Vilket Ikea Är Bäst I Göteborg?

  IKEA i Kållered är ett stort, gammalt hederligt IKEA som funnits med riktigt länge. Tyvärr syns det lite i butiken som inte är lika fräsch som de andra jag besökt. Personalen är som vanligt i en IKEA-butik bra och dom har fortfarande 5kr korvarna, mjukglass och pizza på utsidan. Liksom alla andra Ikea-butiker en butik med låga priser, trevlig personal och underbar korv! Värt att åka dit bara för att titta, även om det är omöjligt att åka därifrån utan att köpa med sig något. Bästa IKEA som finns i Göteborgsområdet helt klart! Finns många klipp att göra här! Göteborgs “riktiga” IKEA, det som gjort Kållered känt i hela Göteborg, innan Bäckebol började konkurrera. IKEA är alltid ett bra val, om man så ska köpa möbler, köksutrustning eller är sugen på köttbullar. Billigt, snyggt och med trevlig personal! Suveränt företag, gär finns bra kvalitativa varor till låga priser, Ikea är ett multinationellt möbelföretag som grundades 1943 av Ingvar Kamprad.

  Bolaget ägs av en stiftelse i Nederländerna, men kontrolleras alltjämt av familjen Kamprad. Under verksamhetsåret 2007 omsatte Ikeakoncernen 212 miljarder kronor.2008 hade koncernen omkring 135 000 anställda i 44 länder. I oktober 2008 fanns totalt 286 Ikea-varuhus i 36 länder och territorier.32 av dessa varuhus drivs av externa franchisetagare i bland annat Mellanöstern, spanska öarna och på delar av den asiatiska marknaden.

  Den 29 augusti 2007 invigdes ett nytt varuhus i Karlstad som därmed blev det sjuttonde i Sverige. Det första Ikea-varuhuset öppnades 1958 i Älmhult. Jag skulle vilja utnämna detta varuhus till det bästa i Sverige. Kalmar, Älmhult och Jönköping är små mysiga varuhus med personlig service. IKEA, beskrivning behövs väl inte? Billigt o bra helt enkelt! Ett standard Ikea med bra utbud och trevlig personal. Trista kommunikationer för att komma ut dock. Bra möbler till billig penning och passande för en student som behöver nya saker. Ett företag med allt för hus och rum.

  Mycket roligt för den händige då man får skruva ihop allt själv. Med egen hemkörning så att du kan få sakerna hem och uppburna samma dag. Transport för en kostnad från 495 kr. Seriös butik och bra personal. Inga problem om något skulle bli fel. Det är ett företag som följer sina stadgar och gör allt för kundens bästa.

  Arbetarna sliter hårt och det märks på kvaliteten på alla produkter som företaget levererar. En av mina favoriter inom dhhhet här området. Rekommenderasss varmt. Utmärkt för oss studenter! Stort utbud och jävligt billiga varor. Ett plus är också den jättegoda billiga maten som man kan äta om man skulle bli hungrig (vilket man alltid blir efter massa spring på Ikea) Ikea är butiken där man kan hitta allt för hemmet och oftast till ett helt ok pris.

  1. Här finns allt från sängar och soffor till hela kök.
  2. Butiken är riktigt stor och man kan lätt bli kvar en hel dag om man vill kolla på allt.
  3. Tur då att det finns en resturang med god mat, och blir man trött finns det ju som sagt gott om soffor att slå sig ner i.
  4. Ikea är en utmärkt butik för oss välbetalda studenter.

  Ruskigt billigt och stort utbud. Det mesta hemma hos mig kommer från ikea. Enda stora nackdelen som jag kan komma på att om man har tittat ut något man ska ha innan man åker dit så kan man ge sig 17 på att just den saken är slut när man kommer dit. Men vad gör det när det är billigt? IKEA Kållered har en oerhört trevlig personal och mycket bra service.

  Sortimentet i varuhuset är också mycket bra och, precis som på de flesta andra IKEA-varuhus, produkterna presenteras på ett bra sätt. Ikea är enligt min mening ett bra ställe, som vanligt med alla ikea så finns ett oerhört stort utbud av vardagsrums möbler, sovrumsmöbler, köksmöbler och saker till hallen.

  finns även köksredskap och lampor till alla rum man kan tänka sig. tack vara att det finns allt i en butik så kvittar det vad man behöver så kan man åka till iken. med andra ord, behöver man inredning av något slag så finns det antagligen på ikea för en billig peng.

  Det svenska folkets stolthet tillsammans med Volvo! Stort utbud av precis allt, billig mat och snart kanske billiga telefonsamtal tack vare Ingvar Kamprad. Sedan om själva monteringen inte alltid är den lättaste så brukar det ofta lösa sig till sist. Servicen är bra, man får den hjälp man kan tänkas behöva och simpel betalning med självbetjäning.

  Användbara, snygga och prisvärda produkter. Perfekt som student när kassan inte är särkilt välfylld. Hemkörning har de också om man inte får plats med sina nyinköpta prylar i de användbara ikea-kassarna som kan inköpas för en billig penning. Dessa är även mycket praktiska att använda då tvätten ska till tvättstugan eller när man är på väg till badstranden eller bara till förvaring av diverse prylar.

  1. Mycket bra butik för studentet på grund av deras billiga och stora utbud.
  2. Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående om det skulle vara något man inte hittar till exempel.
  3. Deras nya funktion vid betalningen är väldigt smidig, prova! Företaget Ikea är i grund och botten ett smart företag.
  4. Denna Ikea i kållered är väl planerad och personalen finns ofta nära till hands för alla frågar som kan tänkas poppa upp.

  Det är en lämplig placering av restaurangen och maten som serveras är smaklig. Restaurangen är stor och vill man undvika barnfamiljer med skrikande barn finns det ofta en möjlighet till lite lugn och ro. Ikea i kållered är ett underbart ställe! Där kan man få inspiration i mängder genom att gå runt och kolla på alla deras uppbyggda rum och små lägenheter! Det finns inredning för alla smaker och i alla prisklasser. Lungt det bästa varuhuset för möbler och heminredning etc. Sällan restnoterade varor, bra service och kanon restaurang. Placeringen i kållered är bra då man finner de flesta byggmarknader och andra varuhus alldeles i närheten. Alltid lediga parkeringsplatser.

  En lagom stor IKEA där det är mycket trevlig att gå. Här hittar du ett bra utbud på inredning för inte ett så dyrt pris. Här hittar du allt för hela hemmet, allt under ett och samma tak. Jönköping har en bra planlösning på deras butik och det gåt lätt att ta sig ifrån olika saker inne i butiken. Entrén är stor och luftig som ger ett välkomnande intryck.

  Bättre utbud än tex IKEA helsingborg. och perfekt att handla på när man flyttar hemifrån. Ektorp soffa finns i massa varianter, är billig och skön, dessutom går det att byta klädsel. mittt bästa köp på ikea i år 😛 Det här IKEAt är lätt att ta sig till om man har bil.

  • Bra för alla andra studenter som också behöver flytta nu vare sig man flyttar inom Göteborg eller från annan ort.
  • Det går även att ta pendeln från Lisebergsstationen utan några problem att hitta dit.
  • IKEA: Finns alltid för den utsatta studenten.
  • Mitt normala IKEA varuhus, har varit på ställen som Jönköping och Älmhult men inget av dem slår det här! Ett mysigt och stort varuhus med fin inredning och god mat.

  Bra och trevlig personal som gärna hjälper till. Älmhult verkar dock vara mer modernt med nytt köpsystem med egen avscanning! Ett i raden av bra IKEA-varuhus. Tydligt skyltat till produkterna gör att man slipper leta alltför länge efter det man söker. Personalen kan vara svår att hitta, men när man väl hittar någon är de mycket hjälpsamma och trevliga. Ikea i Kållered är en välsorterad IKEA butik, som är lätt att hitta i. Jag tycker att det bästa med den är att den har två våningar, en för möbler och en för detaljerna. Vilket är skönt närman kommer ochg bara ska köpa tex en ram så behöver man inte gå igen alla möbler också. När IKEA i Bäckelbol byggdes minskade även köerna i Kållered vilket var underbart skönt. IKEA i Kållered är inte sådan stor skillnad mot alla andra IKEA-butiker, precis som det brukar vara. Men jag ser det som ett problem att möblerna finns på en egen våning. Det blir mycket svårare att lura med pojkvännen upp, när man bara ska ha lite “basic” grejer. Vad finns kvar att säga om IKEA som inte alla redan vet? Butiken i Kållered är stor och det man letar efter brukar finnas. Dock föredrar jag den “nya” Ikea-butiken i Bäckebol. Den känns större och mer luftig. Jag föredrar utbudet av andra butiker kring Ikea på Bäckebol, jämfört med det i Kållered. Trevlig personal som alltid hjälper till vid behov.

Visa hela svaret

Vilket IKEA är störst i Göteborg?

Den 30 september öppnar “nya” Ikea dörrarna i södra Göteborg. En öppen planlösning, större restaurang och ett nytt kafé samt ett automatiserat robotlager är några av de saker som gör nya Ikea Kållered unikt, uppger bolaget. Det finns bland annat flera butiker i butiken.

 1. Ikea valde att bromas de stora planerna på nyproduktion i Kungens kurva i södra Stockholmsregionen, men i södra Göteborgsregionen, i Kållered i Mölndal, gick man vidare med planerna.
 2. Ikeas nya varuhus i Kållerad är 42.000 kvm stort.
 3. Det är 12.000 kvm större än det nuvarande varuhuset i området.
 4. Det öppnade 1972.

– Nya Ikea Kållered ska vara en plats för shopping, inspiration, mat och möten där alla kan få hjälp att förvandla sina hem till en skönare, smartare och mer hållbar plats. Oavsett storlek på plånboken, säger Anna Bryngelsson, varuhuschef i Kållered. Det nya varuhuset skiljer sig från det nuvarande och övriga svenska Ikea varuhus. Förutom att det är större är planlösningen mer lik ett shoppingcenter med flera butiker i butiken – med en stor aveny som leder in till olika avdelningar i saluhallen och möbelutställningen. I varuhuset finns även ett öppet atrium med plats för socialt häng eller en stunds arbete. Det nya varuhuset skiljer sig från det nuvarande och övriga svenska IKEA varuhus. Förutom att det är större är planlösningen mer lik ett shoppingcenter med flera butiker i butiken – med en stor aveny som leder in till olika avdelningar i saluhallen och möbelutställningen. I varuhuset finns även ett öppet atrium. Anna Bryngelsson, varuhuschef i Kållered. Ikea Kållered börjar bli färdigt och den 30 september öppnar varuhuset dörrarna. Ett automatiskt lager plocka ihop varor efter att en kund lagt sin beställning. Något som underlättar för kunder och medarbetare som slipper lyfta lika många tunga paket. Detta blir Sveriges mest hållbara Ikea-varuhus. Tack vare solceller på taket och bergvärme producerar Ikea mer el än de själva använder för att driva själva varuhuset. Artboard 1 Skriv upp dig på våra mejllistor för att inte missa något: sammanställningar över senaste veckan, nya tjänster på FV Jobb och seminarieinformation – samtliga tjänster är Gratis,
Visa hela svaret

När öppnar nya IKEA i Kållered 2022?

Vi är superglada att kunna berätta att vårt varuhus öppnar under senvåren 2023.
Visa hela svaret

Vilket IKEA är störst?

1965, IKEA Kungens kurva öppnar – Inspirerad av Guggenheimmuseet i New York öppnar 1965 det runda IKEA-varuhuset i Kungens kurva. När det slog upp portarna var det den största heminredningsbutiken i Europa, och det är än idag det största IKEA-varuhuset i världen.

Varuhusöppningen innebar en stor succé för IKEA med massor av besökare. Detta innebar dock problem då det blev långa köer och mycket väntan för att få sina produkter. Därför introduceras “Tag-själv-lagret”, där man som kund själv får hämta sin vara istället för att behöva vänta på personalen att göra det.

För IKEA innebar denna justering att produkterna kunde få en lägre prislapp, då kunderna stod för en del av jobbet. För att se det här innehållet från res.cloudinary.com måste du ge ditt medgivande sidans topp, För att se det här innehållet från res.cloudinary.com måste du ge ditt medgivande sidans topp,
Visa hela svaret

Hur många IKEA finns det i Göteborg?

Ikeas nya i södra Göteborg blir hela 77.000 kvm Beslut om detaljplan – Nuvarande varuhus kan rivas. Ikeas arbete med att möjliggöra en förnyelse av det befintliga handelsområdet Kållered köpstad i Mölndal, söder om Göteborg, har gått vidare. Kommunstyrelsen i Mölndal stad har beslut om att anta detaljplanen för Kållered köpstad.

 • Föreslagen ny bebyggelse omfattar ett nytt Ikea-varuhus samt ett shoppingcenter.
 • Enligt uppgift till Fastighetsvärlden rör det sig om ett nytt Ikea-varuhus om 37.000 kvm och ett shoppingcenter om 40.000 kvm som systerbolaget Ikea Centres undersöker möjligheten för att bygga.
 • Planen visar att Ikea-varuhuset och shoppingcentret kopplas samman och byggs på pelare en våning över markplan, vilket gör att bilparkeringen kan förläggas under handelsytorna.

På så sätt kan området växa utan att ta mer mark i anspråk. Vid varje satsning på ett nytt varuhus strävar Ikea efter att planera och bygga för att möjliggöra en så hög andel kollektivtrafikresenärer som möjligt. − Vi har haft ett mycket bra samarbete med Mölndals stad i vår gemensamma ambition att utveckla Kållered köpstad.

Inte minst är arbetet med att göra området mer tillgängligt, inte bara för bilar, utan även för gång-, cykel- och kollektivtrafik, särskilt viktigt, säger Niclas Ramström, etableringschef Ikea Fastigheter. Expansionen i Kållered möjliggörs efter förvärvet från Henderson våren 2014, läs mer, Ikea Kållered har med sina 400 Ikea-medarbetare och ett hundratal kringtjänster bidragit till jobb i hela Västsverige.

Planen är att ett nytt varuhus ska kopplas samman med ett nytt shoppingcenter med en mängd olika butiker. Nu väntar fortsatt samarbete kring handelsområdet och interna beslutsprocesser. Det finns två Ikea-varuhus i Göteborgsregionen som tillsammans har över fyra miljoner besök varje år.
Visa hela svaret

Hur går det med nya IKEA Kållered?

IKEA Göteborg Kållered I väntan på att flytta in i vårt nya varuhus har vi på IKEA Kållered öppet precis som vanligt, och fyller hela tiden på vårt befintliga varuhus med nyheter för säsongen och massor av inspiration och smarta lösningar för livet hemma.

 • 2022-12-31 Nyårsafton
 • 2023-01-01 Nyårsdagen
 • 2023-06-23 Midsommarafton
 • 2023-06-24 Midsommardagen
 1. 2022-12-30 10:00 – 20:00 Dagen före nyårsafton
 2. 2023-01-05 10:00 – 20:00 Trettondagsafton
 3. 2023-01-06 10:00 – 19:00 Trettondagen
 4. 2023-04-06 10:00 – 20:00 Skärtorsdag
 5. 2023-04-07 10:00 – 19:00 Långfredag
  • Kundvagnar finns inne i varuhuset.
  • Kvarglömda IKEA varor hämtas hos Kundservice mot uppvisande av kvitto.
  • Kvarglömda personliga saker ligger kvar hos oss i 14 dagar och hämtas vid informationen vid ingången.
  • Service- och ledarhundar är välkomna både i varuhuset och i restaurangen.
  • Rullstol, vilrum, amningsrum och förvaringsskåp finns att tillgå i entrén.
  • Gratis wi-fi i hela varuhuset.

På IKEA vill vi gärna att våra kunder och medarbetare skall kunna ta sig till oss med hållbara transportsätt. Vi vill främja användandet av elbilar och är nu glada över att kunna erbjuda laddningsmöjligheter för våra elbilskunder på vår parkering. Det finns plats för åtta bilar att laddas samtidigt och elen är på under våra öppettider. Laddstolparna är av typ GARO LS-2. Det finns fyra 220 V-uttag (standardladdning) och fyra “typ 2” uttag (semisnabb laddning). Observera att det är max 16 ampere laddström!

  • Det finns flera lekytor runt om i varuhuset.
  • Har du glömt blöja kan du hämta en i entrén och i SMÅLAND lekrum.
  • Skötrum finns i entrén och vid restaurangen.
  • Amnings- och vilrum finns i entrén.
  • Alla barn mellan 3-7 år är välkomna.
  • Barnen får vara i SMÅLAND en timme om dagen.
  • Sista insläppet är 30 min innan lekrummet stänger.
  • Alla barn måste ha strumpor på sig.
  • När du lämnar och hämtar ditt barn behöver du visa upp legitimation (ej Freja ID).

: IKEA Göteborg Kållered
Visa hela svaret

När ska nya IKEA Kållered vara klart?

Vi är superglada att kunna berätta att vårt varuhus öppnar under senvåren 2023.
Visa hela svaret

Vad händer med gamla IKEA i Kållered?

Vad som händer med det gamla varuhuset är inte spikat till hundra procent. Men planen är att det ska rivas och ersättas med ett shoppingcenter. Uppförandet av Ikeas nya varuhus i Kållered är i full gång. Bygget ligger precis intill den tidigare butiken och beräknas vara klart under början av 2021.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar frukost på IKEA?

Frukost på IKEA från 10:-, serveras alla dagar 9:30- 11:00!
Visa hela svaret

När flyttar IKEA Kållered?

Håll utkik här för att få reda på vårt öppningsdatum. – Just nu skapar vi ett nytt hem åt IKEA Kållered och tills det att vi byggt klart så har vårt gamla varuhus öppet precis som vanligt. När vi öppnar så kommer nya IKEA Kållered att sprudla av passion och inspiration för livet hemma. Du kan också följa utvecklingen av det nya varuhuset på Instagram, Vilket Ikea Är Bäst I Göteborg
Visa hela svaret

Vilket IKEA är bäst?

  IKEA i Kållered är ett stort, gammalt hederligt IKEA som funnits med riktigt länge. Tyvärr syns det lite i butiken som inte är lika fräsch som de andra jag besökt. Personalen är som vanligt i en IKEA-butik bra och dom har fortfarande 5kr korvarna, mjukglass och pizza på utsidan. Liksom alla andra Ikea-butiker en butik med låga priser, trevlig personal och underbar korv! Värt att åka dit bara för att titta, även om det är omöjligt att åka därifrån utan att köpa med sig något. Bästa IKEA som finns i Göteborgsområdet helt klart! Finns många klipp att göra här! Göteborgs “riktiga” IKEA, det som gjort Kållered känt i hela Göteborg, innan Bäckebol började konkurrera. IKEA är alltid ett bra val, om man så ska köpa möbler, köksutrustning eller är sugen på köttbullar. Billigt, snyggt och med trevlig personal! Suveränt företag, gär finns bra kvalitativa varor till låga priser, Ikea är ett multinationellt möbelföretag som grundades 1943 av Ingvar Kamprad.

  • Bolaget ägs av en stiftelse i Nederländerna, men kontrolleras alltjämt av familjen Kamprad.
  • Under verksamhetsåret 2007 omsatte Ikeakoncernen 212 miljarder kronor.2008 hade koncernen omkring 135 000 anställda i 44 länder.
  • I oktober 2008 fanns totalt 286 Ikea-varuhus i 36 länder och territorier.32 av dessa varuhus drivs av externa franchisetagare i bland annat Mellanöstern, spanska öarna och på delar av den asiatiska marknaden.

  Den 29 augusti 2007 invigdes ett nytt varuhus i Karlstad som därmed blev det sjuttonde i Sverige. Det första Ikea-varuhuset öppnades 1958 i Älmhult. Jag skulle vilja utnämna detta varuhus till det bästa i Sverige. Kalmar, Älmhult och Jönköping är små mysiga varuhus med personlig service. IKEA, beskrivning behövs väl inte? Billigt o bra helt enkelt! Ett standard Ikea med bra utbud och trevlig personal. Trista kommunikationer för att komma ut dock. Bra möbler till billig penning och passande för en student som behöver nya saker. Ett företag med allt för hus och rum.

  Mycket roligt för den händige då man får skruva ihop allt själv. Med egen hemkörning så att du kan få sakerna hem och uppburna samma dag. Transport för en kostnad från 495 kr. Seriös butik och bra personal. Inga problem om något skulle bli fel. Det är ett företag som följer sina stadgar och gör allt för kundens bästa.

  Arbetarna sliter hårt och det märks på kvaliteten på alla produkter som företaget levererar. En av mina favoriter inom dhhhet här området. Rekommenderasss varmt. Utmärkt för oss studenter! Stort utbud och jävligt billiga varor. Ett plus är också den jättegoda billiga maten som man kan äta om man skulle bli hungrig (vilket man alltid blir efter massa spring på Ikea) Ikea är butiken där man kan hitta allt för hemmet och oftast till ett helt ok pris.

  Här finns allt från sängar och soffor till hela kök. Butiken är riktigt stor och man kan lätt bli kvar en hel dag om man vill kolla på allt. Tur då att det finns en resturang med god mat, och blir man trött finns det ju som sagt gott om soffor att slå sig ner i. Ikea är en utmärkt butik för oss välbetalda studenter.

  Ruskigt billigt och stort utbud. Det mesta hemma hos mig kommer från ikea. Enda stora nackdelen som jag kan komma på att om man har tittat ut något man ska ha innan man åker dit så kan man ge sig 17 på att just den saken är slut när man kommer dit. Men vad gör det när det är billigt? IKEA Kållered har en oerhört trevlig personal och mycket bra service.

  1. Sortimentet i varuhuset är också mycket bra och, precis som på de flesta andra IKEA-varuhus, produkterna presenteras på ett bra sätt.
  2. Ikea är enligt min mening ett bra ställe, som vanligt med alla ikea så finns ett oerhört stort utbud av vardagsrums möbler, sovrumsmöbler, köksmöbler och saker till hallen.

  finns även köksredskap och lampor till alla rum man kan tänka sig. tack vara att det finns allt i en butik så kvittar det vad man behöver så kan man åka till iken. med andra ord, behöver man inredning av något slag så finns det antagligen på ikea för en billig peng.

  • Det svenska folkets stolthet tillsammans med Volvo! Stort utbud av precis allt, billig mat och snart kanske billiga telefonsamtal tack vare Ingvar Kamprad.
  • Sedan om själva monteringen inte alltid är den lättaste så brukar det ofta lösa sig till sist.
  • Servicen är bra, man får den hjälp man kan tänkas behöva och simpel betalning med självbetjäning.

  Användbara, snygga och prisvärda produkter. Perfekt som student när kassan inte är särkilt välfylld. Hemkörning har de också om man inte får plats med sina nyinköpta prylar i de användbara ikea-kassarna som kan inköpas för en billig penning. Dessa är även mycket praktiska att använda då tvätten ska till tvättstugan eller när man är på väg till badstranden eller bara till förvaring av diverse prylar.

  • Mycket bra butik för studentet på grund av deras billiga och stora utbud.
  • Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående om det skulle vara något man inte hittar till exempel.
  • Deras nya funktion vid betalningen är väldigt smidig, prova! Företaget Ikea är i grund och botten ett smart företag.
  • Denna Ikea i kållered är väl planerad och personalen finns ofta nära till hands för alla frågar som kan tänkas poppa upp.

  Det är en lämplig placering av restaurangen och maten som serveras är smaklig. Restaurangen är stor och vill man undvika barnfamiljer med skrikande barn finns det ofta en möjlighet till lite lugn och ro. Ikea i kållered är ett underbart ställe! Där kan man få inspiration i mängder genom att gå runt och kolla på alla deras uppbyggda rum och små lägenheter! Det finns inredning för alla smaker och i alla prisklasser. Lungt det bästa varuhuset för möbler och heminredning etc. Sällan restnoterade varor, bra service och kanon restaurang. Placeringen i kållered är bra då man finner de flesta byggmarknader och andra varuhus alldeles i närheten. Alltid lediga parkeringsplatser.

  • En lagom stor IKEA där det är mycket trevlig att gå.
  • Här hittar du ett bra utbud på inredning för inte ett så dyrt pris.
  • Här hittar du allt för hela hemmet, allt under ett och samma tak.
  • Jönköping har en bra planlösning på deras butik och det gåt lätt att ta sig ifrån olika saker inne i butiken.
  • Entrén är stor och luftig som ger ett välkomnande intryck.

  Bättre utbud än tex IKEA helsingborg. och perfekt att handla på när man flyttar hemifrån. Ektorp soffa finns i massa varianter, är billig och skön, dessutom går det att byta klädsel. mittt bästa köp på ikea i år 😛 Det här IKEAt är lätt att ta sig till om man har bil.

  Bra för alla andra studenter som också behöver flytta nu vare sig man flyttar inom Göteborg eller från annan ort. Det går även att ta pendeln från Lisebergsstationen utan några problem att hitta dit. IKEA: Finns alltid för den utsatta studenten. Mitt normala IKEA varuhus, har varit på ställen som Jönköping och Älmhult men inget av dem slår det här! Ett mysigt och stort varuhus med fin inredning och god mat.

  Bra och trevlig personal som gärna hjälper till. Älmhult verkar dock vara mer modernt med nytt köpsystem med egen avscanning! Ett i raden av bra IKEA-varuhus. Tydligt skyltat till produkterna gör att man slipper leta alltför länge efter det man söker. Personalen kan vara svår att hitta, men när man väl hittar någon är de mycket hjälpsamma och trevliga. Ikea i Kållered är en välsorterad IKEA butik, som är lätt att hitta i. Jag tycker att det bästa med den är att den har två våningar, en för möbler och en för detaljerna. Vilket är skönt närman kommer ochg bara ska köpa tex en ram så behöver man inte gå igen alla möbler också. När IKEA i Bäckelbol byggdes minskade även köerna i Kållered vilket var underbart skönt. IKEA i Kållered är inte sådan stor skillnad mot alla andra IKEA-butiker, precis som det brukar vara. Men jag ser det som ett problem att möblerna finns på en egen våning. Det blir mycket svårare att lura med pojkvännen upp, när man bara ska ha lite “basic” grejer. Vad finns kvar att säga om IKEA som inte alla redan vet? Butiken i Kållered är stor och det man letar efter brukar finnas. Dock föredrar jag den “nya” Ikea-butiken i Bäckebol. Den känns större och mer luftig. Jag föredrar utbudet av andra butiker kring Ikea på Bäckebol, jämfört med det i Kållered. Trevlig personal som alltid hjälper till vid behov.

Visa hela svaret

Vilket IKEA är minst i Sverige?

De är första Ikea i världen utan kontanter Förra veckan avslöjade Handelsnytt att Åhléns testar kontantfritt i tre varuhus, och att fler kan vara på gång. Nu väljer även Ikea att prova slopa kontanterna i sitt varuhus i Valbo, vilket Gefle dagblad rapporterade först.

Testet pågår från första oktober fram till årsskiftet. Testet ska utvärderas. – Personalen, skyddsombuden och vi ser bara positivt på det. Rånrisken försvinner. Anställda slipper handskas med växelbedrägerier och förfalskningar, säger vice klubbordförande Karin Leinonen. Hon säger att kassapersonalen ska få information så att de känner sig trygga med att svara kunder som vill betala med kontanter.

Varuhuset i Valbo är det första av koncernens butiker i världen att säga nej till kontanter. – Jag tycker att det känns jättekul att vi är först att prova. Det blir ett projekt. Alla tittar på Valbo, säger Karin Leinonen. Nästa år kommer Ikea utvärdera testet.
Visa hela svaret

När är det minst folk på IKEA?

Under helger och kvällar är det många som besöker oss, vilket gör att det kan bli väntetid. På vardagar innan klockan 17.00 är det oftast gott om plats och IKEA.se är alltid öppet. Hjälpte det här artikeln dig? Tack för din feedback!
Visa hela svaret

Vad ingår i frukosten på IKEA?

Serveras det frukost i restaurangerna på varuhusen? De flesta av våra varuhus serverar frukost i restaurangen.* Frukostutbudet varierar mellan varuhusen med bland annat frukostfralla, pannkakor med sylt och grädde, räksmörgås, smoothie och frukosttallrik.

 1. Det finns alltid något vegetariskt alternativ att välja på! Frukostutbudet kan variera mellan vardagar och helg.
 2. Gävle serverar ingen frukost just nu.
 3. Helsingborg, Älmhult, Borlänge, Jönköping, Örebro, Linköping och Gallerian serverar inte frukost på söndagar.
 4. Haparanda, Älmhult och Umeå erbjuder bara frukostalternativ i bistron.

Hjälpte det här artikeln dig? Tack för din feedback! Hittade du inte det du sökte? Ta en titt på en av artiklarna i listan. : Serveras det frukost i restaurangerna på varuhusen?
Visa hela svaret

Vilket land har störst IKEA?

Världens största IKEA-varuhus har öppnat – efter rejäl försening Redan förra året planerade IKEA att öppna världens största IKEA-varuhus. Enligt dåvarande uppgifter berodde förseningen på “construction adjustments”, även om pandemin säkert också spelade in.

Ett vulkanutbrott sägs även ha satt käppar i hjulet för varuhusets upppbyggnad. Det nya varuhuset är på totalt 65 000 kvadratmeter och ska vara möbeljättens hittills största varuhus. Varuhuset ska vara nästan dubbelt så stort jämfört med ett typiskt IKEA-varuhus. En av anledningarna till storleken är att varuhuset även agerar lager åt IKEA:s näthandel i Filippinerna.

Varuhuset är placerat i Pasay City i huvudstadsregionen Metro Manila och öppnade alltså sina portar idag den 25 november 2021. Varuhuset har totalt fem våningar och ska inte oväntat bjuda på en fullständig IKEA-upplevelse. Efter flera års förberedelser är vi äntligen redo att leva upp till vår vision om att skapa en bättre vardag för många människor i Filippinerna, säger butikschefen Georg Platzer i ett uttalande.
Visa hela svaret

När serveras lunch på IKEA?

Varm dryck – Vi bjuder dig som är (eller blir) IKEA Family medlem på kaffe och te varje måndag-fredag (ordinarie pris 9:-). Lokala avvikelser kan förekomma för ingrediensförteckningar, pris och sortiment. Vid frågor gällande ingrediensförteckningar, vänligen kontakta personalen på ditt lokala varuhus. Vilket Ikea Är Bäst I Göteborg Vilket Ikea Är Bäst I Göteborg
Visa hela svaret

Varför öppnar inte IKEA i Kållered?

Det handlar om att Ikea inte fått någon stabil drift av lagret. Nu kommer det automatiska lagret ersättas med en mer konventionell lösning och personalen kommer fokusera på att kunna öppna det nya varuhuset så fort som möjligt.
Visa hela svaret

När öppnar stora IKEA Kållered?

Äntligen! Den 30 september öppnar vi dörrarna till Sveriges mest hållbara IKEA varuhus. En öppen planlösning, större restaurang och ett nytt café samt ett automatiserat robotlager är några av de saker som gör nya IKEA Kållered unikt.
Visa hela svaret

När stänger gamla IKEA Kållered?

Öppettider: Måndag – Fredag 10.00 – 20.00. Lördag – Söndag 10.00 – 19.00.
Visa hela svaret

När kommer varor in igen IKEA?

Hur kan jag se när en produkt kommer tillbaka i lager? För att ta reda på när en produkt beräknas vara åter i lager igen, börja med att söka upp produkten du är intresserad av på vår hemsida eller i vår app och klicka på “Kolla lagerstatus i ditt varuhus”.

Om det inte finns ett preliminärt datum kan du istället klicka på “Meddela mig” och få ett SMS eller ett mejl när produkten finns tillgänglig igen på ditt varuhus. På grund av tillfälliga leveransproblem är funktionen “Meddela mig” inte tillgänglig på hela vårt sortiment i nuläget, men håll gärna koll på produktsidan där lagersaldot uppdateras flera gånger i timmen.

Hjälpte det här artikeln dig? Tack för din feedback! : Hur kan jag se när en produkt kommer tillbaka i lager?
Visa hela svaret

Hur ofta får IKEA in nya varor?

Allt om lagerstatus och lagersaldo på IKEA Tillsammans med våra leverantörer jobbar vi för att fylla upp våra lager så fort som möjligt, men under en tid framöver kommer vi ha vissa begränsningar i tillverkning och leverans. Här har vi samlat allt du behöver veta om lagerstatus och hur vi kan hjälpa dig vidare. Vilket Ikea Är Bäst I Göteborg

Du kan själv kolla lagerstatus och plockplats på IKEA.se eller i vår app All tillgänglig information om lagerstatus finns på produktsidan Våra lagersaldon uppdateras flera gånger i timmen Vi kan meddela dig när produkten du är intresserad av finns i lager igen, klicka på “Meddela mig” på produktsidan Vi hjälper dig gärna att hitta alternativa produkter

Vi har många produkter i lager som kan ersätta andra. Våra specialister hjälper dig att hitta rätt lösning, kostnadsfritt så klart.

Lagerstatus i varuhus:

Sök upp den produkt du är intresserad av Klicka på produkten, för att komma till produktsidan Under köpknappen, klicka på länken för lagerstatus, för att se tillgänglighet i ditt närmaste och andra IKEA varuhus

Lagerstatus online:

Sök upp den produkt du är intresserad av Klicka på produkten, för att komma till produktsidan Under köpknappen, klicka på “Kan jag få produkten levererad till mig?” Fyll i ditt postnummer, så får du information om produkten kan levereras till dig

På produktsidan för den produkt du är intresserad av kan du se mer om lagerstatus. Beroende på hur mycket vi har i lager just nu visas olika meddelanden:

Finns i lager – varan finns i lager just nu Få i lager – varan håller på att ta slut på varuhuset och förväntas sälja slut under dagen. Det är inte säkert att den finns kvar när du kommer till varuhuset eller har slutfört din beställning online Finns inte i lager – varan finns inte i lager just nu

Vi meddelar dig gärna när produkten du är intresserad av finns i lager igen! Leta upp produkten du är intresserad av på vår hemsida eller i vår app och klicka på “Kolla lagerstatus i ditt varuhus”. Om produkten saknas i lager, kan du se om det finns något preliminärt datum för när produkten beräknas vara åter i lager igen. Du kan också klicka på “Meddela mig” för att registrera din bevakning. Så fort produkten finns i lager igen meddelar vi dig antingen via e-post eller SMS, beroende på vilket kontaktalternativ du valt.* * På grund av tillfälliga leveransproblem är funktionen “Meddela mig” inte tillgänglig på hela vårt sortiment i nuläget, men håll gärna koll på produktsidan där lagersaldot uppdateras flera gånger i timmen.

Vi har dessvärre inte mer information om lagerstatus än vad du kan se på respektive produktsida. Men kontakta oss gärna så guidar vi dig i sortimentet och hjälper till med alternativa produkter. Eller boka ett kostnadsfritt planeringsmöte med våra specialister.

Vi har just nu tillgångsproblem på vissa PAX stommar och KOMPLEMENT inredning. De mest påverkade stommarna och inredning är samtliga storlekar i vitlaserad ek.

Preliminära inleveranser:​ – PAX stommar och KOMPLEMENT inredning (alla storlekar) vitlaserad ek i början av september.​

Observera att samtliga inleveranser är preliminära. Vi gör allt vi kan för att säkra tillgången på våra produkter så snabbt som möjligt.​ så hjälper vi dig gärna att hitta alternativa produkter. Eller boka ett kostnadsfritt planeringsmöte med våra garderobspecialister.

Vi har just nu tillgångsproblem på vår MITTLED serie. Det beror på ett stort skifte kopplat till den nya EU standarden. Detta i kombination med pandemin gör att vi nu befinner oss i en längre bristsituation. De första leveranserna förväntas komma i september och serien förväntas ha en mer stabil tillgång från november. Observera att samtliga inleveranser är preliminära. Vi gör allt vi kan för att säkra tillgången på våra produkter så snabbt som möjligt.​

Vi har just nu tillgångsproblem på våra ribbottnar. Alla storlekar och samtliga produktfamiljer, LURÖY och LÖNSET, är påverkade. Vi räknar, preliminärt, att ha bättre tillgång från och med v.31. Observera att samtliga inleveranser är preliminära. Vi gör allt vi kan för att säkra tillgången på våra produkter så snabbt som möjligt. Om du inte får ihop din sänglösning har vi följande alternativ:

Överväg att behålla dina gamla ribbottnar om det är möjligt Köp en resårbotten istället för ribbotten+resårmadrass/skummadrass Välj andra andra alternativ som våra kontinentalsängar och klädda sängstommar så hjälper vi dig gärna att hitta alternativa produkter. Eller boka ett kostnadsfritt planeringsmöte med våra sömnspecialister.

Det kan bero på att de är slut på lagret och våra varuhus eller att produkten är återkallad. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att hitta ett bra alternativ.

Alla inleveransdatum är preliminära och kan ändras på grund av den rådande situationen där vi bland annat har drabbats av försenade leveranser. Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi för att få in produkterna så fort som möjligt i lager igen.

Vi kan bara lägga beställningar på varor som finns i lager.

Tillsammans med våra leverantörer jobbar vi hårt för att våra produkter ska bli tillgängliga igen. Men utmaningarna just nu med tillverkling och leveranser orsaker stora brister och några produkter kommer vara slut under lång tid, vi vet tyvärr inte hur länge.

Nej, vi kan inte reservera produkter. Men om produkten finns i lager i ett varuhus, kan du lägga en beställning och välja Click & Collect drive thru, och hämta dina varor inom 24 timmar från ditt tidsintervall.

Nej, vi har inte möjlighet att skicka produkter från ett varuhus till ett annat.

: Allt om lagerstatus och lagersaldo på IKEA
Visa hela svaret

Hur stort är IKEA Bäckebol?

Det nya Ikeavaruhuset i Bäckebol blir med sina 28 500 kvadratmeter näst störst i Sverige.
Visa hela svaret

Vilket är Sveriges minsta IKEA?

Sveriges minsta Ikea -varuhus är först ut i den globala koncernen. Från den första oktober till årsskiftet testar Ikea i Valbo att vara kontantfritt. ‘Rånrisken försvinner’, säger fackklubben.
Visa hela svaret

Hur stor är IKEA Gallerian?

IKEA har öppnat sitt varuhus i Gallerian IKEA City i Gallerian, som öppnade idag den 30 juni, är en del av IKEAs miljardsatsning på Stockholm. Sedan förra sommaren har IKEA öppnat två butiker i Stockholm i form av planeringsstudios i Bromma och Sickla.

 • Det här är en historisk dag för IKEA i Sverige.
 • Äntligen öppnar vi det första cityvaruhuset i Sverige och tar nästa steg i vår storsatsning på Stockholm, säger Lena Herder, landschef IKEA Sverige.
 • Under de senaste åren har IKEA öppnat centrala butiker i nya format i storstäder som Paris, New York, Tokyo och Toronto.

IKEA City i Stockholm, blir 8 000 kvadratmeter stort och sträcka sig över totalt fyra våningsplan i Gallerian. Det är det första cityvaruhuset någonsin som IKEA öppnar i Sverige. – Jag är så stolt över vårt nya cityvaruhus! Nu kan vi äntligen låta stockholmarna uppleva IKEA på ett nytt sätt.

Oavsett var man är, vad man behöver och när man behöver det vill vi finnas där för att hjälpa till att skapa ett bättre liv hemma, säger Jenny Vasquez Ling, varuhuschef IKEA City. Från IKEA City kan kunderna köpa med sig ett stort sortiment av heminredningsprodukter och få personlig service av heminredningsexperter.

I varuhuset finns det även en avdelning enbart för second hand-möbler. Genom det nya restaurangkonceptet Mat & dryck blir det också möjligt att ta del av matupplevelsen som många förknippar med IKEA på ett nytt sätt. Till exempel under en after work eller genom att köpa med sig mat till kontoret.

De produkter som man inte kan köpa med sig hem i den ikoniska blå kassen kan kunderna enkelt beställa och få hemlevererade, i många fall samma dag och inom Stockholm levereras varorna från Gallerian med elfordon. – Det är väldigt roligt att IKEA gör denna historiska satsning, som är ett bevis på Stockholm citys attraktionskraft.

Explore IKEA at Gothenburg, Sweden | Välkommen till IKEA i Sverige | Watch with Azas | Think Scandic

Genom denna etablering kommer centrala Stockholm blir ett ännu mer levande område, som lockar både stockholmare och besökare till innerstaden, säger Anna König Jerlmyr, finansborgarråd (M) i Stockholm. I IKEA City i Gallerian arbetar runt 160 personer.

Om Cityvaruhuset IKEA City i Gallerian sträcker sig över fyra våningar och har en yta på dryga 8 000 kvadratmeter. Tre av våningarna är öppna för kunder, resten är lager och medarbetarytor. IKEA City innehåller inget tag-själv-lager, utan större artiklar kommer levereras direkt till kunder. Till en kostnad av 39 kronor för plantbullar, har vi förmodligen också innerstans mest prisvärda matlåda – att ta med eller äta här, ute på torget eller på vår uteservering IKEA i Stockholm  IKEA öppnade sitt första varuhus i Stockholm 1965 i Kungens Kurva.

Byggnaden har blivit ett landmärke och har enligt Stockholms länsmuseum högt kulturhistoriskt värde.1993 öppnade varuhuset i Barkarby.2016 invigdes IKEAs första planeringsstudio i Sverige, IKEA Kök, på Regeringsgatan 65. IKEA Kök flyttare in i cityvaruhuset under sommaren 2022.
Visa hela svaret

Hur stort är IKEA Bäckebol?

Det nya Ikeavaruhuset i Bäckebol blir med sina 28 500 kvadratmeter näst störst i Sverige.
Visa hela svaret

När är det som minst folk på IKEA?

Under helger och kvällar är det många som besöker oss, vilket gör att det kan bli väntetid. På vardagar innan klockan 17.00 är det oftast gott om plats och IKEA.se är alltid öppet. Hjälpte det här artikeln dig? Tack för din feedback!
Visa hela svaret