När Stänger Butikerna I Täby Centrum?

När Stänger Butikerna I Täby Centrum
Vragen en antwoorden Een vraag stellen Alle vragen bekijken (12)

När stängs Täby Centrum?

HITTA HIT – Westfield Täby Centrum är beläget ca 15 km norr om Stockholm längs E18. För dig som åker bil är de två avfarterna från E18 väl skyltade och när du kommer fram finns det gott om parkeringsplatser. Nu parkerar du enkelt på båda sidorna om Westfield Täby Centrum, i norra eller södra garaget.

 1. Ommer du för att handla livsmedel parkerar du enklast i norra garaget.
 2. Där tar du din kundvagn lätt vid rullbandshuset till Ica Metro, Willys eller Täby deli området på plan 1.
 3. Parkerar du i södra garaget tar du enkelt hiss eller rulltrappa upp till butiksplan 0, vid McDonald’s och Apotek Hjärtat, alternativt vid Burger King.

Södra och norra garaget är öppet 06.00-22.00 alla dagar. Utfart är möjlig dygnet runt. Här finns totalt närmare 1000 p-plaster. Reser du med hybrid- eller elbil, finns det 23 dedikerade parkeringsplatser med laddstationer i södra garaget på plan -2. Ska du besöka Filmstaden rekommenderar vi att du parkerar i södra garaget och tar rulltrappan eller hiss upp till entré C vid Burger King.
Visa hela svaret

När stänger Täby Centrum lördag?

Öppettider

Måndag – Fredag 10:00 – 20:00
Lördag 10:00 – 18:00
Söndag 10:00 – 18:00

Visa hela svaret

Hur länge har Täby Centrum öppet idag?

ICA Nära Näsbydal

Måndag-fredag 7-22
Lördag 8-22
Söndag 8-22

Visa hela svaret

När stänger Täby C på helger?

Akuttider samma dag kan bokas på telefon från kl 07.00, tfn 08-638 98 00. Videosamtal efter överenskommelse: http://tabycentrumdoktorn.se/vara-tjanster/ Telefontid distr sköterskor må-fre kl 08.00 – 09.00 tfn 070-567 46 06. Tidsbeställd distriktssköterskemottagning, ring och boka tid.

Godkänd Äldremottagning Godkänd Astma/KOL-mottagning AK-mottagning Sjukvårdsrådgivning dygnet runt, tfn 1177. www.1177.se Kvälls- och Helgjour Täby. Adress: Göran Elgfeldts Gata 2, plan 0, Täby Centrum. Mån – Fre kl 17.00 – 22.00, helger kl 08.00 – 22.00. Ring innan och boka tid, tfn: 08-792 15 10.2022-03-01 UPPHÖR JOURMOTTAGNINGEN.

VI HÄNVISAR DÄREFTER TILL 1177.SE KVÄLLS- OCH HELGTID. Miljöcertifierade enl ISO 14001:2015
Visa hela svaret

Hur länge får man stå gratis i Täby Centrum?

Vanliga frågor – Hur länge får jag parkera? Det är 2 timmars fri parkering per dygn i garaget. Därefter kostar parkeringen 20 kr/startade 30 min. Som medlem i Westfield Täby Centrum får du 2 timmar extra och därmed hela 4 timmars fri parkering per dygn.

Har du stått parkerad mindre än 2 timmar, alt.4 timmar för medlemmar, är det bara att köra ut ur garaget. Den gula dekalen som tidigare använts är för att kunna nyttja extra timmar gratis parkering är inte längre giltig. Alla medlemmar, inklusive befintliga, måste registrera sitt registreringsnummer och epostadress för att få 2 timmar extra.

Personalen i receptionen hjälper gärna till med registrering. Jag vill betala inom 48 timmar i efterskott med betalkort, hur gör jag? Ange bara ditt registreringsnummer så får du fram information om dina obetalda parkeringar för de senaste 48 timmarna.

 • All information om din parkering sparas tills betalningen är genomförd.
 • Ortbetalningen sker säkert via Nets som är ledande på marknaden inom e-handel och kortbetalningar.
 • Du kan även välja att bli fakturerad för din parkering mot en avgift på 49 kr.
 • Jag vill registrera automatisk betalning med kort, hur fungerar det? Du registrerar enkelt ditt betalkort via Autopay för automatisk betalning.

Då dras parkeringsavgiften automatiskt varje gång du parkerar i vårt garage. Klicka här för att koppla ditt betalkort och hantera dina fordon. Du kan fortfarande avsluta och betala din parkering via betalautomaten. All kortbetalning samt registrering sker via Nets som är ledande på marknaden inom e-handel och kortbetalning.

 1. Du kan endast registrera ett kort.
 2. Hur fungerar det om jag har en företagsbil? Om du har en företagsbil där företaget står för alla dina bilkostnader kan du registrera ditt företagskort på Autopay, då kommer alla parkeringsavgifter dras automatiskt från det registrerade kortet varje gång du parkerar i garaget.

Hur fungerar det om jag hyr en bil på tex. Europcar? Om du leasar en bil så faktureras det företag som äger bilen och de i sin tur brukar debitera den som hyrt bilen. Besöker du Westfield Täby Centrum med hyrbilen kan du betala avgiften direkt i betalautomaten eller betala din avgift online inom 48 timmar hos Autopay,

Hur fungerar registreringen? När du kör in och ut ur garaget registrerar kamerorna ditt fordons registreringsnummer och mäter av hur länge du har varit inne i garaget. Har du stått parkerad utöver 2, alt.4 timmar, måste du betala för den tiden. Om du knappar in ditt registreringsnummer i betalautomaten kan du se hur länge du har stått parkerad och om du har ett belopp att betala.

Bli medlem i Westfield Täby Centrum för att få ytterligare 2 timmar gratis parkering per dygn. Jag kör motorcykel eller moped, var hittar jag parkering och behöver jag betala för parkeringen? Ja. Alla typer av fordon med ett registreringsnummer behöver betala för parkeringen utöver de fria 2 timmarna (4 timmar för medlemmar).
Visa hela svaret

Vad har hänt i Täby?

Polisen och räddningstjänst larmas till ett flerbostadshus med anledning av befarad brand. På plats kan räddningstjänsten konstatera att det råder rökutveckling i byggnaden. Polisen har i nuläget inga uppgifter om det finns någon skadad. Uppdatering 20:25 Räddningstjänsten har släckt branden i bostadshuset.
Visa hela svaret

You might be interested:  Vilket Landskap Ligger Norrköping I?

Hur mycket kostade Täby Centrum?

Efter 20 år ska täby centrum ömsa skinn

 • Läge: 16 kilometer norr om Stockholm med bil och 12 km fågelvägen.
 • Byggherre: Unibail-rodamco
 • Projektkostnad (ca): 2000 mkr
 • Total yta BTA(kvm): 78 000
 • Nya ytor: 28 000 kvm ny handelsyta samt underjordiskt garage med ca 1100 platser.
 • Arkitekt: Charles dunnett, dunnettCraven
 • Entreprenör: Strabag
 • Projektstart: 2011
 • Färdig: Hösten 2014

Det var Stockholms största köpcentrum. Nu görs en miljardsatsning för att lyfta Täby Centrum och det blir en flygande start redan långt innan det åter invigts – med landets första Apple Store. När det gäller nya köpcentrum talas mest om bygget av Mall of Scandinavia i Solna och Emporia i Malmö.

 1. Men även i Täby sker en mångmiljardsatsning och liksom i Solna så är det franska giganten Unibail-Rodamco som ligger bakom investeringen.
 2. Det ursprungliga Täby Centrum öppnade sina portar 1968.
 3. Idén om ett inglasat inomhuscentrum, Sveriges första, var inspirerat av amerikanska förebilder.1991 var tiden mogen för nästa utbyggnad.

Då tillkom den likaledes inglasade butiksgatan, med inspiration från butiksmixen på Drottninggatan, 110 meter lång och i tre våningar samt kontorsbyggnaden. Utbyggnaden innebar samtidigt att centrumets ytor fördubblades till 50 000 kvadratmeter och cirka 160 butiker.

Efter nära 20 år var tiden återigen mogen för omoch tillbyggnad. År 2009 undertecknades exploateringsavtalet mellan Täby kommun och Unibail-Rodamco om den nu aktuella utbyggnaden. Totalentreprenör blev Strabag, som har fått i uppdrag att både bygga ny parkering samt bygga om och ut befintligt centrum.

Totalt investerar Unibail-Rodamco drygt 2 miljarder kronor i och runt Täby Centrum. Ledord: ljust och vänligt Renoveringen av det befintliga centrumet omfattar, golv, räcken, innertak och butiksfronter och startade våren 2011 i den äldsta delen av centrumet.

Ytskikten i det nya Täby Centrum kommer i huvudsak bestå av naturmaterial, vilket den brittiska arkitekten DunnettCraven har haft som utgångspunkt vid designen av sitt vinnande förslag. – Vi har strävat efter att ge centrumet en ljus, mjuk och vänlig prägel. I de ursprungliga delarna har vi öppnat upp och försökt göra ytorna mer överskådliga, säger arkitekten Charles Dunnett.

Bland annat har onödiga broar och trappor som skymde sikten tagits bort. Arkitekten tycker nu att den äldsta delen har fått tillbaka något av sin ursprungliga charm, den tidigare renovering anser han var mindre lyckad och gjorde anläggningen tung och mörk.

 1. Ett centrumprojekt i den här skalan blir nästan som ett stadsförnyelseprojekt och vi har också tänkt i termer av torg och gator när vi ritat.
 2. Av detta kommer exempelvis stengolven associera till gatubeläggning och den svängda Avenyn med butiker i två våningar i den nya södra delen ska föra tankarna till ett stadslandskap, fortsätter Charles Dunnett.

Som exempel kan nämnas att samtliga golv beläggs med kalksten från Jura och alla räcken får överliggare i ek. Ljusdesign är ett annat tongivande inslag för att skapa atmosfär. Den ursprungliga delen har fått ett vågformat innertak som med hjälp av ljusprojektorer kan animeras så att besökaren får illusionen av att vågorna rullar (se bild ovan).

Två helt nya delar På den nuvarande Attundaparkeringen, söder om befintligt centrum, kommer nu utbyggnaden om cirka 14 000 kvadratmeter ny handelsyta i tre våningar. Den utformas med dagsljusinsläpp genom ett glastak och galleriagångar med stor rymd. Utbyggnaden ska stå klar hösten 2013. På norra sidan byggs 10 000 kvadratmeter ny handelsyta i ett våningsplan.

Denna del skall rymma två livsmedelshallar och Systembolaget. De nås via kundvagnsvänliga rullband från den kraftigt utökade norra parkeringsplatsen.4000 kvadratmeter handelsyta tillkommer också via olika omdisponeringar. – Det nuvarande Täby centrum har formen av ett L och med den södra utbyggnaden kompletteras centrumet så att det blir möjligt för besökaren att gå ett helt varv i köpcentrumet, säger Johan Swedberg, Unibail-Rodamcos projektchef för nya Täby centrum.

Det övre planet i den södra utbyggnaden kommer att rymma trade-up-butiker, det vill säga butiker i två plan med intern rulltrappa. Ett sådant trade-up läge kommer att tas i besittning av den nya Filmstaden Täby med fem salonger och totalt 530 platser. Resterande ytor kommer huvudsakligen att vikas åt modebutiker.

I det nya Täby Centrum kommer satsningen på butikskluster att bli betydligt mer uttalad än tidigare. Med ett stort utbud på drygt 250 butiker ska kunderna då lättare hitta det de söker. Centrumets huvuddrag kommer att vara en modegata, en elektronikgata och ett leisurekluster.

Även utbudet av restauranger kommer kraftigt förbättras och utökas och flera av dem kommer att ansluta till utomhustorget. Den södra utbyggnaden får tre entréer i markplan, varav den mittersta ansluter till restaurangdelen. De två övriga entréerna ansluter till centrumet och det nya parkeringsgaraget i tre plan.

Kontaktnät ger nya varumärken Kommunen investerar i byggnation av infrastruktur utmed Stora Marknadsvägen. Bland annat två cirkulationsplatser i två plan, varav det nedre planet ansluter direkt till parkeringsgaraget som får cirka 1 100 platser i tre plan.

 1. Garaget utrustas med ett toppmodernt anvisningssystem som inte bara talar om, i realtid, hur många platser som är lediga utan även indikerar var dessa platser finns.
 2. Inom Breeam-systemet siktar Unibail-Rodamco på Very Good, en tuff målsättning då det delvis rör sig om en befintlig anläggning.
 3. Det viktigaste för mig som projektchef har varit att planera denna stora om och tillbyggnad så att kunder och hyresgäster påverkas så lite som möjligt.

Hittills har vi lyckats med det, säger Johan Swedberg. Redan innan projektstarten köpte bolaget mark av kommunen för provisoriska parkeringsplatser så att antalet platser kan hållas konstant under projektets gång. Bolaget har även avtalat med sin entreprenör att utföra alla byggarbeten i de befintliga köpcentrumdelarna nattetid.

 1. Bolaget har idag ingen ytterligare byggbar mark på området, men följer utvecklingen.
 2. – Vi ser bland annat en intressant möjlighet att öppna upp oss mot ett framtida bostadsområde på gamla Täby Galopp, säger Swedberg.
 3. TEXT JÖRGEN WIBERG

: Efter 20 år ska täby centrum ömsa skinn
Visa hela svaret

Hur många bor i Täby Park?

Täby Park i siffror – Yta: 70 hektar. Invånare: ca 20 000, varav ca 5 000 barn. Lägenheter ca 6 000 i storleken 1–5 rum och kök. Företag ca 100 med ca 4–5 000 arbetsplatser. Stadsparker: 1. Liknande stadsdelar i Sverige: 0. Historia
Visa hela svaret

Är Täby säkert?

Dela Täby tillhör en av de kommuner i regionen med minst antal skador, bränder och brott, utifrån ett sammanvägt värde som utgår ifrån de fyra utfallsindikatorerna personskador, utvecklade bränder i byggnad, våldsbrott samt stöld- och tillgreppsbrott.

 • I regionen är det enbart Vaxholm och Nykvarn som har ett lägre utfall av skador, bränder och brott.
 • Nationellt placerar sig Täby på plats 26 i undersökningen, vilket i jämförelse med 2018 års öppna jämförelser är en förbättring med hela tolv placeringar.
 • De kommuner som placerar sig högst i undersökningen vad gäller utfallen av personskador, bränder och brott är Hammarö, Vaxholm samt Öckerö.
You might be interested:  När Är Sportlovet 2022 Uppsala?

– Täby ska vara Sveriges mest trygga och säkra kommun att bo och vistas i. Det är glädjande att återigen se positiva resultat för Täbys del när det kommer till trygghet och säkerhet. Vårt mål är att de främjande och förebyggande arbeten som löpande genomförs i Täby även fortsättningsvis ska bidra till utmärkta resultat, säger Erik Andersson (M), kommunstyrelsens ordförande.

 1. Andelen som upplever otrygghet och oro för brott (hot, rån och misshandel) är lägre i Täby än landet i stort.
 2. Jämförelsevis med kommuner i regionen befinner sig Täby på liknande nivåer som Nacka.
 3. Olika former av våldsbrott i offentlig miljö är alltjämt brottstyper som är ovanliga i Täby kommun.
 4. Enligt 2019 års öppna jämförelser är Täby kommun en av de sex kommuner i Stockholms län med minst antal anmälda våldsbrott (6 per 1000 invånare), vilket i jämförelse med 2018 års öppna jämförelser är ett oförändrat utfall.

En brand kan orsaka stora skador på människor, miljö och egendom och Täby är en av de tre kommuner i landet med lägst antal utvecklade byggnadsbränder.
Visa hela svaret

Är Täby tryggt?

Det innebär att Täby kommun hamnar på placering fem bland Stockholms län tryggaste kommuner. Andelen som är trygga i sitt bostadsområde under sena kvällar har ökat jämfört med 2020 års mätning, från 70 procent till 74 procent. Ett resultat som även är högre jämfört med snittet för regionen.
Visa hela svaret

När stänger Mörby Centrum idag?

Upplev Mörby Centrum Ordinarie öppettider för gallerian är mån-fre 10-19.
Visa hela svaret

När ska Täby Park vara klart?

Citylab Action – Vi som arbetar med Täby park var med i pilotomgången av Citylab action, en guide och ett samarbetsprojekt som aktivt vill verka för en hållbar stadsutveckling, organiserat av Sweden Green Building Council (SGBC). Genom samarbetsprojektet jobbar Täby kommun och exploatörerna tillsammans för att Täby park blir en socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar stadsdel.
Visa hela svaret

När öppnar Espresso House i Täby centrum?

Allt serveras av en vänlig barista i en riktigt mysig kaféatmosfär. Espresso House Group har sedan starten 1996 vuxit till ett ledande premium Coffee shop varumärke i Norden. Espresso House vill skapa världens bästa kaffeupplevelse för världens bästa gäst!

Idag 8–20
Mån-Fre 08-20
Lör-Sön 09-18

Visa hela svaret

Var brinner det i Täby?

Vallentuna Nya Tidning BRAND I TÄBY KYRKBY! Räddningstjänst och polis rycker ut till adressen på grund av brand i ett radhus. Branden sprider sig snabbt och lågor slår ut genom fönstren enligt uppgift från räddningstjänsten. Fastigheten evakueras och ett område runtomkring spärras av.
Visa hela svaret

Vilka kändisar bor i Täby?

Här bor Sveriges rikaste År efter år är listan sig lik. Det händer inte särskilt mycket, varken på toppen eller i botten. Det är i stockholmskommuner som Danderyd, Lidingö och Täby som de rika samlas – omgärdade av vatten, grönska och golfbanor. De tre kommunerna toppar listan över genomsnittlig skattekraft.

 • – Det har sett ganska statiskt ut över åren, säger Hans Björklund, statistiker på Statistiska centralbyrån.
 • I Danderyd, Lidingö och Täby bor kändisar och företagsledare som Björn Ulvaeus, Marie Fredriksson, Jan Carlzon, Magnus Uggla, Fredrik Reinfeldt, Gudryn Schyman och Kristian Luuk.
 • De fattigaste

På andra sidan spektrat, längst ner på listan över 2008 års skattekraft återfinns invånarna i Bjurholm, Årjäng och Haparanda. Där ligger skattekraften på runt 125.000 kronor. Årjäng har legat i botten de senaste fem åren. – Det handlar om att det finns speciella skatteregler för gränskommunerna, säger Björklund.

 1. Listan som visar toppen och botten under de senaste fem åren
 2. Toppenplaceringar
 3. 2008: 1/ Danderyd, 2/ Lidingö, 3/ Täby
 4. 2007: 1/ Danderyd, 2/ Lidingö, 3/ Täby
 5. 2006: 1/ Danderyd, 2/ Lidingö, 3/ Täby
 6. 2005: 1/ Danderyd, 2/ Lidingö, 3/ Täby
 7. 2004: 1/ Danderyd, 2/ Lidingö, 3/ Täby
 8. Bottenplaceringar
 9. 2008: 3/ Bjurholm, 2/ Årjäng, 1/ Haparanda
 10. 2007: 3/ Ödeshög, 2/ Töreboda, 1/ Årjäng
 11. 2006: 3/ Töreboda, 2/ Högsby, 1/ Årjäng
 12. 2005: 3/ Töreboda, 2/ Årjäng, 1/ Högsby
 13. 2004: 3/ Högsby, 2/ Årjäng, 1/ Borgholm
 14. Skrivet av:

: Här bor Sveriges rikaste
Visa hela svaret

Vad är medelinkomsten i Täby?

Kommunerna med högst medianinkomst 2020 – Sammanräknad förvärvsinkomst för befolkningen 20-64 år

Kommun Medianinkomst
Danderyd 479 500
Lomma 462 500
Täby 446 900
Vaxholm 429 400
Lidingö 426 400
Vellinge 423 100
Ekerö 420 000
Nacka 418 300
Nykvarn 410 100
Gällivare 409 700

Visa hela svaret

Är Täby dyrt?

Uppdaterad 2021-11. I Täby är husen dyrare än genomsnittet.
Visa hela svaret

Måste man ha p skiva på 24h parkering?

När du kommer fram till en parkeringsplats med endast den blåa “P” skylten och utan några tilläggstavlor så får du parkera i högst 24 timmar. Tänk på att 24 timmarsregeln gäller vardagar alltså måndag till fredag. Under helgen så som lördagar, söndagar, helgdagar och dagar före helgdagar är det tillåtet att parkera under obegränsads tid. Exempel:

Om du parkerar klockan 14:00 på en söndag så måste du hämta bilen senast 24:00 på måndagen. Om du parkerar klockan 14:00 på en lördag så måste du hämta bilen senast 24:00 på måndagen. Om du parkerar klockan 14:00 på en månad så måste du hämta bilen senast 14:00 på tisdagen.

Senast uppdaterad 2021-05-25.
Visa hela svaret

Vad kostar det att parkera i Mall of Scandinavia?

Vanliga frågor – Vad innebär Westfield Mall of Scandinavias parkeringssystem? Parkeringssystemet är ett smidigt system där du kan parkera utan krångel och där du har flera betalningsalternativ. När du åker in i garaget registreras ditt registreringsnummer av en kamera och din parkering startar.

En annan kamera registrerar när du åker ut ur garaget och då avslutas din parkering. Vad kostar parkeringen? Alla kunder har 2 timmars fri parkering per dag i garaget. Därefter kostar parkeringen 30 kr per påbörjad halvtimme. Som medlem i Westfield Mall of Scandinavias lojalitetsprogram får du 2 timmar extra och därmed hela 4 timmars fri parkering per dag (gäller vid första tillfället varje dag, max en gång per dag).

Har du stått parkerad mindre än 2 timmar, alt.4 timmar för kundklubbsmedlemmar, är det bara att köra ut ur garaget. För att ta del av 4 timmars fri parkering måste du vara medlem samt registrera ditt fordon i Autopay innan infart. Detta kan du göra direkt på vår hemsida – klicka här,

Hur betalar jag? Du betalar alltid i efterskott! Det finns 4 olika betalningsalternativ: Betalautomat Du kan betala med betalkort i betalautomaten när du lämnar garaget. Du har därefter 15 minuter på dig att åka ut ur garaget. Alla betalautomater hittar du i våra välkomsthallar på väg in till centrumet.

Betala i efterhand Betala i efterhand med betalkort inom 48 timmar här, Automatisk betalning Koppla ditt betalkort här så debiteras parkeringsavgiften per automatik varje gång du parkerar i ett garage med Autopay-systemet. Faktura Om du väljer att åka in och ut ur garaget utan att göra något av ovan alternativ skickas en faktura till fordonsägaren med parkeringsavgiften.

 1. En fakturaavgift på 49 kr tillkommer.
 2. Jag står redan parkerad i garaget och vill stå 4 timmar gratis, vad gör jag? Är du medlem i vår kundklubb, skapat ett konto i Autopay, registrerat ditt registreringsnummer i Autopay, så får du ytterligare 2 timmar fri parkering vid nästa tillfälle du besöker Westfield Mall of Scandinavia (gäller vid första tillfället varje dag, max en gång per dag).

Du måste registrera ditt fordon innan du kör in i garaget för att få 4 timmars gratis parkering – gör det här, Jag vill betala inom 48 timmar i efterskott med betalkort, hur gör jag? Ange bara ditt registreringsnummer på autopay.io så får du fram information om dina obetalda parkeringar för de senaste 48 timmarna.

 1. All information om din parkering sparas till dess att betalningen är genomförd.
 2. Ortbetalningen sker säkert via Nets som är ledande på marknaden inom e-handel och kortbetalningar.
 3. Du kan även välja att bli fakturerad för din parkering mot en fakturaavgift på 49 SEK.
 4. Jag vill registrera automatisk betalning med kORT Du registrerar enkelt ditt betalkort via Westfield Mall of Scandinavias hemsida för automatisk betalning.

I samband med denna registrering får du möjlighet till automatisk betalning i alla garage anslutna till Autopay-systemet. Du kan fortfarande avsluta och betala din parkering via betalautomaten. All kortbetalning samt registrering sker via Nets som är ledande på marknaden inom e-handel och kortbetalning.
Visa hela svaret

När blir Täby simhall klar?

Invigning. Täbys nya simhall invigdes 26 november 2022.
Visa hela svaret

När ska Täby Park vara klart?

Citylab Action – Vi som arbetar med Täby park var med i pilotomgången av Citylab action, en guide och ett samarbetsprojekt som aktivt vill verka för en hållbar stadsutveckling, organiserat av Sweden Green Building Council (SGBC). Genom samarbetsprojektet jobbar Täby kommun och exploatörerna tillsammans för att Täby park blir en socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar stadsdel.
Visa hela svaret

När stänger Arninge?

Klubbens aktuella öpppetider – Kansli Mån, Ons-Fre kl 9:00 – 16:00, stängt för lunch 12-13 Shop & Reception Stängd Driving range Öppen Måndagar mellan 15/8 – 5/9 stänger rangen 18:00, sista bolluttag 17:30 Måndagar mellan 12/9 – säsongsavslut stänger rangen 17:00, sista bolluttag 16:30.

Hål 1 Mån, ons & fredag 06:00-07:30 Hål 10 Mån, ons & fredag 07:30-09:30 )

Korthålsbanan Öppen Restaurangen Stängd
Visa hela svaret

När blev Täby Centrum Westfield?

Westfield förnyar Täby centrum och presenterar femton nyheter i butiksmixen Täby centrum Bild: Unibail-Rodamco-Westfield Bygg/Arkitektur Det globala fastighetsbolaget Unibail-Rodamco-Westfield kunde i maj avslöja att stockholmarnas favoritcentrum. Täby Centrum blir Westfield Täby Centrum 8 oktober 2022.

Westfield Täby Centrum blir det andra Westfield-centrumet i Norden tillsammans med Westfield Mall of Scandinavia. Förutom förnyelse utav centrum meddelar bolaget idag femton nyheter i butiksmixen. Unibail-Rodamco-Westfield fortsätter utveckla framtidens handels- och mötesplats när man tar nästa steg i Täby Centrum.

Förutom att bli del av det hoplänkade globala nätverk av Westfield-centrum med 800 miljoner årliga besökare, medför höstens lansering även ny arkitektur, fler servicetjänster, uppgraderade utrymmen och flera nya butiker i centrum. – Vi är glada och väldigt stolta över att intresset för Westfield Täby Centrum är så stort.

 • Att idag kunna presentera en lång lista av starka varumärken som etablerar och expanderar hos oss säger väldigt mycket om attraktiviteten i både Täby Centrum och Westfield.
 • Butiksmixen kommer blomma ut ännu mer med flera nya modebutiker, smidiga tjänster och spännande VR-upplevelser, säger Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.

Inför Westfield-lanseringen är det inte bara butiksmixen som uppgraderas utan även centrumets egna tjänster, invändig och utvändig design samt funktionalitet. Nya lounger, effektbelysning och digitala skyltar ska bidra till atmosfär, komfort och tillgänglighet.

 1. En uppgraderad service-hub med pickup-point ska nu även möjliggöra återvinning av elektronik, och dessutom presenteras nya tjänster i form av barnpassning, garderob och utlåning av barnbilar.
 2. Barnpassningsrummet som service innefattar flera spännande upplevelser för barnen, allt från pyssel till spännande pedagogiska lekar och leksaker.

– Med Westfield kommer en rad nyheter i centrum som lyfter vår destination till nästa nivå, samtidigt som vi kommer jobba ännu mer för det lokala samhället genom våra samarbeten med lokala föreningar och skolor. För oss är det viktigt att vara en del av våra besökares vardag och möta flera olika behov, varför det ska vara lika självklart att kunna besöka BVC som att handla eller upptäcka ett nytt VR-spel, återvinna elektronik eller hämta och lämna av onlineköp i vår service-hub, fortsätter Linda Jensen centrumchef i Täby Centrum.

Nya butiker och uppdateringar i Westfield Täby Centrum – YAY VR, etablering

– Alster Vendel, etablering – Chiquelle, etablering – Hunkemöller, etablering – Husläkarmottagningen Täby Centrum, expansion – IOAKU, etablering – J.Lindeberg, expansion – Kicks, expansion – Lundbergs handskar & väskor, etablering – Mama Mia, etablering – New Yorker, etablering – Søstrene Grene, expansion – Sprell, etablering – STHLM Blvd, etablering – Täby kemtvätt och skrädderi, expansion – Ida Mikko
Visa hela svaret

När stänger Mörby centrum?

Upplev Mörby Centrum Ordinarie öppettider för gallerian är mån-fre 10-19.
Visa hela svaret