Hur Länge Är Gröna Lund Öppet?

Öppet 11:00 – 22:00.
Visa hela svaret

Hur länge har Gröna Lund öppet för säsongen?

Kategorier: Sevärdhet Upplev en magisk värld fylld av attraktioner, spel, lotterier och underhållning. På tivolit är livet en skrattfest och garanterar en heldag med glada tjut, pirr i magen och spänning för hela familjen. Här finns 30 attraktioner, bland annat sju berg- och dalbanor och världens högsta Fritt Fall Tilt.
Visa hela svaret

När slutar konsert Gröna Lund?

Konserter Eftersom Gröna Lund inte bara är en konsertarena utan också ett tivoli kan du inte köpa enskilda konsertbiljetter. Vi rekommenderar därför att du köp. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:06 E.M. Om du är under 16 år rekommenderar vi att du tar med dig en vuxen under kvällskonserterna på Stora och Lilla Scen.

Tors, 13 Okt, 2022 at 4:07 E.M. Det varierar från konsert till konsert, men det är alltid en bra idé att komma i god tid. Ju tidigare ni kommer desto större är chansen att ni får bra plats. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:07 E.M. Vid konserter på Gröna Lund är det förbjudet att filma eller fotografera för något annat än privat bruk.

Det är ett önskemål från artisterna som står på sce. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:08 E.M. Av säkerhetsskäl får du inte ta med dig selfiesticks på Gröna Lunds konserter. Du får helt enkelt använda dina lååånga armar istället. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:08 E.M. En konsert på Gröna Lund är vanligtvis mellan 60 och 90 minuter lång, och tar senast slut 22:00 om inte annat anges.

Våra konserter börjar alltid 20:00. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:09 E.M. Att gå på konsert där det inte finns några sittplatser, som på Gröna Lund, innebär generellt att det kan bli trångt på populära konserter. Vissa vill hoppa, Tors, 13 Okt, 2022 at 4:09 E.M. Ja, visst får du ta med dig en väska in på konserten, men tänk på att det då alltid tar lite längre tid för dig att passera genom våra säkerhetskontroller v.

Tors, 13 Okt, 2022 at 4:10 E.M. Det går ju inte att beställa fint väder till våra konserter (även om vi skulle önska detta). Om det skulle regna ber vi dig dock att inte fälla upp ett para. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:10 E.M. Vid konserter på Stora Scen stänger vi av Barnradiobilarna, Vilda Musen och Eclipse ca.19.30 och i vissa fall även Kvasten.
Visa hela svaret

År Gröna Lund öppet på vintern?

Även fast vi är precis i starten till en fantastisk sommar här på Kungliga Djurgården, kom en glädjande nyhet inför vintersäsongen då det är premiär för nya Winter Wonderland på Gröna Lund! – Från 2 december till 8 januari i år öppnas grindarna till en magiskt vinterskrud. Hur Länge Är Gröna Lund Öppet Håll er uppdaterade och läs mer på Gröna Lunds hemsida, Illustrationer: Jakob Fagerström/Je Thème Design
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Många Bor I Linköping 2018?

När år Gröna Lund öppet 2022?

Öppet 11:00 – 22:00.
Visa hela svaret

När öppnat Gröna Lund 2022?

När öppnar Gröna Lund 2022? – Tivolit har öppnat för i år så det är bara att springa dit! Från och med 1 juni är det öppet alla dag, innan dess är det bara på helger och vissa veckodagar.
Visa hela svaret

Hur länge håller en konsert på?

Vanliga frågor & svar – SON Biljetter på webben är billigast! På konsertsidan kan du se konserter och datum. Klicka på den du är intresserad av och “Köp biljett”. Välj plats och typ av biljett, det finns olika priskategorier i Norrköping. Du får biljetten direkt till din e-post och det går bra att visa upp den i telefonen innan konserten.

Du kan också boka biljetter via vår kundservice på 020-51 51 20 eller vår kontantfria biljettkassa i Louis De Geer.  Biljettkassorna har öppet en timme innan föreställning. Vid köp över disk eller telefon tillkommer en serviceavgift på 30 kronor per biljett. Vid köp i biljettkassa tillkommer en serviceavgift på 30 kronor.

Abonnenter har rätt till 1 fritt byte per abonnemang, vill man byta fler gånger tillkommer bytesavgift på 30 kronor. Du kan själv lösa in ditt presentkort vid köp av biljetter på webben. Vid betalning väljer du att fylla i det 6-siffriga presentkortsnumret och sedan den 4-siffriga PIN-koden.

 • Licka sedan på knappen “lös in”.  Ungefärlig tid står på respektive konsertsida.
 • Vanligast är cirka 2 timmar inklusive pausen som är 30 minuter.
 • Vi reserverar oss för att konserten kan bli längre än angivet.
 • Familjekonserterna och 18.00 hos oss är kortare och utan paus.
 • Om i god tid till konserten.
 • Bistro och bar är öppet minst en timme innan.

Det kan bli kö in till konserthuset, att visa biljett och i garderob. Vi ringer in till konserterna tre gånger i foajén. Ta gärna din plats redan vid första inringningen. Det är trevligt för alla att kunna starta på utsatt tid. Vänd dig till konsertvärdarna.

De hjälper dig in så snart det går, till en plats där din ankomst stör så lite som möjligt. Det är alltså inte säkert att du får sitta på din bokade plats. Vid de flesta av våra längre konserter har vi konsertintroduktion 30 minuter före konsertstart. En musiker, en dirigent eller någon annan kunnig person berättar om programmet.

Introduktionerna är gratis. Norrköping: Du beställer pausmeny genom, under respektive evenemang. Beställning av pausmeny måste vara dem tillhanda senast kl.12.00 vardagen före aktuell konsert (torsdagen om konserten är på helgen). Pausmeny går inte att förbeställa via biljettkassan.
Visa hela svaret

Är Gröna Lund öppet i oktober?

Den 14 oktober öppnar Halloween på Gröna Lund tis, aug 23, 2022 08:00 CET D en 14 oktober öppnar äntligen Halloween på Gröna Lund – 16 dagar där tiovlit är fyllt med onda väsen, skräckhus, tematiserade områden och skräckparader. Biljetterna släpps idag kl.10.00 och till varje dag finns endast ett begränsat antal platser, fördelat på ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass. Hur Länge Är Gröna Lund Öppet Den 14 oktober kl.16.00 slår Gröna Lund upp portarna till sitt femte Halloweenfirande. I 16 dagar bjuder tivolit på maxad Halloweenstämning med en mängd onda väsen, en stor skräckparad genom parken och fem skräckhus som garanterat kommer roa och oroa.

 • Likt tidigare år råder en rysmysig stämning på vårt Lilla Område som är anpassat till de yngre barnen med karuseller, pumpor, snälla häxor och barnvänlig underhållning.
 • Passerar man över den Spanska Trappan – genom Spindelgången – kommer man till Stora Området som har en mörkare inriktning.
 • Där hittar man våra fem skräckhus där “Sekten”, “Skeppet” och “Olustiga Huset” ligger högst upp på skräckskalan.
You might be interested:  Hur Många Kyrkor I Göteborg?

Utöver attraktioner, spel och matställen kommer besökarna på Stora Området dessutom få ta del av alla våra läskiga Halloweentematiserade miljöer och möta våra onda väsen som strövar omkring och dyker upp där man minst anar. Biljetterna släpps idag kl.10.00 och det finns endast ett begränsat antal platser till varje dag.

 • Precis som under sommarsäsongen delar vi upp de flesta av dagarna i ett förmiddagspass (10.00-15.30) och ett eftermiddagspass (16.30-22.00), där det är lika gastkramande läskigt som vanligt oavsett vilken tid du besöker oss.
 • Den enda skillnaden är att du i dagsljuset ser tydligt vad som förföljer dig FAKTA HALLOWEEN PÅ GRÖNA LUND Attraktioner Om vädret tillåter hålls alla attraktioner öppna förutom Flygande Mattan.

Totalt bjuder Halloween på Gröna Lund på över 30 attraktioner (inkl. alla skräckhus). Fem skräckhus (rangordnade efter skräcknivå) Sekten – i ett övergivet hus sker mystiska offerritualer för att tillkalla mörkrets makter. Åldersrekommendation 13 år, 11 år i vuxet sällskap.

Skeppet – ett orientaliskt skepp, som bär på en tusenårig förbannelse. Åldersrekommendation 13 år, 11 år i vuxet sällskap. Olustiga Huset – Lustiga Huset har tagits över av ett mordiskt clownsällskap. Åldersrekommendation 13 år, 11 år i vuxet sällskap. House of Even Worse Nightmares – House of Nightmares med ökad skräcknivå.

Åldersrekommendation 11 år, 9 år i vuxet sällskap. Zombie Zone – här förvaras infångade zombies, gå in på egen risk. Åldersrekommendation 11 år, 9 år i vuxet sällskap. Halloween-tematiserade attraktioner Blå Tåget – med en extra dos läskighet. Åldersrekommendation 7 år.

 • O-turen (Kärlekstunneln) – en kärleksforskare har tappat ut ett främmande ämne i vattnet som förvandlat hela Kärlekstunneln.
 • Ldersrekommendation 5 år.
 • Pettson o Findus Spökhus – Pettson o Findus Värld tematiseras om till ett spökhus för yngre barn.
 • Ingen åldersrekommendation.
 • Spindelpigan – Nyckepigan i Halloweenskrud.

Häxkitteln – Tekopparna har tagits över av en häxa. Mumieelefanterna – Flygande Elefanterna har mumifierats. Tematiserade områden Gravplatsen – framför sektens mörka hus har en ondskefull gravplats vuxit upp. Spindelgången – för att ta dig från det rysmysiga Lilla Området över till det läskigare Stora Området måste du först passera genom jättespindelns mörka gång.

 • Godishuset – på Lilla Området bakom Dansbanan hittar du Godishuset, med tematiserad miljö och en fin godisbutik med allt godis man kan önska sig.
 • Höstmarknaden – på Lilla området återuppstår den rysligt mysiga höstmarknaden.
 • Här återfinns snälla häxor, kokande kittlar och massor av pumpor i alla dess storlekar.
You might be interested:  Vem Delar Ut Posten I Göteborg?

Día de Muertos – restaurang Fiesta inspireras av den mexikanska högtiden Día de Muertos “De dödas dag” med färgsprakande dekor och dödskallar. Kvarteret – i vårt nybyggda område runt berg- och dalbanan Monster och ner mot vattnet förstärker vi tematiseringen med en känsla av en härlig gatufestival som välkomnar dig med stämningsfull belysning, vällagad street food och en och annan knäpp karaktär.

 1. Parkunderhållning Skräckparad – på Stora Området går en skräckparad fylld med onda väsen genom området med jämna mellanrum.
 2. LED-artister – artister utrustade med LED-belysta kostymer underhåller i parken när mörket faller.
 3. Rullskridskoartister – artister på rullskridskor i olika kostymer underhåller barnen i parken på Lilla Området.

Pris (barn 0-2 år har fri entré och fria åk) Halloweenbiljett vuxen (10+ år) – från 365 kr (entré samt fritt tillträde till attraktioner och skräckhus ingår). Halloweenbiljett barn (3-9 år) – från 295 kr (entré samt fritt tillträde till attraktioner och skräckhus ingår).

Halloweenbiljett senior (65+) – 95kr (entré samt fritt tillträde till attraktioner och skräckhus ingår). I varje Halloweenbiljett ingår även två Jetpass – möjlighet att tidsboka två åk bland utvalda attraktioner och fem skräckhus, där man istället får tillgång till en expresskö. Öppettider Precis som under sommarsäsongen delar vi upp de flesta av dagarna i ett förmiddagspass (10.00-15.30) och ett eftermiddagspass (16.30-22.00), där det är lika gastkramande läskigt som vanligt oavsett vilken tid du besöker oss.

Den enda skillnaden är att du i dagsljuset ser tydligt vad som förföljer dig Fredag 14 oktober – kl.16.00-22.00 Lördag 15 oktober – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Söndag 16 oktober – kl.12.00-20.00 Fredag 21 oktober – kl.16.00-22.00 Lördag 22 oktober – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Söndag 23 oktober – kl.12.00-20.00 Fredag 28 oktober – kl.16.00-22.00 Lördag 29 oktober – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Söndag 30 oktober – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Måndag 31 oktober – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Tisdag 1 november – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Onsdag 2 november – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Torsdag 3 november – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Fredag 4 november – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Lördag 5 november – kl.10.00-15.30 samt 16.30-22.00 Söndag 6 november – kl.12.00-20.00 För mer information kontakta: Annika Troselius Informationschef Gröna Lunds Tivoli 0708-58 00 50 annik[email protected] För pressbilder besök Gröna Lunds b ildbank: Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin, tillsammans med Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland.

Tivolit har 30 attraktioner och sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Gröna Lund bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans, barnunderhållning mm. Tivolit sysselsätter ca 1500 säsongsanställda och är en av landets ledande besöksattraktioner.

Taggar: : Den 14 oktober öppnar Halloween på Gröna Lund
Visa hela svaret