Hur Mycket Kostar Det Att Åka Taxi I Stockholm?

Hur Mycket Kostar Det Att Åka Taxi I Stockholm
Priser

Tariff När Kostnad
1 Övrig tid som ej specificeras i taxa 2 Grundavgift 59 kr + 565 kr/tim + 14:90 kr/km
2 Fre kl 15 – mån kl 06. Från kl 15 – kl 06 nästkommande helgfria vardag: – dag före midsommar-, jul- och nyårsafton. – dag före helgdag som ej är ordinarie sön. Grundavgift 59 kr + 595 kr/tim + 14:90 kr/km

Nog 1 rij
Visa hela svaret

Är Uber billigare än taxi Stockholm?

Låt oss introducera uberX – den billiga Ubern – uberX är Ubers nya, billiga och mest miljövänliga alternativ som är 30% billigare än de ledande taxibolagen i Stockholm. Vi är stolta över att kunna erbjuda Stockholms lägsta jämförelsepris á 199 kr! Bättre, smidigare och billigare än vanlig taxi, helt enkelt.
Visa hela svaret

Vilken taxi ska man ta i Stockholm?

Taxi Kurir – Stockholms näst största taxibolag Taxi Kurir är Stockholms näst största taxibolag med strax över 1000 bilar. Om du vill ha en billig taxi i Stockholm vid dagsresor på vardagar så är Kurir det absolut bästa valet enligt vår jämförelse. Kurir förknippas i övrigt med bra service och hög tillgänglighet, med både internet- och appbokning. Man erbjuder även färdtjänst och rullstolstaxi.

Mellan city och Arlanda: Ca 535 kr Telefonnummer: 08-30 00 00 taxikurir.se

Visa hela svaret

Hur betalar man taxi i Stockholm?

För dig som reser med Taxi Stockholm 150000 AB (nedan Taxi Stockholm) gäller nedanstående villkor. Om du, eller det företag eller den organisation där du arbetar, träffat avtal med Taxi Stockholm om kontokredit eller ingått ett Företagsavtal Taxiresor med Taxi Stockholm gäller villkoren i kontobestämmelserna respektive i Företagsavtalet före dessa resevillkor.1.Inledning Taxi Stockholm och dess varumärken har som målsättning att vara den ledande partnern för taxitjänster i Sverige, genom att erbjuda en hållbar resa till resenären.

Med överlägsen service, kvalitet, tillgänglighet och ständig innovativ tjänsteutveckling möter vi dagens och morgondagens kundbehov. Vår avsikt med dessa resevillkor är bland annat att beskriva våra tjänster och redovisa de skyldigheter som vi ikläder oss gentemot dig som kund och som vi förväntar oss att du som kund uppfyller mot oss.

Avsikten är också att i rimlig utsträckning avgränsa det ansvar Taxi Stockholm tar på sig vid utförandet av tjänsterna.2.Beställning av resa Hos Taxi Stockholm kan du boka resan på flera olika sätt; bland annat genom Taxi Stockholms applikation för iPhone och Android, telefon, webben eller genom att vinka in en taxi på gatan.

När beställningen gjorts via app eller webben får du en bekräftelse på din beställning via sms. Om bekräftelsen inte verkar motsvara din beställning, ber vi dig att omgående kontakta Taxi Stockholms växel på telefon 08 15 00 00 (för privatkunder) alt. telefon 08 612 00 00 (för företagskunder).3.Om bilen inte kommer Om den taxi du beställt inte kommer på utsatt tid, ber vi dig att omgående kontakta Taxi Stockholms växel på telefon 08 15 00 00 (för privatkunder) alt.08 612 00 00 (för företagskunder).

Om du har fått ett beställningsnummer är det bra om du har det till hands när du ringer, så går det fortare att identifiera din beställning.4.Bagage Våra förare hjälper dig med i- och urlastning av ditt bagage både vid resans början och vid slutdestinationen.

Var noggrann med att du får med dig allt bagage in i bilen eller att allt bagage överlämnas till chauffören. När du kliver ur bilen vid resans slut, se till så att du inte glömmer ditt bagage, mobiltelefon, plånbok eller andra föremål. Kvarglömda effekter ansvarar du som kund för. Om du glömt kvar något i taxibilen ber vi dig att under kontorstid kontakta kundcenter på telefon 08 728 27 00 (knappval 3).

You might be interested:  Hur Många Invånare Har Staffanstorp?

Efter kontorstid ringer du istället Taxi Stockholms växel på telefon 08 15 00 00 (för privatkunder) alt. telefon 08 612 00 00 (för företagskunder). Om du hittar något föremål i bilen som glömts kvar av en tidigare resenär, får du inte ta med dig föremålet, utan ska lämna det till föraren eller uppmärksamma denne på det kvarglömda föremålet.

Saker som återfinns i taxibilarna vid resans slut och som inte efterfrågas lämnar förarna in till polisens hittegodsavdelning som finns på Klarabergsviadukten 49. Telefonnumret är 010 563 36 10 alt. +46771141400 och hittegodsavdelningen är öppen vardagar mellan 13.00-15.00.5.Priser Om resan inte utförs till ett fast pris gäller den taxa som Taxi Stockholm tillämpar när resan sker.

Priserna anges alltid på prisdekaler placerade både inne i och utanpå taxibilarna. Du kan även hitta information om priserna på Taxi Stockholms hemsida. Som kund har du vanligtvis även möjlighet att begära att Taxi Stockholm erbjuder dig ett fast pris som baseras på hur lång tid resan förväntas ta med den valda resvägen vid den tidpunkt resan ska äga rum.

 • Om du vill ha ett erbjudande om fast pris ska du säga till föraren innan resan startar.
 • Du kan även begära ett fast pris när du gör din beställning via vår växel.
 • Väntetaxa tillämpas från det att taxibilen är på plats på avhämtningsadressen och ingår inte i det fasta priset.
 • Vid förbeställning tillämpas väntetaxa från det att förbeställningstiden är inne, oavsett om resan bokats till ett fast pris eller inte.6.Betalning Som kund kan du vid betalning av resan välja mellan flera olika betalningssätt.

Taxi Stockholm accepterar de flesta vanliga kreditkort och du kan givetvis även betala kontant, inte bara i svenska kronor utan även i euro, brittiska pund och US-dollar. Om du som privatperson eller företag har registrerat ett konto hos Taxi Stockholm kan du betala i efterskott mot faktura.

 1. Ett sådant konto tillhandahålls av Taxi Stockholm på din begäran, efter sedvanlig kreditprövning, och då på de villkor Taxi Stockholm tillämpar.
 2. Som kund har du alltid rätt att få ett kvitto på din betalning.7.Reklamation Om du inte är nöjd med resans utförande eller våra tjänster i övrigt vill vi gärna att du meddelar oss detta genom att under kontorstid kontakta Taxi Stockholms kundcenter genom e-post [email protected] eller ett formulär på vår hemsida som du kan använda för synpunkter.

Du ska reklamera så snabbt som möjligt, men senast inom 15 dagar efter det att resan ägde rum (eller 15 dagar från det datum då resan, vid utebliven resa, skulle ha ägt rum). Är du fakturakund och har klagomål på en faktura ska reklamation mot fakturan göras senast 15 dagar efter mottagen faktura.

 1. Taxi Stockholms målsättning är att du ska få ett besked om hur ditt klagomål kommer att hanteras inom fem arbetsdagar.
 2. Ärendets natur kan dock medföra att ett besked dröjer lite längre.8.Taxi Stockholms ansvar och ersättningsskyldighet Om du drabbas av en skada när du reser med Taxi Stockholm kan du, beroende på vilken typ av skada du drabbats av och hur skadan uppkom, ha rätt till ersättning.

Du ska alltid se till att snarast möjligt meddela Taxi Stockholm om du drabbats av en skada och vill ha ersättning, senast inom 15 dagar från det att skadan uppkom. För personskada och skada på egendom som transporteras i taxibilen gäller de regler som följer av trafikskadelagen (1975:1410), vilket vanligtvis innebär att ersättning betalas genom taxibilens (eller något annat inblandat fordons) trafikförsäkring.

Om du skulle drabbas av en person- eller sakskada under din resa med Taxi Stockholm, skall du därför begära ersättning från den transporterande taxibilens trafikförsäkringsbolag. Om du kontaktar Taxi Stockholm får du information om till vilket försäkringsbolag du ska vända dig. Om du drabbas av någon annan skada som inte ersätts av bilens trafikförsäkring kan du ha rätt till ersättning från Taxi Stockholm om Taxi Stockholm orsakat skadan genom vårdslöshet.

Taxi Stockholms ansvar är emellertid begränsat till att enbart omfatta direkt skada, vilket innebär att Taxi Stockholm inte ansvarar för indirekt skada, så som exempelvis utebliven inkomst, intäkt eller vinst, eller produktionsbortfall, tredjemansskada eller annan följdskada.

 • Förutom när det gäller personskada är Taxi Stockholms ansvar även maximerat till ett belopp per skada; för sakskada är begränsningen ett (1) basbelopp och för ren förmögenhetsskada tio (10) % av det vid tidpunkten för transporten gällande basbeloppet enligt lagen (1962:381) om allmän försäkring.
 • Taxi Stockholm ansvarar överhuvudtaget inte om Taxi Stockholms möjlighet att utföra tjänsterna hindras eller en skada uppkommer av omständigheter som ligger utom Taxi Stockholms kontroll, som till exempel myndighetsåtgärd, strejk eller annan arbetskonflikt, drivmedelsbrist, maskin- eller annan fordonsskada, hård väderlek eller oväntad driftstörning i verksamheten.9.Kundens skyldighet att begränsa skadan Om du drabbas av en skada är du skyldig att göra vad som är skäligt för att begränsa din skada.
You might be interested:  Var Spelar Malmö Ff Idag?

Taxi Stockholm är inte skyldigt att betala ersättning för den del av skadan som du borde ha kunnat undvika.10.Försäkring Samtliga taxifordon som är anslutna till Taxi Stockholm är i vederbörlig omfattning försäkrade mot skada på passagerare och deras egendom.
Visa hela svaret

Vad kostar 5 km med taxi?

Priser

Tariff När Kostnad
5 Väntetid före färd, dygnet runt Grundavgift 90 kr + 695 kr/tim + 0 kr/ km
6 Alla dagar 00-24 Grundavgift 77 kr + 673 kr/tim + 23:00 kr/ km

Visa hela svaret

Vad kostar en taxi från Stockholm till Arlanda?

Airport Cab billigaste taxi till Arlanda kvällstid – Efter en prissänkning ervjuder nu Airport Cab den billigaste taxin på kvällarna från Stockholm till Arlanda, med 365 kronor mellan 20.00 – 24.00. I motsatt riktning, från Arlanda till Stockholm, är bolagets pris oförändrat, dvs.475 kr.21 jan, 2011
Visa hela svaret

Vad är fast pris taxi?

Fast pris – Läs mer om våra fasta priser här. Boka med fast pris om du vill veta vad resan kommer att kosta i förväg. Det går att få mellan de flesta adresser oavsett om du ringer, bokar med app eller på webben. Ta reda på ett fast pris Du kan enkelt ta reda på ett fast pris själv på webben eller i appen.

I webbokningen gör du så här: 1. Fyll i adressen du vill bli hämtad på och den du vill åka till 2. Skriv vilken dag och tid du vill bli hämtad 3. Klicka på knappen “Fler val” och välj “Fast pris” – då ser du direkt vad priset är för resan 4. Boka eller avbryt bokningen Vad ingår i det fasta priset? Det fasta priset gäller en resa med en upphämtningsadress.

I våra fasta priser ingår inte väntetaxa.
Visa hela svaret

Kan man betala med Swish på taxi?

Boka Boka taxi eller bud åt företag ska vara enkelt. När ni beställer taxi åt företag så kan ni betala med faktura, Swish, Klarna eller så klart i taxin om så önskas. Vi på Taxi Västra Skåne gör det enkelt för er! Boka en taxi genom att ringa, mejla eller fyll i formuläret.

För att boka ett BUD fyll i formuläret och därefter ring. Betala gärna med Swish till nr.123 217 73 76 Tack för att ni väljer Taxi Västra Skåne och vi önskar er en mycket trevlig resa.

Genom att förköpa kilometrar kan du köpa en taxiresa åt en annan person, som i sin tur inte behöver oroa sig för hur resan ska betalas. Detta system kan komma till använding om någon du känner saknar eller ev. kommer sakna förmågan att hantera pengar. Eller om ni helt enkelt tycker det är smidigt med Klarna. : Boka
Visa hela svaret

Vilken är den billigaste taxin?

Stockholms billigaste taxibolag

Bolag Pris (SEK)
Taxijakt 239 kr
Top Cab 275 kr
Academic Cab 279 kr
Two Dices 299 kr
You might be interested:  Vad Kostar Det Att Parkera I Luleå?

Visa hela svaret

Kan man åka Uber på natten?

Uber finns i många städer runt om i världen. Med ett Uber -konto kan du beställa en resa i alla Uber -städer dygnet runt.
Visa hela svaret

Är Uber olagligt i Sverige?

Påverka själv hur mycket du tjänar – Ju mer du kör, desto mer pengar kan du tjäna. När efterfrågan är högre än vanligt kan du tjäna ännu mer. Klicka igång och kör. Du får hjälp att hitta, tips som hjälper dig tjäna mer och support alla dagar i veckan, dygnet runt.

  Välj den stad du vill köra i och vilken typ av yrkestrafiktillstånd du har. Vi skickar sedan ett e-postmeddelande till dig med information om vad du behöver göra härnäst. Alla personer som har ett taxikörkort är godkända för körning med Uber i Sverige. Och om du inte har det behöver du inte oroa dig – vi kan hjälpa dig att skaffa det. Det här behöver du veta om du kör i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
  Visa hela svaret

  Finns det Uber i Stockholm?

  Reservera en resa med Uber i förväg i Stockholm – Slutför dina planer i dag genom att boka en resa med Uber i Stockholm. Beställ en resa upp till 30 dagar i förväg, när som helst och vilken dag på året som helst. Välj tid och datum Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date.

   Nyare bilar med förstklassiga förare Prisvärda resor för dig och ditt husdjur Uber for Ukraine-priset är 10 SEK högre jämfört med en UberX-resa som beställts vid samma tidpunkt och för samma rutt.10 SEK från varje Uber for Ukraine-resa utgör inte en del av priset för resan utan är det belopp som Uber B.V. samlar in till International Rescue Committee. Nyare bilar med förstklassiga förare Prisvärda resor för upp till 6 personer Hållbara resor i elfordon

  Visa hela svaret

  Kan man betala med Swish Taxi Stockholm?

  Medvetna om problemet – Taxibolagen är medvetna om att Swish kan användas i det här syftet. – Jag var medveten om det redan när det dök upp för några år sedan. Det fungerar ju i princip som kontanter, säger Magnus Klintbäck, vd för Taxi kurir Stockholm.

  1. Man försöker dock ha system som gör det svårt för taxichaufförerna att kunna utnyttja det.
  2. Till exempel genom GPS:er i bilarna som hela tiden skickar information om var de befinner sig, så att chaufförerna inte ska kunna köra bilen utan kunder.
  3. Men inget system är hundraprocentigt, konstaterar Carina Herly, press- och marknadschef på Taxi Stockholm.

  De säger dock att det inte är särkilt vanligt förekommande att Swish används i det här syftet, men det håller inte Johan med om. Han har efter händelsen hört talas om flera personer som blivit erbjudna samma sak. – Frågan är i hur stor utsträckning chaufförerna kan göra det innan någon märker det.
  Visa hela svaret

  Hur mycket kostar en taxi per minut?

  Priser

  Tariff När Kostnad
  1 Övrig tid som ej specificeras i taxa 2 Grundavgift 59 kr + 565 kr/tim + 14:90 kr/km
  2 Fre kl 15 – mån kl 06. Från kl 15 – kl 06 nästkommande helgfria vardag: – dag före midsommar-, jul- och nyårsafton. – dag före helgdag som ej är ordinarie sön. Grundavgift 59 kr + 595 kr/tim + 14:90 kr/km

  Visa hela svaret

  Hur mycket kostar det att åka Uber?

  Comfort

  Comfort
  Baspris 55 kr
  Per km 11,95 kr
  Per min 6,59 kr
  Minimipris 123 kr

  Visa hela svaret

  Vad händer om man spyr i en taxi?

  Hur Mycket Kostar Det Att Åka Taxi I Stockholm Taxichauffören Julia Sondell och programledare Hanna Palm Foto: Sofia Johansson/Sveriges Radio Fråga vad du vill i P3 Publicerat tisdag 5 juli 2016 kl 12.05 En spya i bilen vädrar man inte ut med en Wunderbaum. Och dyrt blir det, kan taxichauffören Julia intyga.
  Visa hela svaret

  Hur mycket kostar taxi 979797?

  Flygtaxi Sturup

  Fastpris från o till Sturup 1-4 pers 5-6 pers
  Arlöv 479:- 659:-
  Arrie 459:- 649:-
  Barsebäck 849:- 1179:-
  Bara 499:- 679:-

  Visa hela svaret