När Får Man Svar På Covid 19 Test Stockholm?

När Får Man Svar På Covid 19 Test Stockholm
Jag vill veta när jag får mitt provsvar Innehållet gäller Stockholms län Svaret på PCR-prov kommer oftast inom 48 timmar, men hur du får provsvaret beror på var du testat dig.

Har du bokat via Alltid öppet och 1177.se får du ett sms eller mail, om du lagt in önskemål om detta under inställningar i det inloggade läget på 1177.se. Du kan även se svaret när du loggar in på 1177.se under “Se dina provtagningar”. För provsvar till barn under 13 år behöver du byta till ombudsläge. Om du provtagit dig vid en vårdcentral meddelas svaret på samma sätt som de meddelar dig andra provsvar, t ex via telefon eller via 1177.se.

för att skydda andra från att bli smittade. Observera att du inte kan använta provsvaret som reseintyg eller tillfrisknandeintyg. Vad gör jag om provsvaret inte kommer? Webbredaktionen på 1177.se, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Region Stockholm Per Nilsson, Handläggare, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen, Region Stockholm : Jag vill veta när jag får mitt provsvar
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att få svar på Corona test Stockholm?

Snabbtest kallas också antigentest och är prov som snabbt kan visa om du har en pågående infektion med covid-19. Oftast får du svar inom 30 minuter. Det finns ingen allmän rekommendationen om att köpa och använda antigentester själv. Du kan köpa antigentest själv på apotek om du vill.
Visa hela svaret

You might be interested:  Smaka På Göteborg Vilka Restauranger?

Har inte fått svar på Covid test Stockholm?

Support kring uteblivet provsvar – Här finns kontaktvägar för dig som har lämnat prov i Stockholms län. Var och hur du har tagit ditt prov är avgörande för vart du ska höra av dig.

Uteblivet provsvar på hemtest, drive-in-test samt test som du bokat och hämtat på apotek eller i provkit-låda: Skriv ner namn, provtagningsdatum samt det numret på etiketten (7, 8 eller 10 siffror) och maila till följande epost. Observera att de inte kan efterregistrera ditt prov. Laboratoriet kan endast se om något har hänt med provet, inte ge dig provsvar. För provsvar loggar du in på 1177.se. Uteblivet provsvar från en vårdcentral: kontakta den mottagning där du tog testet.

Visa hela svaret

När får jag svar på mitt PCR-test?

Ett PCR-test kan användas vid symtom på covid-19 och visar om du bär på viruset SARS-CoV-2, som orsakar covid-19. Testning rekommenderas för personal, patienter och omsorgstagare inom hälso- och sjukvården och omsorgen vid symtom på covid-19. Du kan också bli uppmanad att göra ett PCR-test i samband med en smittspårning.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det innan hemtest kommer?

Förnamn Efternamn E-post Datum när du beställde hemtest Datum då hemtestet levererades (om det har levererats) Beställningsnummer Du hittar beställningssnumret när du loggat in på 1177.se under ” Egen provhantering “, välj aktuell beställning och klicka på “Beställningsdetaljer”. Vad gäller ditt ärende? Fråga eller synpunkt (max 2000 tecken)
Visa hela svaret