Vad Händer Imorgon I Göteborg?

Vad Händer Imorgon I Göteborg

 • Hitta evenemang.
 • Byt stad. Göteborg.
 • Guidad Visning Av Slottet December. gunnebo slott och trädgårdar, Göteborg.
 • Guidad Visning Av Slottet December. gunnebo slott och trädgårdar, Göteborg.
 • Bröderna Brothers Måndag.
 • Västra Nordstan – Skarprättare Och Vredesmord.
 • Guidad Slottsvisning.
 • Bröderna Brothers Tisdag.

Meer items
Visa hela svaret

Vilka artister kommer till Göteborg 2022?

Juni: Summerburst fyller tio, West Pride, friidrott och Zara Larsson – Summerburst är tillbaka på Ullevi den 3–4 juni och i år firar festivalen tioårsjubileum (!) med stjärnor som David Guetta, Rebecca & Fiona och Alok på scen. En vecka senare, den 10 juni, kommer folkkära Laleh hem till Göteborg för sin största spelning hittills, även den på Ullevi.

Konst- och kulturfestivalen West Pride, med HBTQI-personers livssituation i fokus, äger i år rum den 13–19 juni på olika platser runt om i staden. Den 16–18 juni kan du uppleva Peter Jöback och Ola Salo i Andrew Lloyd Webbers musikalklassiker Jesus Christ Superstar på Scandinavium och den 17–19 juni kommer Världsungdomsspelen i friidrott till Ullevi.

Efter två år av pandemi firar spelen 25-årsjubileum 2022 med en hejdundrande feststämning och nästa generations Duplantis, Klüft och Kallur på banorna. Legendariska artisten Sting kommer till Trädgårdsföreningen den 21 juni med älskade hits som Fields of Gold, Shape of my Heart och Roxanne i bagaget. Vad Händer Imorgon I Göteborg Fotbollsfesten Gothia Cup är äntligen tillbaka på Ullevi i sommar. Credit: Jorma Valkonen/JV Bild
Visa hela svaret

You might be interested:  Borås Ligger I Vilket Län?

Var är luften sämst i Göteborg?

Göteborg är en mycket trafikintensiv stad med många hårt trafikerade leder, som till exempel Kungsbackaleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det är längs lederna som luftkvaliteten är som sämst. Vid Göta älvs mynning ligger Göteborgs Hamn som tillsammans med industriverksamheterna i stadens ytterkanter bidrar med utsläpp till luften.
Visa hela svaret

Varför 13 årsgräns på konserter?

Information om 13-årsgräns på evenemang Det är arrangören som beslutar om ett evenemang ska ha 13-årsgräns. Här kan du läsa mer om varför det är så viktigt att barn under 13 år inte har möjlighet att besöka vissa evenemang. Åldersgränser har införts av flera arrangörer efter 2005 då Folkhälsomyndigheten skärpte riktvärdena för höga ljudnivåer vid evenemang som är öppna för barn.
Visa hela svaret

Får man dricka på konserter?

ALKOHOL OCH FESTIVAL HÄNGER OFTA IHOP – För många är alkohol en självklar del av att vara på festival. Många festivaler är dessutom sponsrade av alkoholproducenter vilket signalerar att alkohol och festival hör ihop. På konsertområdet är det ofta förbjudet att dricka och öl, vin och drinkar säljs då på vissa områden med åldersgräns och kontroller.
Visa hela svaret

När börjar Ed Sheeran Ullevi?

Ed Sheeran spelar på Ullevi den 10 och 11 augusti 2022.
Visa hela svaret

Vad kan man göra i Göteborg billigt?

Gratis museum i Göteborg För dig som är intresserad av gratis sevärdheter i Göteborg, finns det massor av spännande museum att besöka med allt från radiohistoria till medicinhistoria! Vi rekommenderar Göteborgs stadsmuseum, där du kan lära dig allt om stadens historia.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vad Gör Man På Valborg I Uppsala?

Var rädd om Göteborg?

Städmorgon är en del av Göteborgs Stads kampanj mot nedskräpning med budskapet ‘ Var rädd om Göteborg TÄNK på var du slänger ditt skräp!’. Kampanjen uppmanar alla göteborgare att hjälpa till och minska nedskräpningen och vara rädda om vårt gemensamma vardagsrum.
Visa hela svaret

Varför Göteborg är bättre än Stockholm?

Om Göteborg inte är mer för dig än en stad du råkar vara skriven i, så bör du tänka om. För resten av världen är det nämligen en stad som bara måste besökas, enligt magasinet Vogue som höjer Göteborg till skyarna. Uppdaterad för 6 år sedan 22:38 – 3 maj, 2017 Snöslask, sköra sommardagar, nåt Lisebergsbesök om året, tjafs med sambon på Ikea och spårvagnsförseningar.

 • Så där kan livet te sig för en inbiten göteborgare när man har en dålig dag.
 • Lyckligtvis uppmärksammar nu Vogue en del av allt som gör Göteborg till en riktigt grym stad.
 • Modemagasinet slår fast att staden formligen exploderat i popularitet de senaste åren.
 • Visserligen nämns inga siffror på hur populariteten räknats fram, men däremot en lång lista på vad som gör Göteborg så fantastiskt.

Michelin-restauranger, pittoresk arkitektur, sofistikerad barkultur, välrenommerade gallerier och konstmuseer, designer shops – allt det här är skäl till att du antingen borde besöka Göteborg eller vara väldigt glad över att råka bo här.
Visa hela svaret

Vad kan man göra i Göteborg som ungdom?

Kulturhus i Göteborg – I kulturhusen samlas olika slags aktiviteter och verksamheter som riktar sig till barn och unga. Det kan vara musik, skapande, motion och möten av olika slag. På vissa kulturhus, som till exempel Frilagret, kan unga själva arrangera kulturevent. Kulturhus i Göteborg
Visa hela svaret