Ny taxa – Från den 10 juni gäller nya parkeringstaxor i Luleå centrum. Attraktiva platser på gatumark får taxan 18 kronor per timme och övriga 10 kronor per timme. Vilken taxa som gäller var visar den nya zonkartan. Parkeringsautomaterna ändras successivt fram till den 17 juni.
Visa hela svaret
Contents
- 1 Vad kostar långtidsparkering på Luleå Airport?
- 2 När är det gratis att parkera?
- 3 Måste man ha en EasyPark lapp i rutan?
- 4 Vad kostar parkering Aimo Park?
- 5 Kan man parkera överallt med EasyPark?
- 6 Hur ska man tänka vid parkering?
- 7 Vad kostar långtidsparkering Kastrup?
- 8 Vad kostar det att parkera på Gardemoen?
- 9 Vad kostar det att parkera 1 vecka på Arlanda?
Vad kostar långtidsparkering på Luleå Airport?
Pris april-okt: 140 kr/dygn de första 6 dygnen, därefter 20 kr/dygn. Pris nov-mars: 190 kr/dygn inklusive motorvärmare. Bekväm långtidsparkering.
Visa hela svaret
När är det gratis att parkera?
Tavlor som anger hur du skall parkera – På vissa parkeringar finns tilläggstavlor som anger i vilken riktning du skall parkera. På bilden finns linjer i asfalten som markerar var rutorna är. Om det inte finns några markerade linjer skall bilen peka åt den riktningen som tilläggstavlan anger.
På huvudled gäller parkeringsförbud, Ett blått “P” märke betyder att det är “fri parkering”, Oftast gäller den så kallade 24 timmars regeln. Detta innebär att du får parkera i 24 timmar under vardagar. Under dag före helgdag och helgdagar gäller fri parkering.
- Läs skyltkombinationer nerifrån och upp.
- Detta anger de olika tiderna på en tilläggstavla: 8-17, Tiden avser endast vardagar,
- 8-14), Tiden avser (lördagar och dag före helgdag),8-13, Tiden avser helgdagar.
- På en parkeringsskiva ställer du in den närmast följande halvtimmen efter din ankomsttid.
- Rörelsehindrade med tillstånd får parkera på en handikapplats,
Utan tillstånd får du endast stanna för av och påstigning på en handikapplats, Ansökan om tillstånd görs hos kommunen där du är folkbokförd.
Visa hela svaret
Hur länge får man stå på långtidsparkering?
Finns endast vägmärket “Parkering” och inga tilläggstavlor får du parkera i högst 24 timmar.24 timmarsregeln gäller måndag till fredag. På lördagar, söndagar, helgdagar och dag före helgdagar får du parkera under obegränsad tid. Parkerar du på en dag då tidsbegränsningen inte gäller börjar dina 24 timmar räknas nästkommande vardag.
Visa hela svaret
Hur fungerar långtidsparkering?
Behöver du parkera din bil i flera dagar? I Helsingborg finns parkeringar där du får parkera i upp till sju dygn. Här får du information om var långtidsparkeringarna ligger. På parkeringsskyltar står ofta hur länge du får parkera på en parkeringsplats.
Visa hela svaret
Måste man ha en EasyPark lapp i rutan?
EasyPark Starta din parkering: Ladda ner EasyPark Appen och registrera dig. (Sök efter “easypark”.)
- Skriv in ditt registreringsnummer och ange områdeskoden på “bryggan” 8060Stadsberga 2:35 är koden 8064
- Välj parkeringstid.
- Avsluta eller förläng din parkering:
- Kommer du tillbaka tidigare eller behöver vara borta längre trycker du stopp eller lägger till mer tid i appen.
Tjänsten går att använda oavsett mobiloperatör då inga kostnader läggs på din mobilräkning. Kostnaden dras istället från ditt valda betalkort eller mot faktura om du är företagskund. En temporär lapp med texten “EasyPark” eller en dekal från EasyPark informerar parkeringsvakten om att du betalar med EasyPark.
- EasyParks App finns tillgänglig för iPhone, Android och Windows Phone och tjänsten går att använda i hela Sverige.
- * För dig som inte har en Smartphone finns en talsvarstjänst (ring 0770-87 00 00) där du istället startar din parkering via ett snabbt telefonsamtal.
- Mer information:
- Vill du veta mer om hur det fungerar besök, eller ring 0770-87 00 00.
: EasyPark
Visa hela svaret
Vad kostar parkeringsappar?
Ladda ner Parkster-appen gratis – Parkster-appen är en helt gratis parkeringsapp. Du kan ladda ner den när som helst från Apple eller Google Play Store, skapa bara ett Parkster-konto och du kan sen köpa digitala parkeringsbiljetter.
Visa hela svaret
Finns EasyPark i Luleå?
Luleå kommun erbjuder parkering med följande system: Flowbird. Parkster. EasyPark. Mobill.
Visa hela svaret
Kan man dra av parkeringsavgift?
Parkering vid arbetet –
Kostnader som betalas för parkering vid arbetsplatsen de dagar som privatbilen används för tjänsteresor är avdragsgilla i deklarationen och görs vid avsnittet tjänsteresor.Den som gör tjänsteresor minst 160 dagar om året får göra avdrag för parkeringskostnader för samtliga arbetsdagar.Rätten till avdrag för parkeringskostnader gäller både för tjänstebil och privatbil.
Är det dyrare att parkera med EasyPark?
Genomsnittligt överbetalar man 30% när man betalar med mynt och kort. Med Easypark betalar du bara för den tiden du verkligen använder.
Visa hela svaret
Vad kostar parkering Aimo Park?
MobilPark –
- Tillkommer det några avgifter när jag använder MobilPark? Aimo Park har infört serviceavgift om 2 kr per köp exkl. moms vid betalning med vår applikation Mobilpark. Bakgrunden är att marknaden idag tillämpar detta och det är någonting vi som parkeringsbolag behöver anpassa oss till.
- Jag kan inte parkera med MobilPark. Vad gör jag? Om du inte kan starta parkering med appen MobilPark behöver du betala din parkering med någon av de andra betalsätten som finns tillfälliga på platsen. Om det inte finns några betalsätt på platsen råder p-förbud. Om du vill ha hjälp så kan du alltid ringa vår support på tel.nr.0771- 96 90 07 eller maila till adressen [email protected],
- Varför har jag fått jag en faktura trots att jag registrerat mig i appen? Om du startat en parkering tidigare via MobilParks sms-tjänst är det dessvärre inte möjligt att debitera dig i efterhand via ditt appkonto.
- Jag har betalat dygnsavgiften, men min parkering har avslutats tidigare. Varför? En parkering startad via app är giltig så länge det finns tid kvar på biljetten. När du startar en parkering väljer du själv en preliminär sluttid, vilket innebär att parkeringen avslutas när tiden är uppnådd. Detta kan resultera i att man uppnår dygnskostnaden, men inte erhåller parkeringstid för hela dygnet, då man själv valt en kortare sluttid. Exempel: Timtaxan är 10 kr, dygnstaxan är 60 kr. Detta innebär att 6 timmars parkering kostar lika mycket som 24 timmar. För att biljetten ska vara giltig 24 timmar, behöver du själv välja sluttiden 24 timmar fram i tiden.
- Var kan jag parkera med min aktiva biljett? Gäller min biljett på alla Aimo Parks parkeringar? En biljett är endast giltig på den zon den startats på. Om du behöver byta till en annan parkering som har en annan zonkod, måste en ny parkering startas på den nya zonen du parkerar på.
- Hur fungerar förköpsbiljetter? En förköpsbiljett är giltig för det fordon som registrerats i samband med köpet, på den zon där den är startad. För att byta fordon på en pågående biljett, klicka på “visa pågående parkering” och välj ett nytt registreringsnummer. Vid felköpt biljett eller behov att avsluta förköpsbiljett i förtid – kontakta vår support på tel.nr.0771-96 90 07 för att få hjälp att avsluta parkeringsbiljetten.
- Det finns taxor i betalautomaten som inte finns i appen. Vilket är rätt? För närvarande har MobilPark inte stöd för alla taxor som finns i våra betalautomater. Vi arbetar aktivt med att förbättra prismöjligheterna i appen och inom en snar framtid kommer alla taxor att vara tillgängliga i MobilPark. Under tiden hänvisar vi till alternativa betalsätt på parkeringen.
- Behöver jag ha någonting i rutan när jag använder appen? Nej, det enda som krävs är att en parkering med korrekt registreringsnummer startats i MobilPark för att parkeringsvakten ska kunna hitta din biljett. Observera att platsens samtliga villkor måste uppfyllas för att parkeringen ska vara giltig.
- Jag kan inte registrera mitt kort/betala i appen. Vad kan jag göra? För att kunna registrera/betala i MobilPark behöver kortet ha stöd för och vara öppet för onlineköp och du behöver ha internetuppkoppling. Om problemet kvarstår går det bra att ringa vår support på tel.nr.0771-96 90 07 eller mejla till [email protected],
- Hur stänger jag av/slår på e-postkvitton? I menyn under “Mitt konto” finns möjligheten att stänga av eller slå på e-postkvitton. Du hittar alla dina kvitton under “Parkeringshistorik”. Vill du skicka ett specifikt kvitto till din e-post, går du in under “Parkeringshistorik”, klickar på kvittot och sedan klickar på delningssymbolen uppe i vänstra hörnet.
- Hur ändrar jag min e-postadress? Mejla till [email protected] så kan vi hjälpa dig att ändra. Obs! Förfrågan om att ändra e-postadress måste komma från det registrerade e-postkontot.
- Kan jag ha fler parkeringar pågående samtidigt? Ja, MobilPark har stöd för upp till 10 pågående parkeringar åt gången.
- Hur kontrollerar vakten min biljett? Vakten kontrollerar varje parkerat fordons registreringsnummer i en handdator de är utrustade med. Om fordonet har en pågående parkering i MobilPark vid tidpunkten för kontroll så ser vakten det.
- Jag har fått en kontrollavgift (böter) fast att jag har betalt. Varför då? En anledning till att man får en kontrollavgift trots att man betalat via appen är att fel registreringsnummer har angivits. En annan anledning kan vara att fel zonkod angivits när parkeringen startades. Kontrollera gärna så registreringsnumret för din parkering stämmer överens med ditt parkerade fordon. Om du anser att du felaktigt erhållit kontrollavgiften går det bra att överklaga den via formuläret för överklagan,
- Det finns en parkeringszon på kartan, men jag hittar den inte och det går ej att nå er. Vad gör jag? För hjälp att hitta parkeringszonen, klicka på den blåa texten under zonnamnet när du valt zonen du vill parkera på. Parkeringens koordinater öppnas upp i din kartapp och du kan med hjälp av den få vägbeskrivning.
- Varför skiljer sig designen på skyltarna från designen i appen? Vi har bytt namn och grafisk design. Vi jobbar på att byta ut befintliga skyltar, därför kan utseendet skilja sig på skyltarna mellan olika parkeringar och i appen.
- Jag har använt sms-tjänsten. När får jag min faktura? Fakturan skickas ut den 15e varje månad, men som förstakundsanvändare tar det upp till 30 dagar innan första fakturan skickas ut. Om beloppet är under 10 kr (exkl faktureringsavgift) så kan det dröja ytterligare en månad innan din första faktura skickas. Om fakturabeloppet överstiger 3000 kr skickas fakturan ut direkt oavsett datum. Du kan även logga in på MyRiverty att kontrollera om det finns någon obetald faktura.
- Hur avslutar jag min parkering om min mobil slutat fungera? Ring support på tel.nr.0771-96 90 07 vardagar mellan så kan vi hjälpa dig att avsluta din parkering manuellt. Om du inte har möjlighet att ringa eller avsluta den själv så avslutas parkeringen på den sluttid du valde vid start.
- Kan jag skapa ett företagskonto? I dagsläget har vi dessvärre ingen lösning för företagskonto. Det går endast att skapa konton som privatperson med ett registrerat betalkort som betalsätt. Vi jobbar aktivt med att utveckla MobilPark och vi hoppas på att kunna erbjuda en lösning för företag i framtiden.
Kan man parkera överallt med EasyPark?
Det går bra. Använd den områdeskod som används för Betala P, samma områdeskod gäller också för Easypark -, Parkster- och Flowbird appen. Betala-P, Flowbird och Parkster är kostnadsneutrala och tar inte ut någon serviceavgift.
Visa hela svaret
Hur snabbt ska man köra på en parkering?
Var tionde svensk har upplevt faror med bilar på parkeringsplatser En enkät av Sveriges ledande skadeverkstadskedja Werksta visar att 62 procent av svenskarna tycker att högst 10 kilometer i timmen vore en lämplig hastighet i parkeringshus och på parkeringsplatser.
Att anpassa hastigheten har stor betydelse när det gäller att förebygga personskador på parkeringar. Enligt enkäten har var tionde svensk varit med om faror på en parkeringsplats, antingen som förare eller fotgängare. I Sverige pekar olycksstatistiken på att de flesta plåtskador uppkommer just på parkeringsplatser.
Enligt en konsumentenkät av Werksta från 2020 har var tredje svensk fått plåtskador på bilen när de har parkerat. – I år ville vi ta reda på antalet personskador genom vår enkät och det visade sig att 5 procent av de svenska fotgängarna har blivit påkörda på en parkering.
Även om siffran kan tyckas vara liten handlar det ändå om ett stort antal olyckor som kunde ha förhindrats med några små justeringar som man själv kan göra beträffande sitt eget körbeteende, säger Urban Tibbelin, Operations Manager på Werksta. Även elbilar riskerar att skapa nya faror för fotgängarna på parkeringsplatser – En el- eller hybridbil är väldigt tysta i låga hastigheter och då märker man inte om en bil närmar sig.
Därför ska alla nytillverkade el- och hybridbilar från och med 2021, ha ljud upp till hastigheter av 20 kilometer i timmen. Tyvärr kommer ljudet inte hjälpa på parkeringsplatser där man har lägre hastigheter och därför är det extra viktigt för elbilsförare att alltid vara extra uppmärksam på sin omgivning när man backar på en parkeringsplats.
Enkäten avslöjar att unga bilförare under 22 år står för de flesta olyckorna med fotgängare – För unga förare trefaldigas olyckstalet och närmare 15 procent av dem uppger att de har kört på en vuxen fotgängare på en parkering.5 procent av dem har upplevt situationer där även barn löpt risk, fortsätter Urban.
På Parkera Säkert-dagen den 25 september vill Werksta påminna både fotgängare och bilförare om att vara noga med säkerheten i parkeringshus och på parkeringsplatser. – Det är ändå glädjande att läsa att majoriteten av svenskarna, mer än 60 procent, vet att man inte bör köra fortare än 10 kilometer i timmen på parkeringar.
- Hastigheten är avgörande för att förhindra olyckor, men också för att minimera konsekvenserna.
- På en parkeringsplats kan det alltid dyka upp något överraskande, exempelvis ett barn som springer ifrån sina föräldrar, konstaterar Urban.
- Han påminner också om att det är bra att lägga ifrån sig mobilen när man kör på en parkeringsplats.
– 7 procent av svenskarna medger att de regelbundet tittar på mobilen när de kör på parkeringar, och för unga förare är talet dubbelt så högt. Trots att hastigheten är låg kräver parkeringsplatser odelad uppmärksamhet av oss, avslutar Urban. Sex tips på vad en förare bör observera på parkeringar: 1) Kontrollera vilken hastighetsbegränsning som gäller – i parkeringshus och på parkeringsplatser är det ofta 10 kilometer i timmen.2) Försök undvika att parkera så att du blir tvungen att backa ut från rutan.
Det är alltid bättre att parkera med fronten i avfärdsriktningen.3) Kom ihåg att enligt lagen ska den som kör ut från en parkeringsruta alltid lämna företräde för all trafik på körbanan. Det spelar ingen roll om man backar eller kör framåt när man lämnar rutan. Den som kör ut från en parkeringsruta ska också alltid lämna företräde för sådana som backar på körbanan.4) Var observant– titta inte på mobilen och drick inte till exempel kaffe när du kör.5) Ska du backa en bil som stått parkerad gör du bäst i att gå runt bilen för att säkerställa att det inte är någon eller något bakom den.
Ett lekande barn i marknivå bakom bilen ser man inte i backspeglarna eller genom att vända på huvudet.6) Du kan också ställa om speglarna innan du backar och ställa tillbaka dem innan du ger dig av. Även om bilarnas säkerhetsteknik har gått framåt och många kan använda till exempel backkamera när de parkerar, kan man ändå inte förlita sig på tekniken helt och hållet.
Visa hela svaret
Hur ska man tänka vid parkering?
Parkera i parkeringsruta genom att backa in – Ibland kan du behöva backa in i en parkeringsruta, om du exempelvis inte har så mycket utrymme. Att backa in underlättar och är även säkrare eftersom du då kan köra rakt fram när du sedan ska köra ut från parkeringsrutan. Gör så här:
Kör nära parkeringsrutan och bil A och när din axel är i mitten av parkeringsrutan kontrollerar du trafikanter runtomkring dig. Om vägen är fri ger du tecken med blinkers och svänger kraftigt (fullt rattutslag) bort från rutan. Backa sakta in i parkeringsrutan medan du styr så att du kommer rakt in i rutan.
Vad för regler gäller på parkering?
Högerregeln gäller på en parkeringsplats – I artikeln Vad är högerregeln kan du läsa om hur högerregeln fungerar. Men gäller högerregeln när du befinner dig på en parkeringsplats, en bensinstation eller andra öppna platser där du kan tänkas köra bil? Det gör den i allra högsta grad! På en parkeringsplats råder ju sällan andra väjningsregler – då blir högerregeln det som styr vem som har företräde och vem som har väjningsplikt.
Visa hela svaret
Vad kostar långtidsparkering Kastrup?
Parkering vid Kastrup Förutom information om flygplatsens egna parkeringar kan du nedan se vilka fristående parkeringsföretag som erbjuder långtidsparkering och i vissa fall olika tjänster som reparationer, service och biltvätt medan du är bortrest. Priset varierar med närheten till flygplatsen, efterfrågan och vilken service som ingår. Parkeringshusen P10 och P12 Flygplatsparkeringen På Kastrup finns c:a 10,500 parkeringsplatser i flygplatsens egen regi. Parkeringsavgiften varierar beroende på närhet till terminalerna samt om det är hög- eller lågsäsong. Boka din parkeringsplats på CPH Parkering före resan så är du garanterad det lägsta priset och riskerar inte att gå miste om eventuella kampanjerbjudanden. För att göra det enkelt att välja den parkering som passar dig bäst är parkeringskartan uppdelad i olika färger som representerar pris och läge. Här nedan finner du en kortfattad beskrivning av olika parkeringsalternativen samt de “drive-in-priser” som gäller när du inte har bokat parkeringsplats i förväg. Budget – P15, P17 och P19 Utomhusparkingarna på P15, P17 och P19 är de billigaste alternativen av flygplatsens egna parkeringsområden och här kostar det från 360 DKK per vecka när du bokar parkeringsplats i förväg. Utan bokning är priset 105 DKK (115 DKK*) per dygn eller 525 DKK (575 DKK*) för en vecka.
Därefter kostar det 50 DKK (60 DKK*) per dygn under den andra veckan och 25 DKK (30 DKK*) per dygn under efterföljande veckor. Budgetparkeringarna ligger upp till 2 kilometers avstånd från terminalerna. Det går gratis terminalbussar från parkeringarna var 10:e minut på dagtid (07.00-18.00) och var 20:e minut på natten (23.30–04.30).
På övriga tider under morgon och kväll går turerna var 15:e minut. Resan tar c:a 5 minuter från P15 till Terminal 3. Då P15 även fungerar som parkering för personalen kan skylten ibland visa att det är fullt, fast du kan se lediga platser. Dessa platser är reserverade för flygplatspersonal som arbetar olika tider på dygnet.
*Högsäsongspriser tillämpas under vecka 6-8, 25-32 och 41-43 samt eventuellt under ytterligare perioder som annonseras på flygplatsens hemsida. Påbörjas parkeringen under högsäsong så gäller det högre priset under hela parkeringstiden. Körinstruktioner från Sverige via Öresundsbron Ta av från E20 vid avfart 15 och fortsätt mot Amager Strandvej.
Ta den tredje avfarten i rondellen och följ skyltarna till P15 och P17 på Kystvejen.
P15 (latitud 55.630909, longitud 12.668372) P17 (latitud 55.626869, longitud 12.676827)
Standard – P5, P9, P10 och P12 Passar dig som vill parkera närmare terminalerna, mestadels utomhus, med 5-10 minuters promenadavstånd. Detta alternativ kostar 220 DKK (*250 DKK) per dygn under den första parkeringsveckan, max 1.100 DKK (*1.250 DKK) per vecka Den andra veckan kostar 170 DKK (*200 DKK) per dag och efterföljande veckor 85 DKK (*100 DKK) per dag.
P12 ligger till vänster strax efter avfarten (latitud 55.629265, longitud 12.654393) P10 ligger till vänster strax efter P12 och före Terminal 3 (latitud 55.629302, longitude 12.652069) P9 ligger till höger strax efter avfarten (latitude 55.630436, longitud 12.652281) P5 ligger till höger strax efter Terminal 3 (latitud 55.630352, longitud 12.647149)
Direct – P4, P6, P7 och P8 Inomhusparkering med omedelbar tillgång till terminalerna. Parkeringarna P6 och P8 är direkt sammankopplade med terminalerna och kostar 320 DKK per dygn, max 1.920 DKK per vecka. Efter den första veckan kostar det 260 DKK för varje ytterligare dag och efter två veckor kostar det 130 DKK per dag.
P8 ligger till vänster strax före Terminal 3 (latitud 55.629215, longitud 12.651649) P7 ligger till höger strax efter Terminal 3 (latitud 55.630157, longitud 12.650092) P6 ligger till vänster strax efter Terminal 3 (latitud 55.629532, longitud 12.648384) P4 ligger till vänster strax efter P6, med infart Ellehammersvej (latitud 55.630093, longitud 12.645331)
Har du reserverat din parkering i förväg så kan du komma upp till tre timmar före den tidpunkt som du har reserverat ifrån. Har du exempelvis reserverat från kl 15 så an du köra in på parkeringen redan från kl 12. – Ankommer före din bokade tid så tidigareläggs avresetidpunkten med motsvarande tid.
Tänk på att om du bokar parkering online så får du det lägsta tillgängliga priset, vilket ofta är billigare än ovanstående “drive-in-priser”. Skulle det uppstå frågor eller problem när du är på flygplatsen så kan du få hjälp genom att vända dig till informationsdisken i ankomsthallen vid Terminal 3 (öppettider 06.10 – 22.00).
Befinner du dig vid parkeringen så går det även att få hjälp dygnet runt genom att trycka på en knapp vid bommen eller på betalningsautomaten. I rutan här intill kan du läsa om hur det går till med in- /utcheckning när du ska parkera eller hämta din bil. Park & Ride Ett billigare alternativ till traditionell flygplatsparkering är konceptet Park & Ride från ParkZone, vilket innebär en kombination av lågprisparkering och fritt utnyttjande av Metro, tåg och buss på ankomst- och avresedag. De närmaste parkeringarna som ingår i Park & Ride ligger på Amager Strandvej och Kastruplundgade.
Härifrån är det 100m respektive 450m gångavstånd till Kastrup Metrostation varifrån det endast är ett stopp (en minut) till Lufthavnen Station på flygplatsen. Det finns även en parkering på Hedegaardsvej vid Femøren Metrostation (50m gångavstånd) som ligger endast två stopp (tre minuter) från flygplatsen.
Se till att boka i god tid om du vill parkera allra närmast Öresundsbron och flygplatsen då antalet platser är relativt få. Parkeringsbiljetten skriver du ut hemma och lägger i framrutan. För att fritt kunna utnyttja de olika transportmedlen (inom zon 1-4) skickas en SMS-biljett. Europark I direkt anslutning till flygplatsen ligger en prisvärd fristående parkering som drivs av EuroPark (en del av APCOA PARKING). På parkeringen vid Amager Strandvej 399-403 finns c:a 1.200 platser. Härifrån det är 10-15 minuters gångväg till utrikesterminalerna och transfer dit ingår inte.
Man bokar i förväg och ombeds då att hemifrån skriva ut ett P-bevis att lägga i framrutan under din parkeringsperiod. Långtidsparkering i Malmö Ett rätt smidigt alternativ till att parkera i närheten av flygplatsen är att ställa bilen i P-huset Hyllie (Arenagatan 10) vid Hyllie Station i Malmö. Därifrån kan du snabbt ta dig med tåget till Kastrup och slipper därmed Öresundsbrons avgift samtidigt som du smidigt anländer till tågstationen under Terminal 3.
We Park You Fly – Parkeringsservice Ett smidigt, men därmed dyrare alternativ, är Kastrups flygplats egen parkeringsservice kallad We Park You Fly, Parkeringsservicen går ut på att du lämnar bilen till We Park You Fly som väntar på dig i källaren (våning -2) till parkeringshuset P6.
Du kan därefter gå direkt till incheckningen i Terminal 3, som ligger direkt ovanför garaget, medan bilen parkeras på flygplatsens område. Vid återkomsten från resan så hämtar du nyckeln hos personalen på samma plats och din bil står då parkerad och väntar på dig i ett av de närmaste parkeringshusen (P4, P6 eller P8).
Servicen kostar från 949 DKK för en vecka och måste bokas online i förväg. ParkX – Parkeringsservice Företaget bakom parkeringsservicen ParkX befinner sig under konkurs sedan 5 mars 2018. Vi försöker att hålla informationen på denna sida uppdaterad, men avvikelser kan förekomma.
Visa hela svaret
Vad kostar det att parkera på Gardemoen?
Biltvätt och service – Passa på att ta hand om bilen när du är på resa − på Landvetter finns alla tänkbara tvätt- och rekonditioneringstjänster som gäller oavsett bilmärke. För dig med Volvo finns det auktoriserad verkstad som kan utföra alla typer av service-, garanti- och verkstadsarbeten. Telefon: 031-380 50 00 1 Så här förbokar du Ange datum och tid för in- och utfart. Systemet visar vilka områden som är bäst val för dig.2 Gå vidare till betalning Gå vidare till betalning och ange dina person- och betaluppgifter. När du bokat får du en bokningsbekräftelse via mejl.3 Spara vägbeskrivningen Spara gärna ut karta och vägbeskrivning för att lättare hitta till din parkering.
- Nej, du kan köra hit och välja en parkeringsplats på ledigt område.
- Däremot är kampanjpriser och garanterad plats endast tillgängliga för de som bokar i förväg via webbsidan eller appen.
- Parkerar du utan en bokning betalar du ordinarie taxa för berört område.
- Gratis avbokning kan ske upp till 2 timmar innan bokad ankomsttid.
Ingen återbetalning sker för senare avbokning eller för outnyttjad parkeringstid. Ombokning kan ske upp till 2 timmar innan bokad ankomsttid. Förboka jul- och nyårsparkering i parkeringshus från 119 kr/dag. Gäller endast vid förbokning och när du är bortrest 8 dygn.
Visa hela svaret
Vad kostar det att parkera 1 vecka på Arlanda?
349 kr för 1 vecka i samband med boende, 599 kr för 1 vecka utan boende.698 kr för 2 veckor i samband med boende, 1098 kr för 2 veckor utan boende.999 kr för 3 veckor i samband med boende, 1349 kr för 3 veckor utan boende.
Visa hela svaret
Vad kostar flygtaxi Piteå Kallax?
Hos Taxijakt.se kan du beställa taxi från Piteå till Kallax Flygplats för 1200 SEK, komplett med kundtjänst per telefon, dygnet runt. Eftersom tjänsten är populär kan det vid vissa tider på dygnet finnas väntetid, detta speciellt om du vill åka taxi kring rusningstrafik eller helgnätter.
Visa hela svaret