När Öppnar Xxl I Östersund?

När Öppnar Xxl I Östersund
Vragen en antwoorden Een vraag stellen Alle vragen bekijken (6)

Hur många XXL butiker finns det?

XXL är en norsk sporthandelskedja, grundad år 2001, med 31 butiker i Norge, 26 i Sverige, 17 i Finland och 5 i Österrike. All sports united.
Visa hela svaret

Finns XXL i Norrköping?

Upptäck vårt enorma sortiment i Norrköping, Ingelsta | XXL.
Visa hela svaret

När öppnar XXL Karlstad?

Under hösten öppnar XXL i Erikslund, Västerås och Välsviken, Karlstad. Det är den del i en offensiv esableringsstrategi. XXL har i dag totalt 28 varuhus i Norden, 19 varuhus i Norge och 9 varuhus i Sverige. Under 2012 omsatte kedjan 4,3 miljarder kronor inklusive E- handel inom Norden.
Visa hela svaret

När öppnar XXL i Uppsala?

Sickla växer: Nu öppnar nybyggda delen av Sickla galleria – XXL med flera flyttar in Atrium Ljungberg har under snart två års tid byggt om och byggt ut en stor del av Sickla galleria, som nu utökas till två plan. Totalt omfattar den nya tillbyggnaden drygt 6 000 kvadratmeter.

 1. Den 17 november är XXL först ut att slå upp dörrarna till den nya tillbyggnaden, följt av Lagerhaus, Normal, Rituals, Lekia och Polarn o Pyret.
 2. Sedan 2020 har ett femtiotal nya butiker, restauranger och andra verksamheter etablerat sig i expansiva Sickla.
 3. Vi är otroligt glada att nu kunna visa upp den nybyggda delen av Sickla galleria, som öppnar lagom till Black Friday och julhandeln.

Det är en rad starka varumärken som etablerar sig här med både XXL och även IKEA som öppnar i Magasinet i mitten av december. Vi märker att det finns en stor efterfrågan och intresse från olika typer av verksamheter som vill hit till Sickla, säger René Stephansen, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Sickla.

 1. XXL flyttar in på ett helt nytt våningsplan om cirka 3 000 kvadratmeter och stärker utbudet för alla sport- och friluftsintresserade i området.
 2. På bottenvåningen flyttar Lagerhaus, Normal, Rituals, Lekia och Polarn o Pyret in tillsammans med Kids Brand Store och Ajlajk som gästspelar under julhandeln.

Ombyggnationen av Sickla galleria påbörjades för snart två år sedan. I tillbyggnaden har det utöver den nya handelsytan även tillskapats 220 nya parkeringsplatser för att underlätta för både besökare och arbetande i området. Sedan 2020 har en mängd nya aktörer etablerat sig i Sickla.

Bland nykomlingarna inom mat- och dryckesutbudet finns till exempel Robin Delselius Bageri, Fanny Udde Bistro, Bastard Burgers, Brillo Pizza, Black Honey Coffee Rosters och snart även Westerdahl’s by Niklas and Friends. Bland sport och idrott så finns nya tillskott såsom Skills Academy fotbollscenter, Centurion Padel och inom kort även Alba Golf, samtidigt som Friskis&Svettis flyttat in i nya lokaler i hälsohuset Curanten och SATS har satsat på omfattande renoveringar.

Sickla är i en expansiv fas och växer och utvecklas snabbt med både nya bostäder och fler arbetsplatser. Förra året öppnade hälsohuset Curanten och i somras invigdes även Clarion Collection Hotel Tapetfabriken vid Marcusplatsen med 240 rum. Idag arbetar cirka 8 000 personer i Sickla och fram till 2030 planeras det för ytterligare 7 000 nya arbetsplatser 1 500 bostäder, i takt med att utbyggnaden av tunnelbanans blå linje ska vara klar. När Öppnar Xxl I Östersund
Visa hela svaret

När kom XXL till Sverige?

Om XXL | XXL Vår vision är att vara den föredragna destinationen för sport och friluftsliv i Europa. Sedan starten 2001, har XXL utvecklats till en sportretailer som årligen omsätter NOK 10 miljarder NOK. Idag är vi den största sportretailern i Norden med fler än 90 varuhus i Norge, Sverige, Finland och Österrike. Vi är lite drygt 5 000 entusiastiska medarbetare som är passionerade, kunniga och engagerade. För oss är det viktigt att alltid sätta kunden först.

 • Vi vill att kunderna ska känna sig välkomna, inspirerade och att de får hjälp med allt inom sport och friluftsliv.
 • Vi erbjuder ett stort utbud av kända varumärken till låga priser.
 • Vår personal utbildas kontinuerligt och har kunskap om våra produkter.
 • Som kund ska du alltid kunna handla enkelt och smidigt hos oss, oavsett kanal.

På XXL gör vi sport- och friluftsutrustning tillgänglig för alla – på ett och samma ställe. Vi tror också på att sport- och friluftsaktiviteter har en viktig roll i att förena människor. Oavsett kön, etnicitet och ålder, så kan alla delta och uppleva glädjen i sport- och friluftsaktiviteter.

Vårt motto är därför: “All Sports United. Sport Unite All” Några fakta om XXL: XXL Sport och Vildmark grundades 2000 av den norska retailern Øivind Tidemandsen. Han är fortfarande den största ägaren i XXL och medlem i styrelsen. Första XXL varuhuset öppnade 2001, i Oslo. Sedan öppningen har XXL blivit en av de snabbast växande sportkedjorna i Europa.2010 öppnade XXL sitt första varuhus i Sverige och 2014 etablerades det första varuhuset i Finland.2017 öppnade XXL i Wien, Österrike, det första varuhuset utanför Norden.

Parallellt med etableringen av fysiska varuhus, har XXL även tagit en position som den största sportaktören online i Norden.2020 passerade försäljningen 2 miljarder NOK. Idag har XXL 37 varuhus i Norge, 30 varuhus i Sverige, 17 varuhus i Finland och 8 varuhus i Österrike.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Mycket Skatt Betalar Man I Uppsala?

Hur går det för XXL?

XXL rusar 40 procent efter ny finansiering Altors norska sportvarukedja XXL rusar 40 procent på Oslobörsen efter morgonens besked om att bolaget säkrat ny finansiering.
Visa hela svaret

Har XXL gratis retur?

365 dagars öppet köp hos XXL | XXL Enligt distansavtalslagen har du rätt till att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har mottagit din beställning. Vi erbjuder dig 365 dagars öppet köp* från köpdatumet. Du får hela summan tillbaka mot uppvisande av kvitto.

 • Varan måste vara oanvänd och returneras i originalförpackningen.
 • Självklart kan du häva köpet i vilket av våra varuhus som helst, oavsett var du har köpt varan.
 • Detta gäller även vid REA.
 • Hygienartiklar kan inte bytas i varuhus.
 • Hygienartiklar som är köpta på XXL.se måste returneras/bytas i webbutiken.

Byte/retur av dessa produkter sker under förutsättning att varan inte är provad samt att förseglingen av produkten ej är bruten. Ångerrätten gäller ej varor som tillverkats eller har en form för tillpassning involverad, personligt önskemål för en vara eller att varan får en tydlig personlig prägel, exempelvis montering av skidor.
Visa hela svaret

Har XXL hemleverans?

Du vet väl att vi erbjuder leveransservice? Efter ditt inköp kan du få möblerna hemlevererade. Våra medarbetare hjälper dig gärna vid frågor angående priser och leveranstider.
Visa hela svaret

När öppnade XXL i Umeå?

Per Brodin på XXL Sport & Vildmark. Nu är datumet satt för när sportbutiken XXL slår upp portarna i Umeå. På onsdag den 25 maj öppnar butiken – och butikschefen Per Brodin har läget under kontroll.
Visa hela svaret

När öppnar XXL i Skellefteå?

2023 öppnar ett varuhus i Skellefteå. – Vi är väldigt glada att vi nu kan etablera oss i Skellefteå som är en av Sveriges mest expansiva städer med ett starkt föreningsliv och en stark allmän anknytning till friluftslivet – vilket passar oss på XXL som handen i handsken.
Visa hela svaret

Finns XXL på Gotland?

XXL ska öppna nya butiker | Helagotland.
Visa hela svaret

När öppnade XXL Luleå?

För sportjätten XXL har etableringen i Luleå blivit lyckad. Målet redan vid premiären i november 2014 var att nå 100 miljoner kronor i omsättning. Och det har butiken klarat. – Vi gjorde det redan första året.
Visa hela svaret

När öppnar stan i Uppsala?

Ordinarie öppettider

mån-fre 10-19
lör 10-17
sön 12-17

Visa hela svaret

När öppnade XXL i Örebro?

Fyller upp tomställd lokal på Hamngatan. Vasakronan har tecknat hyresavtal med sportkedjan XXL i en av bolagets fastigheter på Hamngatan i centrala Stockholm. Det berättade VD Fredrik Wirdenius på bolagets kapitalmarknadsdag under onsdagsmorgonen. Hyreskontraktet är på 3.800 kvadratmeter och avser två våningsplan.

 • Det blir en flagship store och det känns riktigt bra att vi får ett ökat flöde på den sidan av Hamngatan, sade Wirdenius.
 • Uthyrningen avser fastigheten Spektern 13 och butiken hamnar i hörnet Hamngatan och Regeringsgatan, i butikslokaler som under en längre tid varit tomställda.
 • Butiken öppnar i maj 2014.

– För något år sedan började vi se fler och fler tomma lokaler i city, vilket vi inte sett tidigare. Men vi känner oss lite mer positiva nu än vi var förra sommaren. Vi får positiva signaler om högre omsättning från hyresgästerna. Men det kommer att vara en fortsatt tuff tid, sade Wirdenius.

Det finns idag tio XXL-varuhus runt om i Sverige, varav tre i Stockholmsområdet. XXL är en kedja med fokus på sport och vildmark och som grundades 2001 av de norska bröderna Tore och Øyvind Tindemandsen. Svenska EQT är sedan sommaren 2010 storägare i XXL. Fastigheten Spektern byggdes av Sparbanken Stockholm 1973–75.

Den innehåller bland annat 19.221 kvm kontor och 4.725 kvm butiker. Fastighetsvärlden Idag 2013-08-21 Artboard 1 Skriv upp dig på våra mejllistor för att inte missa något: sammanställningar över senaste veckan, nya tjänster på FV Jobb och seminarieinformation – samtliga tjänster är Gratis,
Visa hela svaret

Hur kontaktar man XXL?

XXL Kundservice – E-post – E-postadressen till XXLs kundtjänst är:
Visa hela svaret

Hur gammal måste man vara för att jobba på XXL?

Hur gammal måste man vara för att jobba i butik? – Den som gått ut grundskolan och fyller 16 år under året får ha ett “normalt och ofarligt” arbete. Ungdomar under 18 år ska ha en handledare på jobbet. Arbetsgivaren ska göra en riskbedömning och ge tydliga instruktioner.
Visa hela svaret

Kan man betala med kontanter i butik på XXL?

XXL | Vi tar Kontanter Som en självklar service till våra kunder, tar vi emot kontanter som betalning för våra varor & tjänster. Vi och våra leverantörer lagrar och/eller får åtkomst till information på en enhet, exempelvis cookies, samt bearbetar personuppgifter, exempelvis unika identifierare och standardinformation som skickas av en enhet för personanpassade annonser och andra typer av innehåll, annons- och innehållsmätning samt målgruppsinsikter, samt för att utveckla och förbättra produkter.

You might be interested:  Hur Lång Tid Tar Det Att Flyga Till Stockholm?

Med din tillåtelse kan vi och våra leverantörer använda exakta uppgifter om geografisk positionering och identifiering via skanning av enheten. Du kan klicka för att godkänna vår och våra leverantörers uppgiftsbehandling enligt beskrivningen ovan. Observera att viss behandling av dina personuppgifter kanske inte kräver ditt samtycke, men du har rätt att invända mot sådan uppgiftsbehandling.

Dina inställningar gäller endast den här webbplatsen. Du kan besöka vår integritetspolicy för mer information genom att klicka på länken i sidfoten. Manage consent : XXL | Vi tar Kontanter
Visa hela svaret

Kan man betala med Klarna i XXL butik?

Och i våra varuhus.
Visa hela svaret

Får man ta med hund XXL?

OFTA STÄLLDA FRÅGOR Här hittar du vanligt förekommande frågor och svar. Hittar du inte det du letar efter är du välkommen att kontakta oss på [email protected],

Skicka till XXL butik Byte och retur Faktura frågor

Vilka öppettider har kundservice? Vår kundservice är bemannad måndag till fredag mellan 08-16 och nås på [email protected], Hur kan jag ta del av information, erbjudanden och kampanjer på XXL? Genom att bli medlem i vår kundklubb XXL REWARD, Medlemskapet är gratis och innebär inte några åtaganden.

Medlemmar får massor av fantastiska erbjudanden, bättre garantier och servicetjänster samt elektroniskt kvitto när man handlar i våra butiker. Gäller öppet köp på REA? Ja vi har öppet köp på REA och kampanjvaror. Vid byte av färg/storlek på en kampanjvara gör du alltid bytet till samma pris som du en gång köpte varan för.

Jag har endast erhållit delar av min order? Vi använder oss av flera olika lager, därför kan din order skickas i flera paket. I orderbekräftelsen du erhåller efter lagd order omnämns dessa ordrar som “Splittorder”. Du får en avisering per paket om din order skickas i flera paket.

 1. Ontakta oss på kundservice om du saknar avisering.
 2. Mitt paket var skadat när jag tog emot det.
 3. Vad gör jag? Om du upptäcker direkt vid uthämtning att ditt paket är skadat ligger det i XXL:s intresse att så snabbt som möjligt få tillgång till bilder på fraktskadan.
 4. Maila dessa bilder till [email protected] för vidare hjälp.

Skicka till XXL Butik Skicka till XXL butik innebär att din order skickas till omvalt XXL-varuhus. Observera att din order plockas från centrallagret och skickas till det utvalda varuhuset. Du kan inte hämta ut varorna innan du blivit aviserad via SMS eller via e-mail.

 1. Jag saknar packsedel och retursedel i min leverans, hur får jag dessa? Vi skickar inte ut fraktsedel eller bipacksedel i leveranserna.
 2. Du hittar all information om din order på «mina sidor» samt skriver ut din retursedel i samband med att du registrerar returen.
 3. Följ stegen i denna guide: https://www.xxl.se/faq/byteochretur Kan jag returnera ett e-handelsköp i butik? Ja, det kan du.

Vid retur i butik krävs att du medtar varan i originalskick tillsammans med ditt köpbevis (orderbekräftelse, kvitto eller faktura). När kan jag hämta ut min order? I samband med att din order lämnar lagret skickas ett mail till dig med ett unikt spårningsnummer.

Med hjälp av detta spårningsnummer kan du spåra din sändning. Avisering sker alltid via SMS när ordern finns att hämta ut. Jag kan inte betala med faktura? Kontrollera att du inte får upp en ruta på hemsidan där det står “Beställningen blev inte godkänd av kreditgivaren”. Det kan vara pga följande orsaker: • Du är under 18 år • Adressen du har angivit är inte din folkbokförda adress • Du har angivit ett felaktigt personnummer • Du har nått din maximala kreditgräns.

• Du har angivit en leveransadress samt en annan fakturaadress Jag har beställt och fått min orderbekräftelse, men önskar att lägga till en vara på ordern. Är det möjligt? Nej, detta är tyvärr ej möjligt. Kan jag annullera min order? I vissa fall kan kundtjänsten hinna annullera ordern innan den skickas.

 • Men då paketeringsprocessen sker tämligen omgående efter lagd order kan vi ej lämna garanti för att vi hinner annullera ordern.
 • Maila kundservice på [email protected] med rubriken ANNULLERA samt aktuellt ordernummer så ska vi se över möjligheten.
 • Om ordern hunnit skickas kan ni istället välja att ej hämta ut ordern.

Då returneras den automatiskt efter 14 dagar* och annulleras utan någon tillkommande straffavgift. *14 dagar gäller för paket från Bring, 7 dagar för Postnord Har du frågor om din faktura? Har du frågor gällande fakturan? Kontakta då Klarnas kundservice via denna länk: www.klarna.com/se/kundservice,

 1. Hur fungerar fakturabetalning? Fakturan skickas till din angivna e-postadress från Klarna.
 2. Betalning sker enligt angivna uppgifter på fakturan.
 3. Jag har betalat min faktura men mottagit påminnelse.
 4. Om du betalat din faktura samma dag som förfallodatumet gått ut, kan det hända att betalningen inte har hunnit registrerats innan påminnelsen skickats ut.

Har du frågor gällande påminnelsefakturan, så ber vi dig kontakta Klarna direkt på www.klarna.com/se/kundservice, Kvitto Om köpet är gjort via E-handeln finner du kvittot genom att logga in på ditt klarnakonto, https://app.klarna.com/login, Är köpet gjort i ett varuhus kan vi hjälp dig att finna en kopia.

You might be interested:  Vad Kostar Det Att Parkera I Helsingborg?

Maila då [email protected] där du anger varuhuset köpet gjordes, totalsumman för köpet, dina fyra siffror på kortet köpet gjordes med samt köpdatum. Jag har mottagit en påminnelse för en order som jag ännu inte fått. Återkom då snarast till [email protected] och glöm inte skriva ditt ordernummer (SE_XXXXXX) så hjälper vi dig vidare i ärendet.

Tidpunkt för leverans vid hemleverans När du valt hemleverans kommer Postnord att kontakta dig innan leveransen för att ni gemensamt skall komma fram till en passande leveranstid. Vilket ombud kommer mitt paket hamna på? Ditt paket kommer alltid till ditt närmsta ombud.

Detta är automatiskt uträknat genom ditt postnummer och du kan själv kolla upp vilket som är ditt närmsta ombud på https://www.postnord.se/vara-verktyg/hitta-servicestalle, På din sms-avisering som du får när ditt paket finns att hämta står det specifika ombudet. Hur lång leveranstid har ni? Vår leveranstid ligger vanligtvis på 1-4 arbetsdagar över hela landet (orderhantering och speditörens tid att leverera din beställning).

För varor som på grund av sin vikt eller storlek måste levereras som hemleverans samt varor som hanteras i vår verkstad innan utskick ligger leveranstiden på ca 7-14 arbetsdagar. Observera! Vid hög orderingång under stora kampanjer reserverar vi oss för några dagars extra leveranstid.

 • Vår lagerpersonal jobbar alltid så gott de kan för att din order skall kunna sammanställas och skickas ut så fort som möjligt.
 • Vad kostar frakten? Vid beställningar under 500:- tillkommer 39:- i frakt när du väljer att paketet skall skickas till ett ombud.
 • Vid hemleverans varierar priserna beroende på vikt, storlek mm.

Priset för din hemleverans visas alltid i kassan när du ska lägga din beställning. Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket på ombudet i tid? Din beställning ligger hos ombudet i 7 dagar (Postnord) alternativt 14 dagar (Bring) innan det sänds i automatisk retur till oss, utan någon tillkommande avgift.

 • När vi har mottagit och hanterad din retur skickas en uppdatering till Klarna.
 • Larna återbetalar därefter din faktura, alt det kredit/betalkort som du använde vid köpet.
 • Observera att vi uppskattar 5-14 arbetsdagar innan din retur hanterats och blir återbetald.
 • Vad gör jag om jag vill reklamera en produkt? Om du vill reklamera en produkt som du har köpt i butik kan reklamationen endast göras i ett varuhus.

Om du handlat på e-handeln och har en butik i närheten, rekommenderar vi dig att besöka butiken i första hand för snabbast hantering av ditt ärende. Om du behöver skicka in reklamationen till oss, maila [email protected] och glöm inte skriva ditt ordernummer (SE_XXXXXX), förklara vad som är fel samt bifoga en bild för enklast hantering.

 • Inga reklamationer kan direkt godkännas utan att ha blivit fysiskt undersökta, d.v.s.
 • Du får då skicka tillbaks den defekta varan till oss via retursedeln samt retur- och bytesschemat som du får med i ditt paket.
 • Observera att du måste fylla i retur/bytesschemat så utförligt du kan för att reklamationen ska kunna behandlas.

Får husdjur följa med in i varuhuset? Av omtanke för personer med allergi är vår policy att husdjur får vänta utanför varuhuset. Kontakta gärna personalen på plats om du vill titta på utrustning till din hund, vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter.
Visa hela svaret

Hur lång är XXL?

T-shirts | Polo shirts | Sweatshirts | Västar

Storlek B – Bröstvidd EU Storlek
L 101 – 107 cm 52
XL 107 – 113 cm 54
XXL 113 – 119 cm 56
XXXL 119 – 124 cm 58

Visa hela svaret

Får man ta med hunden till XXL?

Regler och lagar för restauranger | Hundtipset.se – Tips på hundvänliga restauranger, caféer, hotell och butiker! Det korta svaret: JA! I Sverige är det helt upp till restaurangen, kafeét eller butiken att själv välja huruvida man tillåter att gäster tar med sig hunden in.Vissa tror fortfarande att det är förbjudet, vilket troligtvis beror på tidigare lagstiftning där man inte fick ta med sig hunden in på restauranger och kafeér.

Förbudet slopades dock i senaste lagstiftningen då man inte såg några hygieniska skäl som talade för ett förbud. Utomlands har det sedan länge varit okej för hunden att följa med, och när vi reser söderut i Europa idag och ställer frågan ifall man får lov att ta med vovven in, så möts man oftast snarare med frågan “Vad menar du, varför skulle du inte få göra det?” än ett nej.

Det är dock helt upp till krögaren själv att bestämma om man välkomnar hundar in på restaurangen – så bara för att lagen i Sverige tillåter det så är det i slutändan också upp till krögaren om man vill vara hundvänlig restaurang eller inte. Lagstiftningen i Sverige säger dock att man inte får lov att ha husdjur där man bereder maten eller i köksutrymmen. När Öppnar Xxl I Östersund : Regler och lagar för restauranger | Hundtipset.se – Tips på hundvänliga restauranger, caféer, hotell och butiker!
Visa hela svaret

Har XXL hemleverans?

Du vet väl att vi erbjuder leveransservice? Efter ditt inköp kan du få möblerna hemlevererade. Våra medarbetare hjälper dig gärna vid frågor angående priser och leveranstider.
Visa hela svaret