Hur Lång Tid Tar Det Att Köra Till Göteborg?

Hur Lång Tid Tar Det Att Köra Till Göteborg
Hur lång tid segla Stockholm Göteborg? – Har räknat med att det liggdag minst en dag per destination. Ex: Angör Visby kl 15 dag 1. Jag vill ju helst göra resan bara lite för att testa mig själv och se om jag klarar av så mycket segling för en eventuellt långsegling till Västindien eller liknande om några år.

Hur många sjömil är det från Göteborg till Stockholm? Det är väl ca 600 distansminuter Stockholm till Göteborg. Kör man i 15 knop så kommer man 720 distansminuter på två dygn om man kör dygnet runt. Nu finns det ju många olika saker som kan hända. Kör man i 10 timmar/dygn så borde sträckan klaras av på 5 dygn.

Hur lång tid tar det att segla till Visby? En segling från den fina och skyddade naturhamnen på norra Harstena till Lickershamn är exempelvis 53 M lång. Säg att du snittar 5,5 knop så gör du överfarten på knappt 10 timmar.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att bila till Göteborg?

Köravståndet mellan Göteborg och Stockholm är 469 km (fågelvägen är avståndet 397 km). Körtid med bil är ungefär 4 timmar 49 min.
Visa hela svaret

Hur långt tid tar det från Göteborg till Danmark?

Res till Danmark Hur Lång Tid Tar Det Att Köra Till Göteborg Inom Norden gäller fortfarande passfrihet för nordiska medborgare. Men även om du inte behöver ditt pass när du reser till Danmark så måste du kunna legitimera dig vid behov. Ta därför alltid med en giltig ID-handling (till exempel pass, nationellt ID-kort eller körkort).

 • Den danska polisen utför stickkontroller i Öresundsregionen.
 • Med tåg kan du ta dig från stora delar av Sverige till Danmark.
 • Tågen till Köpenhamn ankommer till Hovedbanegården, mitt i city.
 • Härifrån kan du fortsätta din tågresa i Danmark med DSB.
 • Stockholm – Köpenhamn : 5 timmar och 5 minuter med snabbtåg Göteborg – Köpenhamn : 3 timmar och 50 minuter Malmö – Köpenhamn : 35 minuter Jönköping – Köpenhamn : 3,5 timmar till 4,5 timmar Karlstad – Köpenhamn : 6 ½ till 8 timmar Kalmar – Köpenhamn : 3 ½ till 4 timmar Tågresor till Danmark hittar du hos: SJ, Veolia, Skånetrafiken, DSB och Öresundståg.

För dig som vill ta bilen till Danmark finns det två alternativ, Øresundsbron eller färja. Om du ska till Köpenhamn, Sydsjälland eller Fyn så är ett bra alternativ, med bron är du över sundet på bara 10 minuter. Snabbt och smidigt! Om du ska till Nordsjälland eller vidare genom Danmark så är även mellan Helsingborg och Helsingör ett bra val.

Den går ofta och det tar ca 20 minuter. Om du ska till Jylland och vill ha bilen med på resan, är ett bra alternativ. De går mellan Göteborg och Fredrikshamn alternativt Halmstad och Grenå. Att ta färjan till Danmark är ett litet äventyr i sig. Koppla av med en pølse på däck medan kapten lotsar dig säkert över havet.

Göteborg – Frederikshavn (Nordjylland) Denna linje trafikeras av Stena Line. Färjan har flera avgångar dagligen, två avgångar på lördagar, restiden är cirka 3,5 timma. Halmstad – Grenå (Östjylland och Aarhusregionen) Denna linje trafikeras av Stena Line.

You might be interested:  När Är Båtmässan I Göteborg 2017?

Färjan har två avgångar dagligen på vardagar, en till två avgångar på helgen. Restiden är cirka 4,5 timma. Helsingborg – Helsingör (Nordsjälland) Denna linje trafikeras av ForSea. Två avgångar i timman. Restiden är 20 minuter. Ystad – Rønne (Bornholm) Denna linje trafikeras av Bornholmslinjen. Färjan avgår 3-8 gånger dagligen.

Restiden är 1 timma och 20 minuter. Det finns många alternativ för dig som vill flyga till Danmark, här följer en sammanställning av aktuella flyglinjer (direktflyg). De flesta flyglinjer går direkt till, men det finns också direktflyg till Billund, Aalborg och Aarhus.

Stockholm, Arlanda – Köpenhamn SAS – Flygtiden är 1 timme och 10 minuter Norwegian – Flygtiden är 1 timme och 10 minuter Stockholm, Arlanda – Billund SAS – Flygtiden är 1 timme och 20 minuter Stockholm, Arlanda – Aalborg Ryanair – Flygtiden är cirka 1 timme och 20 minuter Stockholm, Bromma – Aarhus (via Göteborg) BRA – Flygtiden är 2 timmar och 10 minuter Göteborg, Landvetter – Köpenhamn SAS – Flygtiden är 45 minuter Göteborg, Landvetter – Aarhus BRA – Flygtiden är 40 minuter

Om du gillar att åka buss kan du få en riktigt billig resa till Danmark. Restiden med buss från Stockholm är mellan 9 och 15 timmar, från Göteborg är restiden 4 till 5 timmar. FlixBus och Bus4You trafikerar sträckorna. Dessutom finns om ni är ett lite större sällskap som behöver boka en egen buss för att åka till Danmark – passar såväl företagskunder som privata sällskap.
Visa hela svaret

Hur lång tid Göteborg till Oslo?

Vilka flygbolag har direktflyg mellan Göteborg och Oslo? Det finns många flygbolag med direktflyg mellan Göteborg och Oslo. Bland annat erbjuder flygbolaget Widerøe direktflyg (nonstop). Vilka är de populäraste rutterna från och till Göteborg? Många resenärer söker efter kombinationer av rutter som Göteborg och London, Alicante, Palma de Mallorca, Málaga, Barcelona, Dublin, Aten, Milano, Antalya, Lissabon, Istanbul, Paris, Rom, Las Palmas de Gran Canaria, Faro, Budapest, Amsterdam, Warszawa, Bryssel, Teneriffa.

You might be interested:  Skövde Ligger I Vilket Län?

Vilka är de populäraste rutterna från och till Oslo? Många resenärer söker efter kombinationer av rutter som Oslo och Stockholm, Köpenhamn, Dublin, Bukarest, Barcelona, London, Bangkok, Amsterdam, Málaga, Larnaca, Milano, Alicante, Budapest, Faro, Amman, Kyiv, Istanbul, San José, Aten, Paris. Vad finns det för flygplatser i Göteborg? Göteborg har en huvudflygplats som heter Göteborg-Landvetter.

Men det finns andra flygplatser i närheten, som exempelvis Gothenburg City Airport. Vad finns det för flygplatser nära Göteborg? Den största flygplatsen i Göteborg är Göteborg-Landvetter. Man kan också flyga till Kastrups flygplats, Sandefjords flygplats, Torp, Småland, Halmstad City, Ängelholm-Helsingborg, Kristianstad Österlen, Linköping City.
Visa hela svaret

Vilka tider är det mest trafik i Göteborg?

Påverkar trafiken i hela Göteborg – Den minskade kapaciteten i och kring Tingstadstunneln kommer att ge kraftiga effekter på hela Göteborgs trafiksystem. – Det kommer att bli köer och längre restider. Om man tittar på analyserna så blir köerna som värst klockan 7 till 9 och 15 till 17 på vardagar och klockan 11 till 14 på helger och därför bör man undvika dessa tider, säger Robin Holmér.
Visa hela svaret

Vilken tid är det minst trafik i Göteborg?

När är det minst trafik i Göteborg? Det är minst trafik i Göteborg på kvällen efter 19 tiden och senare ut på natten, eller under dagen då de flesta är på jobbet.
Visa hela svaret

Måste man ha pass för att åka till Danmark?

Inom Norden gäller passfrihet för nordiska medborgare. Även om du inte behöver pass för att besöka Danmark måste du kunna legitimera dig vid behov, samt uppvisa giltig resehandling vid inresa till Sverige. Medtag därför giltig ID-handling, till exempel pass, nationellt ID-kort eller körkort.
Visa hela svaret

Kan man åka tåg från Oslo till Göteborg?

Resan till Norge Norges största flygplats är Oslo Lufthavn (Gardermoen). Hit går det flyg till och från över 100 utländska destinationer. Från Oslo Lufthavn kan man fortsätta till nästan vilken destination so helst i Norge. Större städer som,,,, Kristiansand och Sandefjord har också flygplatser med goda utrikesförbindelser.

Från Sverige går det regelbundna direktflyg från Stockholm till Oslo, Bergen, Stavanger och Trondheim, På sommaren flyger SAS direkt både mellan Stockholm och Tromsø och mellan Stockholm och, Du kan också hitta bra flygbiljetter med Norwegian. Från Oslo Lufthavn tar du dig till centrum på 20 minuter med expresståget Flytoget.

Alternativt finns det expressbussar och lokaltåg. Flygbolaget, som flyger till alla stora och många mindre flygplatser i Norge, erbjuder flyg från Göteborg. På sommaren kan du köpa deras flygluffarkort Norge Rundt, med vilket du kan flyga hur mycket du vill i Norge under en bestämd tidsperiod.

 1. Annons: med flyg.
 2. Widerøe tar dig till 41 destinationer i Norge och 8 i Europa.
 3. Norge har ett omfattande järnvägsnät som förbinder Norge med Sverige och övriga Europa.
 4. Du kan boka direkttåg med SJ från Stockholm och Göteborg till Oslo.
 5. Resan tar strax under fem timmar från Stockholm och fyra från Göteborg.
You might be interested:  Hur Pratar Man I Örebro?

Malmbanan och Ofotbanen förbinder Boden, Luleå och Kiruna med norska Narvik. Annons Se priser och boka direkt med det norska flygbolaget, Behöver du hyra bil? Kolla priser och boka med, Flygtider till Norge: Några exempel

 • Stockholm – Oslo 1 h Stockholm – Bergen 1 h 25 min Stockholm – Trondheim 1 h 15 min
 • Stockholm – Tromsø 1 h 50 min
 • London – Oslo: 2 h London – Bergen: 2 h
 • Berlin – Oslo: 1 h 40 min Berlin – Bergen: 1 h 50 min
 • Rom – Oslo: 3 h Rom – Bergen: 3 h 20 min
 • Madrid – Oslo: 3 h 35 min Madrid – Bergen: 3 h 45 min
 • New York – Oslo: 7 h 5 min
 • Moskva – Oslo: 2 h 5 min
 • Seoul – Oslo: 10 h 30 min

Planera resan med Entur är en reseapp som hjälper dig att planera semestern med buss, tåg, tunnelbana, båt och flyg. Med hjälp av Entur tar du dig runt i Norge på billigaste och snabbaste sätt. Du kan också köpa dina biljetter med Entur (smidigast via appen).

 1. Ladda ner Entur från eller Det är lätt och bekvämt att ta bilen till Norge.
 2. Från Stockholm kör du via E18 till Oslo på strax under 6 timmar.
 3. E6 går till gränsen vid Svinesund i sydöstra Norge via Malmö (5,5 timme), Helsingborg (strax under 5 timmar) och Göteborg (strax under 3 timmar).
 4. Norge har använt sig av vägtullar (den så kallade bompengen) i över 70 år.

Nästan alla betalstationer är numera automatiska, Det kan vara värt att registrera en icke-norsk bil för ett så kallat EPC-konto – det är frivilligt men ger dig vissa fördelar som tillgång till fakturorna. Läs mer om,
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det att bila till Paris?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och Paris är 1.543,68 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och Paris är 1.827,21 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 20h 29min.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar det från Skåne till Göteborg?

Det kortaste avståndet mellan Göteborg och Skåne -Län är 538,44 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 6h 40min.
Visa hela svaret

Hur lång tid tar de från Helsingborg till Göteborg?

Köravståndet mellan Helsingborg och Göteborg är 215 km (fågelvägen är avståndet 190 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmar 17 min.
Visa hela svaret

Hur långt tid tar det från Göteborg till Halmstad?

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Göteborg och Halmstad är 381,56 km. Det kortaste avståndet mellan Göteborg och Halmstad är 430,36 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 5h 13min.
Visa hela svaret