Hur Lång Är Ges Konsert I Göteborg?

Hur Lång Är Ges Konsert I Göteborg
TIDER. Showen pågår ca 100 min utan paus.
Visa hela svaret

Hur lång är GES show i Göteborg?

Längd : ca 110 min, ingen paus. Tider: Showstart varierar, se nedan för respektive datum. Insläpp öppnar 2 h innan showstart.
Visa hela svaret

Hur lång är föreställningen på Cirkus?

Hur lång är föreställningen? 2 timmar och 10 minuter inklusive 15 – 20 minuters paus.
Visa hela svaret

Vilken tid börjar GES?

GES på Hägglunds Arena GES kommer med sin oslagbara krogshow till Örnsköldsvik den 1 oktober! Upplev en magisk kväll i en bubblande Hägglunds arena. Bussresa till och från hemorten + konsertbiljett. Vilken succé – både recensenter och publik är eniga, bättre än så här blir det inte om man vill se svensk pop.

Efter flera shower med stående ovationer, publikjubel och kritikerrosade recensioner finns nu chansen att uppleva GES show på Hägglunds Arena i höst. Succégruppen tar med dig på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

En föreställning där låtarna och vägen till dem är som smakerna i universums bästa glassbar. GES serverar en popshow av sällan skådat slag, minnen och melodier, stämmor och stämning – “En jävel på kärlek”, “Hon är min”, “Stanna världen en stund” och en hel galax av annat legendariskt att ta i sin famn.
Visa hela svaret

Vad kostar en biljett till GES?

Biljetter från 495 kr, avvikande orter kan förekomma. För personlig service eller hjälp med din bokning – se kontaktuppgifter här. Åldersgräns: 18 år, 13 år med målsman.
Visa hela svaret

Hur lång tid är GES konsert?

Showen pågår ca 100 min utan paus.
Visa hela svaret

När slutar konserten?

Konserttider – På evenemangssidan visas tider för konserten/evenemanget. Om detta saknas vänligen kontakta den aktuella spelplatsen. Det är svårt att säga en exakt vilken tid en konsert slutar och detta kan variera från gång till gång. Du som kund är ansvarig att kontrollera om evenemangets datum, tid eller plats har ändrats.
Visa hela svaret

Hur lång är Pippi på cirkus?

Pippi på Cirkus är baserad på Astrid Lindgrens berättelse om när Pippi, Tommy och Annika gick på cirkus och träffade cirkusprinsessan Miss Carmencita, lindanserskan Elvira och världens starkaste man Starke Adolf. Föreställningen är cirka 1 timme och 15 minuter lång och dialogen och sångtexterna är på svenska.
Visa hela svaret

Är det kallt på cirkus?

Är det kallt i tältet? Nej, cirkustältet värms alltid upp till en behaglig temperatur.
Visa hela svaret

Var sitter man bäst på cirkus?

Kan man betala med kort? Ja. Man kan betala med bankkort, VISA och MasterCard i cirkuskassan. Här på vår bokningssida kan du betala med kort, mot faktura eller avbetalning i samarbete med Klarna. När kan man köpa biljetter? Här på hemsidan kan du köpa biljett i förväg och även välja plats om ni vill sitta i loge.

Det kostar inget extra att boka online, Cirkuskassan är öppen en timme före föreställningen speldagen. Du kan även beställa biljett per telefon.070-338 11 88 Kostar det samma för barn? Barn under 2 år som sitter i vuxens knä betalar ingenting. Barn 2-15 år har rabatterat pris ( här hittar du priserna ).

Kan man ta med barnvagnen in i tältet? Av säkerhetsskäl får man inte ta med barnvagn in i tältet, det skulle försvåra en snabb utrymning. Däremot får man gärna parkera sin barnvagn i förtältet under föreställningen. Är det kallt i tältet? Nej. Cirkus Olympia har en modern klimatanläggning, som värmer tältet till en behaglig temperatur när det är kall ute.

 1. Hur sitter man? Alla platser på Cirkus Olympia är bekväma stolar.
 2. I logerna (de dyraste platserna längs fram) är stolarna stoppade.
 3. Vilka platser är bäst? Man ser bra från hela cirkustältet och gradängen har en kraftig lutning, så man ser bra även längst bak.
 4. Allra bäst ser man i logerna, eftersom man då sitter helt intill manegen.

Första parkett är uppe på gradängen, men eftersom man ser föreställningen rakt framifrån är även dessa platser bättre än 2:a parkett. Finns rullstolsplatser? Ja, men de måste beställas i förväg. Rullstolsplatserna är längst fram vid manegen men du betalar endast för 2:a parkett.
Visa hela svaret

När spelar GES i Göteborg?

Showen har urpremiär på Cirkus i Stockholm hösten 2021 och den 12-14 november 2021 intar showen Göteborg och Scandinavium. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ‘Hon har blommor i sitt hår’, ‘Där står pojkarna på rad’, ‘Om’, ‘Hon är min’ och ‘När vi gräver guld i USA’.
Visa hela svaret

Vad står GES för?

Glenmark, Eriksson, Strömstedt är en poptrio från Sverige, bildad 1994. Trion består av sångarna och låtskrivarna Anders Glenmark, Thomas ‘Orup’ Eriksson och Niklas Strömstedt, vilkas efternamnsinitialer bildar namnet GES.
Visa hela svaret

Kan man köpa biljett ombord på bussen?

Köp resa på bussen – Länstrafiken – Regional länstrafik i Västerbotten Det går även bra att köpa sin biljett ombord på bussarna med konto- eller kreditkort. Observera att så kallade online-kort, exempelvis Visa Electron eller Maestro-kort inte fungerar ombord om bussen befinner sig i ett område med dålig mobiltäckning.

Av säkerhetsskäl kan du inte betala med kontanter ombord från och med 13 juni, 2016.Dela

: Köp resa på bussen – Länstrafiken – Regional länstrafik i Västerbotten
Visa hela svaret

Vad händer om man kommer försent till en konsert?

Tryck ESC för att stänga sökfältet Hur Lång Är Ges Konsert I Göteborg Hur Lång Är Ges Konsert I Göteborg Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu om biljettköp, inloggningsuppgifter och annat som rör ditt besök hos oss. Vad ska jag ha på mig? Kom som du är! Det är valfri klädsel vid ett besök hos oss. Tänk däremot på att det finns besökare som kan vara känsliga för starka dofter.

 • Avstå gärna från starka parfymer och hårspray med hänsyn till allergiker eller doftöverkänsliga.
 • När behöver jag vara på plats innan konsertstart? Vi rekommenderar att du kommer till Konserthuset senast 15 minuter innan konserten startar.
 • Då har du god tid vid inpasseringen, hinner hänga av dig ytterkläderna i garderoben och hitta till din plats.

Om du ska hämta biljetter från biljettkontoret, eller planerar ett besök i någon av våra barer rekommenderar vi att du kommer minst 30 minuter före konserten. Klassiska konserter i Stora Salen Vid konsert med Göteborgs Symfoniker i Stora Salen är du välkommen två timmar före din konsertstart för att besöka vår foajé.

Har du bokat bord i vår restaurang välkomnar vi dig redan 2,5h före konsertstart så att du hinner njuta av ditt restaurangbesök i lugn och ro. Familjekonsert i Stora Salen Vid en familjekonsert i Stora salen är du välkommen en timma innan konsertstart. Övriga konserter i Stora salen Öppettider varierar beroende på konsertstart.

Vänligen kontakta biljettkontoret för mer information. Konsert i Stenhammarsalen Välkommen en timma innan konsertstart. Cirka tio minuter före konsertstart ringer vi in första gången. Andra ringning talar om att det är cirka fem minuter kvar och den tredje att tre minuter återstår.

 • Efter tredje ringningen stängs dörrarna till salongen och konserten börjar.
 • Finns det någon restaurang och bar i konserthuset? Vad händer om jag kommer för sent? När en konsert börjar stängs salongens dörrar och sent ankomna släpps inte förrän ett passande uppehåll i konserten uppstår.
 • Vid vissa fall kan det först inträffa vid paus.

Detta görs för att visa hänsyn till våra artister, musiker och vår publik. Våra publikvärdar finns på plats före, under och efter konserten för att hjälpa dig till rätta. Tveka inte att fråga om du behöver hjälp med något. När öppnar huset i samband med min konsert? Våra öppettider anpassas efter våra föreställningstider.

På din biljett, eller i vårt konsertprogram ser du vilken tid som just ditt evenemang börjar. Evenemang i Stora Salen Dörrarna till Konserthuset öppnas två timmar innan konsertstart. Välkommen till vår vackra Götaplatsfoajé och barer som alltid har öppet i anslutning till evenemang i Stora salen. Har du bokat bord i vår restaurang välkomnar vi dig redan 2,5h före konsertstart så att du hinner njuta av ditt restaurangbesök i lugn och ro.

Se din biljett eller vårt konsertprogram för evenemangets starttid. Evenemang i Stenhammarsalen Vid evenemang i Stenhammarsalen öppnas dörrarna till Konserthuset en timme innan konsertstart. Serveringen öppnas i samband med detta. Se din biljett eller hitta ditt evenemang i konsertprogrammet för evenemangets starttid.

You might be interested:  När Slutade Man Gå I Skolan På Lördagar I Göteborg?

Har du funderingar? Specifika öppettiderna för vad som gäller för ditt evenemang hittar du vårt Inför besöket-mejl som skickas till din mejlinkorg ett par dagar innan ditt besök hos oss. Du är också välkommen att kontakta biljettkontoret för mer information angående våra öppettider. Varmt välkommen till Göteborgs Konserthus! Får man fotografera och filma under konserten? Vi välkomnar alla till en avkopplande mobilfri zon, där musiken tar plats och omvärlden får vänta.

Så glöm inte att stänga av din mobiltelefon under konserten. Tänk på att det inte bara är ett samtal som kan vara störande för andra i publiken, utan också annan mobilanvändning med lysande skärmar som tar uppmärksamhet från den gemensamma konsertupplevelsen.

 • När ska man applådera? Vid klassiska konserter applåderar många konsertbesökare först i slutet av ett komplett verk, även om stycket har flera satser.
 • Det gör att det kan bli tysta stunder när musiken har stannat, men ingen applåderar.
 • I konsertprogrammet som finns på respektive konsertsida hittar du alla verk som kommer att spelas under konserten och dess längd.

Här hittar du också verkkommentarer, samt biografier om de medverkande. Är du osäker kan du också vänta på att resten av publiken klappar innan du applåderar. Men kom ihåg, i slutändan är det bara applåder och ingenting att oroa sig för. Var ska jag sitta för att se och höra bäst? Detta är helt upp till dig.

Många av våra konsertbesökare föredrar “sina” specifika platser i konsertsalen. Det kan vara i mitten, medan andra gillar att vara högre upp i någon av logerna eller på balkongen för att kunna se hela orkestern bättre. Det kan också bero på vilken repertoar som framförs på konserten. Till exempel, om det finns en pianosolist, föredrar vissa åhörare att ha en plats där de kan se solisten.

Våra konsertlokaler är akustiskt designade och ger dig en härlig konstupplevelse oavsett var du väljer att sitta i salen. Vilken klassisk konsert rekommenderar ni mig som nybörjare? Under konsertkategorin “Nybörjare klassisk musik” har vi samlat våra rekommendationer för dig som är nyfiken på klassisk musik.

 • Vill du hellre botanisera bland hela vårt konsertutbud, kan du enkelt göra det i konsertprogrammet,
 • Många gör sitt urval baserat på kompositör, solist, repertoar eller datum och tid för framförandet.
 • Hur skapar jag en webbprofil? Webbprofilen skapar du enklast i samband med ditt biljett- eller abonnemangsköp, kopplat till den mailadress du uppger vid köpet.

När du loggar in på webbprofilen kan du se dina biljetter och abonnemang, samt utnyttja erbjudanden och abonnentförmåner. Du kan också skapa en webbprofil här, Tänk på att hålla din webbprofil uppdaterad och ändra dina kontaktuppgifter om du byter mailadress, flyttar eller byter telefonnummer.

 1. Där kan du också be om ett nytt lösenord om du glömt vilket du använde när du genomförde ditt köp.
 2. Var hittar jag min webbprofil? Tillgång till webbprofilen hittar du enklast i menyn, eller här,
 3. An jag använda samma inloggningsuppgifter till webbprofilen och GSOplay appen? Nej, det är inte samma inloggningsuppgifter för webbprofilen och GSOplay appe n.

Däremot kan du använda dina inloggningsuppgifter för webbprofilen till att logga in på Min lista på GSOplay på hemsidan. Jag ser inte mina kommande konserter/ abonnemang i min webbprofil Om du har skapat en ny webbprofil kan det dröja en stund innan dina biljetter, abonnemang, erbjudanden och förmåner blir synliga.

 1. Det beror på att biljettkontoret behöver aktivera din profil manuellt.
 2. Tänk på att webbprofilen är kopplad till den mailadress du uppger vid köpet.
 3. Använd den för att logga in,
 4. Är mitt konsertabonnemang personligt? Nej, det går alltså bra att dela på ett abonnemang eller överlåta abonnemangskonserter till familjemedlemmar och vänner.

Kan jag avboka konserter i mitt abonnemang? För abonnemangen säsongen 2021-2022 gäller tillfälliga köpvillkor som gör att du kan avboka ditt abonnemang fram till veckan innan den första konserten i abonnemanget och få hela beloppet återbetalat. Vid normala fall har du möjlighet att istället boka om en konsert som du inte har möjlighet att gå på.

 • Det går också bra att dela på ett abonnemang eller överlåta abonnemangskonserter till familjemedlemmar och vänner.
 • Vad gäller om konserter i mitt abonnemang ställs in? Du återbetalas den del av abonnemangsbeloppet som avser den inställda konserten eller konserterna.
 • Har du köpt ditt abonnemang med kort online görs återbetalningen till samma kort som du använde vid köpet.

Har du däremot betalat ditt abonnemang med bankgiro sker återbetalningen i form av ett tillgodokvitto. Tillgodokvittot skickas till den e-postadress som du angav vid ditt köp. Tillgodokvittot kan du använda som betalmedel i Göteborgs Konserthus och vid köp här på hemsidan.

Det går också att lösa tillbaka tillgodokvittot mot pengar – detta måste dock göras på plats i biljettkontoret under ordinarie öppettider, Vad händer om jag får förhinder och inte kan närvara vid en av mina abonnemangskonserter? Får du som orkesterabonnent förhinder och inte kan närvara på någon av dina abonnemangskonserter har du möjlighet att byta din konsert kostnadsfritt (Gäller för Stort-, Silver-, Guldabonnenter) eller för bara 50 kr/biljett (Gäller för Litet och Mellanabonnenter).

Bytet ska göras senast 3 dagar innan konserten äger rum. Det går också bra att överlåta din konsert till en familjemedlem eller en vän. Varför blev min abonnemangsplats i januari och första halvan av februari 2022 avbokad? Den 21 december 2021 informerade Regeringen om skärpta restriktioner från den 23 december 2021.

 • Detta innebar att vi bara kunde välkomna 500 personer till konserterna i Stora salen i januari och halva februari.
 • Eftersom det inte finns några rättvisa sätt att välja ut de personer som ska få behålla sina platser eller ta plats först i salongen, och vi också måste låta varje individ besluta om han eller hon känner sig trygg med att besöka oss, så återlöste vi samtliga biljetter till de konserter där vi sålt mer än 500 biljetter.

Istället erbjöd vi er att på nytt köpa en biljett till de berörda konserterna med en minskad salong, som vanligt med 24 h onlieförtur för er abonnenter via webbprofilen. Vi beklagar verkligen att det här drabbar er och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till ett normalläge där vi alla kan se fram emot en trygg upplevelse tillsammans i Konserthuset.

Biljettkontoret kontaktar er som är berörda av denna förändring och pengarna för de återlösta biljetterna betalas tillbaka löpande, dock senast 18 februari. Tveka inte att kontakta oss i biljettkontoret om du har några frågor: 031-7265300, [email protected], Hur går jag tillväga för att köpa ett presentkort? Köp ditt presentkort här och följ sedan stegen nedan.

Behöver du hjälp med ditt köp, är du välkommen att kontakta vårt biljettkontor på telefon 031-726 53 00 eller via mejl [email protected].

Välj belopp: Välj vilket belopp du vill ladda presentkortet med, genom att välja något av de förvalda beloppen, eller valfri summa. Klicka på “Fortsätt”.

Hur Lång Är Ges Konsert I Göteborg 2. Gör klart köpet: Logga in och fyll i dina uppgifter, välj betalmedel och och genomför köpet. Var noga när du anger din mejladress – presentkortet levereras direkt till din e-post.3. Gör det personligt: Sist men inte minst kan du välja vilken design du vill ha på ditt kort.

Valmöjligheterna hittar du när du klickar på “Hämta presentkort” Jag har ett presentkort som snart går ut och som jag inte har kunnat använda som planerat. Vad gäller? Du är välkommen att höra av dig till biljettkontoret för att förlänga giltighetstiden på ditt presentkort. Du når biljettkontoret via 031-726 53 00 eller [email protected].

Hur mycket pengar har jag på mitt presentkort? För att kontrollera saldot på ditt presentkort är du välkommen att kontakta vårt biljettkontor på telefon 031-726 53 00 eller via mejl [email protected], eller kontrollera saldot online här, Behöver jag appen för att titta på GSOplay? Nej, du behöver inte ha GSOplay appen för att ta del av vårt utbud av digitala konserter. Däremot finns det olika fördelar med de funktioner som olika enheter erbjuder. Genom att ladda ner vår app har du vårt digitala utbud nära tillhands.

You might be interested:  När Öppnar Gröna Lund I År?

Här kan du enkelt hålla koll på livesändningar genom att slå på våra pushnotiser samt se våra konserter i offline-läge. Vid ett inloggat läge kan du favoritmarkera konserter både i vår app och på hemsidan, för att ta del av utbudet vid ett senare tillfälle. Genom att titta på en livekonsert på en dator har du möjlighet att del av chatten som finns tillgänglig under livesändningen.

Här kan du chatta och ställa frågor till närvarande experter samt andra entusiaster världen över. Håll enkelt koll på kommande livesändningar och konsertnyheter genom att prenumerera på GSOplays nyhetsbrev, Behöver jag ett konto för att titta på GSOplay? För att se hela vårt utbud av livekonserter, förinspelade konserter, intervjuer och annat bakgrundsmaterial behöver du vara inloggad.

 1. Dessutom kan du i inloggat läge spara dina favoritklipp för att uppleva de om och om igen.
 2. Vi vill också tipsa om att bli prenumerant på GSOplays nyhetsbrev för att enkelt hålla koll på våra konsertnyheter och få en påminnelse inför en livesändningen.
 3. Hur länge finns konserterna tillgängliga? Konserterna är för det mesta tillgängliga i 30 dagar från publiceringsdatum.

På flera konserter finns tillgänglighetstiden angiven på konsertsidan. Hur laddar jag ner appen till min telefon eller platta? GSOplay-appen är kostnadsfri och kan laddas ner från App Store eller Google Play, Appen finns tillgänglig för iOS, med stöd för Airplay och Chromecast.

I Androidversionerna finns stöd för Chromecast. GSOplay-appen finns även i senare versioner av AppleTV. Jag har beställt ett nytt lösenord till min GSOplay-app men får inget mail Kontrollera så att inte mailet med ditt nya lösenord har hamnat i din skräpinkorg. Om lösenordet inte ligger i inkorgen eller skräpkorgen, maila till [email protected] så hjälper vi dig.

Kan jag använda samma inloggningsuppgifter till webbprofilen och GSOplay appen? Nej, det är inte samma inloggningsuppgifter för webbprofilen och GSOplay appe n. Däremot kan du använda dina inloggningsuppgifter för webbprofilen till att logga in på Min lista på GSOplay på hemsidan.

 1. Jag vill komma i kontakt med GSOplay support Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att mejla oss till [email protected] så hjälper vi dig.
 2. An jag stötta GSOplay? Om du vill kan du stödja GSOplay genom att donera till oss här,
 3. Donerade medel kommer att användas för att vidareutveckla GSOplay – i syfte att sprida klassisk musik till alla idag och i framtiden.

Kostar det någonting att titta på GSOplay? Att titta på vårt digitala utbud på GSOplay är kostnadsfritt. Vi har uppdaterat GSOplay appen så att alla användare har samma tillgång till vårt innehåll, vilket innebär att alla användare nu kan njuta av våra premiumfunktioner.

Om du har prenumererat på vår premium-version av appen nyligen och vill säga upp din prenumeration kan du göra detta genom att öppna din Play Store-app och säga upp din GSO-prenumeration där eller gå till den här länken för att säga upp din prenumeration. Den som har köpt en prenumeration i Google Play under 2021 kommer att återbetalas.

Kontakta vår support om du har några frågor kring detta så hjälper vi dig. Får jag pengarna tillbaka om en konsert blir inställd? Ja, pengarna återbetalas av vårt biljettkontor. Vid inställd konsert får du ett mejl som bekräftar att konserten är inställd.

 • Har du betalat din biljett eller abonnemang med kort online görs återbetalningen till samma kort som du använde vid köpet.
 • Om du gjort ditt köp med bankgiro, presentkort eller direkt i biljettkontoret sker återbetalningen i form av ett tillgodokvitto.
 • Tillgodokvittot skickas till den e-postadress som du angav vid ditt köp.

Tillgodokvittot kan du använda som betalmedel i Göteborgs Konserthus och online. Det går också bra att lösa tillbaka tillgodokvittot mot pengar – Vänligen kontakta biljettkontoret så hjälper de dig på plats. Välkommen! Hur vet jag att pengarna har återbetalats? Har du betalat med kort online görs återbetalningen till samma kort som du använde vid köpet.

Observera att ibland kan det ta ett par dagar från att vi har gjort återköpet tills att pengarna finns tillgängliga på ditt konto. Vi beklagar detta, men det ligger utanför vår kontroll. Har du betalat med presentkort, Bankgiro eller direkt på biljettkontoret kontaktar vi dig till den mejladress som du angav vid ditt köp av din biljett.

Hittar du inte mejlet kan det vara bra att kolla efter mejlet i din skräppost. Vad har ni för köpvillkor? Varför påverkas evenemang olika? På Göteborgs Konserthus har vi både evenemang arrangerade av Göteborgs Symfoniker och evenemang där vi hyr ut våra lokaler till externa aktörer. Hur Lång Är Ges Konsert I Göteborg Det digitala konserthuset GSOplay är alltid öppet för dig. Välkommen att nyfiket kika in och hitta dina klassiska favoriter bland förinspelade konserter, livesändningar och intervjuer! Titta på GSOplay
Visa hela svaret

Hur länge är Ed Sheerans konsert?

Som ni säkert sett så har Ed en liten tävling just nu, där priset är man får flyga till New York 21:a eller 22:a september och träffa Ed backstage ! Där kommer han lära en spela en av hans låtar! Du får dessutom VIP biljetter till hans konsert på MetLife Stadium, och en egen, signerad, gitarr att ta med hem.

 1. Både flyg och boende ingår ! Om man inte vinner det har man även chansen att få signerad merch i brevlådan.
 2. För att vara med och tävla behöver man bara skänka pengar till organisationen Drop4Drop, som kämpar med att förse människor med rent vatten.
 3. Man kan även få “entries” genom att skapa ett konto på RallyUp (som hostar tävlingen) och via det kontot dela en länk till tävlingen på sociala medier.

! ❤️ Obs !! Man måste vara över 18 för att tävla. “I guess this is the first time on camera that you’re gonna see a song being written, so make sure you get all of it.” Den 28 augusti kan vi se filmen Songwriter, som nära följer Eds låtskrivarprocess.

Filmen är filmad och regisserad av Murray Cummings, Eds kusin, och visar skapandet av Divide. Filmen kommer släppas exklusivt på Apple Music!! Här är trailern om ni missat den ❤️ Såhär ser det ut vid Gate 2 kl 13:30: ☺️☺️ 1. Personliga Biljetter Den här påminnelsen har ni säkert hört tusen gånger, men den är värd att upprepas! Biljetterna är menade för fans, och för att förhindra att de inte köps upp av en massa icke-fans som bara ville tjäna pengar osv, så är biljetterna personliga, och bara den vars namn står på biljetten, alltså den som köpte biljetten, kan gå på konserten med den biljetten.

Om personen har köpt flera biljetter, måste hen gå in med dem som har de andra biljetterna med det namnet. Den vars namn står på biljetterna måste ha med sig legitimation med foto, det kommer kollas. Om den vars namn står på biljetterna inte kan gå, eller vill sälja dem till någon annan, så går det att ändra namn på biljetterna, men personen måste själv göra det, med legitimation, i biljettkassan på Friends Arena.

 • Oavsett storlek så kan det vara klokt att lämna väskan hemma för i Göteborg fick de med väskor står i en separat kö från dem utan väskor för att deras väskor behövde kollas igenom, och det tog därför längre tid för dem att komma in på arenan.
 • 3. Krångel i kollektivtrafiken
 • Som ni säkert märkt är pendelstationerna Stockholm City och Stockholm Odenplan stängda, vilket kan krångla till det lite för en del. Såhär skriver Friends:

“För resenärer från Stockholm City och Stockholm – åk till arenan med blå linje 11 och kliv av vid tunnelbanestation Solna centrum, ca 10 min från T-centralen. Att gå från Solna Centrum till arenan är en promenad på ca 1,7 km. För att åka hem söderut ta tunnelbanan från Solna Centrum som ligger på gångavstånd från arenan.

 1. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen.
 2. Extraavgångar kommer sättas in och denna natt är det nattrafik på tunnelbanan.
 3. Om du ska åka hem norrut mot Märsta/Uppsala med pendeltåg rekommenderas du starkt att gå till Ulriksdals station.
 4. Går du till Solna Station finns risken att du inte kommer med något tåg.
You might be interested:  Vad Har Hänt I Gävle?

Se de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken på, Följ personalens hänvisningar till kollektivtrafiken så hjälps vi åt att komma hem så smidigt som möjligt.” Inne i Friends Arena kan man bara betala med kort, inga kontanter (om någon skulle råka ha det)! Publiken släpps in från och med kl.16:00, och konserten börjar 18:30 (med Jamie Lawson, sen Anne-Marie).

 • Man kan gå in närsomhelst efter 16 fram till det att konserten är slut.
 • Den lär sluta runt 22:45.6.
 • Njut njut njut! Det här har vi väntat länge på.
 • Trots att det inte blev en singel ville Ed släppa en video till Bibia Be Ye Ye, och det har han valt att göra just denna ljuvliga sommardag.
 • Här är den! Videon är inspelad i Ghana och regisserad av Gyo Gyimah 🎶 Tråkiga, fast kanske mest förvirrande, nyheter fick vi igår kväll när Ed twittrade att han skulle använda sig av en app för att radera alla hans gamla tweets.

Många, inklusive jag själv, trodde det var antingen någon som hackat sig in på hans konto, eller ett virus, som delat appen och länken till denna destruktiva funktion. Men det visade sig att det inte var det. Inget hack var det. Var det bra eller dåligt? Om det hade varit ett hack så betydde det kanske att inget egentligen skulle raderas, alla gamla fina tweets och trevliga minnen skulle vara kvar, och Eds konto likaså.

Samtidigt kändes Stuarts ord kanske betryggande. “allt är bra”, sa han ju. Då finns det väl inget att oroa sig för? Ed ville ta bort lite gamla pinsamma/kontroversiella tweets bara. Tråkigt, men inte the end of the world. Men Eds konto blev tillfälligt avaktiverat, och han förlorade alla följare, och alla tweets efter 2015? Alla tidningar och nyhetssidor började skriva att Ed lämnat twitter på grund av allt elakt folk twittrat efter hans medverkan i Game of Thrones.

Men på morgonen var ju kontot ändå där, om än lite mindre? Och han sa väl bara för någon vecka sen att han inte tänker lämna twitter, bara undvika att läsa tweets (även om det också känns lite tråkigt)?

 1. Men nu har han ändrat sin bio också.
 2. “Jag använder inte det här längre, var snälla och följ mig på @teddysphotos på instagram, massor av kärlek x”

Så då är det väl så. Twitter läggs officiellt på hyllan, och den epoken är över. Om ni vill se tillbaka på några favorittweets kan ni se några, Sen får vi väl förflytta oss till instagram och hoppas det händer mer där. Kommer ni ihåg när det avslöjades att Ed skulle vara med lite i ert avsnitt av Game of Thrones? Det avsnittet, första av säsong 7, kommer ut inatt, kl 03 svensk tid! Vi kommer typ se honom spela lite av en låt och säga någon enstaka replik, så vänta er inte en jätteroll, men ganska galet ändå????? 👀 Nu har biljetter släppts till en extra konsert i Göteborg, kvällen efter den första, alltså den 11 juli! Biljetter till det kan ni köpa ! Hoppas att alla lyckas köpa de biljetter ni ville ha! Imorgon släpps biljetterna till stadionturnén 2018! Biljetter till Friends Arena i Stockholm den 14 juli, och biljetter till Ullevi i Göteborg den 10 juli,

För att förhindra att en massa biljetter köps upp för att sedan säljas dyrt i andra-hand så finns det nya regler som är viktiga att tänka på inför imorgon. Det som man måste komma ihåg är att namnet på den som faktiskt ska gå; så om till exempel ens pappa köper biljetterna men inte ska gå själv är det viktigt att han inte skriver sitt eget namn.

Det namn som står kommer stå på biljetterna, och alla de som har biljetter i den gruppen måste gå tillsammans, för att den vars namn står på biljetten måste visa upp legitimation vid inträde till konserten. Så här skriver ticketmaster: “OBS! Personliga biljetter! Denna konsert är endast för fans och följande villkor finns för att säkerhetställa att biljetter inte säljs vidare och att fans inte betalar ett högre pris för sina biljetter.

 • Besökarens namn, inte köparens, ska stå på biljetten.
 • Namnet kan inte ändras efter att bokningen har gått igenom.
 • Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter.
 • Den besökare vars namn står på biljetten måste visa en giltig legitimation för att få tillträde till arenan.

Om dessa villkor inte följs kommer tillträde nekas. Det finns inga undantag till denna regel. Om du ska boka mer än en biljett måste samtliga biljettinnehavare komma samtidigt till konserten, annars kommer det resultera i att biljettinnehavare blir nekade tillträde.
Visa hela svaret

Hur gammal för att gå på konsert?

Information om 13-årsgräns på evenemang Det är arrangören som beslutar om ett evenemang ska ha 13-årsgräns. Här kan du läsa mer om varför det är så viktigt att barn under 13 år inte har möjlighet att besöka vissa evenemang. Åldersgränser har införts av flera arrangörer efter 2005 då Folkhälsomyndigheten skärpte riktvärdena för höga ljudnivåer vid evenemang som är öppna för barn.
Visa hela svaret

Hur lång är en Kiss konsert?

Hårdrocksveteranerna i Kiss börjar där andra band slutar och sedan fortsätter de så i två timmar till.
Visa hela svaret

Hur lång är en Grönan konsert?

Konserter Eftersom Gröna Lund inte bara är en konsertarena utan också ett tivoli kan du inte köpa enskilda konsertbiljetter. Vi rekommenderar därför att du köp. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:06 E.M. Om du är under 16 år rekommenderar vi att du tar med dig en vuxen under kvällskonserterna på Stora och Lilla Scen.

Tors, 13 Okt, 2022 at 4:07 E.M. Det varierar från konsert till konsert, men det är alltid en bra idé att komma i god tid. Ju tidigare ni kommer desto större är chansen att ni får bra plats. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:07 E.M. Vid konserter på Gröna Lund är det förbjudet att filma eller fotografera för något annat än privat bruk.

Det är ett önskemål från artisterna som står på sce. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:08 E.M. Av säkerhetsskäl får du inte ta med dig selfiesticks på Gröna Lunds konserter. Du får helt enkelt använda dina lååånga armar istället. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:08 E.M. En konsert på Gröna Lund är vanligtvis mellan 60 och 90 minuter lång, och tar senast slut 22:00 om inte annat anges.

 • Våra konserter börjar alltid 20:00.
 • Tors, 13 Okt, 2022 at 4:09 E.M.
 • Att gå på konsert där det inte finns några sittplatser, som på Gröna Lund, innebär generellt att det kan bli trångt på populära konserter.
 • Vissa vill hoppa,
 • Tors, 13 Okt, 2022 at 4:09 E.M.
 • Ja, visst får du ta med dig en väska in på konserten, men tänk på att det då alltid tar lite längre tid för dig att passera genom våra säkerhetskontroller v.

Tors, 13 Okt, 2022 at 4:10 E.M. Det går ju inte att beställa fint väder till våra konserter (även om vi skulle önska detta). Om det skulle regna ber vi dig dock att inte fälla upp ett para. Tors, 13 Okt, 2022 at 4:10 E.M. Vid konserter på Stora Scen stänger vi av Barnradiobilarna, Vilda Musen och Eclipse ca.19.30 och i vissa fall även Kvasten.
Visa hela svaret

När är GES i Göteborg?

Mellan 2021-11-12 och 2021-11-14 Missa inga nyheter eller evenemang från Showtic!
Visa hela svaret

När spelar GES i Göteborg?

Showen har urpremiär på Cirkus i Stockholm hösten 2021 och den 12-14 november 2021 intar showen Göteborg och Scandinavium. Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ‘Hon har blommor i sitt hår’, ‘Där står pojkarna på rad’, ‘Om’, ‘Hon är min’ och ‘När vi gräver guld i USA’.
Visa hela svaret

Var kan man se GES?

Efter succé och lyckorus på Cirkus i Stockholm tar GES klivet upp på scener ute i landet för allra sista gången. När GES nu ger sig ut på Avskedsturnén, hösten 2022, får fler chansen att vara med och stanna världen en stund.
Visa hela svaret