Hur Mycket Kostar Biljett Till Uppsala?

Hur Mycket Kostar Biljett Till Uppsala
Till/från Arlanda – För resa till/från Arlanda med tåg tillkommer 130 kr för passageavgiften på alla biljetter för att komma in till terminalerna. Ungdom t.o.m.17 år betalar ingen passageavgift. Arlandatillägg Buss tas bort från 4 janauri 2023. För resa till/från Arlanda eller de andra hållplatserna i zon 5 med buss tillkommer 40 kr i Arlandatillägg.

Biljett Pris
aRLANDAtillägg enkelbiljett för buss 40 kr
Arlanda passageavgift enkelbiljett för tåg 130 kr

Visa hela svaret

Vad kostar biljett till Uppsala?

Biljetter i UL-appen – Nu går det att beställa värdekoder som man kan lösa in i UL-appen. Det är ett smidigt alternativ om ni vill dela ut enkelbiljetter eller 24h-biljetter utan att behöva lämna ut en fysisk biljett. Du som beställer får värdekoderna via mail inom 5 arbetsdagar från att beställningen skickas in via formuläret nedan.

  • Giltighetstid för enkelbiljetterna: 1 zon: 75 minuter2 zoner: 90 minuter
  • 3+ zoner: 120 minuter
Biljett Pris Pris från 4 januari 2023
Enkelbiljett ungdom 17 kr/zon 18 kr/zon
enkelbiljett vuxen 27 kr/zon 28 kr/zon
24h zon 1 ungdom 60 kr 65 kr
24h zon 1 vuxen 95 kr 100 kr
24h zon 1-5 ungdom 119 kr 125 kr
24h zon 1-5 vuxen 189 kr 195 kr
You might be interested:  När Kommer Det Snöa I Göteborg?

Alla priser är inklusive moms (6%)
Visa hela svaret

Vad kostar pendeln till Uppsala?

En genomsnittlig biljett från Stockholm till Uppsala kostar omkring 125 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 83 kr.05 dec.
Visa hela svaret

Hur ofta går tågen till Uppsala?

Det är lätt och smidigt att ta sig till och från Uppsala. – Uppsala når du enkelt med tåg på bara 38 minuter från Stockholm och 18 minuter från Stockholm Arlanda Airport. Till och från flygplatsen kan du bekvämt åka vidare till Uppsala med både ULs linje 801 från terminal 2-3, 4 och 5 och direkttåg med avgångar från SkyCity, mellan terminal 4 och 5.
Visa hela svaret

Vad kostar resa Uppsala Stockholm?

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik. En genomsnittlig biljett från Uppsala till Stockholm kostar omkring 135 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 99 kr.
Visa hela svaret

Vad kostar pendeltåg Uppsala Stockholm?

På sträckan Uppsala – Stockholm erbjuder vi biljetter fr.75 kr i 2 klass och fr.145 kr i 1 klass. Snabbaste sättet att ta dig mellan Stockholm och Uppsala är med SJ, resan tar bara 38 minuter!
Visa hela svaret

Var köper man UL biljett?

Här kan du köpa UL/SL-biljett – Uppsala län: UL Center, Pressbyrån Resecentrum i Uppsala och i Svava, ICA Kvantum i Knivsta samt Arlanda Sky City. Stockholms län: SL Center, alla pendeltågs- och tunnelbanestationer, i SL Access-automaterna och hos de flesta av SL:s ombud. Se SL:s hemsida för mer information. : Försäljningsombud
Visa hela svaret

You might be interested:  När Tar Man Studenten I Malmö?

Vad kostar en enkel SL biljett?

Enkelresa utan ett SL Access kort (kort för reskassa) kostar 44 kr/person. Biljetten är giltig i 75 minuter. Enkelbiljetter kan köpas på alla tunnelbanestationer och på de flesta pendeltågsstationer. Biljett kan inte köpas ombord på buss eller spårvagn.
Visa hela svaret

Vad kostar enkelbiljett UL?

Reskassa vuxen

Enkelbiljett reskassa Pris Giltighet
tre zoner 81 kr 120 min
fyra zoner 108 kr 120 min
fem zoner 135 kr 120 min
UL /SL Pris Giltighet

Visa hela svaret

Vad kostar 24 timmars biljett UL?

Pressmeddelande 2016-06-17 Nu är det möjligt att lösa en 24-timmarsbiljett i UL-appen. Samtidigt blir det enklare att hitta rätt biljett i och med att antalet biljettvarianter minskas från fyra till tre. Lagom till semesterperioden lanserar UL möjligheten att köpa 24-timmarsbiljett via UL-appen.

  • – Nu tar vi ytterligare ett steg mot ett system som gör det enklare att vara resenär i kollektivtrafiken i och med att antalet varianter av 24-timmarsbiljetten minskas från fyra till tre, säger Bertil Kinnunen (S), ordförande i kollektivtrafiknämnden.
  • – Antalet användare och den stora mängd biljetter som säljs via UL-appen visar också att inriktningen att erbjuda möjligheter att hantera både biljetter och information om resandet i digital mobil form är helt rätt, säger Bertil Kinnunen.
  • Det finns tre varianter av 24-timmarsbiljetten:
  • Uppsala stad, zon 1, vuxen 80 kr, ungdom 48 krHela UL-trafiken, vuxen 150 kr, ungdom 90 krUL/SL som innebär att biljetten gäller i hela UL och SL-trafiken inklusive SL-pendeln, vuxen 230 kr, ungdom 130 kr.

Priserna ovan gäller vid köp i UL-appen, i UL:s biljettautomater, på UL Center och försäljningsombud. UL/SL-biljett säljs också hos SL Center och i pendeltågens biljettspärrar. Vid köp ombord på bussar och Upptåget till kommer 8 kr. En vanlig vardag sälja ca 6 500 enkelbiljetter via appen vilket motsvarar drygt 10 % av den totala enkelbiljettförsäljningen.

  1. Ytterligare information:Bertil Kinnunen (S), ordförande kollektivtrafiknämnden, tel 070-763 40 71
  2. Sture Jonsson, presschef UL, 018-611 19 08
You might be interested:  Hur Lång Tid Tar Färjan Trelleborg Rostock?

: Pressmeddelande 2016-06-17
Visa hela svaret

Kan man betala med kort på bussen?

Från och med den 11 februari 2021 är det möjligt att betala för en enkelbiljett med SL. Nu kan du bara blippa ditt bankkort eller kreditkort direkt mot läsaren på bussen, betalstolpen på perrongen eller hos konduktören.
Visa hela svaret

Vad kostar enkelbiljett UL?

Reskassa vuxen

Enkelbiljett reskassa Pris Giltighet
tre zoner 81 kr 120 min
fyra zoner 108 kr 120 min
fem zoner 135 kr 120 min
UL /SL Pris Giltighet

Visa hela svaret

Hur mycket kostar pendeln från Uppsala till Stockholm?

På sträckan Uppsala – Stockholm erbjuder vi biljetter fr.75 kr i 2 klass och fr.145 kr i 1 klass. Snabbaste sättet att ta dig mellan Stockholm och Uppsala är med SJ, resan tar bara 38 minuter!
Visa hela svaret