Vad Har Hänt I Vallentuna?

Vad Har Hänt I Vallentuna
Vallentuna

 • Två bränder i Vallentuna – radhus övertänt.
 • Explosion i bostadsområde i Vallentuna.
 • Explosion i bostadsområde i Vallentuna.
 • Skottlossning mot bostad i Vallentuna.
 • Äldre kvinna död – polisen utreder mord i Vallentuna.
 • Våldtäkt i lägenhet – ung man gripen.
 • Mopedist död i olycka i Vallentuna.
 • Lastbil fast under viadukt.

Meer items
Visa hela svaret

Vad har hänt i Finspång idag?

10:00 Polis larmades till en arbetsplats i Finspång med anledning av en arbetsplatsolycka. En man hade enligt uppgift fastnat med fingrarna mellan en betongvägg och ett stativ. Ambulans fanns på plats, det är dock oklart i nuläget om mannen behövde följa med för vidare undersökning.
Visa hela svaret

Var i Vallentuna brinner det?

Kraftig brand i parhus i Vallentuna – en person till sjukhus Räddningstjänst, ambulans och polis arbetade på platsen vid parhuset där det larmades om brand kvart i två på lördagen. – Man försöker hindra att elden sprider sig till parhuset som ligger fyra meter bredvid, säger Hans Eriksson, ledningsoperatör vid Stockholms brandförsvar.
Visa hela svaret

Hur är det att bo i Finspång?

Finspångs kommun är en härlig plats att bo på där det är lätt att trivas. Nära naturen men också nära stadspuls och god service. Vi är inte fler än att vi känner igen varandra – det skapar samhörighet och trygghet. I Finspångs kommun slipper du de stora städernas stress, du lever nära naturen och har samtidigt nära till det mesta.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vem Mördade I Malmö Skola?

Vem sotar i Vallentuna?

Brandskydd, sotning / / Brandskydd, sotning Många bränder uppstår i skorstenar och eldstäder. Sotning är en viktig del i arbetet med att förebygga bränder. Det är Storstockholms brandförsvar som ansvarar för brandskyddskontroll och sotning i Vallentuna.

 1. Vid en brandskyddskontroll görs en bedömning av anläggningens säkerhet.
 2. Om en brand skulle uppstå i en rökkanal ska branden inte kunna sprida sig till husets konstruktion.
 3. Brandskyddskontrollen är en myndighetsutövning och kan enbart utföras av det företag som brandförsvaret upphandlat och utfärdat delegation till.

Använder man sig av andra företag som inte är upphandlade och godkända så avsäger Storstockholmsbrandförvar sig allt ansvar gällande sotning och brandskydd.
Visa hela svaret

Vad heter det när en helikopter står stilla i luften?

En svensk polishelikopter. En helikopter är en luftfarkost som flyger med hjälp av en eller flera horisontella motordrivna rotorer, En rotor kan liknas vid två eller flera roterande vingar och det är denna konstruktion som ger helikoptern dess mest unika flygegenskap: hovring, det vill säga förmågan att stå stilla i luften.
Visa hela svaret