När Öppnar Brödernas I Motala?

När Öppnar Brödernas I Motala
Vragen en antwoorden Een vraag stellen Stel als eerste een vraag

Vem är ägaren av Brödernas?

Brödernas grundades 2016 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander. – Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med riktigt goda hamburgare.

Restaurangbröderna Jonas och Joakim har drivit och ägt restauranger i över ett decennium. Verksamheter har drivits både i Stockholm, Visby, Örebro och i Lofsdalen. Brödernas succé och popularitet visar att Brödernas koncept är värt att satsa på, och därför påbörjade Jonas och Joakim sökandet efter rätt partners att tillsammans driva vidare kedjans expansion.

I januari 2019 blev det klart att bröderna tar in nya bröder! Entreprenörerna Monir Kalgoum samt välkände svenska NHL proffset Mika Zibanejad (New York Rangers) blev därmed en del av koncernen.
Visa hela svaret

Vilken var den första Brödernas?

De tar Brödernas från kajen till södra Europa – Liljeholmskajen ENTREPRENÖRER. Expansionen av restaurangkedjan Brödernas fortsätter. Under året planerar bolaget att öppna tio nya enheter – både i Sverige och utomlands. Sedan bröderna Joakim och Jonas Wiklander från Liljeholmskajen startade den första restaurangen i sina hemkvarter för två år sedan har rörelsen vuxit till en kedja där nya restauranger öppnar på löpande band.

  1. När började ni jobba inom restaurangbranschen? – Vi öppnade vår första restaurang 2010 på Odengatan 85, i en gammal banklokal, därav namnet BankOmat.
  2. Varför går det så bra för er? – Vi har en riktigt bra produkt och ett koncept som är enkelt att etablera.
  3. Det är främsta nyckeln till framgången, säger Joakim.
You might be interested:  Vem Köper Dödsbon I Örebro?

LÄS ÄVEN: Lyckad invigningskväll på nya restaurangen på kajen Det var i februari 2018 som Joakim och Jonas öppnade sin första Brödernas-restaurang. Vid den tiden drev de redan flera andra krogar, bland annat i Stockholm och i fjällen. Platsen för första Brödernas var Liljeholmskajen där deras restaurang BankOmat redan fanns. När Öppnar Brödernas I Motala Därefter har Brödernas expanderat i ett högt tempo. Under de två åren har de hunnit öppna åtta restauranger och fler är på gång. Totalt har Bankomatgruppen 20 olika enheter med bland annat Brödernas, restaurang BankOmat och Fåfängan. – Under 2020 ska koncernen att öppna tio nya enheter runt om i Sverige och världen, en av dem i Marbella i södra Spanien. När Öppnar Brödernas I Motala Under 2019 hade Brödernas tillsammans med Mika en kampanj för svensk damhockey som drog in 50 000 kronor och liknande kampanjer kommer dyka upp framöver på restaurangens instagram, Vilka råd vill ni ge till de som vill bli serieentreprenörer? -Jobba hårt -Ha tydliga mål -Ha bra personer runt omkring dig

brödernas entreprenörer restaurang

Publicerad 15:43, 14 februari 2020

Kommentera

Annons: När Öppnar Brödernas I Motala Annons: När Öppnar Brödernas I Motala Få dina lokala nyheter i mejlen!
Visa hela svaret

Har Burger King svenskt kött?

Så bra är hamburgerkedjorna på att använda sig av svenska råvaror Det är tidningen Land Lantbruk som undersökt varifrån hamburgerkedjornas råvaror kommer. Enligt tidningen är svenska Max den enda kedjan som erbjuder 100 procent svenskt nötkött i sina hamburgare.

  • Här använder man även svensk kyckling och bacon.
  • På McDonalds kommer 45 procent av köttet från Sverige, medan resten kommer från Polen.
  • I Burger Kings hamburgare finns inget svenskt kött, hamburgerkedjan köper in allt sitt nötkött från Italien, Tyskland och Frankrike.
  • På Sibylla är cirka 65 procent av den köttråvara som används i produktionen från Sverige, resten importeras från Finland, Tyskland, Danmark, Holland och Irland.

Ingen av kedjorna använder sig av svensk potatis till sina pommes frites. Orsaken uppges vara att det saknas svensk potatis i tillräckliga volymer, samt att den svenska potatisen är för söt. Däremot serverar samtliga kedjor svensk ekologisk mjölk och under sommaren även svenska grönsaker.
Visa hela svaret

You might be interested:  Hur Många Stadsdelar Finns Det I Malmö?

Är det svenskt kött på Mcdonalds?

Våra hamburgerkött består av en enda sak – 100% rent nötkött. – Självklart innehåller McDonald’s hamburgerkött bara en enda sak – 100 % rent nötkött. Allt vårt kött håller högsta kvalitet, det är en självklarhet för oss. Sådan kvalitet uppnår vi genom att djuren sköts väl, får bra foder och tas omhand på bästa sätt, hela livet.

Eftersom vår leverantörskedja är kort har vi full kontroll och får därmed exakt som vi vill ha det. Det gäller allt från regler för lantbrukaren, till malningsgrad på köttet, och till exakt form och tryck när vi producerar burgarna. Vi är en av restaurangbranschens största inköpare av svenskt nötkött och samarbetar med Scan vilket vi är mycket glada över, eftersom Scan står för trygghet och kvalitet.

De klarar våra hårda krav på kvalitet genom hela produktionskedjan. Till våra hamburgare använder vi oss av hela styckningsdetaljer främst från flank, bringa och bog, vilka lämpar sig bäst för hamburgare och ger maximal köttsmak. Vi samarbetar även med Inalca i Italien som levererar kött enligt våra kvalitetskrav, och som är lika noggrant kontrollerat på alla nivåer i leverantörskedjan.

Tillsammans med Scan har vi tagit fram vår tjockaste, saftigaste och lyxigaste burgare hittills. Själva burgaren (alltså köttet) går under namnet Premium Beef – och det är precis vad den är – 100 procent svenskt nötkött av högsta kvalitet. Vi strävar alltid efter att utveckla smakupplevelsen för våra gäster.

Det nya hamburgerköttet är den största smakförändringen av våra hamburgare i vår historia och vi ser väldigt mycket fram emot att låta er smaka vårt lyxiga och saftiga Premium Beef-kött. Ni hittar nyheten i våra McSelestion-burgare. Till skillnad från vissa andra tillverkare av hamburgare och köttfärsprodukter väljer Scan och Inalca endast hela putsade styckningsdetaljer av den högsta styckningskvaliteten som de kan erbjuda till McDonald’s hamburgare.

Fördelarna med att använda hela styckningsdetaljer är att det ökar den mikrobiologiska säkerheten samt att både Scan och Inalca vid en visuell kontroll av det levererade köttet kan se att de verkligen använder de styckningsdetaljer de ska. McDonald’s ställer höga krav på matsäkerhet, i vissa fall till och med högre än myndigheterna.

Vi har t.ex. utökad renlighet vid styckning, fler kontroller och hårdare gränsvärden för leveranstemperaturer.
Visa hela svaret

You might be interested:  När Öppnar City Gross I Eskilstuna?

När öppnar Brödernas enskededalen?

Vi tror på området och tycker att kundklientelet är precis vår målgrupp, skriver Joakim Wiklander, som grundade Brödernas med sin bror Jonas 2016, i ett mejl. Nu inväntar företaget, som i dagsläget har 21 restauranger i länet, bygglov. Förhoppningen är att kunna öppna i Enskededalen i januari 2022.
Visa hela svaret

Vem äger Brödernas Örebro?

Stockholm, Marbella och Kumla. Restaurangkedjan Brödernas, med NHL-stjärnan Mika Zibanejad som delägare, har snabbt blivit en storspelare inom burgarsverige. Nu har de slagit upp portarna i Örebro. – Det är viktigt för mig att man har en närhet till sina gäster.

Jag tror det är framgången på något sätt, berättar Emilie Wiklander, som driver restaurangen tillsammans med maken Johan. A Bar & Bistro är ett minne blott. Under året, parallellt med att coronapandemin tagit ett stenhårt grepp om världen, har Örebros nyaste burgarställe vuxit fram i lokalen vid Behrn arena.

Det rör sig om restaurangkedjan Brödernas, som ägs av Örebro Hockey-profilen Johan Wiklanders bröder Joakim och Jonas, samt NHL-stjärnan Mika Zibanejad och hans bror Monir Kalgoum. När NA kommer på besök är det stängt. Men ikväll är det dags igen. Bakom baren står Emilie Wiklander, som tillsammans med maken Johan är delägare och driver Örebro- och Kumlarestaurangerna.
Visa hela svaret