När Öppnar Zara I Uppsala?

Vragen en antwoorden Een vraag stellen Alle vragen bekijken (3)

När stänger butikerna i stan Uppsala?

Ordinarie öppettider

mån-fre 10-19
lör 10-17
sön 12-17

Visa hela svaret

Vad är öppet idag Uppsala?

ICA KVANTUM 8-22 OCH CITY GROSS 7-22 SYSTEMBOLAGET 10-20, LÖRDAGAR 10-15 – Butikerna i bostadshusen, Espresso House, Specsavers, Apoteken, Pinchos, Swedbank, Forex samt aktörerna på plan 3 har andra öppettider. Se respektive butiks sida.
Visa hela svaret

När öppnar Uppsala?

Höstterminen 2022 – Höstterminen 2022 börjar tisdag 16 augusti och slutar onsdag 21 december.
Visa hela svaret

Varför Uppsala?

Uppsala är en av Sveriges äldsta städer. Den kallades för Östra Aros fram till 1200-talet då namnet Uppsala tog över. Idag är Uppsala en av Sveriges fyra storstäder och är världskänd bland annat för sina universitet, sin magnifika domkyrka och arvet efter Carl von Linné.
Visa hela svaret

När stänger alla butiker i stan?

Öppettider Drottninggatan – Öppettiderna för butikerna på Drottninggatan varierar stort. De mindre butikerna är normalt öppna 10-18 på vardagar. Tittar man tex på Åhlens är varuhuset öppet 11-19. Restauranger och kafeér har oftast längre öppettider och som exempel kan man ta Espresso House som är öppet 07-22 på vardagar.

  • Ska du till en specifik butik är det bättre att du kollar deras hemsida för aktuella öppettider.
  • Vill du istället gå dit för att shoppa i olika butiker är det bäst att åka dit efter 11.
  • Eftersom Drottninggatan går tvärs igenom stan och det ligger många företag, kontor, hotell och annat i området blir Drottninggatan också fullpackad med folk under lunchtid.
You might be interested:  När Är Augustifesten I Norrköping?

Lunch i Stockholm har man någon gång runt 1130-1330. Efter detta brukar det lugna ner sig på Drottninggatan och du kan shoppa i lugn och ro. Under sommaren fylls gatan av turister och det är ofta fullt av folk oavsett tid. Julhandeln är kanske den tiden på året Drottninggatan har som mest av besökare.
Visa hela svaret

Hur länge har gamla stan öppet?

Nej, tyvärr finns det inga enhetliga öppettider för butikerna i Gamla Stan. Det finns ca 300 butiker av olika slag men alla drivs av egna företagare och de bestämmer sina egna öppettider. Det är inte bara det att öppettiderna är olika mellan olika butiker, det variera dessutom beroende på när det är på året.
Visa hela svaret