Vad Kostar En Biobiljett I Stockholm?

Vad Kostar En Biobiljett I Stockholm
Därför är biobiljetten så dyr – Priset på en biobiljett sätts i samråd med ägarna till filmen och eftersom filmbranschen idag blöder, har biointäkterna kommit att spela en allt större roll för dem, säger Thomas Runfors som är informationschef på SF bio.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar en biobiljett i Filmstaden?

Det är filmer ur ordinarie biorepertoar som är speciellt utvalda för biopasset. Priset är 149 kr/säsong och biopasset gäller alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio.
Visa hela svaret

Hur mycket kostat en biobiljett?

Snittpriset för en biobiljett ligger i dag på 117 kronor.
Visa hela svaret

Vad kostar en biobiljett för barn 2022?

Biobiljetterna kostar 110kr för vuxna och 90kr för barn.
Visa hela svaret

Hur betalar man biobiljett?

Betalsätt – Betalning av biljetter sker via Klarna Checkout eller, vid reservation, i kassan hos Biografen. Betalning hos Biografen kan således endast ske vid reservation.
Visa hela svaret

Får man ta med eget snacks på bio?

Filmstaden backar om förbud mot eget godis april 2022. Biografkedjan Filmstaden har mötts av massiv kritik efter beskedet att de nu förbjuder medhavd mat, dryck och godis i sina biosalonger. Beslutet har också väckt oro hos vuxna allergiker och föräldrar till barn med allergier.

 • Men de nya rutinerna ska enligt kedjan inte vara något problem för den som behöver ha med sig eget godis, oavsett skäl.
 • Enligt Caroline Hellström, pressansvarig på Filmstaden, ska de nya rutinerna inte påverka allergiker.
 • Det är även fortsatt tillåtet att ha med sig det godis man själv eller barnen kan äta.

– Jag tror inte att upplevelsen kommer att förändras särskilt mycket för våra gäster. Ingen kommer att kliva in på biografen och märka någon förändring, utöver en informationsskylt på väggen. Tanken har alltid varit att våra kunder ska köpa det vi säljer i våra biografer, men det vi nu gjort är att vi satt upp skyltar med information om detta på biograferna, och att den informationen även följer med när man bokar sin biljett.

Men det innebär ju inte att vi kommer att visitera våra gäster, eller förbjuder dem att gå in med något ätbart i väskan. – Vår tanke är att om vi informerar om att det här är vår policy så kommer de flesta att följa det och respektera det. Sedan är det givetvis så att om människor av olika anledningar, bland annat allergier, inte hittar ett utbud hos som fungerar så kommer vi definitivt inte att gå i klinch med våra gäster.

Vår personal ska inte argumentera med kunderna kring detta. Inga besökare ska behandlas illa eller känna att de inte är välkomna hos oss. Vad händer om någon, ett barn eller en vuxen, har med sig eget godis till bion på grund av allergi? – Då kommer vi givetvis att ha överseende med det och respektera individen.

You might be interested:  Hur Många Nattklubbar Finns Det I Stockholm?

Vår huvuduppgift är alltid att välkomna gäster med öppna armar och göra biobesöket så bra som möjligt, därför har vi själva valt att inte göra en stor grej av detta. Det är enkla skyltar som är uppsatta. Vi är inte ute efter att sätta dit människor. Är det däremot helt uppenbart att någon kommer med en stor påse full av prylar från en närliggande matbutik är uppmaningen till vår personal att informera om att det inte är tillåtet att ta med egna grejer, och att den ska tänka på det till nästa gång.

Vad skulle du säga till oroliga föräldrar? – Jag förstår till hundra procent att allergiker och deras föräldrar känner oro, men jag hoppas kunna förmedla att de inte behöver vara oroliga. Vi har full förståelse för att det finns individer som har olika anledningar till att behöva ta med sig eget godis.

 1. Det är inte någon nolltolerans.
 2. Vi har full respekt för de olika behov som kan finnas.
 3. En kvinna hörde till exempel av sig och förklarade att hennes barn av olika skäl måste packa sin godispåse själv, och det är naturligtvis okej, och vi kommer absolut inte att ha en diskussion med ett barn om vad det har med sig till biografen.

– Det är också viktigt, att om någon skulle hamna i en situation de är missnöjda med, barn eller vuxen, om någon personal missuppfattat hur den ska hantera situationen vill vi naturligtvis få reda på det. Det är jätteviktigt för oss att alla våra anställda vet vad som gäller.

 1. Vi kommer efter denna folkstorm också att vara ännu tydligare med att vi alltid är öppna för önskemål och förslag, och att vi alltid vill ha en dialog med våra gäster kring vårt utbud.
 2. Våra butiker på biograferna ska ha ett bra och passande sortiment.
 3. Personer ska inte känna att de är tvungna att gå till en annan butik för att få det de vill ha, säger Caroline Hellström.

: Filmstaden backar om förbud mot eget godis
Visa hela svaret

Kan man gå på bio utan Vaccinpass?

Idag slopas alla restriktionerna på biografen Vinterns krav på vaccinpass och tomma stolar är ett minne blott. Idag skrotas många av de restriktioner som sattes in strax innan jul för att minska spridningen av coronaviruset. För dig som biobesökare innebär det att vaccinpass inte längre är ett måste.

 • Dessutom tas publiktaket bort vilket innebär att biografer kan fylla upp sina salonger.
 • Sedan 23 december och fram tills igår fanns det ett krav på tomma stolar och rader mellan varje sällskap för att garantera ett tryggt avstånd.
 • Några av biofilmerna som går upp till helgen är Agatha Christies mordmysterium “Döden på Nilen” och romantiska komedin “Marry Me” med Jennifer Lopez.
You might be interested:  När Tillhör Man Förlossningen Stockholm?

Vågar du gå på bio som vanligt eller avvaktar du? Kommentera gärna. : Idag slopas alla restriktionerna på biografen
Visa hela svaret

Hur mycket kostar en mellan läsk på Filmstaden?

50cl läsk och mellanpopcorn kostar 64kr. Med en liten hot snacks som kostar 45 kr blir det totalt 109kr.
Visa hela svaret

Vad kostar popcorn på bio 2022?

Priset på popcorn hos Filmstaden (per person/familj på fem) – Mellanpopcorn + Liten Frozen (50cl) kostar 98/490 kronor. Mellanpopcorn + Bonaqua (50cl) kostar 86/430 kronor. För den hungrigare: Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor. Stor snacks + Stor läsk (1L) kostar 104/520 kronor. Glöm inte heller att det mesta av popcornen lämnas kvar efter att filmen är slut.
Visa hela svaret

Kan man köpa biljetter på bion?

Filmstaden anlitar Nets Technology för säker kortbetalning. Du hämtar ut biljetterna på biografen med hjälp av något av korten du har använt vid köpet, eller din köpbekräftelse med referensnummer och kod. Du kan hämta biljetterna i kassan eller i en Biljettautomat på biografen.
Visa hela svaret

Vad kostar en biobiljett presentkort?

Med ett Bio.se-presentkort kan du ge någon du bryr dig om en upplevelse utöver det vanliga. Vi har inte bara fler biografer att välja på, varje biograf är dessutom helt unik och ger en helt ny upplevelse – inte minst i sitt varierade filmutbud. Hos Bio.se hittar du filmer som berör, på biografer som bryr sig! Presentkortet gäller på utvalda biografer över hela landet.

 1. Ortet kan laddas till ett värde av 120 kr och uppåt.
 2. Pengarna kan användas såväl till biobiljetten som i kiosken och är giltigt i 2 år från laddningsdatum.
 3. Gör kortet personligt genom att spela in och skicka med en videohälsning.
 4. Licka här om du vill se vilka biografer som presentkortet gäller på.
 5. Här hittar du information om hur du använder ditt presentkort.

Läs mer om FÖRETAGSBILJETTER och beställ många kort för ett företag. Klicka på knappen för att köpa digitalt presentkort hos Gifted.
Visa hela svaret

Kan man betala med kontanter på bio?

Filmstaden en kontantfri biograf. Biljetter köper du enkelt här på filmstaden.se eller i vår app. Du kan också köpa digitala presentkort på filmstaden.se. På biografen kan du betala med de vanligaste betalkorten, Filmstadens presentkort, Apple Pay och Samsung Pay.
Visa hela svaret

You might be interested:  Var Får Man Dricka Alkohol I Stockholm?

Hur mycket kostar en liten popcorn på bio?

Den minsta behållaren med namnet ‘Poppis’ innehåller 0,75 liter popcorn och kostar 39 kronor. Den kanske är för liten, då finns i stället ‘ Liten popcorn ‘.
Visa hela svaret

Vilken ålder kan man gå på bio?

Ledsagarregeln – Ledsagarregeln innebär att ett barn får se en film med en högre åldersgräns än barnets ålder i sällskap med en vuxen. För ett barn i sällskap med en vuxen gäller följande: En film med 7-årsgräns får ses av barn under 7 år, en film med 11-årsgräns får ses av barn som fyllt sju år och en film med 15-årsgräns får ses av barn som fyllt elva år.

Ledsagarregeln ger föräldrar ett större ansvar över vilka filmer deras barn kan se på bio. Skyddet för barn som ser film som visas offentligt utan sällskap av någon vuxen påverkas inte av ledsagarregeln. Statens medieråd vill poängtera att ledsagarregeln inte vägs in i de bedömningar som görs när åldersgränser fastställs.

En 15-årsgräns betyder att en film bedöms kunna vara till skada för välbefinnandet för barn under 15 år, inte att filmen är lämplig att ses av en 11-åring i sällskap med en vuxen. Samma resonemang gäller för åldersgränserna 7 år och 11 år. Det är den vuxne som tar med ett barn på en film med högre åldersgräns som ansvarar för skyddet av barnet.
Visa hela svaret

Vad betyder VIP på bio?

Att gå på bio är att unna sig lite vardagslyx: sköna fåtöljer, bra bild, bra ljud och något gott att mumsa på till filmen. Men vill du att biobesöket ska få det där extra, då man sitter ännu bekvämare i en exklusivare miljö, då är Filmstadens VIP -salonger valet för dig.
Visa hela svaret

Kan man köpa biljett på bion?

Betalning av reserverade biljetter i kassan hos Biografen – Reserverade biljetter betalas i kassan hos Biografen. Kunden visar upp reservationsbekräftelse med reservationsnummer och kod vid betalning. Kunden kan hämta ut och betala reserverade biljetter i kassan hos Biografen senast 30 minuter innan föreställningen börjar.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar snacks på bio?

Priset på popcorn hos Filmstaden (per person/familj på fem) – Mellanpopcorn + Liten Frozen (50cl) kostar 98/490 kronor. Mellanpopcorn + Bonaqua (50cl) kostar 86/430 kronor. För den hungrigare: Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor. Stor snacks + Stor läsk (1L) kostar 104/520 kronor. Glöm inte heller att det mesta av popcornen lämnas kvar efter att filmen är slut.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar en biobiljett till Spiderman?

Se filmen innan premiären av Dr Strange – visas för endast 99 kr den 3 maj!? För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte.
Visa hela svaret