Vad Kostar Däckhotell I Stockholm?

Vad Kostar Däckhotell I Stockholm
Vad kostar däckförvaring? – Däckhotell förvaring = 500kr Däckhotell förvaring och all service = 1200kr Vi förvarar och tar tryggt hand om dina däck varje säsong för endast 500 kr. Däckhotell inklusive all service som kontroll, däckbyte, balansering och däcktvätt kostar 1200kr.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar ett Däckhotell?

Hjulskifte – Dags att byta däck? Låt en professionell däckverkstad hjälpa dig med hjulskiftet. Vi byter däck på alla typer av bilar och kontrollerar alltid däckens skick samt rengör och smörjer alla viktiga delar. Har du Volvo-, Renault- eller CarPay-kort får du dessutom rabatt.
Visa hela svaret

Vad kostar Däckhotell på Mekonomen?

Däckhotell inklusive hjulskifte – När du väljer Mekonomen Norrtull som ditt däckhotell i Stockholm så ingår alltid hjulskifte vid varje säsong. Dina hjul förvaras tryggt i svala och mörka utrymmen som ger bästa förutsättningar för dina däck. Däcken och fälgarna rengörs och kontrolleras alltid noga innan de läggs in i förvaringen så att dina däck är redo inför nästa byte.

Vid hjulskiftet kontrollerar vi däckens tryck och status innan de monteras på din bil. Om vi bedömer att de är för slitna eller har någon form av skador kontaktar vi dig med ett prisvärt förslag på nya däck och eventuella fälgar som passar ditt fordon. Märker vi att det finns behov av balansering eller hjulinställning vid hjulskiftet så kan vi givetvis utföra det också.

Att ha en felaktig hjulinställning kan orsaka att däcken slits snett eller att du får en högre bränsleförbrukning. Vi erbjuder även fyrhjulsinställning för bilar med fyrhjulsdrift (AWD).
Visa hela svaret

Vad kostar Däckhotell och däckbyte?

Ett däckhotell brukar ligga på ett par hundralappar men kan även kosta en bit över tusen kronor för en säsong.
Visa hela svaret

Vad kostar Däckhotell på Däckia?

Sök efter en verkstad för: – Tyvärr fick vi inte fram något resultat vid din sökning. Däckhotell i Skarpnäck– få mer plats hemma! Du kan känna dig trygg med att förvara dina däck hos oss på Däckia i Skarpnäck. Däckskiftet utförs av våra kunniga montörer som ser till att däcken sitter som de ska.

 1. Vi ser också till att tvätta bort vägdamm från däcken innan de förvaras säkert på vårt däckhotell.
 2. Hos oss kostar däckhotell från 1595 kr.
 3. Dags för däckskifte? När det är dags att byta däck finns vi på Däckia Skarpnäck här för dig! Vi ser till att dina däck är säkra att köra på genom att kontrollera mönsterdjup, bultar och lufttryck.

Fråga oss gärna om hur du bäst tar hand om dina däck. Vill du boka tid för däckskifte gör du det enklast direkt på startsidan och väljer sedan verkstad i kassan. Vi erbjuder följande tjänster:

KVD ombud Däckservice Personbil Däckservice Lätt lastbil Däckservice MC Däckhotell Hjulinställning

Visa hela svaret

Är det värt med Däckhotell?

Är det värt att betala för ett däckhotel? Ett är precis som det låter ett hotell för däck. Oftast är det bildäck som förvaras i ett däckhotell, men det förekommer även att lastbilsdäck och andra typer av däck förvaras i lokalerna. Det är väldigt fördelaktigt att lagra sina däck hos ett däckhotell eftersom man slipper avvara plats i hemmet.

Många förvarar sina däck i ett förråd eller på vinden och det är väldigt otympligt att hämta sina däck från avskilda platser två gånger om året när det är dags att byta däck. Affärsidén med ett däckhotell är att man lämnar sina sommardäck i en lokal under vintern, sedan kommer man dit och byter till sina sommardäck och lagrar sina vinterdäck på hotellet istället.

Det är väldigt smidigt eftersom man slipper lägga in sina däck i bilen när man ska åka och byta dom. De allra flesta däckhotellen erbjuder också att utföra däckbyte. Vidare så finns det ofta andra extra service som ingår eller går att köpa som ett tillägg hos ett däckhotell.

 1. Den vanligaste servicen är att personalen på däckhotellet tvättar och rengör däcken så att de är helt fria från smuts, vägsalt och andra föroreningar som lätt hamnar på däcken när man har använt däcken under en lång tid.
 2. Men ofta ingår det även att kunnig personal kontrollerar däckdjupet på däcken.
 3. Då kan de meddela dig om däckdjupet är så pass litet att det är olagligt att köra med däcket.
You might be interested:  Vad Har Hänt I Vallentuna?

Då rekommenderas det starkt att man byter däck eftersom ett omönstrat däck är inte bara olagligt att köra med det utgör också en stor fara för dig som bilförare och omgivningen kring vägarna. På ett däckhotell så förvaras däcken torrt och mörkt för att däcken inte på något sätt ska slitas under förvaringen.
Visa hela svaret

Vad ingår i Däckhotell?

Däckhotell – Vi förvarar dina däck Att förvara däck på däckhotell är ett smart och populärt alternativ till att förvara dem i bostaden eller i garaget. Du slipper ta med dig de gamla däcken hem efter att du bytt till vinter- eller sommardäck på verkstan och du kan vara trygg i att de förvaras under perfekta förhållanden.

 1. Med däck som fått vila på ett bra däckhotell kör du säkrare och med högre komfort.
 2. Vi på Däckskiftarna kan erbjuda däckhotell i ansutning till våra servicestationer.
 3. Ett däckhotell är helt enkelt ett utrymme för trygg förvaring av däcken du inte använder men vill spara till nästa säsong.
 4. Däcken håller längre på ett däckhotell än om du förvarar dem i ett garage med fel eller allt för ojämn temperatur.

Att checka in däck på våra däckhotell är inte dyrt men det är femstjärnig service vi erbjuder dig som vill att dina däck ska vara i optimalt skick nästa gång det är dags att byta till vinter- eller sommardäck. För mer information samt priser, besök din lokala däckstation under våra
Visa hela svaret

Vad kostar Däckhotell Bilia?

Hur fungerar Bilia däckhotell? – Däckförvaring på Bilia Däckhotell är enkelt och bekvämt. Du sparar tid, arbete och utrymme. Vi tar hand om dina sommar- och vinterdäck och förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.
Visa hela svaret

Hur mycket billigare är Mekonomen?

Mekonomen erbjuder en prisgaranti som innebär att du får dubbla mellanskillnaden i prissänkning om du hittar ett billigare service- eller reparationsalternativ (till ordinarie pris) hos en märkesbunden verkstad. Det finns trafikskyltar och det finns trafikskyltar.
Visa hela svaret

Vad kostar det att kränga 4 däck?

Vad kostar ett däckskifte? – Din bilverkstad erbjuder däckbyte till fast pris. Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek. Många bil och däckverkstäder erbjuder däckhotell, speciellt i de större städerna.
Visa hela svaret

Vad kostar däckbyte hos Mekonomen?

Från 249 kr. Hos Mekonomen erbjuder vi däckbyte från 249 kr. När du bokar med ditt registreringsnummer på Mekonomen.se får du direkt reda på ditt pris.
Visa hela svaret

Hur förvara däck hemma?

Öka livslängden på dina däck – förvara dem i ett svalt, torrt och mörkt utrymme För att må bra behöver dina däck förvaras på rätt sätt. Enligt däckexperter är rätt förvaringstemperatur den viktigaste förutsättningen. Livslängden på däck ökar också om de inte utsätts för fukt, kemikalier och solljus. Ett däckhotell erbjuder den enklaste och säkraste lösningen för däckförvaring. Vad Kostar Däckhotell I Stockholm Det finns många sätt att förvara däck. Vissa väljer att ha dem i garaget, på balkongen, i källaren eller ute vid husgaveln. Enligt Emil Sundholm, Product Manager på Sweden, är rätt temperatur i förvaringsutrymmet viktigt. – För inte så länge sedan var det vanligt att förvara däck i källaren bredvid värmepannan.

Det är ett alldeles för varmt ställe för däckförvaring. Värmen påverkar däckets gummiblandning som kan börja torka och däcket blir då hårdare. Det kan leda till att det bildas sprickor på däcket och torra samt hårda däck har sämre köregenskaper. Den idealiska däckförvaringen ska ha en temperatur på under +15 grader.

Mörkt utrymme utan solljus är också bra då solljuset försämrar däckets slitstyrka, säger Emil Sundholm. Däckhotell ger idealiska förhållanden Allt fler väljer att förvara sina däck på ett, Det är enkelt och praktiskt, däcken tar inte plats hemma och när det är dags att byta däck är det bara att åka till däckverkstaden där däcken förvaras på deras däckhotell i optimala förhållanden.

Även livslängden på däck ökar när de förvaras i rätta förhållanden. Välskötta däck av hög kvalitet håller åtminstone sex år. Du bör inte köra med däck som är över tio år gamla. Gummit har då blivit för hårt och däcket ger sämre köregenskaper. Däckets ålder anges på däcksidan. De två första siffrorna av en fyrsiffrig nummerserie visar däckets tillverkningsvecka och de två sista siffrorna tillverkningsåret.

Förvaras däcken fel kan de skadas så pass mycket att de inte längre kan användas. Tvätta inte med högtryck Alla typer av däck – sommardäck, dubbfria vinterdäck och dubbdäck – ska förvaras på samma sätt. Innan däcken ska vila i förvaringen ska de tvättas och små stenar ska plockas bort ur mönsterspåren.

You might be interested:  När Är Det Påsklov I Malmö?

Däck ska inte förvaras under hårt tryck, tunga saker ska inte placeras på däcken.– Om däcken placeras liggande på varandra så rekommenderar jag att öka lufttrycket lite eftersom däcket längst ned måste bära rätt så stor vikt, säger Emil Sundholm. Bra att veta när du förvarar dina däck

Kontrollera åldern på dina däck och köp nya om de är 6-10 år gamla, även om mönstret fortfarande är braKontrollera däckmönstret och ta bort stenarna som fastnat i mönsterspårenTvätta däcken och låt dem torka ordentligt innan du lägger dem i förvarFörvara dina däck i ett svalt och torrt utrymmeSkydda dina däck mot direkt solljus och kemikalierVill du göra det enkelt för dig så lämna in dina däck till ett däckhotell för förvar

Mer information: : Öka livslängden på dina däck – förvara dem i ett svalt, torrt och mörkt utrymme
Visa hela svaret

Vad är en säsong på Däckhotell?

Vad är ett däckhotell? – Ett däckhotell är en plats där du betalar för att få förvara dina däck. På så sätt slipper du själv släpa runt på smutsiga däck och försöka hitta plats hemma för förvaring. När det är dags för hjulskifte så är dina däck kontrollerade och tvättade – redo att bytas med hjälp av din verkstad.
Visa hela svaret

När är sista dagen att byta däck?

När du får använda vinterdäck –

Du måste använda vinterdäck vid vinterväglag under tidsperioden 1 december – 31 mars. Du får använda dubbdäck under tidsperioden 1 oktober – 15 april. Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april – 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag.

Visa hela svaret

När byta däck 2022?

Vinterdäck När det är eller befaras bli vinterväglag behöver vi i Sverige använda vinterdäck. Här får du veta vad som gäller för vinterdäck för olika fordon. Från den 1 december-31 mars ska personbil klass I, personbil klass II, lätt lastbil, tung lastbil, tung buss och lätt buss samt släpvagnar som dras av sådana fordon, vid färd på väg vara försedda med vinterdäck eller likvärdig utrustning när vinterväglag råder.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar ett Formula 1 däck?

Så mycket kostar F1 däck – F1 är en motorsport som är förknippad med höga kostnader, ofta undrar man hur mycket en F1 bil kostar, utöver att fordonen kostar otroligt mycket pengar att optimera och utveckla kostar även däcken en hel del. Under en racehelg tilldelas varje fordon 13 uppsättningar av däck som är av varierande gummiblandningar, mer om gummiblandningen kommer senare.
Visa hela svaret

Vilka däck är sämst?

AKS är sämst bland det sämsta bildäcken – Däck från det koreanska företaget AKS är bland de sämsta däcken du kan köpa. De har nämligen presterat allra sämst i experttester på senare år. Det är många förare med dessa däck som faktiskt försökt stämma företaget för deras usla däck. Exempel på nackdelar med dessa däck är:

Däcken spricker helt utan anledning under körning. Det känns ju inte rimligt! Du måste kunna lita på dina däck under vanliga förhållanden.

Bubblor bildar sig kring sidorna på AKS däck, vilket reducerar stabiliteten på däcken.

Däcken håller sig inte så många mil som företaget utlovar, d.v.s ca 4500 mil.

Två andra märken toppar listan
Visa hela svaret

Kan man förvara däck i minusgrader?

Rätt förvaring / Nokian Tyres Med rätt förvaring går det att bromsa däckens föråldringsprocess.1. Temperatur Temperaturen på stället där däcken förvaras bör inte överstiga +25. Utrymmet ska helst vara mörkt och temperaturen ska ligga kring +15. Om temperaturen är över +25 eller under 0 celsius kan gummits egenskaper förändras och det kan förkorta däckens livslängd.

 1. Förvaring i svalt utrymme påverkar inte gummiprodukter negativt.2.
 2. Fuktighet Däck bör inte förvaras i allt för fuktigt ställe.
 3. Fuktigheten får inte vara så hög att däcken ser fuktiga ut.
 4. Däcken bör heller inte ligga ute i regnet.3.
 5. Ljus Däcken måste skyddas mot ljus, speciellt mot direkt solljus och mot starkt lampljus med hög ultravioletthalt.4.

Syre och ozon Ozon påverkar däcken skadligt. I förvaringsutrymmet får inte förvaras apparater som genererar ozon, till exempel fluor- eller kvicksilverånglampor, elapparater med högspänning, elmotorer eller andra typer av elapparater som kan alstra gnistor eller strömurladdningar.5.

 1. Formförändringar Om möjligt bör däcken förvaras så att de inte ligger under tryck, spänning eller vrids.
 2. Raftiga formförändringar under förvaring kan leda till att de bryts när man ökar lufttrycket i däcket.6.
 3. Lösningsämnen, oljor, fetter, värme Däcken måste speciellt skyddas mot kontakt med lösningsämnen, oljor och fetter.

Redan en kortvarig kontakt med dessa ämnen kan vara skadligt. Däcken måste även skyddas mot starka ljuskällor och mot gnistor vid svetsning.7. Hantera däck rätt I ett lager får inte däcket tappas högre än från cirka 1,5 meters höjd. Annars kan däckets bältområde skadas.
Visa hela svaret

Får man förvara däck på vinden?

Det bästa är att förvara vinterdäcken i ett kyligt garage eller i en källare. Vissa bilägare lägger upp dem på vinden men detta rekommenderas inte. Det kan bli väldigt varmt, speciellt under svart skiffertak och stora temperaturförändringar är inte bra för dina dyra däck.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Många Flyktingar Tar Malmö Emot?

Kan man förvara däck utomhus?

HÅLL DÄCKEN BORTA FRÅN LJUS För det första ska du aldrig förvara däcken utomhus. För att inte skada gummit måste de hållas borta från direkt solljus, strålningsvärme och även mot starkt neonljus som har en hög ultravioletthalt.
Visa hela svaret

Hur länge kan man förvara vinterdäck?

Däck åldras inte som bananer – hur länge kan man förvara nya däck? | däck24.com När det gäller däck talar man ofta om deras DOT-kod som anger när de tillverkades. Olika rekommendationer och instruktioner för när däcken är för gamla och hur länge de kan användas baserar sig på detta nummer.

 1. Denna process förbiser dock ofta det faktum att däckens optimala livslängd i hög grad påverkas av hur och hur länge de faktiskt har använts och hur de har förvarats.
 2. Baserat på forskning som genomförts av den koreanska konsumentskyddsnämnden, den tyska motorfordonsföreningen och universitetet i Osaka har Michelin utvecklat riktlinjer för att bättre förstå däckens ålder och hållbarhetstid.

Resultaten av studierna visar att däck som tillverkades i går och däck som förvarats under tre år under rätt förhållanden beter sig på exakt samma sätt på vägarna. Man observerade inga signifikanta skillnader i prestanda, hållbarhet eller andra egenskaper i forskningsresultaten.
Visa hela svaret

Varför ska man ha SUV däck?

SUV-däck för vinterdäck och sommardäck hos Bythjul. – SUV-däck är till för bilar som ska hantera tung vikt och har en kraftfull motor. Men innan du köper ett SUV- däck bör du kolla så att däcken uppfyller vissa kriterier som exempelvis bra väggrepp, även vid höga hastigheter samt att däcken har en hög prestanda på vått underlag vid inbromsning.
Visa hela svaret

Vad kostar det att lägga om 4 däck?

Priser montering, balansering, hjulskifte m.m. av däck Vad Kostar Däckhotell I Stockholm

Skifte av hjul Inkl moms
Skifte av hjul -2600 kg (totalvikt fordon) 95 kr/st
Skifte av hjul 2601-3499 kg (totalvikt fordon) 109 kr/st
Skifte av hjul 3500-5500 kg (totalvikt fordon) 151 kr/st
Skifte av hjul vid köp av däck/fälg hos Bildemo (alla viktklasser på bil.) 61 kr/st

table>

Montering däck eller fälg vid köp hos Bildemo Inkl moms Montering & Balansering upp till 15″ 133 kr/st Montering & Balansering 16″ 151 kr/st Montering & Balansering 17″ 170 kr/st Montering & Balansering 18″ 188 kr/st Mont & Balansering 19″ 224 kr/st Montering & Balansering 20″ och uppåt 245 kr/st Skifte av hjul tillkommer

table>

Montering däck & fälg vid köp hos Bildemo (kompletta hjul) Inkl moms Montering & Balansering upp till 15″ 64 kr/st Montering & Balansering 16″ 73 kr/st Montering & Balansering 17″ 83 kr/st Montering & Balansering 18″ 91 kr/st Mont & Balansering 19″ 104 kr/st Mont & Balansering 20″ och uppåt 115 kr/st Skifte av hjul tillkommer

table>

Montering däck eller fälg (eget material) Inkl moms Montering & Bal. Eget Mtr upp till 15″ 259 kr/st Montering & Balansering Eget Mtr 16″ 293 kr/st Montering & Balansering Eget Mtr 17″ 328 kr/st Montering & Balansering Eget Mtr 18″ 365 kr/st Mont. & Bal. Eget Mtr 19″ 416 kr/st Mont. & Bal. Eget Mtr 20″ och uppåt 473 kr/st Skifte av hjul tillkommer

table>

Övriga tjänster Balansering hjul Aluminiumfälg 105 kr/st Balansering hjul Stålfälg 82 kr/st Tvätt av hjul 50 kr/st Punktering (Pluggning av däck) 328 kr/st Skifte av hjul tillkommer

Vi har ett stort utbud av däckmärken från marknadens ledande märken. Via vår däckväljare hittar du snabbt rätt däck till din bil. Du väljer om du vill ha enbart däcken eller komplett hjul med däck och fälg. : Priser montering, balansering, hjulskifte m.m. av däck
Visa hela svaret

Vad kostar det att kränga 4 däck?

Vad kostar ett däckskifte? – Din bilverkstad erbjuder däckbyte till fast pris. Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek. Många bil och däckverkstäder erbjuder däckhotell, speciellt i de större städerna.
Visa hela svaret

Vad kostar Däckhotell Bilia?

Hur fungerar Bilia däckhotell? – Däckförvaring på Bilia Däckhotell är enkelt och bekvämt. Du sparar tid, arbete och utrymme. Vi tar hand om dina sommar- och vinterdäck och förvarar dem i rätt temperatur, med rätt luftfuktighet och i skydd från solen. När det är dags för däckbyte är däcken i ett gott skick för en ny säsong på vägarna.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar ett Formula 1 däck?

Så mycket kostar F1 däck – F1 är en motorsport som är förknippad med höga kostnader, ofta undrar man hur mycket en F1 bil kostar, utöver att fordonen kostar otroligt mycket pengar att optimera och utveckla kostar även däcken en hel del. Under en racehelg tilldelas varje fordon 13 uppsättningar av däck som är av varierande gummiblandningar, mer om gummiblandningen kommer senare.
Visa hela svaret