Var Ligger Eko I Linköping?

Var Ligger Eko I Linköping
Vragen en antwoorden Een vraag stellen Alle vragen bekijken (3)

Är det billigt på EKO?

Kassa priser på ekomat? – Sveriges Natur GRÖN GUIDE - MAT * Dyrt med ekomat? Det beror på vilken butik du väljer. En ekologisk matkasse kan vara allt mellan 24 och 66 procent dyrare än en oekologisk. FYRA MATKASSAR från fyra olika butiker i Stockholm visade att prisskillnaden mellan ekokassarna inte var så stor.

Det skilde 95 kronor mellan den dyraste (Coop) och den billigaste (Willys). Då var det större prisspann, 123 kronor, mellan den billigaste konventionella matkassen (Willys) och den dyraste (Hemköp). En ekokasse kunde dock vara allt från 23 till 66 procent dyrare än en konventionell kasse, beroende på butik.

Det finns flera skäl till att ekologisk mat är dyrare än oekologisk. Odlingen är ofta mer arbetskrävande (ogräsrensning i stället för kemiska bekämpningsmedel och utevistelse för alla djurslag). Mer arbete innebär högre kostnader för bonden. Däremot är det intressant att priserna på ekolivsmedel varierar så mycket beroende på butik och det gäller till rätt stor del de konventionella varorna.
Visa hela svaret

Vad är EKO för butik?

Om oss – Ledning Välkommen till oss på EKO Stormarknad! Vi vill erbjuda dig shoppingglädje av “kända varumärken till låga priser” för dig, ditt hem och din familj. Vi är en del av stormarknadens historia från 1960-talet och entreprenörssjälen har drivit oss dit vi är idag.

I över 55 år har vi varit en destination för smarta shoppare som vill handla ekonomiskt. Vi har flera planerade nyetableringar där vi bryter ny mark med vår mångåriga erfarenhet av att erbjuda ett fantastiskt koncept. På EKO Stormarknad erbjuder vi nyheter, kända produkter och massor av inspiration. Vi är värda att besöka i årets olika säsonger – då bjuder vi dig på en upplevelse i våra butiker med tillhörande event för såväl barn som vuxna kunder.

Vi erbjuder dig ett stort utbud inriktat på blommor, leksaker, konfektyr, hud & kroppsvård samt årets alla säsonger med därtill hörande sortiment för hemmet och din fritid, såväl för ute- och innemiljöer. Vårt huvudkontor är placerat i Fjälkinge där allt startade och vi har idag 11 butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr.
Visa hela svaret

Vilka städer finns EKO stormarknad?

Läs mer – Om EKO Allt startade 1964 I Fjälkinge när Bertil Håkansson ville sälja prylar och öppna landets första stormarknad. Butiken döptes till EKO-hallen och blev en föregångare I Sverige när det gäller att handla ekonomiskt. På 70-talet sålde Bertil Håkansson Ekohallen till familjeägda Bergendahlskoncernen.

Under 1980-talet byggde man Sveriges då största stormarknad. Under 2000-talet har konceptet förändrats mot att koncentrera sig mer på kvinnors köpintressen. Ett annat koncept är också att erbjuda “kända varumärken till låga priser. EKO är ett familjeägt företag inom Bergendahlskoncernen. EKO Stormarknad har cirka 250 anställda och tillsammans omsätter butikerna över en halv miljard svenska kronor.

Butikerna ger ut nya broschyrer med erbjudanden varje vecka. EKO anpassar sina butiker efter säsongen så att man t.ex. under sommaren har en utemarknad. EKO anordnar specialevent i sina stormarknader, som t.ex. tjejkväll med DJ, chokladhjul, specialerbjudanden och annat.

  • Under helgerna kommer EKO:s egen maskot, Nallvin, och leker med barnen.
  • Underna ska kunna lita på att EKO alltid använder sig av bra leverantörer, säkra produkter och varje dag tar nya steg mot hållbara lösningar.
  • Varför handla på EKO? ● Allt under ett tak – kafé, bageri, hud- & kroppsvårdsprodukter, kläder, blomsterhandel, leksaker ● En destination för smarta shoppare som vill handla ekonomiskt.
You might be interested:  Hur Pratar Man I Örebro?

● EKO-medlemmar får erbjudanden direkt i mobilen och får dessutom speciella medlemspriser ● Stödjer barncancerfonden genom sina julauktioner. ● EKO:s nyetableringar drivs med fossilfri energi och med LED-belysning. ● Under rubriken veckans erbjudande hittar du alla aktuella reklamblad.
Visa hela svaret

När kommer EKO till Linköping?

Alma Property tecknar avtal med Eko Stormarknader i Tornby handelsområde i Linköping. I veckan skrev Fastighetsvärlden att Svenska Handelsfastigheter (SHF) tecknar avtal med handelshuset Bergendahls avseende två Eko Stormarknader, i Uppsala respektive Skövde.

Hyreskontrakten summerar hela 16 700 kvm. Nu tecknar SHF:s ägargranne i Tornby handelsområde i Linköping, Alma Property, också ett avtal med Bergendahls lågpriskedja Eko Storkmarknad. –Vi kommer etablera 7 600 kvadratmeter där. Det som gör att vi kan gå ner i kvadratmeter, jämfört med våra andra enheter, är att lagret är halverat till ytan men å andra sidan är det ett höglager istället, säger Eko Stormarknads vd Ted Berggren till FV.

Affären är förhandlad och gjord med P&E förvaltning. Butiken planeras att öppna hösten 2021. Tillsammans med de övriga butikerna kommer Eko ha totalt tio enheter. Artboard 1 Skriv upp dig på våra mejllistor för att inte missa något: sammanställningar över senaste veckan, nya tjänster på FV Jobb och seminarieinformation – samtliga tjänster är Gratis,
Visa hela svaret

Hur mycket kostar ett kilo godis på EKO?

Eko stormarknad Norrköping I VÅRT STORA GODISLAND HITTAR DU GODIS FÖR HELA FAMILJEN! ALLTID PÅ Ord. pris 7,95/hg Max 3 kg/hushåll Lösviktsgodis 4, 98 /hg 25% rabatt 29 95 /st SPARA 10:- Fyllt Påskägg 300 gram Ord. pris 39,95/st 20% rabatt 19 95 /st SPARA 5:- Marsipanägg Anthon Berg, olika sorter Ord.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vad Kostar Elscooter I Stockholm?

Kan man handla med kontanter på EKO?

60 dagars öppet köp EKO Stormarknad erbjuder dig som kund 60 dagars öppet köp från inköpstillfället. För att produkt ska kunna returneras via öppet köp skall kund kunna visa kvitto samt återlämna produkten i obruten förpackning samt vara i samma skick som vid inköpstillfället.

  1. Gäller dock ej för kyl- och frysvaror, spel, tobak, bad- och underkläder samt reavaror.
  2. Reklamation eller felaktig vara Du har också alltid rätt att reklamera/returnera felaktig vara i våra förbutiker.
  3. En reklamerad/felaktig vara hanterar vi alltid tillsammans med ansvarig leverantör varvid du som kund får räkna med viss hanteringstid i händelse av reklamation.

Vi gör alltid vårt bästa för att snabba på hanteringen! Produktinformation, avvikelser eller slutförsäljning. EKO Stormarknad reserverar oss mot slutförsäljning av produkter eller lokala avvikelser. EKO Stormarknad reserverar oss även mot ev. tryck eller skrivfel i annons, marknadsföringsmaterial, på hemsida eller sociala medier.

EKO Stormarknad har stora krav på sina leverantörer genom sin inköpspolicy och verkar för säkra samt trygga produkter till dig som kund. EKO Stormarknad reserverar sig för ev. fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation ang. en produkt. Vi välkomnar att ni uppmärksammar oss på ev. sådana fel för åtgärd.

Återkallelse av produkt EKO Stormarknad kan komma att återkalla produkt för att förebygga ev. skada eller missförstånd. Vi informerar alltid om sådana beslut på vår hemsida. Länk EKO informerar. Priser EKO Stormarknads devis “kända varumärken-låga priser” jobbar vi efter.

Våra priser är i SEK (Svenska kronor) inkl. moms. Vi reserverar oss för ev. lokala avvikelser i prissättning eller vid erbjudande även om vi strävar mot enhetlig prissättning. Kampanjer och erbjudanden EKO Stormarknad arbetar med kampanjer och erbjudanden via flera kanaler och produkter. Produkter som ingår i kampanj eller erbjudande har ofta förmånligare pris under en viss angiven period och gäller således då.

Kampanjer och erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter. EKO Stormarknad har rätt att återkalla kampanj eller erbjudande med omedelbar verkan utan att ange skäl. Betalning EKO Stormarknad accepterar kontanter, betalningskort och samarbetar även med Klarna som betalningslösning vid köp.

Garanti EKO Stormarknad lämnar garanti på utvalda produkter från och med inköpsdatum, i regel ett års garanti och ni erhåller inköpsbevis i form av ditt kvitto. Produkt med ev. kortare eller längre garantitid återges på kvitto eller på resp. produkt. Garanti gäller normalt material eller produktionsfel.

Slitage, felaktig användning eller förbrukningsmaterial (tex. glödlampor) täcks ej av garantin. Särskilda garantivillkor kan gälla från ansvarig leverantör/tillverkare av produkt. Kundklubb och kundkonto Du som kund bekräftar och ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till EKO Stormarknad är korrekta samt fullständiga och ansvarar för uppgifterna som är felaktiga.

  • EKO Stormarknad är personuppgiftansvarig för behandlingen av dina personuppgifter, läs mer EKO Stormarknads integritetspolicy (länk).
  • Som EKO Kundklubbsmedlem ansvarar du för dina uppgifter och får ej avslöja användarnamn/lösenord till obehörig.
  • Om du misstänker att någon obehörig känner till dina uppgifter skall du anmäla det omgående till dataskyddsansvarig.
You might be interested:  Hur Tjock Är Isen I Göteborg?

(länk) I det fall EKO Stormarknad uppmärksammar eller misstänker att ditt kundklubbsmedlemskap missbrukas eller bryter mot våra villkor har vi rätt att stänga ditt konto samt vid särskilt graverande händelser även polisanmäla. Ändring köpvillkor EKO Stormarknad har rätt att när som helst i tid ändra köpvillkor och publicera dessa här på hemsidan.
Visa hela svaret

Vem äger Eco?

Accent Equity ny delägare Stockholm, 23 januari 2017 Eco Logs nuvarande ägare och grundare, Stig Linderholm, har bjudit in investeringsfonden Accent Equity 2012 som delägare i bolaget. Avsikten är att Accent ska bistå Eco Log i en fortsatt expansion i Sverige och internationellt.

Bolagets nettoomsättning 2016 uppgick till cirka 400 miljoner kronor. Eco Log utvecklar, tillverkar och säljer skogsmaskiner för avverkning med kortvirkesmetoden (cut-to-length, eller CTL). Företaget har sitt säte i Söderhamn, och förser en global marknad med sina produkter. Exportandelen uppgår till cirka 60% av försäljningen.

Produktportföljen består idag av nio typer av skördare och skotare och bolaget har en stark position på flera av världens största marknader för CTL-avverkning. Bolaget har drivits av Stig Linderholm sedan 2004, efter det att han förvärvade Caterpillars produktionslinje för skogsmaskiner.

– Jag är väldigt glad att kunna bjuda in Accent som delägare, och jag ser fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med dem, säger grundaren Stig Linderholm.– Vi är glada och förväntansfulla för att ha nya ägare ombord, och känner oss trygga med möjligheten att fortsätta bygga på den grund som lagts hittills och skapa betydande tillväxt framgent, säger Joel Schönning, VD för Eco Log.För ytterligare information, vänligen kontakta:Niklas Sloutski, Accent Equity Partners ABTelefon: +46 70 300 99 59Joel Schönning, VD för Eco LogTelefon: +46 70 22 77 991

Accent, som grundades 1994, är en av pionjärerna inom riskkapitalbranschen i Norden. Sedan starten har Accentfonder investerat i ett 70-tal bolag, varav cirka 55 har fått nya ägare. Accent Equity Partners AB har varit rådgivare åt sju fonder med ett totalt förvaltat kapital på cirka 12 miljarder kronor.
Visa hela svaret

Är eko svenskt?

Eko (musikgrupp) – en svensk musikgrupp.
Visa hela svaret