När Öppnar Chopchop I Karlstad?

När Öppnar Chopchop I Karlstad
Vragen en antwoorden Een vraag stellen Stel als eerste een vraag

Hur mycket kostar det på ChopChop?

På ChopChop ska du som gäst vara mätt, belåten och 100% nöjd! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med dina åsikter, vare sig det är ris eller ros. Vi tar åt oss och jobbar hela tiden på att förbättra din ChopChop-upplevelse. Har du något på hjärtat? Använd formuläret nedan, vi ser fram emot din kontakt och svarar så snart vi kan! Är du hyresvärd med tips på ett bra läge? We’re all ears! Vi får husera och du får en snabbväxande och nytänkande asiatisk restaurangkedja som hyresgäst.

 1. ChopChop är ett expansivt företag i en stark ekonomisk position.
 2. Vi tror på långsiktiga samarbeten, gör du? Vi ser fram emot din kontakt! Här finner du svar på våra vanligaste frågor.
 3. Våra menyer har olika priser beroende på vilka rätter du väljer.
 4. Standardpriserna är: – Single 115 kr – Combo 125 kr – Kids 72 kr Dagens ChopChop är en väl sammansatt kombination av två varmrätter samt valfri bas och dryck.

Dagens ChopChop kostar från 105 kronor och serveras på vardagar fram till klockan 15:00. Måndag: Dynamite Chicken & Peanut Chicken Tisdag: Thai Tofu & Orange Chicken Onsdag: Orange Chicken & Spicy Lime Chicken Torsdag: Peanut Chicken & Orange Chicken Fredag: Dynamite Chicken & Cashew Chicken På ChopChop lagar vi så gott som all vår mat från grunden.

Menyn består av ett varierat utbud rätter baserade på kött- och/eller växtbaserat protein, färska grönsaker och olika såser. Klicka här så finner du se både ingredienser och allgergener. Klicka här för att se fullständigt näringsvärde: På ChopChops sida för allergener kan du snabbt och enkelt få en överblick över vilka rätter som innehåller olika ingredienser.

Använd den interaktiva funktionen för att filtrera bort aktuell allergen och se exakt vilka rätter som innehåller vad. Klicka här Orange Chicken, Spicy Lime Chicken samt Dynamite Chicken innehåller laktos och mjölkprotein. På ChopChops sida för allergener kan du snabbt och enkelt få en överblick över vilka rätter som innehåller olika ingredienser.

 1. Använd den interaktiva funktionen för att filtrera bort aktuell allergen och se exakt vilka rätter som innehåller vad.
 2. Licka här På ChopChops sida för allergener kan du snabbt och enkelt få en överblick över vilka rätter som innehåller olika ingredienser.
 3. Använd den interaktiva funktionen för att filtrera bort aktuell allergen och se exakt vilka rätter som innehåller vad.

Klicka här Vi tillsätter inget vetemjöl i våra rätter.
Visa hela svaret

Hur länge har ChopChop öppet?

Öppettider: ChopChop i Haninge har öppet 10.00-21.00 alla dagar i veckan.
Visa hela svaret

Är ChopChop Halal?

ChopChop Asian restauranger har svarat att Kung Pao Chicken & Shanghai Chicken är inte Halal, men resten är Halal (enligt resturangen).
Visa hela svaret

Vem äger ChopChop?

Chopchops tre grundare Jimmy Wang, Tommy Wang och Hans Ye tog in de två utvecklarna Sahir Ahmed och Peter Zhu, som tillsammans grundat Qopla och byggt produkten. Den lanserades skarpt på marknaden i början av 2020 och används nu av 250 restauranger runt om i Sverige.
Visa hela svaret

Vad är godast på ChopChop?

11 och 13 är mina favoriter. Jag åt hos er i fredags och kan ha tappat min hemstickade svarta yllemössa hos er.
Visa hela svaret

Är ChopChop nyttigt?

Näringsmässigt sammandrag: –

Kal 103 Fett 0,2g Kolh.22,55g Prot 2,15g

table>

Det finns 103 kalorier i 1 portion. Kalorifördelning: 2% fett, 90% kolh., 9% prot.

Visa hela svaret

Är ChopChop svenskt?

ChopChop
Org.nr 556862-9819
Huvudkontor Sverige
Bransch Snabbmat
Antal anställda 400 (2020)
Historia
Grundat 2011
Ekonomi
Omsättning 342 663 000 (2019)
You might be interested:  Hur Många Bilar Finns Det I Göteborg?

Chop Chop, av restaurangen skrivet ChopChop, är en svensk snabbmatskedja för asiatisk mat, grundad 2011. ChopChop har 37 restauranger i Sverige, ChopChops restauranger planeras (2021) att få ett nytt inredningskoncept, framtaget av Tengbomgruppen,
Visa hela svaret

Kan man betala kontant på ChopChop?

Peterkk240 Kållered, Sverige Omdömet skrevs 17 mars 2018 från mobil enhet Vi kom dit och skulle äta, men vid betalningen så strular vårt kort, så ok tänkte vi har kontanter och kan betala med dem, men kontanter tar dom ej på detta ställe. Så jag kommer aldrig att åka till detta ställe igen. Datum för besöket: mars 2018 Fråga Peterkk240 om Chopchop Onsalamotet 3 Tack Peterkk240 Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.18 – 22 av 41 omdömen larob51 Mölndal, Sverige Omdömet skrevs 16 mars 2018 Hygglig mix av det asiatiska köket. Rikliga portioner, men lite smaklöst. Tråkig opersonlig service. Datum för besöket: mars 2018 Fråga larob51 om Chopchop Onsalamotet Tack larob51 Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen. Strandskog Kungsbacka, Sverige Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet Superbra snabbmat som är prisvärd. Thai mat i olika smaker. Tar man en medium meny så kan man dela på den om man är två. Mycket nöjd med detta ställe. Alltid fräsch. Datum för besöket: februari 2018 Fråga Strandskog om Chopchop Onsalamotet Tack Strandskog Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen. K-nyllet Omdömet skrevs 15 februari 2018 från mobil enhet Vi har besökt Chopchop ett antal gånger och är alltid lika nöjda. Många goda rätter att välja på och rikligt tilltagna portioner gör att man alltid lämnar restaurangen mätt och nöjd. Datum för besöket: februari 2018 Fråga K-nyllet om Chopchop Onsalamotet Tack K-nyllet Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen. Magnus B Omdömet skrevs 4 februari 2018 från mobil enhet Besöker chop chop ibland men kvaliteten är för ojämn, både kycklingrätter och vårrullar håller ojämn kvalitet. Kalla vårrullar eller knappt friterade blandas med utmärkta. Beställde en kyckling karaage.friterat fett med fel sås.nej tack. Datum för besöket: februari 2018 Fråga Magnus B om Chopchop Onsalamotet Tack Magnus B Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa hela svaret

Vad betyder ChopChop?

Chop-chop fort snabbt
Visa hela svaret

Har ChopChop svensk kyckling?

Svensk kyckling förekom i vissa maträtter. I kylrummet kunde den svenska kycklingen endast skiljas från utländsk kyckling genom färgen på köttet. På varken paketet eller följesedel kunde kycklingen påvisas som svensk.
Visa hela svaret

Vilket land kommer ChopChop ifrån?

Om oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige.
Visa hela svaret

Hur många kalorier ChopChop?

Populära produkter

Portions storlek Kalorier
Yakiniku 100g 163
Ris 1 portion 103
Fried Rice 100g 124
Orange Chicken 1 portion 368

Visa hela svaret

Har ChopChop en app?

iPhone-skärmavbilder – The only app you need to Dine In & Takeaway at all your favourite restaurants. Simply download the app, browse through the restaurants menu, select the food you like, pay and enjoy your food. This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon. Minor issue fixed.
Visa hela svaret

Hur beställer man på ChopChop?

Klicka på listikonen och hitta din favoritrestaurang, eller skriv in sökningen om du redan vet vilken som är din favorit. Klicka sedan på ‘ Beställ ‘.
Visa hela svaret

Vad är nyttigast pizza eller kebab?

Fett, kalorier och salt. Att våra älskade snabbmatsfavoriter inte är några hälsotallrikar är ingen nyhet. Men allt som går snabbt är inte skräp, visar Testfaktas genomgång av innehållet i nio populära rätter. Näringsvärdena är tagna från Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas och bedömningen har gjorts av dietisten Sara Ask.

 • Både sushi och falafel är riktigt bra mat.
 • Falafel för att den är näringstät och sushi för att den ger d-vitamin, selen och nyttigt fett som många får för lite av, säger hon.
 • Man bör dock tänka på att soja är väldigt salt.
 • Här har vi bara räknat med en matsked soja och ändå blir sushin klart saltast av alla rätter i jämförelsen.
You might be interested:  När Har Göteborg Påsklov 2021?

Även fiskburgaren får plus i kanten då den är en bra källa till mineralen selen och innehåller nyttigare fett än exempelvis en vanlig hamburgare. Däremot är fiskburgaren en riktig energibomb och inget för den som räknar kalorier. Värstingarna i sammanhanget är pizza och pommes frites.

De ger mycket fett, salt och kalorier, men knappt någon näring alls. – Man vill gärna att maten ska ge så mycket näring per kalori som möjligt. Hamburgaren och korven ger inte heller så mycket näring i förhållande till energi. Kebaben ett klart bättre alternativ eftersom den innehåller mer näring per kalori.

I undersökningen har vi jämfört näringsinnehållet per hundra gram. Men självklart spelar det även roll hur mycket man äter. På en pizza går det till exempel tre och en halv korvar med bröd. – En pizza motsvarar nästan en halv dags energibehov och med tanke på hur näringsfattig den är måste man äta extremt kalorisnålt och näringsriktigt resten av dagen för att få i sig det man behöver och samtidigt inte gå upp för mycket i vikt.

Äter man pizza mer än en gång i veckan bör man ta sig en tankeställare. Särskilt om man inte rör på sig så mycket. Sara Ask tycker ändå att man kan unna sig snabbmat då och då. Och det går att göra maten nyttigare genom att välja bort och välja till. – Ett problem med snabbmat är att det ofta ingår dåliga tillbehör som läsk och pommes frites.

Om man väljer bort det och i stället ber om fullkornsbröd och mer grönsaker så behöver det inte bli så illa. Jämförelsen visar också att fisk- och vegoalternativen är bättre än de med kött. – Förutom att falafel och sojakorv innehåller mer fibrer och näring så är det också bättre ur andra aspekter.
Visa hela svaret

Vilken är den nyttigaste snabbmaten?

När tiden är en bristvara är det lätt att fastna i dåliga vanor och gå på det enkla men kanske inte så nyttiga alternativet. Ofta är det betydligt mer kalorier än vad man tror i dessa matval.T.ex. innehåller vissa pizzor mer kalorier än vad en kvinna gör av på en hel dag.

Givetvis kan man äta en pizza ibland, men man ska vara medveten om vilka val man gör. För det är faktiskt skillnad på snabbmat och snabbmat. För genom att välja “rätt” snabbmat kan du spara upp till 1500 kcal per måltid. Nedan följer en lista på vanliga snabbmatsalternativ i stigande kalorimängd.1. Pastasallad kan vara mycket nyttigt – Kalorier per portion: 450–550 kcal – Protein/portion: 15–41,9 g – Kolhydrater/portion: 60–70 g – Fett/portion: 9–15 g Kommentar: Kalorimässigt kan en sallad vara mycket bra, men det är också en rätt som påverkas väldigt mycket av vad du väljer att ha i salladen.

Det som påverkar är exempelvis mängden kyckling och vilken typ av dressing du väljer. En sallad med mer kyckling är att föredra, då den kommer att mätta bättre. Eftersom pastan oftast är kall i dessa sallader påverkar den inte blodsockret så mycket och får ett lägre GI.2.

Sushi är nyttigare än vad många tror – Kalorier per portion: 429 kcal – Protein/portion: 16,5 g – Kolhydrater/portion: 78,3 (socker 2,4 g) – Fett/portion: 4,5 g Kommentar: Sushi är faktiskt ett ganska bra alternativ då det inte innehåller så mycket kalorier.9–11 bitar blir ur kalorisynvinkel en lagom portion för de flesta människor.

Dessvärre innehåller sushi mest kolhydrater och mättar därför ganska dåligt. Sushi gör sig dock bra som “efter-träning-mat” för då är snabba kolhydrater inte är något problem för kroppen. Att sushi skulle innehålla enorma mängder socker stämmer inte enligt livsmedelverkets analyser.

Mindre än 3 g/portion.3. Thaimat är onyttigare än vad många tror (kyckling med cashewnötter och ris) – Kalorier per portion: Ca 1 000 kcal – Protein/portion: 52 g – Kolhydrater/portion: 122 g – Fett/portion: 43 g Kommentar: Thaimat innehåller ofta rikligt med grönsaker och uppfattas därför som ett riktigt nyttigt val.

Fisksåsen och oljan i såsen driver dock upp energiinnehållet rejält. Riset är oftast mer än dubbelt så mycket som be¬hövs till en normal portion. Riset kokas dessutom oftast i riskkokare vilket påverkar strukturen rejält och gör riset snabbare ur GI-synpunkt.

Rätten får dock ett plus för att den innehåller mycket grönsaker och kryddor som är hälsobringande, som ingefära och chili. Det man dock ska vara medveten om att mycket thaimat innehåller mycket smakförstärkare vilket är omdiskuterat.4. Skippa pomfritten så är hamburgare ganska ok. – Kalorier per portion: 775–1 000 kcal – Protein/portion: 22–33 g – Kolhydrater/portion: 70–96 g – Fett/portion: 43–56 g Kommentar: En hamburgare kan också se väldigt annorlunda ut, men ofta innehåller mycket kolhydrater och fett.

You might be interested:  Vilken Kung Kröntes Inte I Storkyrkan Stockholm?

Dessutom kommer stekta varianter att bidra med en hel del AGE och ALE – ämnen som bildas när fett, kolhydrater och protein upphettas kraftigt och som bland annat ökar inflammationer i kroppen. Fettet är ofta av det mättade slaget och kolhydraterna är snabba, även om de i sällskap av proteinet och fettet kommer att ge betydligt lägre blodsockersvar än ensamma.5.

 1. Pizza är en rejäl kaloribomb.
 2. Alorier per portion: 1 600–2 670 kcal Protein/portion: 66–110 g Kolhydrater/portion:150–250 g Fett/portion: 80–134 g Kommentar: Pizza är en ordentlig mix av både fett och kolhydrater.
 3. Det finfördelade mjölet bidrar med snabba kolhydrater, men tillsammans med allt fett kommer blodsockersvaret ändå inte kunna bli så stort.

Pizzorna i den här storleken, 600 –1 000 g, blir lagom att dela på tre. Det blir dock fortfarande en beskedlig mängd fett. Men likt många andra rätter så spelar ingredienserna stor roll, så om du har möjlighet så välj lite mindre ost och mer grönsaker.
Visa hela svaret

Vad är det nyttigaste man kan äta?

Ät mycket grönsaker, frukt och bär. Välj gärna rotfrukter, vitkål, blomkål, broccoli, bönor och lök. Du som äter fisk och skaldjur, ät detta två till tre gånger i veckan. Variera mellan feta och magra fisksorter.
Visa hela svaret

Kan man betala kontant på ChopChop?

Peterkk240 Kållered, Sverige Omdömet skrevs 17 mars 2018 från mobil enhet Vi kom dit och skulle äta, men vid betalningen så strular vårt kort, så ok tänkte vi har kontanter och kan betala med dem, men kontanter tar dom ej på detta ställe. Så jag kommer aldrig att åka till detta ställe igen. Datum för besöket: mars 2018 Fråga Peterkk240 om Chopchop Onsalamotet 3 Tack Peterkk240 Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.18 – 22 av 41 omdömen larob51 Mölndal, Sverige Omdömet skrevs 16 mars 2018 Hygglig mix av det asiatiska köket. Rikliga portioner, men lite smaklöst. Tråkig opersonlig service. Datum för besöket: mars 2018 Fråga larob51 om Chopchop Onsalamotet Tack larob51 Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen. Strandskog Kungsbacka, Sverige Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet Superbra snabbmat som är prisvärd. Thai mat i olika smaker. Tar man en medium meny så kan man dela på den om man är två. Mycket nöjd med detta ställe. Alltid fräsch. Datum för besöket: februari 2018 Fråga Strandskog om Chopchop Onsalamotet Tack Strandskog Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen. K-nyllet Omdömet skrevs 15 februari 2018 från mobil enhet Vi har besökt Chopchop ett antal gånger och är alltid lika nöjda. Många goda rätter att välja på och rikligt tilltagna portioner gör att man alltid lämnar restaurangen mätt och nöjd. Datum för besöket: februari 2018 Fråga K-nyllet om Chopchop Onsalamotet Tack K-nyllet Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen. Magnus B Omdömet skrevs 4 februari 2018 från mobil enhet Besöker chop chop ibland men kvaliteten är för ojämn, både kycklingrätter och vårrullar håller ojämn kvalitet. Kalla vårrullar eller knappt friterade blandas med utmärkta. Beställde en kyckling karaage.friterat fett med fel sås.nej tack. Datum för besöket: februari 2018 Fråga Magnus B om Chopchop Onsalamotet Tack Magnus B Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa hela svaret

Hur beställer man på ChopChop?

Klicka på listikonen och hitta din favoritrestaurang, eller skriv in sökningen om du redan vet vilken som är din favorit. Klicka sedan på ‘ Beställ ‘.
Visa hela svaret

Vad finns det för mat på ChopChop?

ChopChop
Org.nr 556862-9819
Huvudkontor Sverige
Bransch Snabbmat
Antal anställda 400 (2020)
Historia
Grundat 2011
Ekonomi
Omsättning 342 663 000 (2019)

Chop Chop, av restaurangen skrivet ChopChop, är en svensk snabbmatskedja för asiatisk mat, grundad 2011. ChopChop har 37 restauranger i Sverige, ChopChops restauranger planeras (2021) att få ett nytt inredningskoncept, framtaget av Tengbomgruppen,
Visa hela svaret

Finns ChopChop på Foodora?

ChopChops meny – Beställ online | foodora.
Visa hela svaret