Hur Lång Tid Tar Färjan Trelleborg Rostock?

Hur Lång Tid Tar Färjan Trelleborg Rostock
Tidtabell och pris Trelleborg Rostock – Välj rutt: • Rostock • Travemünde •

Rutten Trelleborg Rostock tar ca 6 timmar och sträckan är 150 km. Ca 4 avgångar per dag, både dagavgångar och nattavgångar.

Visa hela svaret

Hur lång tid tar färjan Trelleborg till Rostock?

Så tycker våra kunder om Färjor från Trelleborg till Rostock –

“nothing exeptional ” transit som förväntat på tid, trevlig personal ‘ Mecklenburg Vorpommern ‘ travelled on Mecklenburg Vorpommern Lӓs mer Läs mindre “Vilseleda ” Hur kan man misslyckas med att skylta vägen från incheckning till fäjan i Trelleborg. När vi kom tillbaka till Trelleborg lite före utsatt tid så bliv man glad, men det gick över när vi fick sitta i bil kö innan tullen i 50minuter. ‘ Nils Dacke ‘ travelled on Nils Dacke Lӓs mer Läs mindre “Bekvämt och enkelt ” Resan gick bra och bekvämt ‘ ‘ travelled on Lӓs mer Läs mindre “Resa till Rostock” En underbar bemötande ‘ Skåne ‘ travelled on Skåne Lӓs mer Läs mindre

Trelleborg Rostock-rutten går mellan Sverige och Tyskland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. TT Line trafikerar den här sträckan upp till 13 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 45 minuter när Stena Line servicen kör upp till 3 gånger per dag med en resetid från 6 timmar.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar färjan Trelleborg Sassnitz?

Vi på FRS Baltic har som mål att göra din resa till Tyskland så trevlig som möjlig. Vi erbjuder den snabbaste och kortaste färjeförbindelsen. Från Trelleborg i Skåne till Sassnitz på natursköna ön Rügen.
Visa hela svaret

Varifrån går färjan till Rostock?

Trelleborg till Rostock – enkelt med bil – När du tar färjan från Trelleborg till Rostock kommer du till en livlig hamnstad med massor att njuta av. Rostock har en fantastisk kulturscen och är känt för sin mat och shopping. Om du vill utforska lite längre bort ligger motorvägen nära, därifrån når du Hamburg på bara 2 timmar och Berlin på bara 3 timmar.
Visa hela svaret

Hur mycket kostar färjan till Tyskland?

Tidtabell och priser för båt till Tyskland – Välj rutt: • Rostock • Travemünde •

Ska du åka till bordershop i Tyskland? Allra mest prisvärt blir det att boka en rabatterad överfart med båten direkt från Trelleborg. Eller passa på att kombinera shopping och med minisemester med en paketresa som inkluderar både överfart med båt och hotell i Tyskland. Läs mer > Vill du resa till Tyskland med din hund eller annat husdjur? Att ta båten är bekvämt både för dig och din fyrbenta kompis, med massor av plats för både mys och lek. Vi har hundrastplatser ute på däck som är alltid öppna för hundar när de behöver det. Läs mer > Åk på en kul resa med barnen ombord på båten till Tyskland! Här finns det plats för barnen att leka och få röra på sig. Vi har roliga lekområden ombord på alla våra färjor för våra små gäster. Läs mer >

Visa hela svaret

You might be interested:  När Får Man Skjuta Fyrverkerier Stockholm?

Hur lång tid tar det att åka Stena Line?

Så tycker våra kunder om Färjor från Varberg till Grenå –

“Resa till Grenå” Dett var en trevlig resa. Dessutom billigare om man bokar biljetten med directferries. ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre “sittplats” Restaurangen är (fullt förståeligt) stängd på den riktigt sena färjeturen vilket bl.a. innebär att antalet tillgängliga sittplatser minskar. Det märks! Mitt i natten är man trött och behöver hyfsade sittplatser. Fixa fler !!! Människor ska inte behöva sitta på golvet. ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre “Trevligt” Bra service och trevlig personal som finns alltid tillgänglig. ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre “En bra resa!” Vi är jättenöjda med resan Varberg-Grenå. Lagomt stor båt, bra aktiviteter för barnen som kom med jämna mellanrum gjorde att resan inte kändes så lång. Frukostbuffén där barn äter gratis känns toppen, vilket gjorde att vi inte behövde äta det första vi gjorde när vi kom till Danmark utan kunde fortsätta några timmar i bilen. Kan verkligen tänka mig att åka den sträckan/båten igen! ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre

Varberg Grenå-rutten går mellan Sverige och Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 15 minuter. Färjetrafiken på Varberg Grenå-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.
Visa hela svaret

Hur snabbt kör en färja?

M/S Superfast VIII Snabbfärja är en typ av färja som går fortare än vanliga färjor. De är oftast mindre. Vågorna efter dessa färjor, som kör i cirka 40 knop, är inte speciellt höga men mycket långa och med ett stort energiinnehåll. Denna sjöfarts -relaterade artikel saknar väsentlig information, Du kan hjälpa till genom att lägga till den,

Dölj Fartygstyper
Tankfartyg Råoljetanker · Gastankfartyg · Produkttankfartyg
Containerfartyg Oceangående containerfartyg · Feederfartyg
Ro-ro-fartyg Ro-ro-fartyg · Ro-pax-färja · Biltransportfartyg
Bulkfartyg Bulkfartyg · OBO-fartyg
Arbets- och specialfartyg Bogserbåt · Påskjutande bogserbåt · Isbrytare · Offshorefartyg
Färjor/Kryssningsfartyg Kryssningsfärja · Kryssningsfartyg · Katamaranfärja · Höghastighetsfärja
Örlogsfartyg Hangarfartyg · Slagskepp · Kryssare · Jagare · Fregatt · Korvett · Ubåt · m. fl

Visa hela svaret

Hur checkar man in på Stena Line?

Passagerare på fot kan checka in i passagerarterminalen vid en av våra diskar eller i en av våra självbetjäningsautomater. Om du checkar in via en automat skannar du streckkoden på din e-biljett så skrivs ett boardingkort ut åt dig.
Visa hela svaret

När går färjan från Rostock?

Rostock-Nynäshamns tidtabell

från Rostock från Visby
Tisdag 19:00
Torsdag 19:00
Lördag 19:00
Söndag 10:00 på förmiddagen

Visa hela svaret

Hur mycket kostar Färja till Danmark?

Öresundsbron – Restid: ca 10 min (bil), 5 min (snabbtåg) Boka resa: Öresundskonsortiet Pris: 548 kr enkel resa med personbil om du bokar online. Ska du åka fler gånger så kan du köpa ett Bropass (415 kr/år) och resa över bron för 225 kr enkel resa (juli 2018).
Visa hela svaret

Hur lång tid tar färjan från Ystad till Polen?

Ystad Swinoujscie-rutten går mellan Sverige och Polen och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Polferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 6 timmar 5 minuter när Unity Line servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 6 timmar 30 minuter.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar båten till Tyskland?

Välkommen ombord – Se våra tidtabeller och vår servie ombord på våra Sverige-Tyskland-färjor. Det mest prisvärda alternativet är att köpa måltidspaketet i förväg online när du bokar din resa. På denna rutt hittar du även en lekhörna för de yngre barnen och rymliga hytter.

 1. An man åka båt till Tyskland? Det går utmärkt att åka båt till Tyskland.
 2. Finnlines båtar avgår från Malmö (Norra hamnen) och ankommer till Travemünde hamn i Tyskland.
 3. Båtarna som trafikerar denna sträcka är Finnpartner, Finntrader och Finnfellow,
 4. Följ med oss över Östersjön.
 5. Se Finnlines tidtabell,
 6. Vad kostar färjan till Tyskland? Det kostar från 570 kr att åka till Tyskland med färjan för ett sällskap på 1–5 personer med bil.
You might be interested:  När Börjar Höstterminen 2022 Malmö Universitet?

Priset beror på dina tillval, tex om du vill boka en hytt och måltidspaket, men också på vilken biljettkategori du väljer, vilken avgång, vilken säsong du vill resa under och tillgängligheten på färjan. För att se exakt pris vänligen lägg in din resa och dina tillval i bokningssystemet,

 1. Hur lång tid tar det att resa med färja till Tyskland? Det tar cirka nio timmar att resa med färja till Tyskland.
 2. Det är endast rederiet Finnlines som erbjuder resor med färja på linjen Malmö-Travemünde.
 3. Finnlines erbjuder avgångar upp till tre avgångar per dag med färjorna Finnpartner, Finntrader och Finnfellow,

Vad kostar färjan till Tyskland under högsäsong/lågsäsong? Under lågsäsong kostar färjan till Tyskland från 570 kr för 1-5 personer med bil (upp till 6m lång). Under högsäsong ökar från-priset något. För att se exakt pris för din resa, vänligen lägg in din resa och dina tillval i bokningssystemet online.

 • An jag ta med bilen till Tyskland? Du kan enkelt ta med bilen till Tyskland när du reser med färjan från Malmö.
 • Med Finnlines får du mer frihet när du reser, då du kan koppla av, sova, shoppa eller äta ombord under överfarten.
 • Du reser förmånligt med bilpaketpris med färjan till Tyskland, från 570 kr för 1-5 personer med bil.

Vad krävs för att köra bil i Tyskland? När du kör bil i Tyskland är det obligatoriskt att bilen är utrustad med reflexväst, varningstriangel och första hjälpen-kit. Kliver du ur bilen på en trafikerad väg ska reflexväst användas, även under dagtid. Tung husbil behöver även en portabel varningspuck.

 1. Under vintern, krävs även snökedjorna på vissa delar av vägen.
 2. Glöm inte heller att ta med körkort och pass.
 3. Vilka fartyg går till Tyskland? Finnnlines fartyg går till Tyskland från Norra hamnen i Malmö.
 4. Finntrader, Finnpartner och Finnfellow är våra tre fartyg som trafikerar sträckan Malmö-Travemünde med upp till 3 avgångar per dag.

Det är bekvämt att resa med dessa båtar. Läs mer om vår service ombord på båtarna till Tyskland. Hur Lång Tid Tar Färjan Trelleborg Rostock
Visa hela svaret

Kan man åka färja till Tyskland utan pass?

Identitetskontroller förekommer inom landet och på färjorna som trafikerar Tyskland /Danmark/Sverige. Därför är det viktigt att resenärer medför giltiga resehandlingar ( pass eller nationellt ID-kort) vid resa till Tyskland. Provisoriskt pass, även i A4-format, godtas för resa till Tyskland.
Visa hela svaret

Hur snabbt kör en färja?

M/S Superfast VIII Snabbfärja är en typ av färja som går fortare än vanliga färjor. De är oftast mindre. Vågorna efter dessa färjor, som kör i cirka 40 knop, är inte speciellt höga men mycket långa och med ett stort energiinnehåll. Denna sjöfarts -relaterade artikel saknar väsentlig information, Du kan hjälpa till genom att lägga till den,

Dölj Fartygstyper
Tankfartyg Råoljetanker · Gastankfartyg · Produkttankfartyg
Containerfartyg Oceangående containerfartyg · Feederfartyg
Ro-ro-fartyg Ro-ro-fartyg · Ro-pax-färja · Biltransportfartyg
Bulkfartyg Bulkfartyg · OBO-fartyg
Arbets- och specialfartyg Bogserbåt · Påskjutande bogserbåt · Isbrytare · Offshorefartyg
Färjor/Kryssningsfartyg Kryssningsfärja · Kryssningsfartyg · Katamaranfärja · Höghastighetsfärja
Örlogsfartyg Hangarfartyg · Slagskepp · Kryssare · Jagare · Fregatt · Korvett · Ubåt · m. fl

Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att åka Stena Line?

Så tycker våra kunder om Färjor från Varberg till Grenå –

You might be interested:  Hur Många Mcdonalds Finns Det I Stockholm?

“Resa till Grenå” Dett var en trevlig resa. Dessutom billigare om man bokar biljetten med directferries. ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre “sittplats” Restaurangen är (fullt förståeligt) stängd på den riktigt sena färjeturen vilket bl.a. innebär att antalet tillgängliga sittplatser minskar. Det märks! Mitt i natten är man trött och behöver hyfsade sittplatser. Fixa fler !!! Människor ska inte behöva sitta på golvet. ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre “Trevligt” Bra service och trevlig personal som finns alltid tillgänglig. ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre “En bra resa!” Vi är jättenöjda med resan Varberg-Grenå. Lagomt stor båt, bra aktiviteter för barnen som kom med jämna mellanrum gjorde att resan inte kändes så lång. Frukostbuffén där barn äter gratis känns toppen, vilket gjorde att vi inte behövde äta det första vi gjorde när vi kom till Danmark utan kunde fortsätta några timmar i bilen. Kan verkligen tänka mig att åka den sträckan/båten igen! ‘ Stena Nautica ‘ travelled on Stena Nautica Lӓs mer Läs mindre

Varberg Grenå-rutten går mellan Sverige och Danmark. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 15 minuter. Färjetrafiken på Varberg Grenå-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.
Visa hela svaret

Hur lång tid innan färjan?

Inpassering – Inpassering till färjorna öppnar senast 1 timme och 30 minuter före avgång och stänger 20 minuter före avgång. INPASSERING TILL FOTS När du är incheckad via sms eller mail, enligt ovan, scannar du enkelt ditt boardingkort i inpasseringen för att komma till avgångshallen där du väntar tills det är dags att gå ombord.

Om du reser med små barn eller har barnvagn är ni välkomna till vår manuella disk där vi hjälper er personligen med att checka in. INPASSERING MED BIL Reser du (och eventuellt ditt sällskap) i bil så kan du/ni dels checka in innan ni kommer till terminalen, dels göra det när ni kommer fram till inpasseringen.

I samband med incheckning får ni boardingkort som kan efterfrågas ombord. Vid inpassering med bil behöver samtliga resenärer i bilen visa sina boardingkort i biljettkontrollen. Alla vuxna ska kunna uppvisa giltig legitimation. Terminalområdet innanför inpasseringen är skyddsområde enligt ISPS (International Ship and Port facility Security code).

 • ONTROLLER I SAMBAND MED ÖVERFARTEN – FÖR SÄKERHETENS SKULL Destination Gotland är skyldiga enligt Internationella regelverk och svensk lag att göra stickprovskontroller i hamnarna på resenärer, gods och fordon som lastas på våra fartyg.
 • Ontrollerna liknar de som genomförs på flygplatser men utförs här som stickprovskontroller.

Det innebär att du inte behöver bli kontrollerad varje gång eller att samtliga blir det. I stället sker kontrollerna slumpvis på olika avgångar och på ett oregelbundet och oförutsägbart sätt. Det är Securitas utbildade och förordnade Sjöfarts- och hamnskyddskontrollanter som utför kontrollerna på våra fartyg.

De står under polismans ledning som också svarar för deras arbete. Stickprovskontroller kan utföras manuellt, med teknisk apparatur eller med hundar. Vid kontroll säkerställs att inte vapen, sprängämnen, radioaktiva preparat eller andra tillhyggen införs som kan orsaka skada eller åverkan på fartyget.

Blir du slumpvis utvald för en kontroll kan du inte vägra att genomföra kontrollen om du ska åka med. Om du vägrar har kontrollanten rätt enligt lag samt våra bestämmelser och rutiner att avvisa dig från att åka med. Vi gör detta för din och allas vår säkerhet på våra fartyg.
Visa hela svaret

Hur fort går Stena Line?

M/S Stena Danica

Allmänt
Marschfart 20,0 knop
Passagerare 2300
Hytter 96
Fordon 550 bilar

Visa hela svaret