799:-
iPhone 5C 499:- 799:-
iPhone 6 599:- 799:-
iPhone 6 plus 999:- 1299:-
iPhone 6S 699:- 999:-
iPhone 6S plus 999:- 1299:-
iPhone 7 799:- 1299:-
iPhone 7 plus 999:- 1399:-
iPhone 8/SE (2nd Gen) 899:- 1299:-
iPhone 8 plus 999:- 1599:-
999 :- 1999:-
iPhone XS 999:- 1999:-
iPhone XR 999:- 1599:-
iPhone XS Max 1599:- 2599:-
11 1199:- 1599:-
iPhone 11 Pro 1799:- 2999:-
iPhone 11 Pro Max 2999:- 3999:-
iPhone 12 Mini 2999:- 3999:-
iPhone 12/12 Pro 3999:- 4999:-
iPhone 12 Pro Max 4999:- 5999:-

Vad kostar det att laga iPhone skärm? Pris på att laga iPhone
Visa hela svaret

Vem lagar mobiltelefoner?

Gigamex kan laga mobiltelefon – Vi kör med fasta priser vid lagning av din mobiltelefon! Vi har inga dolda avgifter eller otydliga priser. Vi kör alltid med fasta priser när vi lagar din mobiltelefon eller andra elektronikprodukter. Du kan även skicka in din enhet till oss via post och då den skickad tillbaks – lagad och klar inom 24 timmar från att vi tagit emot ditt paket.

 • Besök vår fysiska butik eller skicka in din enhet till oss via post! Det går även bra att besöka oss i vår fysiska butik som ligger belägen i Bagarmossen, Stockholm.
 • Vi är alltid väldigt noggranna med att ge personlig och snabb service till samtliga av våra kunder.
 • Vi på Gigamex har som målsättning att alltid erbjuda marknadens absolut bästa priser vid lagning av mobiltelefon, eller andra enheter som vi jobbar regelbundet med.

Nedan följer några exempel på vad vi byter eller lagar:

Byte eller Lagning av mobiltelefon skärm Byte eller Laganing av mobiltelefon batteri Byte eller Lagning av mobiltelefon vibrator Byte eller Lagning av mobiltelefon powerknapp/hemknapp Byte eller Lagning av mobiltelefon högtalare Byte eller Lagning av mobiltelefon mikrofon och mycket mera.

Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till reparation av din enhet. Vi har alltid marknadens bästa priser och är oerhört måna om våra kunder. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Vår målsättning är att vara den du alltid vänder dig till när det kommer till reparation av din elektronik.
Visa hela svaret

You might be interested:  När Slutar Halloween På Gröna Lund?

Hur lagar man sprickor i mobilen?

Hemligheten heter kemi – Det nya materialet består av en tänjbar polymer och salt som skapar en reaktion där joner och molekyler dras till varandra. Kopplingen är så stark att när materialet går sönder kan det dra ihop sig över sprickor som då försvinner.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att reparera iPhone?

Hur lång tid tar det att laga en iPhone? – – En reparation går både snabbt och smidigt, vi kan ofta byta din skärm eller batteri medan du väntar. Majoriteten av våra byten gör vi på ungefär 30 minuter. På detta sätt slipper du vara utan din telefon längre än du måste.
Visa hela svaret

Kan man laga en trasig skärm?

Högkvalitativa mobildelar och snabb mobilservice hos oss – MyTrendyPhone gör din smartphone från Samsung, Apple, Sony, Nokia eller Huawei felfri och kan fixa mobilskärm på nolltid. Våra certifierade och erfarna tekniker kommer att byta dåligt batteri om du upplever svårigheter vid laddning, laga skärm, glas eller baksida om de är spruckna eller sanera den efter du tappat telefonen i vatten och samtidigt använda mobilreservdelar av hög kvalitet,

Behöver du laga en sprucken skärm och/eller byta mobilglas? Har du råkat tappa mobilen så skärmen gått sönder och du inte kan använda din trasiga mobil? Våra tekniker har bred kunskap och lång erfarenhet med att utföra mobilreparation och skärmbyte på ett tryggt sätt och till ett rimligt pris. På så sätt kan du vara säker på att du kommer att njuta av en ny skärm och dess klara färger på din gamla och trasiga iPhone eller någon annan enhet igen. Dessutom använder vi reservdelar av hög kvalitet och erbjuder 2 års garanti. Batteribyte – Bort med utslitet batteri! Går det inte att ladda mobilen längre? Laddar den ur snabbt? I så fall behöver du byta batteri på den. Vi kommer att ersätta ditt gamla batteri med ett nytt på nolltid. Vad är problemet med mobilen? – Boka din felsökning! Ibland vet du inte alls vad är det som kan vara fel och hur du måste reparera iPhone eller Android telefon. Då kan du skicka in din enhet för diagnostisering och vi undersöker det närmare och återkommer med information om vad ska bytas och repareras. Rengör vattenskadad mobil efter att den fallit ner i vatten! Oavsett om du tappat mobilen i toaletten eller i poolen, kommer vi att göra vårt bästa för att laga mobiltelefon genom att torka och rengöra din smartphone, Om det finns något som ska bytas ut kontaktar vi dig om nästa steg. Kamerabyte och mycket mer – Njut av mobilen igen! Oavsett om din bakre kamera eller selfiekamera gått sönder, ordnar vi detta. Det finns också en rad andra problem som kan uppstå på din smartphone. Det kan vara problem med ljudet eller med laddningsporten, problem med hörlursuttag och mycket mer.

Nu är du redo att beställa en mobil reparation av din Apple, Samsung enhet på sidan. Hela processen är otroligt enkel. Det är bara att skriva din adress och ditt ordernummer som du får vid beställningen på paketet och skicka in din mobil till vår adress.
Visa hela svaret

Hur byter man skärm på iPhone?

Kom bara in till oss – vi har drop in! Vi byter ut sprucken skärm på alla iPhonemodeller från iPhone 5 till iPhone 12 Pro Max. I tabellen här nedan kan du hitta din modell och se vad det kostar att laga en trasig skärm på iPhone. Osäker på vilken iPhone du har?
Visa hela svaret

Hur mycket kostar det att laga en iPhone 12?

Här nedan kan du se prislistor för lagning av iPhone. Prislista för skärmbyte.

Modell Pris i butik Pris online*
iPhone 11 Pro 2499:- 2599:-
iPhone 11 Pro Max 2999:- 3099:-
iPhone 12 Mini 2699:- 2799:-
iPhone 12 2999:- 3099:-

Visa hela svaret

Var köpa begagnad iPhone?

Här kan du köpa iPhone – Hitta en billig iPhone i nyskick – Hos Returhuset hittar du helt nya, begagnade och billiga Apple iPhone till riktigt bra priser. Fynda en billig iPhone och spara på miljön. Du kan hitta rekonditionerade med upp till 70% under ordinarie pris, beroende på vilken skickgradering mobilen har.

Alla telefoner är testade och vid behov fabriksrekonditionerade av våra tekniker. Hörlurar ingår ej. Laddningssladd medföljer, dock ej original. Vi lämnar självklart 12 månaders garanti. Köp en begagnad iPhone hos oss på Returhuset Apple grundades utav av Steve Jobs i hans garage i Palo Alto 1976. Tillsammans med sina medgrundare Steve Wozniak och Ronald Wayne så började dem att producera Apple I-persondatorn.

Efter millennieskiftet så lanserade Steve Jobs och Apple produkter som komma att förändra framtiden för evigt. Först 2001 så lanserades den första iPod och sålde 100 miljoner enheter under de första sex åren. Sedan så lanserades Apple iPhone 2007 och blev den bäst säljande produkten genom tiderna.

 • Hos oss på Returhuset kan du fynda begagnade iPhones och göra något bra för både klimatet och plånboken.
 • Vi har ett brett sortiment utav begagnade Iphones som IPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 och iPhone 12 fast till låga priser.
 • Hitta en billig iPhone samtidigt som du gör något bra för klimatet.

Hos oss kan du köpa iPhone i perfekt skick. Varför köpa en begagnad iPhone? Apple är idag ledande inom teknik och innovation och är det mest värdefulla varumärket i världen. Produktserien Apple iPhone är den bäst säljande produkten genom tiderna och vinner ofta utmärkelser och priser i olika mobiltester.

Vad är då inte bättre än en billig iPhone i nyskick? När du köper en begagnad iPhone så får du en användarvänlig och innovativ mobiltelefon som kan du känna dig säker att den kommer att hålla en hög standard och detta tack vare Apples operativsystem iOS. När det kommer till att välja mellan olika tillverkare av mobiltelefoner så avgörs mycket på vilket operativsystem som är bäst.

iOS är de operativsystem som Apples alla produkter har. Det är ett enkelt och användarvänligt system som tillåter majoriteten av sina användare att göra allt de behöver dagligen både snabbt, enkelt och tryggt. När du köper en begagnad iPhone hos oss på Returhuset så gör du något smart för både klimat och plånbok.

 • Inte nog att du får en begagnad iPhone till ett betydligt lägre pris utan du hjälper oss att att spara in 55 kg koldioxid och 69 kg avfall för att en ny iPhone inte behövs skapas.
 • Vad ska jag tänka på när jag köper en begagnad iPhone? Det finns en hel del att tänka på när du ska köpa iPhone, hos oss är våra iPhones olåsta och utan abonnemang, därför kan du välja helt fritt vilken mobiloperatör du vill ha.
You might be interested:  När Fylls Plaskdammarna I Stockholm 2021?

På så sätt kan du hos oss köpa en billig iPhone och välja den operatör som har bäst villkor och pris för dig. Hur fungerar vår skickgradering av en Apple iPhone? Vi har delat upp våra produkter i generella graderingar från “Ny” till “C” beroende på iPhones skick.

 • Alla våra iPhones fungerar precis som de ska.
 • Majoriteten utav produkterna som hamnar hos oss är vanliga e-handelsreturer, dvs från någon som ångrat sitt köp hos en av våra partners och är därmed helt nya! Förpackningen kan ha öppnats och vissa av dem har skadat emballage.
 • Denna information finner du i produktbeskrivning under produktens specifikationer.

Vilka är våra tekniker? Returhusets IT-verkstad kallar vi Hållbar-IT. Här arbetar idag ca 20 personer med att reparera allt möjligt som kommer in till oss som returer, reklamationer och försäkringsärenden. I vår IT-verkstad hanterar vi nästan 100 Apple iPhones per dag för att säkerställa att den mobil du söker ska finnas i lager.

 1. Detta gör att vi idag är experter på just Apple iPhones och du kan känna dig helt trygg med att köpa din begagnade iPhone hos oss.
 2. Tillbehör till din begagnade iPhone Om du är ute efter att köpa iPhone och behöver tillbehör till din nya mobil så kan du finna dem hos oss på Returhuset.
 3. Vi har ett brett sortiment med allt ifrån hörlurar, iPhone laddare, displayskydd och massvis med mobilskal för att du ska finna de produkter som passar dig och din iPhone bäst.

Att köpa ett bra iPhone skal är viktigt för att förlänga livslängden på din iPhone, även skärmskydd är viktigt för att slippa få onödiga repor och sprickor och skador på din iPhone. Fynda en billig iPhone hos oss på Returhuset! Vi hoppas att du hittar en billig begagnad iPhone som passar just dina behov och plånbok.
Visa hela svaret

Varför laddar min iPhone ut så fort?

Optimera inställningarna. – Ström. På panelen Strömsparare hittar du flera inställningar som styr energiförbrukningen för din MacBook. Din MacBook vet när den är ansluten till en strömkälla och anpassar sig efter det. När den går på batteri sänks skärmens ljusstyrka och andra komponenter används med måtta.

Om du ändrar den här inställningen för att få bättre prestanda kommer batteriet att laddas ur snabbare. Ljusstyrka. Sänk skärmens ljusstyrka så mycket det går utan att det blir obehagligt, så räcker batteriet längre. Om du till exempel tittar på video på ett flygplan där be­lysningen är släckt behöver du inte full ljusstyrka på skärmen.

Wifi. Wifi förbrukar ström även när du inte använder det för att ansluta till ett nätverk. Du kan stänga av det i wifi-statusmenyn i menyraden eller i inställningspanelen Nätverk. Appar och kringutrustning. Koppla från kringutrustning och stäng appar som inte används.
Visa hela svaret

Hur länge kan man ha en iPhone?

Zappat Du behöver inte vara orolig för att den ska explodera men Apple har avslöjat att din gamla Iphone har ett bäst före-datum. Uppdaterad för 7 år sedan 13:31 – 18 apr, 2016 Om du tycker att din Iphone börjar bli lite trött och så kan det bero på att den närmar sig slutet av sin livscykel.

 1. Nu har Apple för första gången definerat när en produkt anses vara förlegad.
 2. Enligt Cupertino-företaget har en iphone en förväntad livslängd på tre år, något som den delar med Apple Watch.
 3. Enheter med OSX och tvOS har välsignats med tolv extra månader, enligt uppgifter från Apple,
 4. To model customer use, we measure the power consumed by a product while it is running in a simulated scenario.

Daily usage patterns are specific to each product and are a mixture of actual and modeled customer use data. Years of use, which are based on first owners, are assumed to be four years for OS X and tvOS devices and three years for iOS and watchOS devices.

 • More information on our product energy use is provided in our Product Environmental Reports.
 • Efter den punkten anses prestandan på hårdvaran vara för gammal.
 • Det stämmer väl överens med hur Apple väljer att utesluta äldre modeller vid uppdateringar av iOS.
 • Få andra mobiltillverkare kan skryta med samma andrahandsvärde som en begagnad Iphone och det är inte svårt att se budgetmodellerna Iphone 5C och senast Iphone SE som strategier att återta en del av andrahandsmarknaden.

Apples uppgifter om en specifik livslängd kan därför tolkas som ytterligare en subtil uppmaning till de som valt att hålla fast vid sin gamla telefon: Dags att öppna plånboken.
Visa hela svaret

Hur vet man att batteriet är dåligt iPhone?

Kontrollera iPhones batterihälsa och batterianvändning Välj version: S spremembo tega kontrolnika boste znova naložili stran

Ställa in och komma igång

Säkerhetsfunktioner för iPhone Använda iPhone med iPad, iPod touch, Mac och PC Starta om, uppdatera, nollställa och återskapa Säkerhet, hantering och support

Du kan visa information om iPhones batterihälsa och lära dig hur din iPhone-användning påverkar batterinivån. Öppna Inställningar > Batteri och tryck sedan på Batterihälsa och laddning. iPhone visar information om batteriets kapacitet och topprestanda samt om batteriet behöver service. Öppna Inställningar > Batteri. Information om din batterianvändning och aktivitet visas för det senaste dygnet och upp till de senaste 10 dagarna.

Insikter och förslag: Du kan få se insikter om förhållanden eller användningsmönster som orsakar hög strömförbrukning på iPhone. Du kan också få se förslag på hur strömförbrukningen kan minskas. Om ett förslag visas kan du trycka på det om du vill öppna motsvarande inställning. Senast laddat: Visar vilken nivå batteriet senast laddades till och när det kopplades bort från laddningskällan. Batterinivå, diagram (senaste 24 timmarna): Visar batterinivån, intervall mellan laddningar samt perioder när din iPhone var i strömsparläge eller batteriet var nästan urladdat Batterinivå, diagram (senaste 10 dygnen): Visar procentandel av batteriladdningen som har använts varje dag. Aktivitetsdiagram: Visar aktivitet över tid, uppdelat efter om skärmen var tänd eller släckt. Skärmen på och Skärmen av: Visar total aktivitet under den valda tidsperioden när skärmen varit tänd respektive släckt. Vyn över de senaste 10 dagarna visar medelvärdet per dag. Batterianvändning efter app: Visar hur stor andel av batteriladdningen som har förbrukats av varje app inom det valda tidsintervallet. Aktivitet efter app: Visar hur länge varje app har används under det valda tidsintervallet.

You might be interested:  Hur Bokar Man Till Gröna Lund?

Obs! Om du vill visa batteriinformation för en viss timme eller dag trycker du på det tidsintervallet i diagrammet. Du avmarkerar intervallet genom att trycka utanför diagrammet. Batteritiden och laddningscykler varierar med användning och inställningar.
Visa hela svaret

Är det värt att laga iPhone?

– Det är dubbelt så dyrt med originalkvalitet jämfört med en kopia. Men det kan det vara värt om mobilen inte är så gammal. De flesta lagningar brukar kunna göras medan man väntar. En Iphone tar cirka 30 minuter att fixa, de övriga märkena kan ta upp till två timmar.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar det att fixa en iPhone skärm?

Skicka in din iPhone 7 för att byta skärm

Laga iPhone 7 priser Pris inkl. moms
Skärmbyte Apple original 2090 kr Laga nu
Skärmbyte Kvalitet A 699 kr Laga nu
Skärmbyte Tredjepartstillverkad 499 kr Laga nu

Visa hela svaret

Kan man byta batteri i en iPhone?

Batteriservice – Vi kan byta ut ditt iPhone-batteri mot en avgift. Vår garanti täcker inte slitage på batterier genom normal användning. Din produkt är berättigad till ett batteribyte utan extra kostnad om du har AppleCare+ och produktens batteri håller mindre än 80 procent av dess ursprungliga kapacitet. Läs mer om iPhone-batteriservice
Visa hela svaret

Hur gör man rent Ladduttaget på iPhone?

iPhone-tillbehör – iPhone-fodral – silikon När du ska rengöra ett iPhone-fodral av silikon tar du först ut din iPhone ur fodralet. Torka av iPhone-fodralets ut- och insida med en ren, mjuk och luddfri trasa lätt fuktad med vatten. Använd inte fönsterputs, hushållsrengöringsmedel, aerosolsprayer, lösningsmedel, ammoniak, slipmedel eller rengöringsmedel som innehåller väteperoxid när du rengör ditt iPhone-fodral.

 1. IPhone-fodral – läder Läderfodralet till iPhone är gjort av naturligt läder.
 2. Utseendet förändras vid användning.
 3. Det kan bli patinerat och även ändra färg på grund av fett från din hud samt direkt solljus.
 4. Det förstärker det naturliga utseendet.
 5. Om du rengör läderfodralet till iPhone kan färgen påverkas.

Om du väljer att rengöra fodralet ska du först ta ur din iPhone. Använd en ren trasa med varmt vatten och mild handtvål och rengör iPhone-fodralet försiktigt. Du kan också använda ett milt rengöringsmedel på en torr, ren trasa. Rengörings- och impregneringsmedel för läder kan förändra lädrets färg.

 1. Skydda iPhone-fodralet mot långvarigt starkt solljus, värme och fukt.
 2. Garvat läder som utsätts för vatten, olja, kosmetika och färgade tyger (som jeanstyg) kan få fläckar.
 3. IPhone-fodral – genomskinligt När du ska rengöra det genomskinliga iPhone-fodralet tar du först ut din iPhone ur fodralet.
 4. Använd en mjuk, torr och luddfri trasa för att torka utsidan och insidan av fodralet.

Använd inte fönsterputs, hushållsrengöringsmedel, aerosolsprayer, lösningsmedel, ammoniak, slipmedel eller rengöringsmedel som innehåller väteperoxid när du rengör fodralet. iPhone Smart Battery Case När du ska rengöra Smart Battery Case tar du först ut din iPhone ur fodralet.

 1. Använd en mjuk, luddfri, lätt fuktad trasa för att torka utsidan av fodralet.
 2. Använd inte fönsterputs, hushållsrengöringsmedel, aerosolsprayer, lösningsmedel, ammoniak, slipmedel eller rengöringsmedel som innehåller väteperoxid när du rengör fodralet.
 3. Använd en mjuk, torr, luddfri trasa utan några vätskor eller rengöringsprodukter när du rengör den interna Lightning-kontakten.

MagSafe-tillbehör till iPhone MagSafe-laddaren och MagSafe-batteriet innehåller magneter som kan dra till sig skräp vid vardaglig användning. Borsta bort eventuellt skräp från den magnetiska ringen innan du rengör det här tillbehöret. Koppla från MagSafe-laddaren eller MagSafe-batteriet från strömmen.

Använd sedan en mjuk, fuktig och luddfri trasa för att torka av silikonet i mitten av laddningsområdet. Använd inte fönsterputs, hushållsrengöringsmedel, aerosolsprayer, lösningsmedel, ammoniak, slipmedel eller rengöringsmedel som innehåller väteperoxid när du rengör din MagSafe-laddare eller MagSafe-batteriet.

Lär dig hur du rengör din iPhone, Tillbaka till början,
Visa hela svaret

Kan man laga baksidan på iPhone 11?

Har du en trasig / sprucken baksida på din iPhone 11? Då är en reperation en lösning för dig. Reservdelar och arbete ingår inom reparations priset och vi på lagaiphone.se använder endast orginala reservdelar från Apple.
Visa hela svaret

Är det något värde i gamla telefoner?

Avdrag eller presentkort – Hos Telia kan du välja mellan att få avdrag på din nya telefons kostnad, eller att få ett presentkort. Där finns också möjlighet att skänka pengarna till organisationen Friends. Även oanvändbara telefoner tas emot för att återvinnas. Nokia 3310 är en klassisk mobiltelefon som fortfarande har ett visst värde på andrahandsmarknaden. FOTO: Istock Men det gå också att få bra med pengar om du har betydligt äldre mobiler liggande hemma i byrålådan. Klassikern Nokia 3 310 har ett värde på mellan 100 och 600 kronor, och har du en Apple Iphone 2G, den första i serien, kan du räkna med minst 1 000 kronor.
Visa hela svaret

Vad gör man med trasig iPhone?

Kontakta Apple-supporten – Om skärmen fortfarande inte fungerar kan du behöva boka service för enheten. Kontakta Apple-supporten, Publiceringsdatum: 22 juni 2022
Visa hela svaret

Hur mycket kostar det att laga iPhone 13?

Skärmbyte

iPhone 5s 2 320 kr
iPhone 12 Pro 3 900 kr
iPhone 12 Pro Max 4 570 kr
iPhone 13 mini 3 320 kr
iPhone 13 3 900 kr

Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att reparera iPhone?

Hur lång tid tar det att laga en iPhone? – – En reparation går både snabbt och smidigt, vi kan ofta byta din skärm eller batteri medan du väntar. Majoriteten av våra byten gör vi på ungefär 30 minuter. På detta sätt slipper du vara utan din telefon längre än du måste.
Visa hela svaret

Hur lagar man sin mobil?

Om din mobiltelefon går sönder så kan du lämna in den för reparation i valfritt Elgiganten-varuhus eller Elgiganten Phonehouse-butik. Gäller alla telefoner som finns på den nordiska marknaden, oavsett var du köpt den. Vi tar emot telefonen och skickar den till en auktoriserad verkstad för reparation.

 1. När verkstaden har tagit emot mobilen så undersöker de den för att se vad det kan kosta att reparera.
 2. För de allra enklaste problemen så börjar det på 349 kronor.
 3. Om du accepterar kostnadsförslaget så brukar det ta ca tre veckor innan du har din reparerade telefon i din hand.
 4. De vanligaste problemen är byte av display och batteri, men de flesta fel kan åtgärdas.

Om telefonen visar sig vara så trasig så att den inte längre kan repareras så kommer du att få ett kostnadsförslag på att få en utbytesenhet, alternativt undersökningsavgift + frakt.
Visa hela svaret