Hur Långt Är Det Mellan Göteborg Och Skellefteå?

Hur Långt Är Det Mellan Göteborg Och Skellefteå
Sammanfattning. – Distans -. Vad är avståndet mellan Göteborg och Skellefteå? Hur långt är det från Göteborg till Skellefteå? Antal kilometer och mil. Bilavståndet (bil, buss) är 1158 km (720 mi) och Avståndet med flyg (Luft avståndet) är 917 km (570 mi) – Restid -.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det från Stockholm till Skellefteå?

Det kortaste avståndet mellan Skellefteå och Stockholm är 767,50 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 9h 41min.
Visa hela svaret

Hur långt är det från Malmö till Skellefteå?

Avstånd från Skellefteå till Malmö Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Skellefteå och Malmö är 1.105,88 km. Det kortaste avståndet mellan Skellefteå och Malmö är 1.377,79 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 16h 41min.
Visa hela svaret

Hur många mil mellan Skellefteå och Umeå?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Skellefteå och Umeå är 354,44 km. Det kortaste avståndet mellan Skellefteå och Umeå är 466,02 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 6h 43min.
Visa hela svaret

Hur långt är det från Sundsvall till Skellefteå?

10 sätt att resa mellan Sundsvall & Skellefteå På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Skellefteå och Sundsvall. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel.

Sundsvall-Skellefteå (Restid: 5:21, 1 byten) -Snabbast!
Tåg () Sundsvall Centralstation-Umeå Östra station.
Buss (Länstrafiken) Umeå Universitetssjukhuset-Skellefteå busstation.

table>

Sundsvall-Skellefteå (Restid: 5:31, 1 byten) – Tåg () Sundsvall Centralstation-Umeå Östra station. – Buss (Länstrafiken) Umeå Universitetssjukhuset-Skellefteå busstation.

table>

Sundsvall-Skellefteå (Restid: 5:34, 1 byten) – Tåg () Sundsvall Centralstation-Umeå Östra station. – Buss (Länstrafiken) Umeå Universitetssjukhuset-Skellefteå busstation.

Arkiverad: Nedan finner du flyg, flygtider och flygresor mellan Skellefteå och Sundsvall samt de flygbolag som flyger mellan städerna.

Skelleftea Arlanda 1h25min
Bromma Sundsvall Harnosand 0h50min
Flygbolag:

table>

Skelleftea Arlanda 1h10min Arlanda Sundsvall Harnosand 0h50min Flygbolag:

Arkiverad: Köravståndet mellan Skellefteå och Sundsvall är 395 km (fågelvägen är avståndet 318 km). Körtid med bil är ungefär 4 timmar 48 min, Källa: : 10 sätt att resa mellan Sundsvall & Skellefteå
Visa hela svaret

You might be interested:  Var Är Bäst Att Bo I Stockholm?

Vem flyger till Skellefteå?

Vilka flygbolag erbjuder direktflyg till Skellefteå? Scandinavian Airlines, Turkish Airlines, Ryanair, BRA och CityJet flyger alla direkt till Skellefteå.
Visa hela svaret

Har Skellefteå en tågstation?

Skellefteå är den största staden i Sverige som saknar persontrafik på järnväg. Spåren finns. Banan är elektrifierad. I dag används den enbart för godstrafik.
Visa hela svaret

Hur långt mellan Uppsala och Skellefteå?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Skellefteå och Uppsala är 570,07 km. Det kortaste avståndet mellan Skellefteå och Uppsala är 702,32 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 8h 54min.
Visa hela svaret

Hur långt är det mellan Åre och Malmö?

Åre ligger 61 mil från Stockholm och 108 mil från Malmö. Vill du inte köra bil så går det att komma till Åre antingen via flyg eller tåg från flera platser i Sverige.
Visa hela svaret

Hur många bor det i Skellefteå 2022?

Skellefteå kommun ligger i Västerbottens län och har 73 393 invånare. Antalet invånare i kommunen är det 32:a högsta i landet.
Visa hela svaret

Hur långt är det fågelvägen till Ryssland?

Det kortaste avståndet ( fågelvägen ) mellan Stockholm och Sankt-Petersburg är 690,91 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och Sankt-Petersburg är 902,38 km enligt reseplaneraren.
Visa hela svaret

Hur länge flyger bra från Skellefteå?

Dela Flygbolaget BRA lanserade nyligen sommarlinjer till Göteborg och Stockholm Bromma från Skellefteå Airport. Flyglinjerna har visat sig vara en stor succé och därför har BRA beslutat att utöka antalet flygningar och fortsätter att trafikera Sveriges två största städer även under hösten.

  • Vi är otroligt glada och tacksamma för det positiva mottagande vi har fått i Skellefteå.
  • Antalet kunder som bokat biljetter till våra nya direktlinjer till Göteborg och Stockholm Bromma överträffar våra förväntningar.
  • Med den starka efterfrågan är det självklart för oss att fortsätta flyga dessa direktlinjer även under sensommar och hösten, säger BRAs nya VD Ulrika Matsgård.

Torsdagen den 15 juli är det premiär för BRAs nya direktlinjer från Skellefteå till Göteborg och Stockholm Bromma. Det är nu beslutat att linjerna förlängs fram till den 26 september. Skellefteå fortsätter därmed vara den enda destinationen i Norrland som erbjuder direkttrafik till Göteborg, vilket både öppnar för inkommande samt utgående turism samtidigt som näringslivets och privatresenärernas behov tillgodoses.

  • Sommarlinjerna har visat sig vara en stor succé och vi är glada över att antalet flygningar till och från Skellefteå utökas.
  • BRAs linjetrafik är ett viktigt steg för vårt näringsliv och våra invånare samtidigt som man skapar stora möjligheter för inrikes turism, säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Under den pågående pandemin har reseindustrin haft en begränsad verksamhet men i takt med att allt fler människor vaccineras ökar resandet runt om i Sverige. Eftersom Skellefteåregionen för närvarande är en av de största tillväxtregionerna i Europa så har nu BRA beslutat att fortsätta flyga till och från Skellefteå direkt från både Göteborg och Stockholm Bromma.

Flygbolaget BRA ser också positivt på en permanent etablering i Skellefteå. – Utvecklingen och tillväxten i och runt Skellefteå saknar motstycke i Sverige. Vi på BRA vill så klart bidra till den utvecklingen genom att tillhandahålla bra förbindelser och flexibla resealternativ. Vi har en tydlig ambition om att bli ledande inom hållbart flyg vilket passar väl ihop med Skellefteå Airports mål att bli en av de grönaste flygplatserna, avslutar BRAs VD Ulrika Matsgård.

Fakta Priser Skellefteå- Göteborg: frånpris 799 kr Skellefteå- Stockholm Bromma: frånpris 799 kr Resorna går redan idag att boka på www.flygbra.se Flygplan ATR 72-600 med plats för 72 resenärer. Planerad tidtabell För exakt tidtabell se www.flygbra.se/skelleftea Torsdagar från 15 juli till 23 september

You might be interested:  Vad Händer I Umeå I Veckan?
Avgång Ankomst
BMA-SFT 09:30 11:05
SFT-GOT 11:30 13:30
GOT-SFT 14:25 16:25
SFT-BMA 16:50 18:25

Söndagar från 18 juli till 26 september

Avgång Ankomst
BMA-SFT 12:00 13:35
SFT-GOT 14:00 16:00
GOT-SFT 16:25 18:25
SFT-BMA 18:50 20:25

Visa hela svaret

Hur långt mellan Gävle och Skellefteå?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Skellefteå och Gävle är 492,91 km. Det kortaste avståndet mellan Skellefteå och Gävle är 602,33 km enligt reseplaneraren.
Visa hela svaret

Vad kostar det att åka taxi i Skellefteå?

Flygplatser

Plats, till Produkt Pris
Skellefteå flygplats Egen taxi 896 SEK
Skellefteå flygplats Egen TAXI med Barnstol 896 SEK
Skellefteå flygplats Stor taxi 1 255 SEK
Skellefteå flygplats Stor TAXI med Barnstol 1 255 SEK

Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att flyga till Skellefteå?

Hur lång tid tar det att resa från Stockholm till Skellefteå? Ett enkelt direktflyg från Stockholm till Skellefteå tar omkring 1.2 timmar.
Visa hela svaret

När ska man vara på flygplatsen Skellefteå?

Kiwi.com | Hitta billiga flyg och upptäck nya resmål Här hittar du svar på frågor om Skellefteå, inklusive de billigaste priserna, flygtider, bagageregler, förbindelser, Kiwi.coms virtuella interlining, flygplatskod, öppettider, restid till och från flygplatsen, kabinklasser, enklaste rutten till och från Skellefteå i Skellefteå, med mera.

Hur många flygplatser finns det i Skellefteå? Det finns bara en flygplats i Skellefteå, nämligen Skellefteå. Hur långt innan flygets avgångstid behöver jag vara på Skellefteå? Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen minst två timmar innan avgång. Vilken är flygplatskoden för Skellefteå i Skellefteå? Koden för Skellefteå är SFT.

Vilka flygplatser ligger nära Skellefteå? Skellefteå ligger nära Luleå (113km), Umeå (100km), Arvidsjaur flygplats (136km), Kemi-Torneå flygplats (208km). Vilka bagageregler gäller för rutter till eller från Skellefteå? Vilken är den bästa tiden att resa till och från Skellefteå? Vilka typer av flygresor går till och från Skellefteå? Vilka är de populäraste rutterna till och från Skellefteå? Vad är virtuell interlining och hur använder man det? : Kiwi.com | Hitta billiga flyg och upptäck nya resmål
Visa hela svaret

Varför Skellefteå?

Flytten blev en fullträff för bågskytten Andreas – För Andreas Häggström har karriärresan gått norrut, från hemstaden Örnsköldsvik, till studier i Umeå innan han landade i Skellefteå på ett ingenjörsjobb. Här har han hittat den perfekta mixen av ett stimulerande arbete och ett familjeliv med närheten till fritidsaktiviteter – utan att behöva skruva upp tempot.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vad Kostar Ett Periodkort I Göteborg?

Hur lång tid tar det att flyga till Skellefteå?

Stockholm Arlanda till Skellefteå: Flyginformation

Billigaste flyget som hittades 186 SEK
Genomsnittlig flygtid 1 tim, 13 min
Billigaste månaden att flyga januari
Populäraste flygbolaget Scandinavian Airlines
Flyg per vecka 50

Visa hela svaret

Hur länge flyger bra från Skellefteå?

Dela Flygbolaget BRA lanserade nyligen sommarlinjer till Göteborg och Stockholm Bromma från Skellefteå Airport. Flyglinjerna har visat sig vara en stor succé och därför har BRA beslutat att utöka antalet flygningar och fortsätter att trafikera Sveriges två största städer även under hösten.

– Vi är otroligt glada och tacksamma för det positiva mottagande vi har fått i Skellefteå. Antalet kunder som bokat biljetter till våra nya direktlinjer till Göteborg och Stockholm Bromma överträffar våra förväntningar. Med den starka efterfrågan är det självklart för oss att fortsätta flyga dessa direktlinjer även under sensommar och hösten, säger BRAs nya VD Ulrika Matsgård.

Torsdagen den 15 juli är det premiär för BRAs nya direktlinjer från Skellefteå till Göteborg och Stockholm Bromma. Det är nu beslutat att linjerna förlängs fram till den 26 september. Skellefteå fortsätter därmed vara den enda destinationen i Norrland som erbjuder direkttrafik till Göteborg, vilket både öppnar för inkommande samt utgående turism samtidigt som näringslivets och privatresenärernas behov tillgodoses.

  • Sommarlinjerna har visat sig vara en stor succé och vi är glada över att antalet flygningar till och från Skellefteå utökas.
  • BRAs linjetrafik är ett viktigt steg för vårt näringsliv och våra invånare samtidigt som man skapar stora möjligheter för inrikes turism, säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport.

Under den pågående pandemin har reseindustrin haft en begränsad verksamhet men i takt med att allt fler människor vaccineras ökar resandet runt om i Sverige. Eftersom Skellefteåregionen för närvarande är en av de största tillväxtregionerna i Europa så har nu BRA beslutat att fortsätta flyga till och från Skellefteå direkt från både Göteborg och Stockholm Bromma.

Flygbolaget BRA ser också positivt på en permanent etablering i Skellefteå. – Utvecklingen och tillväxten i och runt Skellefteå saknar motstycke i Sverige. Vi på BRA vill så klart bidra till den utvecklingen genom att tillhandahålla bra förbindelser och flexibla resealternativ. Vi har en tydlig ambition om att bli ledande inom hållbart flyg vilket passar väl ihop med Skellefteå Airports mål att bli en av de grönaste flygplatserna, avslutar BRAs VD Ulrika Matsgård.

Fakta Priser Skellefteå- Göteborg: frånpris 799 kr Skellefteå- Stockholm Bromma: frånpris 799 kr Resorna går redan idag att boka på www.flygbra.se Flygplan ATR 72-600 med plats för 72 resenärer. Planerad tidtabell För exakt tidtabell se www.flygbra.se/skelleftea Torsdagar från 15 juli till 23 september

Avgång Ankomst
BMA-SFT 09:30 11:05
SFT-GOT 11:30 13:30
GOT-SFT 14:25 16:25
SFT-BMA 16:50 18:25

Söndagar från 18 juli till 26 september

Avgång Ankomst
BMA-SFT 12:00 13:35
SFT-GOT 14:00 16:00
GOT-SFT 16:25 18:25
SFT-BMA 18:50 20:25

Visa hela svaret