När Släpps Biljetter Till Malmö Chelsea?

Publicerad 08 oktober 2021 i Herr Här är allt du behöver veta om biljetter till våra hemmamatcher mot Chelsea FC och FC Zenit i UEFA Champions League. OBS! Eventuellt allmänt biljettsläpp flyttat till tisdag 26 oktober. När Släpps Biljetter Till Malmö Chelsea Under hösten spelar Malmö FF hemma mot Chelsea FC (2/11) och FC Zenit (23/11) i världens främsta klubblagsturnering. Biljetterna till matcherna säljs i första hand i paket. De släpps i fyra olika steg: 1. Årskortsinnehavare (11/10) 2. Medlemmar (13/10) 3. Slutspurtspaketet (15/10) 4. Allmänhet (26/10)
Visa hela svaret

När släpps MFF biljetter?

Allmän försäljning – Fredagen den 18 mars klockan 12:00 släpper vi biljetterna till allmän försäljning på mff.ebiljett.nu (öppet i biljettluckan 12:00 – 16:00). Då släpps också biljetter till hemmamatcherna mot Mjällby AIF (7/5) och BK Häcken (22/5). Vill du säkra din plats redan nu och slippa hänga på låset? Bli årskortsinnehavare! Utöver en plats på samtliga hemmamatcher i Allsvenskan är du också garanterad förtursköp till alla Europamatcher på hemmaplan.
Visa hela svaret

När släpps biljetter till allsvenskan 2022?

Biljettsläpp sker preliminärt i slutet av september.
Visa hela svaret

När släpps Champions League biljetter Malmö?

Publicerad 01 september 2015 i Nyheter När Släpps Biljetter Till Malmö Chelsea Malmö FF är klara för Champions Leagues gruppspel för andra året i rad. Precis som vanligt kommer våra årskortsinnehavare och därefter våra medlemmar samt innehavare av kortet “Ståplats Allsvenskan” få möjlighet till förtur till våra tre hemmamatcher.

Biljettsläppen kommer att gå till som följande: Read information in english at the bottom. Vi kommer att sälja alla tre matcherna som paket. Ett paket = en biljett till varje hemmamatch. Priset för ett paket kommer ungefär att motsvara tre stycken kategori 3 matcher. Långsida mitt: 1890 kr Långsida: 1575 kr Långsida ytter: 1245 kr Kortsida/sjungande sitt: 1020 kr Ståplats/rullstol vuxen: 750 kr Ståplats/rullstol ungdom: 510 kr Norra blå: 360 kr Anledningen till att vi säljer biljetterna i paket är på grund av att vi upplever intresset som väldigt stort hos våra supportrar och vill därför göra det lätt för våra årskortsinnehavare, medlemmar och innehavare av kortet “Ståplats Allsvenskan”.

Om det är så att du köper ett paket men inte kan gå någon av matchen är du mer än välkommen att bjuda en vän eller sälja biljetten till inköpspris. Biljetter som säljs för ett högre pris på Blocket.se eller liknande sidor kommer att makuleras. Då vi nu gått in i gruppspelet innebär det att fler personer och partners knutna till turneringen har rätt till biljetter.

 1. Dessutom kommer TV-produktionerna att bli större och därför kräva mer utrymme inne på våra läktare.
 2. Paketköp för våra årskortsinnehavare Försäljningen för årskortsinnehavare kommer att vara måndag 7/9 – tisdag 8/9,
 3. Alla årskortsinnehavare är garanterade ett paket om köpet genomförs inom försäljningsperioden.

Våra årskortsinnehavare kommer att vara först ut med att få möjlighet till förköp. Vi kan inte garantera att du kommer få möjlighet att köpa samma plats som du har i Allsvenskan. Om det är så att vi inte kan erbjuda dig din allsvenska plats kommer vi att erbjuda en närliggande.

Rskortet kommer inte att laddas, utan alla måste ha biljetter. Paketen kommer att gå att köpa via: Via våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som kommer att vara öppna 12.00-20.00 under försäljningsperioden eller på ticnetombudet på Malmö Arena 13.00-17.00. Notera att inga andra Ticnet-ombud i hela Sverige kommer att sälja biljetter.

Anledningen till detta är för att Champions Leagues sponsorer måste vara förtryckta på biljetterna och denna typen av biljetter endast finns på Swedbank Stadion och Malmö Arena. MFF Shopen kommer inte att sälja några paket. Genom att ringa Ticnets callcenter på 0771-70 70 70.

Undnummer – som du finner på baksidan av ditt årskort – måste uppges. Ticnets callcenter är öppet 12.00-17.00. Om ni köper era paket via Ticnets callcenter skriva ni själva ut era biljetter på helt vanliga papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).

Ticketmaster där ni loggar in med ert MFF-konto och själva skriver ut era Ticketfast biljetter på helt vanligt papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut). Tänk på att: när ni loggat in på Ticketmaster och genomfört ert köp så ligger biljetterna på ert konto först efter att ni loggat ut och sedan loggat in igen.

Vi rekommenderar er att genomföra ert köpa via länken. Då det endast är Swedbank Stadion och Malmö Arena som säljer paket är det stor risk för långa köer. (Försäljningen för årskortsinnehavare startar 7/9 klockan 12.00) Paketköp för våra medlemmar samt innehavare av kortet “Ståplats Allsvenskan” Försäljningen för medlemmar och innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan kommer att vara torsdag 10/9 – fredag 11/9,

Medlemmar och innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan har möjlighet till förtur, inte garanti, till paket under sin försäljningsperiod. Om alla årskortsinnehavare köper sina paket kan det bli så att alla medlemmar inte kommer att få möjlighet till förtur.

 1. Först till kvarn gäller.
 2. För att som medlem få möjlighet till förtur till hösten Champions League matcher var medlemskapet tvunget att vara registrerat och medlemsavgiften oss tillhanda innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av.
 3. Ett medlemskap registreras alltså inte när intresseanmälan skickats in, utan först när vi fått in medlemsavgiften.
You might be interested:  Vad Får Man Inte Missa I Jönköping?

Det tar ofta en bankdag ifrån det att betalningen är gjord till att medlemsavgiften är oss tillhanda. Till alla nykomna medlemmar vars medlemsavgift var oss tillhanda innan Celtic-matchen blåstes av: Ni kommer att få era medlemskort hemskickade innan paketsläppet för medlemmar.

 • Alla medlemmar har möjlighet till förtur att köpa ett paket.
 • Ni som har familjemedlemskap har möjlighet till förtur för lika många paket som det är personer knutna till familjemedlemskapet.
 • Paketen för medlemmar kommer att gå att köpa via: Via våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som kommer att vara öppna 12.00-20.00 under försäljningsperioden eller på ticnetombudet på Malmö Arena 12.00-17.00.

Om ni köper via Swedbank Stadion går det bra att endast nämna medlemsnummer vid uppvisande av giltig legitimation. Om ni köper via Malmö Arena måste ni ha med ert medlemskort. Notera att inga andra Ticnet-ombud i hela Sverige kommer att sälja biljetter.

 1. Anledningen till detta är för att Champions Leagues sponsorer måste vara förtryckta på biljetterna och denna typen av biljetter endast finns på Swedbank Stadion och Malmö Arena.
 2. MFF Shopen kommer inte att sälja några paket.
 3. Ni kan även ringa Ticnets callcenter på 0771-70 70 70.
 4. Du måste då kunna uppge namn och medlemsnummer samt eventuella övriga kunduppgifter för att verifiera att du är behörig att köpa biljetten.

Ticnets callcenter har öppet 12.00-17.00. Om ni köper era paket via Ticnets callcenter skriva ni själva ut era biljetter på helt vanliga papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut). Eller via den länk som vi kommer att maila till er (ni kan alltså inte gå in genom att själva slå in www.ticnet.se i er webbrowser).

 1. Ni loggar in med ert medlemsnummer och själva skriver ut era Ticketfast biljetter på helt vanligt papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).
 2. Vi rekommenderar er att genomföra ert köpa via länken som vi kommer att förse er med.
 3. Då det endast är Swedbank Stadion och Malmö Arena som säljer paket är det stor risk för långa köer.

Om ni är medlemmar och vill sitta bredvid varandra måste ni gå till Swedbank Stadions eller Malmö Arenas biljettluckor, antingen tillsammans eller så kan en av er samla in övrigas medlemskort och gå dit. Om det är så att någon tappat sitt medlemskort måste medlemsnummer, namn och personnummer uppges.

 1. Tidigare har vi uppgett att ni även kunde ringa Ticnets callcenter för att kunna köpa paket bredvid varandra.
 2. Detta är felaktigt.
 3. Personalen på Ticnets callcenter köper era paket på exakt samma sätt som ni själva gjort om ni valt att köpa via internet – alltså att de knappar in ett medlemsnummer i taget.

Länk till paketförsäljningen för medlemmar skickades ut tisdagen den 8/9. För familjemedlemskap: Ett familjemedlemskap berättigar möjlighet till samma antal biljetter som det finns registrerade familjemedlemmar på medlemskapet. Endast huvudmannen kan logga in och det är hans/hennes medlemsnummer som gäller för hela familjen.

 • Är ni fler än fem i familjen ber vi er maila till [email protected] senast den 9 september och ange era önskemål.
 • För innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan: Alla som är innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan kommer att få ett mail med instruktioner om hur ni ska gå tillväga.
 • Vad är kortet Ståplats Allsvenskan? Möjligt biljettsläpp på matchdagarna Om det blir några biljetter kvar efter paketsläppen eller om UEFA väljer att inte utnyttja alla sina biljetter som de har rätt till enligt tävlingsbestämmelser, kommer dessa att säljas styckvis, inte i paket, på matchdagarna klockan 16.00 i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion.

In English We will be selling tickets to our three home games as a package. Our season ticket holders will first have the opportunity to purchase their seats, then will our club members get priority, If(!) there will be any tickets left these will be sold individually on match day at 16:00 at our ticket counters at the entrance 51 at Swedbank Stadion.
Visa hela svaret

Vart köper man biljetter till Malmö Chelsea?

Köp biljetter till Chelseas matcher 2022/2023 – deadlines uppdaterade för hela säsongen. Biljettinfo för medlemmar i CSS och Chelsea FC säsongen 2022/2023. Som medlem i Chelsea Supporters Sweden och Chelsea FC kan du köpa biljetter till merparten av Chelseas matcher genom CSS.
Visa hela svaret

Hur får man biljetter?

6 tips när du köper biljetter till konsert, festival eller match När Släpps Biljetter Till Malmö Chelsea Kan du få pengarna tillbaka för en konsertbiljett? Hur undviker du att bli lurad på andrahandsmarknaden? Här är sex saker att tänka på. Om du köper biljett direkt från förstahandssäljaren, till exemepel arrangören eller Ticketmaster så riskerar du inte att bli lurad. Om du har rätt att få pengarna tillbaka? Jo, om evenemanget ställs in – men inte om du fått förhinder eller ångrat dig.
Visa hela svaret

Hur får man tag i biljetter?

Så här förbereder du dig på bästa sätt: – Vid stora biljettsläpp är det väldigt många som vill ha biljetter, det är därför viktigt att vara väl förberedd så att du har möjlighet att säkra de biljetter du vill ha så snabbt som möjligt. Se till att du redan har skapat ett Ticketmaster-konto innan biljetterna släpps till försäljning.

 • Logga in på ditt Ticketmaster-konto innan biljettsläppet och gå in på evenemangssidan. Om du inte har ett Ticketmaster-konto, registrera dig här i förväg.
 • Kontrollera gärna att dina kontaktuppgifter stämmer. Dessa är bra för oss att ha vid de tillfällen vi snabbt behöver komma i kontakt med dig.
 • Kön startas inte förrän biljetterna släpps till försäljning – Ofta kan du ställa dig i ett väntrum till kön en stund innan biljettsläppet. Läs mer om vår köfunktion nedan.
 • Var redo när biljetterna släpps. Öppna bara ett fönster i webbläsaren. Det finns ingen fördel med att använda flera webbläsare/fönster.
 • Se till att du använder den senaste versionen av din webbläsare.
 • Du kan se hur många som är före dig kön. Håll koll på din plats, det kan snart vara din tur.
 • Ha ditt betalkort redo. De flesta banker kräver Bank-ID när du handlar online. Vänligen ha detta förberett. För betalning med Klarna-faktura måste du vara över 18 år och vara kreditvärdig. Du kan ofta (inte alltid) också betala med Swish, Paypal och Apple Pay.
 • Kom ihåg att godkänna villkoren och köpet. Beställningen raderas automatiskt om köpet inte slutförs i tid. Transaktionen slutförs när bekräftelsen visas på skärmen.
 • När köpet är klart skickar vi en bekräftelse via e-post, så det är viktigt att du anger rätt e-postadress.
 • Dina köpta biljetter finner du enklast digitalt på ticketmaster.se eller i appen under «Mitt konto» och «Mina biljetter». Läs mer om din digitala biljett här nedan,
 • Tyvärr kan biljetter ej garanteras vid stora biljettsläpp om efterfrågan är större än utbudet av biljetter. Så även om du står i kö så kan biljetterna ta slut innan du kommer fram.
 • Om du inte får tag på biljetter, kom tillbaka lite senare, det är inte ovanligt att det släpps upp fler biljetter eller att konsumenter inte genomför sina köp och att biljetter då släpps tillbaka till försäljning igen.
 • Vi rekommenderar dig att ALDRIG köpa biljetter i andrahand av inofficiella aktörer (Viagogo, Biljettnu, Biljettshop, One Way Ticket m.fl) där du kan bli lurad på både upplevelse och pengar. Är du osäker så kan du alltid kontakta arenan, teatern, spelstället osv.
You might be interested:  Var Ligger Tingsrätten I Göteborg?

Visa hela svaret

När släpps DIF biljetter?

Deadline för säsongskort 16 mars – Sista chansen att köpa säsongskort är onsdagen den 16 mars 23:59. Har du köpt säsongskort kommer du slutet på mars att kunna se och hantera ditt säsongskort när du loggar in på https://diffotboll.ebiljett.nu/ med samma mejladress som du angav vid köpet av säsongskort.
Visa hela svaret

När släpps HV biljetter?

Välkomna tillbaka! Publicerad: 20 september 2021 10:00 Biljett Nu finns biljetter till hemmamatcherna mot Västerås (29/9), Karlskoga (8/10), Södertälje (20/10) och Kristianstad (29/10) till försäljning. Nu fyller vi Husqvarna Garden! Onsdagen den 29 september kommer restriktioner om deltagartak för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort.

Biljetter till resterande matcher släpps under oktober.

: Välkomna tillbaka!
Visa hela svaret

När släpps biljetter till VM 2022?

Biljetter till Junior Hockey VM 2023 – Inför nästkommande upplaga av juniorernas världsmästerskap i ishockey, som kommer att spelas i de kanadensiska städerna Halifax och Moncton, kommer man precis som inför seniorernas mästerskap att bedriva biljettförsäljningen utifrån en intresseanmälan som öppnade redan den 5 maj 2022,
Visa hela svaret

När släpps biljetter till Champions League?

Biljetter till Champions League -matcher är tillgängliga från individuella klubbar och ett antal återförsäljare. Ofta, för att uppmuntra lojalitet, kan personer med säsongsbiljetter köpa biljetter till matcher upp till en vecka innan de blir tillgängliga för allmänheten.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar en biljett till Champions League finalen 2022?

Tiotusentals Liverpool- och Tottenhamfans slåss om platser till Champions League-finalen i Madrid. Och nu skenar priserna. ” data-image=”https://imageproxy.a2d.tv/?source=https%3a%2f%2fwww.fotbollskanalen.se%2fImageHandler.axd%3fimageFormat%3doriginal%26guid%3d75adcd3b-90eb-44b4-ac09-c1599571ca82″ data-publishedtime=”2019-05-09 11:40:00″ data-articletags=”Champions League,Liverpool,Tottenham” data-styleurl=”https://www.fotbollskanalen.se/StaticHybrid/Styles/ifragasatt.css?ver=2022-12-19T15-24″ data-shareurl=”https://www.fotbollskanalen.se/champions-league/biljettkaos-infor-cl-finalen-priserna-skenar/”> Champions League-bevakningen i samarbete med Tiotusentals Liverpool- och Tottenhamfans slåss om platser till Champions League-finalen i Madrid. Och nu skenar priserna.3:16 Försök igen I spelaren ses Sporten med Tottenhams vändning mot Ajax. Den engelska invasionen den 1 juni kommer med ett högt pris. Inte nödvändigtvis till följd av att den spanska huvudstaden välts över ända av horder av barbröstade britter med kala hjässor och stora magar.

Den risken finns också. Men det höga priset är just nu klistrat på flyg, hotell och biljetter. De billigaste matchbiljetterna för finallagens fans ligger på 750 kronor. De övriga priskategorierna är 2 000 kr, 4 800 kr och 6 400 kronor. Det är inte svarta börsen. Det är de officiella priserna. På återförsäljningssajten Viagogo får man redan räkna med att hosta upp minst 40 000 kr för en matchbiljett.

Liverpool och Tottenham har bara 16 613 finalbiljetter vardera. De andra drygt 30 000 biljetterna på Atléticos hemmaarena Wanda Metropolitan (kapacitet drygt 67 000) tar Uefa och partners hand om. Lägg till hela denna biljettekvation att Liverpool och Tottenham är populära lag utanför England.

 • Tusentals fans från andra länder lär också vilja söka sig till Madrid.
 • På torsdagsmorgonen är finalbiljetterna och gårdagens firande av semifinalseger inte Spursfansens enda huvudvärk.
 • De ligger också ett dygn efter Liverpoolfansen i jakten på flyg och hotell.
 • Priset för flygresor har redan väckt uppmärksamhet.

“Att EasyJet höjer priserna med 683 procent är rent utnyttjande av fotbollsfansens passion. Det är inget nytt men det är fullständigt skamligt”, skrev Liverpools borgmästare Steve Rotheram på Twitter i går. Kostnaden för en tur- och returresa från Liverpool låg då på cirka 12 500 kronor.

 • Många Liverpoolfans har också bokat flyg från andra flygplatser.
 • Från London går många flighter till Madrid.
 • Men med Tottenhamfansen nu också på jakt har priserna på torsdag morgon tagit ny fart.
 • En snabbkoll på resesajter visar att London-Madrid exempelvis den 31 maj och hem den 2 juni kostar från 16 000 kr.

Direktflyg på finaldagen finns knappt. Den som vågar chansa på flyg med byte kan dock hitta sådana för neråt 7 000 kr. Även om en del fans säkert kommer tillbringa natten på någon parkbänk, vill de flesta ha tak över huvudet. Priset på diverse bokningssajter för de billigaste dubbelrummen i Madrid är i nuläget cirka 7 000 kronor.

Däremot finns enstaka platser på vandrarhem för ett par tusenlappar mindre. Det finns andra möjligheter att ta sig förbi de många hindren. En del engelska fans med matchbiljetter får plats på specialchartrade plan som kommer arrangeras. Några fans kommer att flyga till andra flygplatser, som Barcelona eller Valencia, och ta tåget därifrån.

En del kommer att hitta andra färdmedel än flyg. Och så finns det engelsmän som ser en annan helhet. De som bokar en weekend i Alicante eller Málaga, struntar i matchbiljett och solkräm, och bara drar till Madrid för dagen för att uppleva stämningen med tusentals andra fans utan matchbiljett.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Många Råttor Finns I Stockholm?

Hur mycket kostar biljetter till Malmö?

Flygresor till Malmö

Utresa Hemresa Pris
2022-12-27 2022-12-30 1 054 kr
2022-12-27 2022-12-30 1 059 kr
2022-12-27 2022-12-30 1 059 kr
2022-12-31 2023-01-02

Visa hela svaret

Hur får man tag på Premier League biljetter?

Köp biljetter till Premier League hos Olkaexpress.se – Hos OLKA Express kan du köpa Premier League biljetter till bl.a. Arsenal, Chelsea, West Ham, Tottenham, Manchester United och Liverpool FC, OLKA Sportresor förmedlar tusentals biljetter till Premier League årligen och vi kan i de allra flesta fall erbjuda biljetter i flera olika kategorier inklusive Hospitality,
Visa hela svaret

Vad kostar HIF biljetter?

Lagbiljetter Helsingborgs IF vill välkomna lag och föreningar till Olympia genom specialerbjudandet “Lagbiljetten”. Med detta förmånliga erbjudande kan vi ge fler ungdomar och vuxna föreningsaktiva en härlig upplevelse av gemenskap, glädje och naturligtvis svensk toppfotboll! Lagbiljetterna kostar endast 60kr/st på Södra Ståplats och 120kr/st på Sittplats.

HIF-IK Sirius HIF-Mjällby AIF HIF-Varbergs BoIS HIF-Degerfors IF

För att nyttja erbjudandet behöver ni boka minst 15 biljetter. Bokning görs genom nedanstående formulär. Antalet platser totalt är begränsat så först till kvarn gäller inför respektive match. Observera att föreningen måste vara officiellt registrerad.

Orderbekräftelse skickas via mail med en betallänk, när bokningen är betald skickas biljetterna digitalt.Välkommen till fotbollsfest på Olympia!

Obs: vi upplever just nu tekniska problem med formuläret. Vänligen mejla er beställning till [email protected]. Har ni några frågor, kontakta [email protected] : Lagbiljetter
Visa hela svaret

Hur köper man MFF biljetter?

MFF :s biljettsida på AXS är det smidigaste sättet att köpa biljett dygnet runt.
Visa hela svaret

Är mina biljetter äkta?

Evenemangsbiljetter som köps via Ticketmaster är inte personliga. Biljetten ger inträde till evenemanget en gång och den som har biljetten i sin hand har tillträde till arenan. Undantag kan förekomma då arrangör eller artist valt att ha personliga biljetter.
Visa hela svaret

Hur bokar man om biljetter?

Omboka SJ – Har du en biljett som kan ombokas och vill boka om din resa söker du upp din bokning via Min resa, Med en ombokningsbar biljett kan du fram till tågets avgång boka om din resa till annan ort eller ett annat datum. Du kan också avboka din resa.

 1. Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas för nya resor med SJs tåg.
 2. Ny resa behöver bokas inom 180 dagar från och med resedatumet på din ursprungliga biljett.
 3. Din nya resa som du bokar om till kan genomföras efter 180 dagar.
 4. Om priset på den nya resan är högre betalar du mellanskillnaden.

Om priset på den nya resan är lägre skickas ett värdebevis inom en dag med kvarvarande belopp via e-post till kontaktpersonen för resan. Använda ditt ombokningsvärde för att köpa:

Resa med SJs tåg Resa som kan ombokas Resa som inte kan ombokas eller återköpas

Du kan inte använda ombokningsvärdet vid köp av:

Resa med länstrafiken Resa som kan återbetalas Mängdköp, t ex månadsbiljett och årskort Resa med en annan tågoperatör än SJ Sista minuten-biljett

Visa hela svaret

Måste man skriva ut biljetter?

Det finns inget krav att man har en utskriven biljett men på vissa flygplatser vill incheckningspersonalen se en utskriven biljett. Boarding kort fås av flygbolaget när man checkar in. Detta kan i vissa fall sparas på en smartphone men ibland måste det skrivas ut.
Visa hela svaret

Är Live Nation och Ticketmaster samma?

Läs detta innan förköpet startar och förbered dig på bästa sätt! –

Kontrollera att du är Live Nation-medlem och att dina inloggningsuppgifterna stämmer. Du kan prova logga in eller skapa ett nytt konto här, Se till att du även har ett konto hos det aktuella biljettombudet – antingen Ticketmaster eller AXS. Skapa konto hos AXS här eller hos Ticketmater här, vid “Logga in”. Du kommer behöva både ett konto hos Live Nation samt hos biljettombudet för att kunna genomföra bokningen. Vid tiden för förköpet behöver du vara registrerad och inloggad på ditt Live Nation-konto. Då kommer biljettknappen bli tillgänglig under rubriken “Exklusivt förköp” på den aktuella evenemangssidan. Notera att du kan behöva uppdatera sidan för att biljettknappen ska synas om du är inloggad sedan tidigare. När du klickat på biljettknappen på Live Nations sida så slussas du vidare till biljettombudet där köpet genomförs. Du ombeds att logga in på ditt separata konto hos det aktuella biljettombudet (AXS eller Ticketmaster). Det är alltså inte samma konto som ditt Live Nation-konto. Nu kommer du få möjlighet att genomföra ditt köp.

For information in English, read more here.
Visa hela svaret

Vilka biljetter blir sista minuten?

Sista minuten är en rabatterad biljett för dig som är under 26 år, studerar eller är pensionär.
Visa hela svaret

Hur köper man MFF biljetter?

MFF :s biljettsida på AXS är det smidigaste sättet att köpa biljett dygnet runt.
Visa hela svaret

När släpps MFF årskort 2022?

Då släpps årskorten – 10 november 2022 startade förnyelsen för dig som hade årskort 2022. Säkra din plats senast den 31 december. Klockan 13:00 den 10 januari 2023 har icke-årskortsinnehavare i Mitt MFF och du med årskortet Ståplats Allsvenskan förtur till ett årskort. Klockan 13:00 den 11 februari 2023 startar den allmänna försäljningen av årskort.
Visa hela svaret

När släpps biljetter DIF?

Deadline för säsongskort 16 mars – Sista chansen att köpa säsongskort är onsdagen den 16 mars 23:59. Har du köpt säsongskort kommer du slutet på mars att kunna se och hantera ditt säsongskort när du loggar in på https://diffotboll.ebiljett.nu/ med samma mejladress som du angav vid köpet av säsongskort.
Visa hela svaret

När släpps biljetterna till Malmö Hammarby?

13.00: Ytterligare biljetter till Malmö borta släpps – Av Redaktionen, Publicerat för 4 månader sedan. På torsdagskvällen släpptes biljetterna till Hammarbys allsvenska bortamöte med Malmö FF som spelas den 1 oktober. Biljetterna till Hammarbys sektion tog snabbt slut, men klockan 13 i dag fredag släpps ytterligare 1000 platser. Köp biljett till Malmö FF – Hammarby här
Visa hela svaret