Vad Händer I Helsingborg I Veckan?

Vad Händer I Helsingborg I Veckan
Vi hittade 47 evenemang i Helsingborg

  • En hyllning till Peps.28 dec 2022, The Tivoli, Helsingborg Köp.
  • Popkorn Nordic – Final.20 jan 2023, The Tivoli, Helsingborg Köp.
  • Lara Rosseel Quintet.
  • Tommy Nilsson.
  • Norlie & KKV.
  • S.P.O.C.K – Luna Square – EkoBrottsMyndigheten.
  • Nightlife 40+ Helsingborg.
  • Sofie Svensson & Dom där.

Meer items
Visa hela svaret

Vad händer i Helsingborg sommaren 2022?

H22 City Expo är officiellt över! Med 35 dagar av fantastiska upplevelser, spännande möten och sprakande underhållning färskt i minne, vill vi passa på att tacka alla som på något sätt bidragit till en oförglömlig stadsmässa. Mellan 30 maj och 3 juli fylldes Helsingborg till bredden av framåtblickande branschfolk, nyfikna invånare, lösningsorienterade förändringsledare, mängder av barnfamiljer, turister och andra eldsjälar som engagerat sig i vår stad.
Visa hela svaret

Vad kan man göra i Helsingborg på kvällen?

Sevärdheter och Aktiviteter – I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som är sugen på att förundras av historiska monument, vackra slott, vilda djur eller vacker natur. Kanske vill du prova något av stadens Kallbadhus, besöka Fredriksdal eller spana in utställningarna på Dunkers Kulturhus? Inspireras av stadens breda utbud här nedan och olika guider.
Visa hela svaret

Vad händer i Helsingborg i natt?

En bärgningsbil och en personbil kolliderar på E6, strax norr om trafikplats Rydebäck (27), på södergående körbana. En person är förd till sjukhus med ambulans. Polisen har ingen information om skadeläget, i denna del hänvisas till sjukvården. Föraren av bärgningsbilen har avvikit från olycksplatsen, fordonet är kvar på plats.

You might be interested:  Varför Ska Alla Bo I Stockholm?

Södergående körbana är helt avstängd. Uppdatering kl.14.06: Personen som misstänks vara förare av bärgningsbilen, en man i 35-årsåldern, är anträffad och gripen. Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna.

Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Visa hela svaret

Är Helsingborg fint?

Utflykter – Helsingborg är en fantastisk utgångspunkt när du vill ge dig ut på äventyr, stora som små. Kanske börjar äventyret redan på färjan över sundet, mot konst och gemyt i Danmark. Eller kanske behöver du en paus från stadsbruset och beger dig ut i naturen till Söderåsens lugn eller det vilda Kullaberg.
Visa hela svaret

Var i Helsingborg sprängning?

16/9: Närlundavägen, Helsingborg – Flerfamiljshus.21/9: Örebrogatan, Helsingborg – Flerfamiljshus.23/10: Gravörgatan, Ramlösa – Företag.30/10: Laröd – Bil.
Visa hela svaret