När Släpps Biljetter Till Gröna Lund?

När Släpps Biljetter Till Gröna Lund
Så här bokar du ditt besök:

Välj hur många barn- och vuxenbiljetter du vill köpa Välj även biljetter för barn 0–2 år – de går in gratis men behöver ändå förboka Välj i kalendern vilken dag du vill besöka oss Välj om du vill besöka oss på förmiddagen (9.30-15) eller eftermiddagen (16-22) Boka 2 åktider med nyheten Jetpass och ta expresskön till några av våra populäraste attraktioner!

Priser:

Ticket to Ride 0-2 år – gratis Ticket to Ride 3-9 år – från 265 kr Ticket to Ride 10 och år uppåt – från 325 kr

*Priset för Ticket to Ride varierar beroende på när man väljer att besöka oss under säsongen. Se aktuella priser när du klickar dig vidare för att köpa biljetter. Villkor: Ticket to Ride är en datumstyrd biljett och gäller endast vald dag. Fri om- och avbokning gäller fram till 48 timmar innan besöket. Läs köpvillkoren i sin helhet här.
Visa hela svaret

Måste man förboka Gröna Lund 2022?

Ändrad den: Fre, 14 Okt, 2022 at 1:10 E.M. Om du ska besöka oss en ordinarie dag så behöver du boka en Ticket To Ride som inkluderar såväl entré som fria åk i våra attraktioner. Det går tyvärr inte att lösa enbart en entrébiljett. Vi har sedan förra året slopat åkbandet och istället har alla gäster i parken tillgång till våra attraktioner.

 1. Vi har därutöver begränsat antal gäster som kan vara i parken samtidigt, därmed kan vi erbjuda en bättre gästupplevelse för såväl er som vill åka attraktioner som er som bara vill strosa runt i våra härliga miljöer.
 2. Om du istället vill se en konsert eller besöka en danskväll så rekommenderar vi Grönan Live-passet som ger fri entré till över 50 konserter och danskvällar för endast 395 kr.

Förboka din Ticket to Ride här Köp ditt Grönan Live-pass här
Visa hela svaret

När släpps man in på Gröna Lund?

Ge bort fri entré till konserter och danskvällar hela sommaren 2023! Kan endast köpas online.
Visa hela svaret

Kan man boka Gröna Lund samma dag man ska åka?

Kan jag av- eller omboka min biljett? Ändrad den: Tors, 13 Okt, 2022 at 4:21 E.M. Ja, via ditt Mina sidor-konto har du möjlighet att hantera dina biljetter.Här kan du, i mån av plats, boka om dina biljetter till en annan dag. Du kan endast boka om till en annan dag med samma pris, och samma del av dagen.

Logga in på Mina Sidor Välj “Hantera Bokning” Välj “Ändra Besöksdag”

Avbokning steg för steg:

Logga in på Mina Sidor Välj “Hantera Bokning” Välj “Avboka biljetter”

Fri om- och avbokning gäller fram till 2 dagar innan ankomst., Hjälpte det här svaret? Ja Nej Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback. : Kan jag av- eller omboka min biljett?
Visa hela svaret

Hur många släpps in på Gröna Lund 2022?

Dua Lipa fick nöjesparken att stänga entréerna – Vid världsstjärnan Dua Lipas konsert den 28 juni var nöjesparken tvungna att stänga entréerna, vilket innebär att alla som ville se konserten inte kom in. Maxgränsen för antalet besökare ligger på mellan 10 000 och 15 000. Dua Lipa i Stockholms skärgård i samband med sin konsert på Gröna Lund. Foto: B4859 / AVALON / STELLA PICTURES/B4859 / AVALON AVALON Fans har campat inför stjärnans spelning på Tele2 arena
Visa hela svaret

Får mån gå före i kön på Gröna Lund om mån har ADHD?

Har du adhd kan du ta med ditt läkarintyg till tex Gröna Lund och få lite extra hjälp på vägen. Man får då stämpel på handen tex som ger dig turen att slippa köa samt sitta kvar i attraktionen ett visst antal
Visa hela svaret

Får mån gå före i kön på Gröna Lund om mån har autism?

Hannas viktiga tips inför sommaren – till föräldrar till barn med autism Publicerad: 9 juni 2019 Uppdaterad: 13 juni 2019 För barn med autism och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer kan besök på nöjesparker som Kolmården och Gröna Lund vara förödande på grund av allt köande. Nu sprids Hanna Naviers råd som kan lösa problemet för många familjer.

Att få möjlighet att faktiskt kunna gå på Kolmården eller Gröna Lund och slippa köa betyder jättemycket för många, att man får delta på lika villkor som andra någon gång, säger hon. I ett inlägg på sin Facebooksida ger Hanna Navier viktiga tips inför sommaren till föräldrar som har barn med autism eller annan neuropsykiatrisk funktionsvariation.

Vissa av dessa barn har nämligen svårt att stå i kö, vilket kan avskräcka familjer från att besöka ställen som Gröna Lund och, – Att hamna i en kö kan skapa paniksituationer på plats och att barnet kraschar, det kan ge konsekvenser i många dagar efter.

 • Det många kanske inte vet, menar Hanna i sitt inlägg, är att flera nöjesfält erbjuder så kallade tillgänglighetsband som gör att barnen slipper stå i kö.
 • Hon som själv är mamma till Lou, 6 och Nour, 4, som båda har autism, nyttjade bandet vid ett besök på Kolmården.
 • Jag började nästan gråta när vi fick det där bandet, för att det var så himla känslomässigt att få göra en grej och att det funkade.
You might be interested:  Vad Kostar En Glass Med Vin I Stockholm?

Det blev dock ett antal jobbiga moment under den dagen, men det var inte köerna som gjorde det. På bilden hälsar Hannas dotter Nour på Bamse innan alla andra barn. Foto: Privat Hannas barn har båda svårt för köer, så hon vet hur det är att undvika vissa aktiviteter för att man vill undvika jobbiga situationer. – För oss kan det bli rena situationer där barnet får panik.

Det är jättesvårt att vara i exempelvis lekparken med mina barn, för att det är köer till lekredskapen. Så det finns mycket jag väljer bort på daglig basis som vi inte gör, säger hon och fortsätter: – En av mina barn får verkligen panik och kan få meltdowns när det är jobbiga kösituationer. Vi var på Kolmården en gång innan vi fick diagnosen och det gick inte.

Då åkte vi en karusell, men då fick en förälder köa istället, sen blev det blev inget mer åk. Hanna är mamma till två barn som har autism och hon vet vilken utmaning det kan vara att besöka nöjesparker.1 av 4 Foto: Privat
Visa hela svaret

Får man gå före i kön på Gröna Lund om man har diabetes?

“William fick verkligen leva ut” – Under dagen på Gröna Lund var mat inte det roligaste enligt William. Det gör det svårt att balansera hans blodsocker och det var väldigt svårt på Gröna Lund. Men tack vare att vi med ledsagarbandet hade möjlighet att slippa köer kunde vi korrigera med något att äta vid låga värden eller insulin vid höga värden.

Det gick då att tajma karusellerna mycket lättare och vi kunde åka när det passade. Gröna Lund ska ha en eloge som tillåter ledsagare, att de här barnen kan gå före i kön. William kämpade in i det sista och åkte massor, spelade spel, fiskade och vann en elefant. Han är så nöjd. Han somnade i vagnen direkt när vi gick utanför portarna.

Så stort tack för denna dag, den var så välbehövlig för oss alla, fast mest för William som verkligen fick leva ut! /Sara med familj När Släpps Biljetter Till Gröna Lund
Visa hela svaret

Får mån gå före i kön på Gröna Lund om mån har dyslexi?

Ledsagning i attraktioner – Ledsagare eller assistent i tjänst till gäst med funktionsvariation har fri entré och ska ha med sig intyg. Om gästen med funktionsvariation behöver hjälp för att åka attraktionen erbjuds ledsagaren att fritt åka med.
Visa hela svaret

Hur lång behöver mån vara för att åka allt i Gröna Lund?

Åldern 10-15 år – Är man över 140 cm så får man åka alla attraktioner. Och är man 10 år så får man också besöka Spökhuset. Det kostar 35 kronor och kan upplevas irriterande om man nu köpt åkband och tycker att det bör ingå. Men nu blir det dessbättre inget spring in och ut i Spökhuset, det skulle förta spänningen.

 • För en skrämmande upplevelse är det.
 • Man går in i huset och vandrar längs mörka gångar och i knarriga trappor som kan brista.
 • Och när man minst anar dyker ett livs levande spöke upp.
 • Det är välgjort både vad gäller inredningen och välspelat av välsminkade skådespelare.
 • Och något helt annat än Blå tåget, som är läskigt på ett mer komiskt sätt.

I Spökhuset kommer ni garanterat att hålla ihop som familj. Hand i hand, tätt, tätt, är det bäst att möta fasorna. Efter halva spökhuset kan man gå ut och pusta på balkongen för att sen fortsätta genom resten av huset. För tuffa tonåringar som behöver ännu mer spänning finns Gröna Lunds värsta åk – Extreme, där man kastas fram och tillbaka, upp och ner, höger, vänster och runt, runt.
Visa hela svaret

Hur många släpper de in på Gröna Lund?

Gröna Lund

Öppningsdatum 1883
Ägare Parks & Resorts Scandinavia
Yta 3,8 hektar
Antal besökare 1,4 miljoner
Åkattraktioner

Visa hela svaret

Hur många människor tar Gröna Lund in per dag?

Äntligen grönt ljus för Grönan – öppnar den 2 juni Pressmeddelande – 12 Maj 2021 14:30 Idag meddelade regeringen att de kommer att lätta på restriktionerna för tivolinöjen den 1 juni. Efter 576 dagar av nedstängning blir det då äntligen dags för Gröna Lund att slå upp portarna.

 1. Den 2 juni öppnar tivolit med den nya mäktiga berg- och dalbanan Monster, sex nya matupplevelser, tre nya spel, en ny boardwalk och nya New York-inspirerade miljöer.
 2. Regeringen meddelade idag att de kommer att införa lättnader i restriktionerna för tivolinöjen den 1 juni.
 3. Den 2 juni står därför Gröna Lund redo att äntligen upp portarna och det blir till en säsong som inte kommer likna någon annan.

Den världsunika nya berg- och dalbanan Monster står redo, ett nytt New York-tematiserat område har vuxit fram med sex nya matupplevelser, tre nya spel och en utökad boardwalk med utsikt över Saltsjön. – Vi vet att våra gäster har längtat efter att få gå på Gröna Lund.

Därför känns det helt fantastiskt att vi nu äntligen får slå upp portarna, efter 1,5 år av nedstängning. Att vi dessutom får göra det med en helt ny berg- och dalbana, nya häftiga New York-miljöer och en massa läckra matupplevelser gör mig oerhört stolt, säger Gröna Lunds vd Magnus Widell. Under en sommardag ett vanligt år tar tivolit normalt emot drygt 15 000 gäster.

Enligt de rådande föreskrifterna från Folkhälsomyndigheten kommer max 3 100 gäster kunna vistas på tivolit samtidigt. Alla måste därför förboka sitt besök online till en specifik dag, där man också får en ankomsttid för att undvika trängsel i entréerna.

I år finns inga åkband och åkkuponger. Istället finns endast en biljett till Gröna Lund som kallas för “Ticket to Ride”. Och det är precis vad det är – en entrébiljett där alla åk också ingår. Under högsäsong samt helger kommer även alla dagar att delas upp på ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass, så att fler gäster kan besöka tivolit på samma säkra sätt.

För mer information kontakta Annika Troselius, Informationschef på telefon 0708-580050 eller e-mail,För pressbilder besök Gröna Lunds bildbank ÅRETS NYHETER PÅ GRÖNA LUND Monster – King of Roller Coasters är en inverterad berg- och dalbana, specialdesignad för Gröna Lunds område.

You might be interested:  Vad Hände I Skolan I Malmö?

Den första backen kastar dig från 34 meters höjd rakt ner mot vattnet i 90 kilometer i timmen. Banan tar gästerna på en mäktig åktur över huvudena på övriga tivoligäster och nervkittlande nära attraktioner och byggnader. Våra nya Jetpass ger gästerna möjlighet att tidsboka två åk bland tioutvalda attraktioner, där man istället får tillgång till en expresskö på attraktionen.

Två Jetpass ingår i priset för alla som köper biljett till Gröna Lund. Innanför Gröna Lunds Tyrolerentré hittar man den nya restaurangen Biergarten, en tvåvåningsbyggnad i sann Bayersk anda. I slutet av 1800-talet flyttade många tyskar till USA och byggde upp stora ölhallar i hamnen i New York.

Maten i vår nya Biergarten kommer därför att vara inspirerad av både Bayern med schnitzel och korvar, men även ha influenser från amerikansk street food som steak sandwich, crab cakes och pulled chicken. Det nya området har öppnats upp mot vattnet och vår fina boardwalk är förlängd med ytterligare ungefär 120 meter att strosa på.

Där hittar man den nya serveringen Dansken som på sin uteservering vid vattnet serverar så väl klassiska som moderna tolkningar av smörrebröd. Strosar man vidare in på området kommer man till den nya New York-inspirerade stadsmiljön, där vi presenterar fyra matnyheter.

Vad sägs om färsk italiensk pasta som tillverkas på plats i nya Pasta La Vista eller äkta italiensk gelato på Giovanni’s Gelateria, Bland tegelstensfasaderna hittar man också det nya rotisseriet Sam’s Deli där man kan njuta av nygrillad kyckling, kött eller vegetariskt serverat med sallad eller färskbakat bröd.

Intill rotisseriet har Willy’s Wieners öppnat där det serveras en mängd olika korvar med smarriga tillbehör för likväl gourmet som gourmand. I en klassisk stadsgränd ner mot vattnet hittar man vår nya Back Alley Challenge, ett hörn där vi samlat tre klassiska kraftmätningsspel för alla tävlingslystna.

Här kan man utmana varandra i både styrka och uthållighet i tre nya spel. Släggan kom redan 2019 men har nu fått en tvilling så att två personer kan fatta varsin gigantisk slägga och testa sina krafter. Endast den starke får klockan att klämta i toppen av den 12 meter höga mätstickan. I HangTime utmanar du en vän eller kollega i vem som kan hänga kvar längst på pinnen.

Genom att slå på Boxboll mäter du både styrka och teknik i varje slag. Ytterligare ett nytt spel återfinns vid området kring Stora Scen nämligen Returen, där man ska få en boll att genom sin studs (sin retur) stanna kvar i en hink. Lätt att förstå, men svårt att få till! Urval av åtgärder som Gröna Lund vidtagit för att öppna på ett säkert sätt:

Den 2 juni öppnar Gröna Lund och hela verksamheten är anpassad efter Folkhälsomyndighetens regler och föreskrifter. Vi öppnar endast för ett begränsat antal gäster per dag och alla biljetter måste förbokas online. Biljetterna släpps till försäljning under vecka 20. Enligt Folkhälsomyndighetens föreskrifter får Gröna Lund släppa in max 3 100 gäster samtidigt. Vi kommer att öppna på ett omsorgsfullt sätt och släpper till en början in färre gäster än tillåtet, så att vi ser att våra åtgärder och rutiner fungerar som de ska. Under helger samt under högsäsong delar vi upp våra besökare på ett förmiddagspass (kl.09.30-15) och ett eftermiddagspass (kl.16-22). Genom att dela upp dagarna i två pass kommer fler gäster kunna besöka oss, på samma säkra sätt. Olika ankomsttider införs, för att minimera köbildning utanför entréer. Digitala köer, Jetpass, införs till utvalda attraktioner. Där det inte är möjligt att köa digitalt finns distansmarkeringar. Avståndsmarkeringar och skyltning i parken uppmanar gästerna att hålla avstånd. Trängselvärdar införs i parken som påminner våra gäster om att hålla avstånd. Sittytor avgränsas och anpassas enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Utökade städrutiner har införts i hela parken. Utökade möjligheter för gästerna till handtvätt och/eller handsprit på toaletter samt centrala platser i parken införs. Handsprit finns att tillgå vid attraktionernas in- eller utgångar. Nya rutiner har tagits fram vid på- och avstigning i attraktionerna för att säkerställa distanshållning på plattformen och köområdet. Endast personer i samma sällskap får åka bredvid varandra i attraktionerna. Folkhälsomyndighetens allmänna råd för att undvika trängsel i tivoliattraktioner anammas, exempelvis att sällskap har möjlighet att hålla ett avstånd på minst en meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap i åkattraktionen. Specifika regler för inomhusattraktioner införs, så att distanshållning i attraktionen säkerställs. Restauranger och matställen är anpassade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Matbeställning via Gröna Lunds app införs på flertalet matställen. Konserter, barnföreställningar och danskvällar ställs in till dess att restriktionerna lättar. Distanshållning och utökade hygienrutiner har införts i alla spel och lyckohjul. Gröna Lund inför endast kontantfri betalning. Medarbetare utbildas i hygienrutiner, social distansering, trivsel-, ordnings-, och säkerhetsregler. Medarbetare ges möjlighet till att hålla avstånd till gäst. Medarbetare har möjlighet att bära munskydd, visir, handskar etc där det behövs. Riskanalyser av gemensamma personalutrymmen genomförs och åtgärder vidtas.

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin, tillsammans med Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Tivolit har 29 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. : Äntligen grönt ljus för Grönan – öppnar den 2 juni
Visa hela svaret

Vad kostar bara entre på Gröna Lund?

Ticket to Ride 0-2 år – gratis. Ticket to Ride 3-9 år – från 265 kr. Ticket to Ride 10 och år uppåt – från 325 kr.
Visa hela svaret

Får man gå in gratis på Gröna Lund om man är född 080808?

Stockholms Stad ordnade 08-dagen den 8 augusti 2008, där Gröna Lund var med och bidrog med lite vinster. Föddes man alltså 080808 fick man ett livslångt entrékort på Gröna Lund.
Visa hela svaret

När bryter autism ut?

Diagnosen autism ställs oftast när barnet är mellan fyra och fem år, trots att man i dag vet att man kan ställa en säker diagnos på många barn före tre års ålder. Det verkar däremot vara svårt att ställa diagnosen tidigt om barnet är på en tidig utvecklingsnivå eller har ett väl utvecklat språk och hög begåvning.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Ser Bostadsmarknaden Ut I Stockholm?

Kan barn växa ifrån autism?

Om undersökningen Martina Olsson Barneviks avhandling heter “Autism spectrum disorders – first indicators and school age outcome”. Barngruppen hon studerat består av 208 barn som fått asd-diagnos (autismspektrumdiagnos) som små.17 barn hade växt ifrån sin asd – men hade ändå behov av stöd i skolan.

Mat- och sömnproblem verkar vara en tidig markör hos små barn som senare får asd. Det är viktigt att dessa barn följs upp noggrant på bvc- både utifrån barnets utveckling men även utifrån familjens välbefinnande. Genom intervjuer med föräldrar till 208 barn som fått en autismspektrumdiagnos redan som mycket små, visar barnpsykiatern Martina Olsson Barnevik att 9 av 10 barn har kvar sin problematik på mellanstadiet.

Även de barn som “växer ur” sin diagnos, det vill säga att de vid uppföljning inte uppfyller kriterierna för en diagnos, saknar det pedagogiska och sociala stöd de skulle behöva för att genomföra sin skolgång. Mellan 10 och 20 procent av barn med autismspekrumdiagnos (asd) “växer ur” sin sjukdom. Martina Barnevik Olsson Martina Barnevik Olsson ser det snarare som att de går in och ut ur diagnosen. – I perioder uppfyller de kriterier för asd, annars inte. Men poängen är att har ett barn fått diagnos och genomgått utredning, så verkar svårigheter kvarstå längre fram, säger hon.

Det får konsekvenser för skolgången. – Man kanske inte ska stirra sig blind på om barnet har en diagnos, utan se hur det ser ut i verkligheten. Vad är det för stöd som behövs? Jag tror inte alltid att det behövs utredningar, utan att pedagoger är kapabla att klara detta. Men det är en resursfråga. I avhandlingen ingår intervjuer med föräldrar till bland annat den barngrupp som “vuxit ur” sin asd, men också med föräldrar till barn som har intellektuella funktionsnedsättningar i kombination med asd.

Gemensamt för de båda grupperna är att de intervjuade föräldrarna upplever att barnen inte får det pedagogiska och sociala stöd de behöver för sin skolgång. Martina Olsson Barnevik menar att skolans organisation är ett problem. – För ett antal år sedan fanns klasser med mindre grupper och långsammare inlärning och fler alternativa former.
Visa hela svaret

Får man gå före i kön om man har ADHD Liseberg?

Liseberg och intresseorganisationer överens om ny lösning för köföreträde för personer med särskilda behov Under onsdagen den 27 april genomförde Liseberg och ett 15-tal intresseorganisationer ett dialogmöte runt frågan om körföreträde till attraktioner för personer med särskilda behov.

En ny lösning presenterades, som planeras att implementeras senare i sommar, och består av att parken inför ett nytt köföreträdesband, som komplement till ledsagarband. Publicerad: 28 april 2022, 16:48 Under onsdagen den 27 april genomförde Liseberg och ett 15-tal intresseorganisationer ett dialogmöte runt frågan om körföreträde till attraktioner för personer med särskilda behov.

Det förslag på lösning som Liseberg presenterade under mötet mottogs väl. Lösningen, som planeras att implementeras senare i sommar, består av att parken inför ett nytt köföreträdesband, som komplement till ledsagarbandet, för personer har behov av ett Lisebergsbesök med kortast möjliga kö.

Nu återstår några praktiska frågor innan modellen kan sjösättas. Under tiden gäller de gamla rutinerna i nöjesparken. Liseberg har genom många år erbjudit ledsagare till gäster med funktionsnedsättning fri entré och åkpass utan kostnad (ledsagarband). I samband med årets premiär förtydligade Liseberg att ett ledsagarband inte ger förtur till parkens attraktioner, utan att gästerna istället fick använda sig av parkens digitala köer.

Detta väckte starka reaktioner, varför Liseberg bjöd ett 15-tal intresseorganisationer till dialogmötet på Liseberg, där frågan om köföreträde till attraktioner för personer med särskilda behov diskuterades. De organisationer som deltog representerade framför allt de gästgrupper som har osynliga funktionshinder.

Man skiljer på behovet av ledsagare och behovet av köföreträde till attraktioner. Det införs ett nytt “köföreträdesband” för personer som i tillägg till, eller istället för, ledsagare kan intyga att man har ett sådant behov. Bedömningen av behov av ledsagare och/eller köföreträde flyttas från besöksdagen till bokningsprocessen (eller innan första besöket för de gäster som har Guldpass).

– Vi är tacksamma för den konstruktiva dialogen vi har haft med intresseorganisationerna och vi är övertygade om att vi med den nya lösningen dels säkrar att vi verkligen når de gäster som har särskilda behov, och dels löser upp några av de hanteringsmässiga problem vi har haft med de tidigare rutiner, säger Lisebergs vd Andreas Andersen,

 1. Nu återstår några praktiska frågor innan den nya modellen kan sjösättas.
 2. De kommer Liseberg arbeta igenom i fortsatt samråd med intresseorganisationerna.
 3. Fram till dess att ny modell finns på plats och kommuniceras på liseberg.se – troligtvis senare i sommar – så kommer det att fungera som tidigare år vid attraktionerna för den som har behov av ledsagare.

För mer information kontakta: Julia Vasilis, kommunikationschef Liseberg, 0705-32 84 07. : Liseberg och intresseorganisationer överens om ny lösning för köföreträde för personer med särskilda behov
Visa hela svaret

Får man gå före i kön på Gröna Lund om man har diabetes?

“William fick verkligen leva ut” – Under dagen på Gröna Lund var mat inte det roligaste enligt William. Det gör det svårt att balansera hans blodsocker och det var väldigt svårt på Gröna Lund. Men tack vare att vi med ledsagarbandet hade möjlighet att slippa köer kunde vi korrigera med något att äta vid låga värden eller insulin vid höga värden.

Det gick då att tajma karusellerna mycket lättare och vi kunde åka när det passade. Gröna Lund ska ha en eloge som tillåter ledsagare, att de här barnen kan gå före i kön. William kämpade in i det sista och åkte massor, spelade spel, fiskade och vann en elefant. Han är så nöjd. Han somnade i vagnen direkt när vi gick utanför portarna.

Så stort tack för denna dag, den var så välbehövlig för oss alla, fast mest för William som verkligen fick leva ut! /Sara med familj När Släpps Biljetter Till Gröna Lund
Visa hela svaret